Mióta vagy aktív gamer?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ugy nezett ki, hogy volt vagy tiz csik keresztbe (mint a rugby palyan) es asszem 4 vonal jatekosnak. Sosem talaltuk ki, hogy kell vele jatszani :-)))
Egyebkent az öregebbek talan meg emlekeznek azokra a quartz-jatekokra. Mario Brothers, Donkey Kong stb. Nalunk ment a cserebere mint allat. Minden heten mas jatekom volt 30. kezböl es a legszebb az volt, hogy mindig visszakaptad a tiedet, akarhany emberen ment keresztül :-)))
Volt egy olyan is, ami mar fejlettebb volt, amibe mint egy tavcsöbe kellett belenezni es 3D-ben ment az autoverseny , mert 2 lcd-je volt. Es raadasul szines volt. Allati jo volt. Vagy volt egy masik ami ugy nezett ki, mint ezek a kicsik, csak 10x akkora volt es led-ekkel müködött. Azt hiszem valami Defender volt a neve....
Szeretnem tudni, hova lettek az ilyen jatekok? azota sem lattam hasonlot!
Quake ... LAN ... DM3 ... 4on4 team.
Thief alldogalt fenn a piros pancelra varva, es mikor a pancel megjelent Orion odaugrott es elhappolta elole. Thief (ekkor meg igen csak fiatalka) rohant Orion utan es kozben azt kiabalta: "Hozd mar vissza!"
Utana 2-3 oran at nem birtunk jatszani a rohogestol.
Régi szép idõk ...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én 1986 karácsonyától tartom magamat aktív játékosnak .Akkor kaptam meg az elsõ szg.-emet egy C+4-est .Az elsõ játék rajta a Glaze3D volt ... atyaisten , 2 héten át nyomtam egy olyan játékot , ami csak arról szólt , hogy az egyre sûrûbben jövõ aszteoridákat kilõve, kerülve a szembe jövõ ellent kellett gyorsan kilõni .De a kedvenc a TUTTI FRUTTI volt , azt még apám is nyomta nem egyszer . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
aztan '92ben lett PCnk ... szinten logtam rajta 1000rel ... es vegul 97tol van netem ... es '98tol van a klanom is ^.^ kisebb megszakitasokkal.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
egyik kedvencem volt egy olyan game amiben ládákat kellett tilitolizni. meg a supaplex :-D de abban nagy láma voltam. megcsíntam 13-as pályáig :-D tovább eddig azóta sem tudtam menni :-D
na meg osztán volt asszem 98-ban 133-as és 2000ben meg C2-633
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Akkoriban jöttek ki half life, Sin. A hdd-m valami 600 -körüli volt és emlékszem láttam a suliban, hogy valaki elad egy 1,3-Seagate-t. Rohantam mint õrült mert amikor megszereztem a HL-t ,hát nem fért rá az eredeti vinyora. Na,megszerezve az 1,3-t hazavittem, beletettem , örültem fetelepítettem a HL-t aztán az meg kérte a HL kódot, ami nekem nem volt. Bazz, azt hittem nekem annyi. Ott ültem, azt néztem a Cd-t...
A játékokkal való elsõ találkozásom nekem is az elit volt csak nem tudtam mit kell vele csinálni. Néztem a frankó kis szaggatott vonalakat, valami ûrhajó lesz-gondoltam magamban azt ennyi... Az igazi játék élmény a Cyberia2 nevû alkotás volt.
Az nagyon tetszett. Már az intrótól is kész voltam!
Ja a Cyberia2-t 1 évvel a HL elõtt láttam, úgyanis karácsonyra hazavittem egy gépet a cégbõl...
P.s: meg vagyok lepõdve, hogy mennyi "öreg korú" gamer van itt. Én meg azt hittem ez a game hobby 30-on túl valami "beteges ragaszkodás a gyerekkorhoz" tünetcsoport jelentkezése a pszihémben. Phuuu, akkor megnyugodtam.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
94körûl kaptam egy SuperB gépet(tudjátok amibe azok a sárga kazik valók:),aztán az elsõ héten eldurrant a tápja(made in china:)!Ezt követte egy C64-es gép (amit nagyon szerettem),aztán 98-ban megkatam az elsõ PC-met(AMD k6-2 266mhz,32MB,Voodoo 2,stb)->aztán ezt követte a mostani gépem a múlt hónapban(P42320Mhz,Geforce 4TI 4200,512Mb DDR333,stb)és azóta PC ficsúr vagyok(persze néha megkisértett a sötét oldal ,de kudarcot vallot velem:)
\"Life is around you and in you.\"
Szóval nem kell leírni a régi cuccadékokat, már akkor is volt multiplayer... :)
Igaz, a full scene anti-aliasing és az environmental bump mapping nem annyira volt jelen...
Emlékszem arra is, hogy egy akkori elektrotechnikai szaklapban benne volt a kapcsolási rajza is, aki akarta megcsinálhatta:)
1986-1988 Commodore
1988-tól PC / Commodore
Sajnos Amiga-m nem volt soha, ezt mostanában kezdtem el pótolni.
Nincs valami Enterprise emulátor valahol??? :D
Volt a kukac! :) Ebben egy kukaccal kellett követni egy másikat, miközben mindenféle bogarak támadtak ránk, nagyon jó volt... :)
Meg volt valami ûrös, amikor a bolygón kellett ilyen bogyókat szedegetni és néha vakondot fogni, ami kirágta a járatokat, de jó is volt... :DDD
Aztán már PC jött, AT > 286 > 486 > P133 > P533 > és a mostani.
Ezenkívül befigyeltek még a különbözõ játékkonzolok (fõleg a SEGA megadrive) és természetesen a C64 a haveroknál, de ezek már nem voltak rám akkora hatással...
Emlekszem arra is, amikor csomagolo papirokra rajzoltam oriasi terkepeket a Willow Patternhez, majd rengeteg ora szenvedes utan vegre vegigvittem. Hihetetlen sikerelmeny volt!
Arra is vicces visszagondolnom, hogy amikor jatszottam a Streedt Rod-dal ugy 6 vagy 7 evesen, egyszeruen keptelen voltam a kanyargos palyan vegigmenni, csak gyorsulgattam egyenesen. Nagyon szeret(t)em a Commodoret!
Nem tudom most mi van, de mindenki be egyszerre ütött a nosztalgia láz?
MINDENKI akit ismerek most szedi elõ a régi game ket (én is most szedtem le a DOOM1-2 t :D )
Én egyébként 7 éves korom óta vagyok nagy gamer... ez nem volt sok mindössze 10 éve.
Az elsõ gépem egy 486 dx2-66 volt. Az elsõ játék amivel játszottam... huu nem is tudom talán a STUNTS vagy a F117 volt :DD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Közben folyamatosan C64, amiga es PC a haveroknal.
Aztan kb. ugy 10 evvel ezelött megvettem az elsö pentium 133-asomat. Azota nem telt el nap, hogy ne ülnek pc elött legalabb 2-3 orat.
volt pc-re is
es ketten lehett vele jatszani
eloszor agyuzas, aztan titirititti, lovassagi roham :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elotte nekem nem volt semmim, de a haveroknak igen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért az érintögombos Primo is elég durva volt.Meg a Fadobozos(legalábbis az oldala fa) Schoolcomputer.
Magyar Videoton, tudjátok, aminek már akkoriban volt egy beépített joystickje a jó nehéz billentyûzetén!
Rohadt drága gép volt, hát nem is saját úton tudtam nyomni rajta, hanem ált.suliban...
Á, emléxem, Prehistoric... de jó is volt.
Commodore-n meg Easth vs South! Azóta sem láttam annál jobb csatákat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak amigás idöszakomban ismertem meg igazából.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Emléxem még anno kölcsönkaptunk egy c64-est és hozzá Pitstop, wizard of wor, meg valami síelös játékprogi kazettákat.Egyfolytában nyomtuk öket, föleg a wizardot.El se lehetett rángatni a kis junoszty tévé elöl.Emlékszem arra is, hogy mennnyire féltem a szg.-tõl, meg hogy mindenféle misztikus elképzeléseim voltak vele kapcsolatban.Nem mertem lenyomni egy billenytyût sem (szó szerint), mert féltem, hogy elromlik.De egyszer kikapcsolt állapotban csak lenyomtam egy billentyût és mit ad isten a gép következõ bekapcsolásakor(természetesen nem én kapcsoltam be sose) nem lehetett betölteni a játékokat, állandóan hibaüzenetet írt ki.Anyámék nem tudták elképzelni, hogy mivan, én meg csokiztam rendesen, mert meg voltam gyõzõdve, hogy én rontottam el amikor a kikapcsolt(!) szg.-en lenyomtam egy billentyût.Aztán végül is kiderült hogy a joysticken be volt kapcsolva az autofire és az kavart be.Na ekkor nagy kõ esett le a szívemrõl.
NA szóval mások voltak azok az idõk, de felejthetetlenek.