Írott konzol játékot honnan?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
pacsker

Lehet,hogy nem pont itt kéne megkérdeznem,de tudtok valami kickbox szerû játékot ps2re? K1 world gp felejtõs.Def jam vendetta és fight for NY az bejött.Valami olyasmi is érdekelne.Elõre is köszi a segítséget

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Hali!! Én nem venni, hanem letölteni szeretnék. Nem tudna nekem vki olyan oldalt/oldalakat mondani ??? Ha nem szabad leírni, akkor lécci küldje el vki e-mailben : [email protected] Elõre is köszi 😊
ps2 es gamek 500/db vadi új dvd-n .

mail.:[email protected]
torrente
Sok!

Xbox játékok 400FT/ játék.

Mindegyik új lemezen,papírtokban,leelenõrizve

Mail: [email protected]
Magadnak letölteni bocsánatos bûn.
Havernak kölcsönadni szintén.
Kereskedni vele nagyon nem szép dolog.
Reklámozni gusztustalan és veszélyes is.
Mindegy, nem az én dolgom.
Különben meg amíg ló van, veréb is lesz...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

inkább nem növök fel azt letöltöm.!
jaszy
Felkellene nõni, öcskös.

akor 100%ban igazad van !!ügyes vagy!!!
végülis akkor az nem törvénysértõ ha letöltöd és játszolvele ugye??!!!
de nem baj sokan vanak akik az "undorító" emberektõl legyen az magánszemély,vagy bolt megveszik a másolt játékokat.
mert inkább fizet 500at 1 játékért mint 8e-ret.
azok annyira nem is, de aki ilyennel kereskedik az boven kimeriti a az undorito fogalmat. Tul azon, hogy torvenyt is sert.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

mért lennének azok undorító emberek akiknek kivan chipeltetve a gépe?
ezek nem félõs emberek, ezek szimplán undorítóak.

Because fuck you. That\'s why.

mitõl?XD
CSOki444
nem féltek? 😊

500 ft / db PS2-es és X-BOX játékok.
ha érdekel írd ide msn-címedet vagy ha nincs akor írj ide.
zola2000
Engem talán wiire érdekelne másolt játék ha tényleg olcsó.

A

CSOki444
400ért mit adsz és mire x360 ra ? mennyi?

Bendy
Na akkor várom a 300as ajánlatot 😄

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

ha érdekel valakit játékokat 400ft/db ra adom ha érdekel email & msn [email protected] van listám és weboldalam is ahol felvannak sorolva a gamek
Üdv!
Ha valakinek kell ps2 játék írjon, küldök listát. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
dinomano
nem tudom, lehet h. kijött máááán...még csak preview-kat talaltam a neten.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

tyler82
Van már The Regiment PS2re??
<#wow3><#beka2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

dinomano
PS2 tv mindenkepp! :-)

dinomano
ha nem kezdi el letölteni, akkor nincs seeder; vagyis megoszto, akitöl tölthetsz...probalj mas torrentet; vagy masik game-et...érdemes nezni az oldalon a seeder/leecher aranyt; hogy tudd, van-e esely leszedni a file-t...amugy a letöltes mindenkepp ingadozni fog...

Istenem mért akarsz te egy konzolt rákötni egy LCD monitorra?Azért konzol hogy a TV (LCD TV) képernyön játszál

Rá lehet (kell hozzá egy spec. kütyü, jó drága) de nem érdemes, az összes rece, él amit a tv összemos - lágyít virítani fog. Próbálj ki rajta egy régi játékot 640x480-ban élsimítás és hasonlók nélkül, na olyasmi lesz.
Prince of Máté
a PS2-õt tá lehet kötni az LCD monitoromra?

lécci írjátok le hogy hogyan lehet az ABC torrentbe elindítani a letöltendõ fáljt mert nem kezdi tölteni

a GT4bõl akkor neked nem PAL verzsönöd van igaz? abban nem láttam olyan beállítást, amivel progresszívben ki lehetne nyomni a képét

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

letöltöttem a Bitlordot de nem kezdi tölteni a gamet mi lehet a baj?

dinomano
van jopar bittorrent kliens; valasz ki a neked megfelelöt ill. keress rá gugliban:
Bitlord, ABC torrent, uTorrent - ajanlom még az emuparadise.org bittorrent tracker-es oldalat (föoldalon baloldalt...) + torrentspy.com-ot

John Cena
Bocsánat BitComet 0.63Bitcomet 0.63 Letvan a Download!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Torrent oldalt tudok csak adoz kell a BitComet 0.60Bitcomet letöltés!
és 1-2 torrent oldal pedig:Torrent oldal 1.
Torrent oldal 2.

Nem ismertek egy oldalt ahol ps2-es játékot lehet tölteni?(ha lehet ingyenes legyen az oldal)de ha nem az akkor az se baj csak magyar legyen

Ma2ska
Én is lcd tv n tolom a ps2 t komponens kábellel, néhány játék támogatja a nagyobb felbontást, gt4, gow stb. Zsir a kép.

HI!
PSP,PS2,PSX játékok Eladóak.
500ft/db psp-nél hozott kártyára, vagy posta utánvétellel dvd-re (és te másolod rá a játékokat)
500ft/db PS2,PSX játékok hozott cd-re vagy dvd-re, vagy postai utánvétellel, és mi biztosítjuk a CD-t, DVD-t vagy te küldöd.
hatalmas kínálat, ami meg nincs meg azt is beszerezzük egy héten belül.

e-mail:
[email protected]

dinomano
ok... nah várj..monitoron akarod tolni, azt mondtad...a monitorod is szar? Vgay csak a TV? Ha mind2 gánya, akkor vegyel egy LCD-t...

torrente
Nem is a költség, hanem a képminõség és a sugárzás a fontos. Látnád ennek a f.snak a képét, amin játszom!

dinomano
hmmm...gondolom nincs... de a kabelt sasold meg+erdeklödj utana itt a forumon, h. milyen..mint irtam; nincs X-om, se LCD monitorom, nem probaltam, ugyhogy ne 100%ban adj a velemenyemre; nezz körül itt-kérdezgess; ne csinalj nagyobb költseget magadnak ha nem musz...

torrente
Kicsit rossz a szemem, ezért akartam mindenféleképpen lcd monitoron nézni. De akkor veszek majd egy lcd tv-t és meg lesz oldva a probléma. LCD tv-n élvezhetõek a játékok, nincs semmi hátránya már a mostanában kapható lcd-knek?

dinomano
http://www.x2vga.com/

izéé...ezt nezd meg, ilyesmi cucc kell monitorhoz... :-D Jahm, és az XBOX tpic-ba irj, ott tudnak segiteni talan kerdesek eseten, jobban mint en...

dinomano
hmmm...ha a videokarid tamogatja+rá tudod tenni(sztem X is RGB kimenetes mint ps1-2; bár még nem lattam "élõ" x-et...); akkor tudsz azon is jatszani...(DE!)de a konzolokat TV-képernyöre talaltak ki, nem mutat jol az élesebb monitoron sztem az X sem(kiabrandito lesz a latvany...); a PS2 pl. sem tv-re valo... Konzol: messziröl, egy bazinagy tv-n, fotelböl ülve vagy ágyban fekve the best... :-D

torrente
Nem pc-n akarok játszani vele, csak azt kérdeztem, hogy felismeri-e a pc? A pc monitorján élvezném a képet, nem a tv-n.

dinomano
gondolom ugyanugy mint ps2-nel; 4X sebesseggel irj, MODE2 formatumban(ezt ugyis tartalmazza az iso; hogyha netröl töltessz...); vagyis nyers formatumban...apc felismeri az xbox lemezt, a file-okat latod, értelemszerüen pc-n nem tudsz jatszani x-es gémmel...

torrente
Hétfõn lesz végre egy Xboxom! A játékokat melyik íróval milyen lemezre hányszoros sebességgel kell írni? Lemezt lehet másolni? Ezt csak azért kérdem, mert régen hallottam, hogy xbox-játékokat a pc nem ismer fel. Ez így van? Ha igen, van program, ami kiküszöböli ezt?

John Cena
Meg szereztem a Smack Down! vs. Raw 2006-ot szóval már nincs sírás rívás😊

Solidus
<#nevetes2>

.:SOLIDUS:.

John Cena
Hello! valaki nem tudja honnan lehet a Smack Down! vs. Raw 2006-ot meg rendelni netrõl vagy valahola 4dik 15dik kerületben hol van ilyes fajta bolt?????

sigmavirus1
Hát tudtommal az X-box nemjátszik le másolt játékokat csak úgy, max ha chippeled vagy valami...

Viva La Virus1!!!

schoma
Sziasztok!
Ma vettem egy X-BOX alapgépet. Letöltöttem a Forza Motorsport nevû játékot.
Kitömörítettem, az isot felírtam Alcohollal. A legnagyobb sebességgel. (Primco 4x-es lemez) Viszont a BOX nem ismeri fel a lemezt. Mi lehet ennek az oka?
Ötlet? Túl gyorsan írtam volna?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Oldal 1 / 2Következő →