Online vásárlás

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthony001
Rendeltem amazon.comról egy gatyát.
Kb hány nap mire megérkezik?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Brutal
Én egyszerûen csináltattam az OTP-nél egy sima kártyát webkártyával együtt,paypal-os accal rendelek e-bayrõl

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Mighty
Tényleg érdekelne, hogy jelenleg hol van jobb konstrukció, mert van pár ismerõsöm, aki dombornyomott kártyát szeretne, de nincs pénze a feltételekhez.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mike
shipment

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
maradjunk annyiban hogy te vagy az elsõ ember akitõl azt hallom hogy az erste verziója jó.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mighty
Ezen most mi a gagyi? 2000 forintért kaphatsz egy dombornyomott kártyát. Nem kell számla múlt, nem kell 50000 forintos nyitóösszeg (amit egyébként a nyitás és a kártyarendelés után azonnal ki is vehetnél).

Mighty
Én annó 3 forintért vettem egy gombóc fagyit, szó sem volt 100 forintról...

Egyébként minden banknál más és más feltételeket szabnak a dombornyomott kártyák igénylésénél. Ezért is jó oldal a www.bankkartya.hu, mert össze lehet hasonlítani az azonos kártyák bankonkénti feltételeit.

Punkerwork
ez félelmetesen gagyi, én a Visa Classic számlámat 5k-val indítottam szó se volt 50k letétrõl stb...

Mighty
Valamit valamiért. Fenntartasz egy dombornyomott kártyát x forintért és spórolsz a az olcsóbb árukon vagy nem és veheted meg normál boltban amit szertnél (már ha lehet kapni...)

Hír a www.bankkartya.hu-ról:

Dombornyomott bankkártya akció az Erste Banktól
2005-07-25 12:00

Az Erste Bank egy kedvezményes ajánlatra hívja fel az ügyfelek figyelmét, melyet VISA Classic vagy MasterCard Standard bankkártyáinkhoz kapcsolódóan kínál.

Aki az akció alatt igényel VISA Classic vagy MasterCard Standard bankkártyát, annak az Erste Bank az elsõ éves kártyadíj felét elengedi. A megtakarítás mértéke 2.000 Ft. Emellett nem kell teljesíteni az 50.000 Ft-os nyitóösszegre és a 3 hónapos számlamúltra vonatkozó feltételeket sem.

Az akció 2005. augusztus 31-ig szól, eddig lehet benyújtani a bankkártya igénylést kedvezményesen.

Beslattyogsz bármelyik fiókba, nyitsz egy számlát és mellé igényelsz egy kártyát 2000 ruppó kicsengetésével.

Punker
apuci-anyuci-ismerõs? kezébe adod a pénzt és az õ kártyáját használod.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ciki ?
bocs, de egy évben max 2-3 vásárlás miatt nem fogok ezreket fizetni egy webkártya fentartására
egyetem mellett pedig nem tudok dombornyomottat fenttartani
ördögi kör, kár is beszélni róla

Punker
amúgy ezt rendeltem:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
+ nem bombor nyomott kártyát kérni hülyeség 😊

Punker
az én game-mat amazon nem hozza ide 😞

Azért még ma is dombornyomott kártyát felhozni, mint kifogást az online vásárlás ellen... hogy is mondjam, ciki.

Eletronikus Számlacsomag

Hogy a többi banknál van-e ilyen, nem tudom. Én két éve rendelek ezzel az Amazonokról (meg egyéb helyekrõl is) minden gond nélkül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én úgy tudom, hogy bizonyos dolgokat az Amazon nem szállít bizonyos országokba. Lehet, hogy a kosarasgatyádat sem szállítják ide valamiért.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Anthony001
Ja közben már rájöttem😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

gondolom nem én vagyok az egyedüli aki amazonon kinéz valamit, de nem dombornyomott a kártyája

vagy akkor mondják azt, hogy mittomén, hónap végére összejön annyi rendelés, és csak akkor rendelik meg egyben az addig befutott rendelésekkel együtt

Punkerwork
nekik nem éri meg, õk nagykertõl stb veszik, 1 db-ot rendelni számlázni stb rengeteg macera.....

nekem nem éri meg 1 cd-vel foglalkozni
de nekik? hisz ebbõl élnek! CDBOLT = cdket adnak el
valami más lehet a háttér, de nem tudom mi

Punkerwork
persze hogy elhajtanak ahoz hogy nekik megérje 1 db játékkal/filmmel/stb-vel foglalkozni olyan haszon kulcsot kell használniuk amit úgyse fizetnél ki, mondom nézzd meg a GMX-et onnan szállítanak magyarországra is.

természetesen fizetnék érte, egyértelmû
ismerõs nincs, nem is kezdenék vele, mert már volt olyan hogy rossz cd verziót küldtek csomagküldõk, akkor meg nehézkes a visszacsere, ezért kéne egy üzlet ahol személyesen lehet átvenni, de mindenhonnan elhajtanak, mondván amazonról nem tudnak beszerezni

Punkerwork
van ismerõs? mert a 2 szép szemedért úgyse csinálják meg 😊

sorry 😊 , szóval cdbolt ahol leadom amazonról mi kell, és beszerzik, de személyesen intézve (bár ez asszem nem az a topic)

Punkerwork
mi?

offline üzletet ismertek ami lebonyolítani amazonról a vásárlást?

Nem értem a kérdést.

Amazonon ott a leírás, hogy mit, mennyiért, hova mennyiért szállítanak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punkerwork
én game-t rendeltem most, de az amazon-nak nem tetszett, GMX-rõl rendeltem (soha nem hallottam róla elötte) 5 font lesz a szállítás.

Anthony001
up!

Anthony001
Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy 30$-os kosarasgatyát az amazon.com-on, és azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi lenne a pk, és hoznak M.o-ra?
Elõre is köszi

Punkerwork
kártyától függ 😊

mondjuk van dombornyomott kártya, mi ezután a teendõ?
hogyan történik a fizetés amazon-on? mert nekem nem túl érthetõ a dolog

Gladiator
mind1, jó az nekem...

gz8
Valószínûleg "teherautóról leesett" cuccos lehet... Olcsó húgynak híg a leve, gondolom ismered a mondást

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Gladiator
na még egyszer megkérdezem

Gladiator
Normális az, ha ennyibe kerülnek a hardwerek, mint itt?

mert gynus, hogy egy 2.8 gigás proci fele annyiba kerül mint máshol. hol itt az átbaszás?

Botond
aha,köszi,akkor anyámékhoz rendelem Belgiumba,az egyszerûbb ^^
szurmakotium
Én azt javasolnám, hogy ilyen esetekben másra ne nagyon hagyatkozz, hanem a hivatalos oldalakat keresd fel:

Interneten vagy egyéb csomagküldõ szolgálattól megrendelt áru vámkezelése:
Az interneten, vagy csomagküldõ szolgálattól megrendelt vámáruk esetén, amikor az ellenszolgáltatás fejében érkezik be, vagyis fizetünk érte, a vámteher – a beérkezett vámáru/k értékétõl függetlenül – az általános szabályoknak megfelelõen kerül kiszabásra.

Ilyen esetekben az ügyfelet nem illeti meg a 28.200.-Ft-os vámkedvezmény, tehát a vámáru/k teljes értéke után kell a jogszabályban meghatározott vámot és egyéb közterhet megfizetni.

Ajándék küldemények
Postán, fuvarozó vállalat közremûködésével beküldött, vagy más természetes személy által behozott ajándék vámkezelése a nem kereskedelmi jellegû forgalom szabályai szerint történik, amennyiben az ellenszolgáltatás nélkül érkezõ vámáru a jogszabályban meghatározott mennyiséget nem haladja meg.

Vagyis ilyenkor megilleti a vámkedvezmény a megajándékozottat, amennyiben az ajándék együttes értéke a 28 200 Ft-ot nem haladja meg.

Ez a kedvezmény nem alkalmazható a
vámkedvezményes értékhatárt meghaladó egyedi értékû vámárura, valamint
szeszes italra, és dohánytermékre.

Forrás: vam.hu

By the perception of illusion we experience reality.

Botond
szóval szállítanak Magyarországra?és ha jól tudom 20ezerig minden vámmentes,akkor nem tesznek rá vámot,ha az alatt rendelek,nemdebár?
Dzsini
nálam a vám az eddigi rendeléseim során tökéletesen random alkalmakkal került elõ... teljesen kiismerhetetlen :o) (ha vám elé kerül és nincs rajta ár, akkor esetleg megbontják és árbecslést alkalmaznak...?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

És a vámot mivel lehetne elkerülni? Az Amazon.com-on van olyan opció, hogy ajándékként cosmagolják számla és az ár külsõ feltüntetése nélkül, de az plusz 3,5 dollár. Vagy ez teljesen véletlenszerû, mikor terhelik vámmal?

Azé', mert olyan filmek, melyek Magyarországon jelenleg nem kaphatóak.

mad mind
Szóval kell hozzá egy cím amire küldik, egy hitelkártya, amirõl leemelik a pénzt(ez vagy dombornyomott bankkártya pl. visa classic, vagy webkértya kell, hogy legyen, és az általad válsztott posta szolgáltatás. A leglassabb kb. 5 dollár, ezzel úgy 10 hét alatt ér ide, a gyorsabbak (DHL) akár 30 dollárt is elkérnek, de két héten belül itt a cucc.Természetesen, ha több dolgot rendelsz egyszerre a postaköltség emelkedik.
Vám nekem még nem volt, de lehetséges.
Kb. ennyi.

Üdv!

DVD-t szeretnék rendelni az Amazon.com-ról. Aki csinált már ilyen, mondja már el, mi kell hozzá pontosan, illetve milyen mértékû egyéb járulékos költségek jönnek hozzá.

← ElőzőOldal 4 / 4