Írott konzol játékot honnan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet,hogy nem pont itt kéne megkérdeznem,de tudtok valami kickbox szerû játékot ps2re? K1 world gp felejtõs.Def jam vendetta és fight for NY az bejött.Valami olyasmi is érdekelne.Elõre is köszi a segítséget
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Havernak kölcsönadni szintén.
Kereskedni vele nagyon nem szép dolog.
Reklámozni gusztustalan és veszélyes is.
Mindegy, nem az én dolgom.
Különben meg amíg ló van, veréb is lesz...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
végülis akkor az nem törvénysértõ ha letöltöd és játszolvele ugye??!!!
de nem baj sokan vanak akik az "undorító" emberektõl legyen az magánszemély,vagy bolt megveszik a másolt játékokat.
mert inkább fizet 500at 1 játékért mint 8e-ret.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Because fuck you. That\'s why.
ha érdekel írd ide msn-címedet vagy ha nincs akor írj ide.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ha valakinek kell ps2 játék írjon, küldök listát. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
<#wow3>#wow3><#beka2>#beka2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Bitlord, ABC torrent, uTorrent - ajanlom még az emuparadise.org bittorrent tracker-es oldalat (föoldalon baloldalt...) + torrentspy.com-ot
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
és 1-2 torrent oldal pedig:Torrent oldal 1.
Torrent oldal 2.
PSP,PS2,PSX játékok Eladóak.
500ft/db psp-nél hozott kártyára, vagy posta utánvétellel dvd-re (és te másolod rá a játékokat)
500ft/db PS2,PSX játékok hozott cd-re vagy dvd-re, vagy postai utánvétellel, és mi biztosítjuk a CD-t, DVD-t vagy te küldöd.
hatalmas kínálat, ami meg nincs meg azt is beszerezzük egy héten belül.
e-mail:
[email protected]
izéé...ezt nezd meg, ilyesmi cucc kell monitorhoz... :-D Jahm, és az XBOX tpic-ba irj, ott tudnak segiteni talan kerdesek eseten, jobban mint en...
Viva La Virus1!!!
Ma vettem egy X-BOX alapgépet. Letöltöttem a Forza Motorsport nevû játékot.
Kitömörítettem, az isot felírtam Alcohollal. A legnagyobb sebességgel. (Primco 4x-es lemez) Viszont a BOX nem ismeri fel a lemezt. Mi lehet ennek az oka?
Ötlet? Túl gyorsan írtam volna?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.