Online vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"*** Dieser Artikel kann leider nicht an den von Ihnen gewünschten Ort versandt werden. Sie können entweder die Versandadresse ändern oder den Artikel aus Ihrer Bestellung löschen, indem Sie die Stückzahl auf 0 setzen und anschließend auf "Aktualisieren" klicken. ( Länder mit Versandbeschränkungen) ***"
tehat nem😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyebkent GPS elektronikus cucc azt nem engedett sztem eddig se , de tavaly en rendeltem mar ruhat..mostmar azt se lehet, eljen
*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
Akartam rendelni egy GPS vevõt az angol amazonról, mert kb feleannybira került, mint az itthoni szürkeimportos szarok. De nem szállítanak ide, azt írja. Pedig 1 éve még rendeltem az angoloktól, és simán ki is jött kb 1.5 hét alatt.
valamint mialapjan szamoljak ki a vamot? en mar tobbszor rendeltem, egyszer van vam, egyszer nincs..
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
tudom elhagyatott topic, de nem tudom máshol megkérdezni..
rendelnék egy monitort az amazon.com ról, csak azt nem tudom mennyiért szállítanák ki.......az elöttem lévõk is írtak ilyet de azok könnyû csomagok és gondolom azokat olcsobban szállítják.....én a legolcsobb szállítási díjat kérném csak azt nem tudom mennyibe kerül és mennyi idõ alatt....esetleg egy linket ahol ezt írják le szép sorjában.......
elõre is kösz a segítséget.
Szeretnek egy notebookot vasarolni amerikabol. A cuccot valszeg online rendelnem meg, es egy eppen odaat tartozkodo ismerosom hozna el. Namost a kerdeseima kovetkezok volnanak:
1. Nemreg olvastam, hogy sok legitarsasag tiltja notebook felvitelet az utasterre. http://www.airfrance.com/double6/passage3.nsf/(LookupPublishedWeb)/en-PRATI-pratique_bagage?OpenDocument - ez az oldal szerint az Air France-nal ez nem tiltott. Ez valoban igy lenne, vagy csak meg nem frissitettek a site=ot?
2. Kell-e vamot fizetni a cuccra? Ha igen, nem-e lehet ezt valahogy kikerulni?
Nagyon megokszonnem, ha valaki adna egy epkezlab valaszt...:^) Amennyire neztem, odaat SOKKAL olcsobbak a notik, itthon nem tudnam megengedni magamnak azt a modell(eket), melyeket kineztem...:^(
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
keresgélek keresõkben, plusz próbálok német kapcsolatot szerezni...
Te nem magától az Amazon-tól akarsz vásárolni, hanem egy ott is kereskedõ, másik bolttól.
Ami tippem van:
a) a kiadvány kiadójától nem tudod megrendelni közvetlenül? Mert én már jópárszor rendeltem közvetlenül a kiadótól és minden rendben ment.
b) Ha a fenti nem mûkszik, akkor valszeg nem marad más az esetedben, mint a Gugliban rákeresni a "<kiadvány_neve> shop" szavakra és imádkozni, hogy legyen olyan bolt, amelyik szállít.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ugye ezt Amazon küldi és õ is szerzi be
viszont amit én akarok, ott csak egy ilyen doboz van
ha rábökök bejön pár eladó, új és használt cd (ettõl ez még Amazonon megy keresztül?)
de ami azt írja hogy külföldre szállít, az se jelöli Magyarországot
szóval itt tartok
gondolom te a felsõ kép szerint vásároltál
remélem neked van igazad
Február elején jött meg tõlük a legutóbbi, zenei CD-t tartalmazó rendelésem.
Ugyan mutasd már meg, hol olvastad azt, hogy Magyarországra nem szállítanak? Egészen véletlenül nem használt CD-t akarsz venni, nem közvetlenül az Amazon.de-tõl, hanem az Amazon vásárteret használó egyéb elõadótól?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nem találok egyet sem.
ez komoly? ti hogyan vásároltok onnan? (kipróbáltam más cuccot engedett venni)
kosárba kell berakni és ott közölni a címet és fizetési módot
ezeket hol kell megadni?
ott vagyok jelenleg, hogy bejelentkeztem és Your account
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
De ha megérkezik akkor már baszhatja, mert ki van fizetve
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Az lenne a kérdésem, hogy amazon.com-on haverom akart rendelni egy cipõt, amit az NBA store.com tól hozták volna.
Elment ki enni, tesója meg addig össze vissza nyomkodta a gépet, és lehet hogy megrendelte, mikor havernak nem is kellett volna..ezt honnan lehet megtudni??
<#nyes>#nyes>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A lényeg: az akció keretében nem szükséges a számlamúlt, ami igen lényeges szempont lehet sok embernek.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ships from and sold by NBA and WNBA Store.
Tehát gyak. amazonon hirdették, de az NBA Store.com-ról jön.
Onnan hoznak Mo-ra tutira, csak nemtom hány nap