Mióta vagy aktív gamer?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
tehát vki 16 év alatti, masik meg hcgamer. aki meg egyikse az dögöljön meg?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

magus
sztem 2 fele gamer van. van az altalaban 16e alatti emberke aki konzol jatekokkal jatszik(mert ugye felnott ember olyanokkal nem jatszik max a pc mellett) es aki jatekteremben jatszik es nyomja mint allat. de ilyet egy felnott ember nem nagyon tesz

es van a normalisabb aki ugye hcgamer aki hajnalban kihuz a diabloert hogy vegignyomja aztan huz a netre. es leragad egy jateknal es azt viszi tokelyre es nem probal ki mindent.

RangeR
kb.1984 óta nyomom,zx-specrum,minden fajta amiga,utána a pc-k.Csak,hogy tartsuk magunkat a címhez.

RangeR
Az nem gamer,aki demokat néz és programoz,meg scene-ben vett részt.Az csak egy számítógép-buzeráló gyerek.Az a gamer,aki akkor is kiment a piacra minden hétvégén,ezresért vett 10 floppyt,aztán hajnal 4-ig nyomta,és reggel 8-kor folytatta.És nem mászkált vihorászó fazonokkal,hanem otthon nyomatta,és jöttek át hozzá a haverok Celtic Legends-et nyomni egy gépen,felváltva lépni mint a sakkban.A karácsonyi-szülinapi pénzével meg ment a kökire a játékterembe,vagy a Déli-pu-ra,és beszórta az utolsó 10Ft-ost is a phoenix-be meg a space invaders-be.Amelyik meg scenezett,az meg egy koravén eminens lehetett csak,de nem gamer.

C7P
Dynamic
Nekem a mai napig fennt van a dx-ball.Ma már ugyan nem nagyon nyomom, de tavaly még volt hogy hajnal kettõig is fenn voltam vele.
megkaptad a faxot?

Disno
banyek! nem kûdte el...kezd sokasodni a "üzi belemászik SG fekete lukba" effect...

»»»curse:
jaja, mk4 most is fenn van :-D
»»»zippo:
mivel a 14 évesek akkor születtek... :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Rincewind
Azt én is bitom! :)
Csináltam is régebben hozzá kurva jó kocsi skineket, meg asszem pályát is, csak nincs már meg... :)
[Walaki]D`Lair
Az én kedvencem a Terep2 :DDD Imádom. Van vagy 200 pályám hozzá :DD (Ez azért beszarás nem? Az ember egy 100akárhány ezer forintos gépen ilyen "szarokkal" játszik... Csak jönne már a Doom3 :)))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dikkma
Van benne vmi, de a C64-es gamerséghez szerintem hozzátartozik az akkori scene-ben való részvétel, partikra meg péntek esti közös gépezésekre járás.. igen, ez gamer. Aki a C+4/16-osával a kartridzsos egérversenyt futtatta, az nem gamer :)
A játékterem az aláírom, hogy gamer.
De mostanában az gamer, aki demokat néz, gépet/windowst buzerál, klánban játszik, külföldön is tolja, lanra jár stb..
"Mióta vagy aktív gamer?" a topic címe.
Hozzáteszem, én nem vagyok gamer. Már :/
curse
Johogy, Goldot en meg mindig nyomom haverokkal, meg az osszes MK-t is :) Legjobbak a regebbi jatekok, mert akkor meg nem arra mentek ra, hogy 'hu bazmeg GeForce4_MX400_64M hu de szep meg real3D meg mittomen', hanem ehelyett arra, hogy elvezheto legyen es jol jatszhato.

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Dikkma
tng? :)
zippofcy
A gamer az aki ideje nagy(obb) reszet jatekkal tolti munka, qras vagy egyebb "ertelmesebb" dolgok helyett :) Nehogyma' a netes jatekok megjelenese elott nem voltak gamerek? Es a jatektermekben shoot'em upot meg pacmant tolo figurak??? Azokrol nem is beszelve akik uott pl. Mortal Kombatoztak egymas ellen ... ok meg csak nem is a gep ellen jatszottak. De persze a mai 14 evesek ezt meg nem lattak :)
Ez alapjan en '86 ota vagyok gamer, akkortol logtam allandoan a C64emen, aztan '91ben jott az Amiga, '93ban a PC. Mellette volt meg kesobb 1200asom, PSXem stb., de mostanaban mar annyi jatek jelenik meg PCre is hogy eleg ezt gyozni - meg persze 2 online game (CS & DAoC) is sok idot elvesz :) Pedig PS2on szivesen kiprobalnam a Grand Turismo meg a Tekken epp aktualis reszeit ... na jo esetleg meg egy kis Crash Bandicoot ... :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

CSÍRA!
Dikkma
Egyébként én alapból a GAMER kifejezés olvasásakor arra gondoltam, hogy mióta vagyok aktív gamer. Sztem az nem gamer, aki otthon pötyög C64-en. A gamer az Q3-zik CS-zik vagy RtCW-zik, StarCraft WarCraft3 vagy akármi, ami netes game.
CS-t tavaly áprilisban kezdtem de idén kb. ugyanekkor a magánéleti gondok miatt abba is hagytam. Egy év alatt az általam alapított klán két esetben egy ponttal kapott ki, egyszer gyõzött, a többi kb. 10 wart bukta, sokszor 60-3 körüli eredménnyel :)
DoD, Wolf UT ment néha neten de nem számottevõ.
Sztem ez a _GAMER_, de mindenki olyan jól elmesélte a múltját, nekem is kellett :)
Mégha közel sem olyan veretes, mint egyeseknek.
Disno
Pedig a Sokoban nagyon jó game :-D
Golden Axot pedig még idén is nyomtuk :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Dikkma
wow ;)
Dikkma
Ha jól emlékszem, egy haveromnál és az unokatesóméknál is volt szinte egyszerre egy C64. De nem tudom felidézni, mit jelentett amikor elõször láttam a gépet! Vagy akkor már olvastam róla? Nem tudom, de nem ámultam el úgy azon, mi az a számítógép, mintha most egy benszülöttnek mutatnám.
Ezeken a gépeken játszottam a Builder Dash-sal, Operation Wolffal, Conan-nel, Popeye the sailorman, Power at See (atomkirályság!) és még ezernyi hülyeséggel. Grog's Revenge, heh?
91-ben kaptam egy 286-ost, 40 mega hdd-vel, nagyfloppival, 1 mega rammal. Akkor egyetlen ismerõsömnek sem volt még ilyenje, bár nem sokkal késõbb egy srácnak lett egy 486 SX33-ja. Több évet szolgált, a DOS 3.3 miatt a 40 megás hdd-t egy 33 megás és egy 8 megás részre kellett partícionálni. A moncsi már akkor SVGA volt, még 3 évvel ezelõtt is aktívan használtam, sõt most is ott van a másik szobában; tudja 800x600-at!
9 évesen az ember elég keveset tud angolul :) fater-mutter azóta se nagyon használja, maradt egyedül az én feladatom, hogy kitaláljam, mit kell csinálni a C:\Jatekok -ban levõ 23 megányi (!) tömörített játékkal.
A Centurions olyan szinten bûntetett, hogy hihetetlen. Imádtam. Soko-ban szar volt.. A Duck Tales meg a Chip&Dale sem volt rossz, csak idõ után meguntam. North&South nagyon jó volt :) Test Drive 1 és 3 is több napnyi szórakozást adott, de nem egyszer, hanem mindig, miután kipróbáltam. Volt egy NBA-s játékom még, meg sok száz olyan, amire már nem is emlékszem. Prehistorikon sírtam, mert nem jöttem rá, a space-szel lehet ütni, így mindenkit csak átugráltam :) És azok a szúrós kövek mindig kicsináltak. A Golden Axe-szal játszottam életemben elõször PC-n, ha jól emlékszem, azzal rengeteget multiztunk még évek múlva is. Retaliator! Whooa, amikor rájöttem, hogy az utópisztikusnak tûnõ kívánság, hogy le lehessen szállni, lehetséges..!
Nyári táborba mentem, ahol kerestem az állam a Wolfot látva. Egyik szülinapomra kaptam egy egeret, amit tök egyedül tudtam telepíteni :)) Csak mégis szakembert kellett utána hívni a géphez. A Prehistorik2 megjelenése után elég hamar meglett, sokat nyomtam, SimCityk is ekkor jöttek nálam. Elsõ vírus is SimCityben volt :)
Nyáron NES-eztünk mamámnál unokatesóval, Super Mario, késõbb Mario 3. Másik unokatesónak lett Sega Mega System II-je, Ghosts'n'Goblinssal, a beégetett Sonic-kal, stb.
Késõbb jöttek olyan játékok, mint az Ecstatica, X-Wing, a haveri körben csak halkan suttogva kimondott Doom, aztán Crusader 2. Nekem ezek csak akkor mentek, amikor fejlesztettünk 386DX40-re (AMD :) ). A Colonizationt viszont még a régi gépen játszottam, napi több órát, hónapokig. A 386-osba késõbb bekerült egy kisfloppy 5k-ért, és 4 mega ram 16 ezerért, ezzel már 5 volt, Univesával ment a Transport Tycoon, a Warcraft.
Már mindenkinek Pentiumja volt, akkor jött nekem csak a Dune2, Another World.
Megint nagyot újítottam, amikor P200MMX-em lett, ezzel ismét elsõ a haveri körben (és nem volt annyira elmaradott társaság, nem azt mondom) 16 mega rammal. Itt már kezdett elszállni a világ, Half-Life nagyon nagy szigor volt, Unreal Tournamenttel ekkor kezdõtött a mai napig tartó kapcsolatom. Azóta még lett egy P3 700-am, szintén korát megelõzve, de jó ideig nem lesz még fejlesztve.

Ma _képtelen_ vagyok játszani. Ezt magyarázhatom a depressziómmal, eléggé kiégtem. Minden megvan, ami fontos játék, minden. Úgy 3-4et ki is próbálok havonta, fél évente egyet végigviszek, a többi számolatlanul megy a polcra. Szarok a mai játékok. Nemrég elkezdtem Mime32-es romokat tölteni, beszarás milyen jók. Operation Wolf meg társai. Napokat játszottam ilyenekkel akkor, amikor már nem létezett PC-s játék, ami lekötött volna.
Legjobb leírás? Én elhatároztam egy CoV-ot olvasva, hogy ha az Epic nevû játéknak ilyen leírást képes valaki készíteni, akkor az nekem kell. Máig a best számomra a leírás, de a játékkal soha nem találkoztam :)
Na nevezzünk eq5-re.
Dikkma
Az elsõ vírusom... :)
Öcsém nem mert egy szobában aludni a géppel :D
One-Half.
Sir Quno Jedi
Most vagyok 28.8 és úgy 8 éves korom óta gyûröm az ipart (Laser 210 kezdésnek), úgyhogy ki lehet számolni :-))) !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

1986. Sinclair ZX Spectrum. Most is megvan még gyári dobozban, több, mint 1000 játékkal. Az volt az igazi....
JA, és megvan még a gép+kazetták+listafüzet. Bár a füzet elég viseltes állapotban van. Nem tudom mûködne még a gép. Lehet egyszer még elõveszem!
Én is C+4-el kezdtem 1990-ben. A Saboteur és a Mercenary voltak a kedvencek szintén
A Mercenaryt vagy 5-ször végigvittem. Az elején elég sokáig tartott, ugyanis rajzolgattam a térképre (kulcsok, ajtók, labirintusok)
Késõbb 286, 20MB HDD, Ega monitor, 640Kb RAM
Jó kis idõszak volt. Jobban elszórakoztam azokkal a játékokkal, mint a mostani szuper csodákkal.
ok, holnap megy, ha nem felejtem el :)

Rincewind
Mail ment és nagyon köszi!
a scan nem megy, de ha mondasz egy fax-ot elküldöm :) kihagyhatatlan az a leírás...
egyébként nekem az (elsõ két szám kivételével) összes cov megvan! vigyázok is rá rendesen, mert kincset érnek :)))

Nálam is 13 évesen kezdödött az "agyrém" :) c +4 Saboteur nevü jo kis ninja progival , meg volt a Mercenary nevu 3dszerü jatek aztán komoly elörelépés c64. Pár ev mulva Amiga 500 aztán majdnem 6 év szünet. 99ben vettem életem elsö pcjét egy jo kis 233 MMXet ,ami ma is megvan (mint 2. gép). Azota az UT jött be nagyon.

Na én 92-ben kaptam egy piaci 100 játékos csodát, csupa primitív gameval :)). Nah azzal elvoltam a hülye fejemmel. Aztán jött a konzolos idõszakom, NES, SNES - Márió ahhhm azzal még mai napig is játszok, eszméletlen hangulata van. 95-ben megkaptam az elsõ pc-t. Egy p100-as volt 16RAM-al. Haverom meg nyomult a 386-ossal, én meg virultam, hogy nekem PENTIUM van ám :). Del gombot nemmertem megnyomni, mert féltem, hogy letörli a gépemet :D, szal tiszta hülye voltam. Elsõ játékaim: Prehistorik, Princes of persia, Wings, de mindenekelõtt a Márió!!! :))
Wolfenstein és a DOOM II hatására lettem FPS fan.
Gery1980
Ezt a gamet imádtam.Rengeteget játszottam vele még Comodore 64-en.

Üdv, ha jól emlékszem kb.10 éves koromban /már 14 éve :-(/ vásárolták meg az akkoriban még mezei "Flórián"-nak hívott "üzletközpontban" az elsõ számítógépemet, az enterprise 128-at. Állati izgi volt sima kétkazettás magnóval másolni a programokat :-) A kis beépített joystickját egy idõ után tönkretettem a target renegade nevû "akció" játékkal :-) Rengeteget használtam a gépet, aztán jött egy nagy lépés, a 386 sx33 :-), majd 486 dx-100, aztán szépen végig egészen a p3-800-ig. Istenem milyen jó visszaemlékezni a betöltés alatti sípolásra :-D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

curse
Elso gepem egy C64 volt, es buszken allithatom, hogy azota, menthetetlenul aktiv gamer vagyok. :D
A C64 utan rogton 286-ra ugrottam, es azota toretlenul fejlesztgetem a masinat, mar amennyire a tarca engedi :)
Rengeteg jatekkal jatszottam az idok soran (bar nem vagyok eppen egy venember :), de jellemzo ram, hogy altalaban 1-2 perc hianyzik meg a jatekbol, amikor ugy elb***ok valamit, hogy nem tudom folytatni. Igy volt ez pl a MaxPayne-nel es a Gothic-kal is :(

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

magus
öhh kb 10eves korm ota, de igazi gamer most csak warcraftban vagyok. na azt most egesz jol tolom. na azert nem alucard szintetn de azert nem rosszul

A 7-8 számon át tartó Elite leirás sem volt piskóta... :)

Rincewind
Olvastam a Guruban, hogy elvileg minden idõk legjobb magyar végigjátszása a CoV-ban megjelent Monkie Island cikk volt. Van pár CoV-om még a régi idõkbõl, de természetesen pont az nincs meg :(
Esetleg valaki nem tudná jó minõségben beszkennelni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá?
Dynamic
Primon csak amöbáztam:)
Játszott közületek valaki PRIMO-n (érintõgombok rulez) a TRON-al? :)

Hunnenkoenig
Ja mar tudom miert nem! Mert köcsög extra mellett a köcsög tar.hu sem engedi külföldieknek nezni az oldalaikat. Igy meg a bekötött kep sem jön at nekem. Fasza. Csak igy tovabb magyarok!!!!!

Stann
Én 3os korm óta. Akkor jött az elsõ 286-osom, azota nincs megállás...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Ams
6éves korom óta. hiradó után apám gép bekapcs, és STUNTS 1000el! :)(aztán alvás)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Dynamic
Ezt kéne látnod:

Klikk ide

Ha ezt látod és ráfrissítesz, lehet, hogy már itt is látszani fog.
Hunnenkoenig
en miert nem latom? mi az? kep? nekem csak egy piros x-et rak oda...

Mike at home
Nohat akkor nekem volt igazam

and

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hunnenkoenig
akkor nekiallhatsz hülyet kapni :-)

lehet, hogy a hiba az en gepemben van, de en meg mindig nem latok semmit. Talan valaki mas...

Dynamic
ha most se jó hülyét kapok

Hunnenkoenig
hol? en nem latok semmit

Dynamic
hoppá bocs kétszer:)
Dynamic
Dynamic
No itt az ominózus gamma:)

ha már a régi játékoknál tartunk. nem tud valaki valami értelmes nem dosos marioról?