Sliders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 sorozat, és ez volt az uccsó rész. Én is valami boldogabb végre számítottam, de úgy vettem ki, hogy nem a történet ért véget, hanem a ráfordított pénz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
5 széria van ebbõl amugy?
Next PC upgrade: 2022

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Valaki mondja már el mi lett Remivel tulélte-e mert mingyá tökönszúrom magam!!
😄
Kiadhatnák DVD-n a sorozatot jó lenne.
Szeretném megnézni az összes részt.
"füstösök és levegõsök" voltak a fõszerepben.
ha jól értettem, tiltott minden belsõégésû motor használata, hidrogénnel megy minden.
lényegében ennyi.
Û(segítek: Babylon 5)
mert már õk is unták és látták, hogy milyen gyenge lett az egykor király sorozat.
nem tudom, hogy mit írtak a profról, de van olyan nyilatkozat is, hogy õ magától hagyta ott a sorozatot - leszerzõdött egy másik sorozathoz is rögtön (you wish) - utána meg persze akadt 1 pár éves elfoglaltsága peter jackson-nal a gyûrûk ura trilûgia gimlijeként😊
sabrina lloyd pedig ugyancsak nem tudta visszautasítani a sport nights-ban felajánlott (az elnök emberei alkotójának elõzõ sorozata) szerepet így kiszállt, bár akkor mág úgy volt, hogy nem is folytatódik a sorozat, hiszen a gyenge nézettség miatt lelõtte a fox.
azóta sabrina lloyd a numb3rs c. elég friss krimisorozatban nyomoz (kicsit hosszabb hajjal😊, ami szinte mindenhonnan letölthetõ és magyar felirat is van hozzá.
Kár, hogy így alakult a sorozat sorsa, ugye itt jönnek a mi lett volna kérdések...
mi lett volna ha..
...a professzort nem rúgják ki és Maggie ugyanúgy jön (biztos a költségvetés nem bírta volna el vagy nem tom)
...ha a Fox nem szûnteti meg (mert ugye fõleg ezután lettek a fordulópontok léynegében, ahogy átvette a sci-fi channel)
...ha Wade nem lép ki
...ha Quinn és Colin nem lép ki
Vagy talán méltó lezárás lett volna, ha a harmadik évad végén mindenki hazajut rendesen (ha késõbb folytatták volna, úgyis kitudtak volna találni valamit). De így befejezni, hogy Quinn (AZ IGAZI!!!) egyszerûen beleépül valami béna utánzatba, áh... Meg a Colinért is kár, õt is bírtam. (Azt nem írja a cikk, azért kiváncsi lennék, hogy az O'Connell testvérek miért hagyták el a sorozatot)
Na a lényeg tehát, kár, hogy így alakultak a dolgok 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De most már legalább tudom miért romlott le így a színvonal a 3. évad végén, kár hogy a Fox megszûntette.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
már teljesen más szereplõk voltak
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Akit érdekel kicsit hosszabban a történet (bár a lényeg itt van) elolvasthatja itt
Amúgy régen olvastam az imdb-n a Sliders-nél , hogy Quinnék egyszer kilépnek, de nem gondoltam volna, hogy már el is érkeztünk oda 😞
A valóságban: kiléptek a sorozatból 😞 Asszem ez az ötödik szezon elsõ része volt különben. De így elég rossz lesz 😞 Azért nézni fogom még kicsit, dehát... 😞
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?