Veterán autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy sedan volga karosszériám eladó enyhén rozsdás állapotban akit érdekel írjon e-mailom: [email protected]
-fényváltó kapcsoló
-új hengerfejtömítés
-eredeti hibátlan rádió(2 részes)
-bakelit fogaskerék,gyújtáselosztó,benzinpumpa,
mûszerórák,kézifékkar,sebváltókar,hajlékony fékcsövek 3db.,1db hûtõ,403 fém felirat a hátsóajtóról.
06705305174
Benzingõzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevû facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következõkrõl:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló elõtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsõdleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bõr, fa túlsúlyban van a mûanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényezõ nem volt jelentõs a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerû közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenrõl, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képérõl, álomautóitokról, képekrõl, filmekrõl – a lista végtelen -.
Benzingõzös szenvedéllyel üdv,
Roli
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idõ hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, fõleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.
Várom a válaszotokat!
Köszönettel: Csopak
www.car-tarsak.blogspot.com
www.car-tarsak.blogspot.com
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Készülget a gép lassan, de biztosan..
bizony rossz nézni hogy az amerikaiak miket flexelnek szét
egy ilyet szerintem harmadannyi munka rendbetenni mint egy 40 éves autót,ezek egyszerûek mint egy vasgolyó
A Mazda mellett jól mutatna:)))
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Régi, pótolhatatlan, veterán dinamók tekercselése megoltható.
Részletek, térkép:
tel 06302625500 hívjon hétvégén is!!
http://indukcio.uw.hu
Ha nem akkor regadóköteles...
Igy röviden tömören..de majd más is segít szerintem ebben, kérdezz rá a Autómániában is, oda többenjárnak..
köszönöm:)

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Direkt fikázás?! Lehet igazad volt. Már én sem tudom mit keresek itt...
Tuti.
az igazi veteránosok tapintatosak fõleg a másik kedvenceivel szemben,ez olyan mint pl. hogy egy zártosztályon minden szóra duplán ügyelünk ha nem akarjuk hogy valaki egy fésüvel torkonszúrjon <#vigyor0>#vigyor0>
Ja és a kutya ugat...szeritem se Psziho se én nem.. bocsi..
Nálam itt kezdõdik az Autó szó, veterán gépeknél.
Nem tudom hogy nálatok a 'gyönyörûséges' szó mit jelent, de nálam azt hogy nagyon szépnek találok valamit... -.-
Már ne is haragudj, maradj akkor a mai "mûanyagdobozoknál"...
akár hogyan saccolom 50-100 millája biztosan van,de szétesik a ház a feje fölött:D
lemondóan beszélt a kapitän-rõl,gondolom elhajtották mert gizda mint az állat ,de megpróbálom kinyomozni hol lehet és mi az,végülis nekünk egal hogy kié
Esetleg a kapitanrõl pár infot kérdeznél tõle megköszönném..bár van gy olyan érzésem hogy vagy egy '38-'51 vagy egy '57-'61 közötti gép lesz...én a sajátomhoz nem találtam donort még...valószinû hogy nem is lesz...