Sliders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Igen.

5 sorozat, és ez volt az uccsó rész. Én is valami boldogabb végre számítottam, de úgy vettem ki, hogy nem a történet ért véget, hanem a ráfordított pénz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

grebber
A legutólsó? Akkor nagyon gáz azt hittem hazajutnak meg minden.
5 széria van ebbõl amugy?

Next PC upgrade: 2022

RelakSfromhome
a sliders fórumán valami elmebeteg ezt a képet használja aláírásnak:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ez volt az utolsó rész...

grebber
ÁÁÁ és jövöhéten meg utánna sem lesz már Sliders a tv-ben 😞
Valaki mondja már el mi lett Remivel tulélte-e mert mingyá tökönszúrom magam!!

RelakSfromhome
háááát.... A vége legalábbis elég szar lett 😞

grebber
Eltörött az idõzítõ JAJJ most mi lesz 😞
😄

Kiadhatnák DVD-n a sorozatot jó lenne.
Szeretném megnézni az összes részt.

Serpa
nm.

te láttad a 2 héttel ezelõttit?
maffiás rész volt.

Kori
thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Serpa
egyre inkább hanyatlik.

"füstösök és levegõsök" voltak a fõszerepben.
ha jól értettem, tiltott minden belsõégésû motor használata, hidrogénnel megy minden.

lényegében ennyi.

elcsúsztak a végén
Kori
lemaradtam

millen volt?

elcsúsztak.
Serpa
nem kicsit.
el is aludtam a végét.

hogy végzõdõtt?

FtranX
én is.

a mai rész is unalmas volt.

bigfoot
jah sajnos!
én azonban nézem

FtranX
Sajnos legtöbbeteknek igaza van. Ez már nem az a Sliders, mint ami az elején volt. Bulvársajtó által uralt média, "A Cég, ami írányítja a világot". Egysíkú, ötlettelen, színvonalon aluli történetek...

Serpa
az.

RelakSfromhome
Tegnap volt, feltéve, hogy arra gondolsz, amikor vonalkódos csuklópánt van. (volt egy másik vásárlós sztori is, abban a tv-ben a tudat alattira ható adással hülyítették õket)

Serpa
ez a "nem elegett vásárolok" téma má volt ?!

RelakSfromhome
A hordavezér igen sok filmben szerepelt szerintem

Serpa
a hordavezér a Total Recall -ban is szerepelt.

Serpa
biztonsági fõnök¢.
^-^

Kori
millen katonás rész lett!!

RelakSfromhome
Nédda, ki a katonák vezetõje 😊

Û(segítek: Babylon 5)

bigfoot
pedig de jó sorozat volt 😞

Serpa
hát akkor most már csak azért is végignézem.

Azt nem írja a cikk, azért kiváncsi lennék, hogy az O'Connell testvérek miért hagyták el a sorozatot)

mert már õk is unták és látták, hogy milyen gyenge lett az egykor király sorozat.

nem tudom, hogy mit írtak a profról, de van olyan nyilatkozat is, hogy õ magától hagyta ott a sorozatot - leszerzõdött egy másik sorozathoz is rögtön (you wish) - utána meg persze akadt 1 pár éves elfoglaltsága peter jackson-nal a gyûrûk ura trilûgia gimlijeként😊

sabrina lloyd pedig ugyancsak nem tudta visszautasítani a sport nights-ban felajánlott (az elnök emberei alkotójának elõzõ sorozata) szerepet így kiszállt, bár akkor mág úgy volt, hogy nem is folytatódik a sorozat, hiszen a gyenge nézettség miatt lelõtte a fox.

azóta sabrina lloyd a numb3rs c. elég friss krimisorozatban nyomoz (kicsit hosszabb hajjal😊, ami szinte mindenhonnan letölthetõ és magyar felirat is van hozzá.
Alien
Igen , és asszem rosszul mondtam, mert ez nem a negyedik, hanem az ötödik szezon.

Serpa
akko' ez már az utolsó évad ?

Alien
Igen, szerintem is mintha már nem is ugyanaz lenne. Mondjuk Remi és Maggie legalább megmaradtak, de én is komolyan elgondolkozom, hogy tovább nézzem-e 😞

Kár, hogy így alakult a sorozat sorsa, ugye itt jönnek a mi lett volna kérdések...
mi lett volna ha..
...a professzort nem rúgják ki és Maggie ugyanúgy jön (biztos a költségvetés nem bírta volna el vagy nem tom)
...ha a Fox nem szûnteti meg (mert ugye fõleg ezután lettek a fordulópontok léynegében, ahogy átvette a sci-fi channel)
...ha Wade nem lép ki
...ha Quinn és Colin nem lép ki

Vagy talán méltó lezárás lett volna, ha a harmadik évad végén mindenki hazajut rendesen (ha késõbb folytatták volna, úgyis kitudtak volna találni valamit). De így befejezni, hogy Quinn (AZ IGAZI!!!) egyszerûen beleépül valami béna utánzatba, áh... Meg a Colinért is kár, õt is bírtam. (Azt nem írja a cikk, azért kiváncsi lennék, hogy az O'Connell testvérek miért hagyták el a sorozatot)

Na a lényeg tehát, kár, hogy így alakultak a dolgok 😞

Alien
jaja 😞

Bucser
Nem is hiába az utolsó évadot kezdték el ma.... És a végén Remi-t haza sem viszik😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shodan
A professzor (John Rhys-Davies) volt a legjobb a régebbi sorozatokba, már valahogy nélküle se volt az igazi, de hát most, nevetséges, mintha már nem is ugyanazt a sorozatot nézném hanem valami gagyi utánzatot.
De most már legalább tudom miért romlott le így a színvonal a 3. évad végén, kár hogy a Fox megszûntette.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Kori
én egyszer láttam pár pecet a sorozatból az rtl-en mármint a német

már teljesen más szereplõk voltak

Serpa
😞
most már csak 1 szereplõ van az "eredetibõl".
Rembrandt

Alien
Most elolvastam egyébként a sorozat történetét: röviden összefoglalva, annak idején a professzort (John Rhys-Davies) kirúgtúk a producerek a harmadik évad vége felé, mert egy fiatalabb, szexisebb nõi karaktert akartak behozni a sorozatba, hogy a fiatalabb férfi nézõk körében nagyobb legyen a nézettség, plusz a producerek szerint túl családias hangulat volt ezért kicsit egymásnak kellett ugrasztani a karaktereket. A harmadik szezon végénél a Fox megszüntette a sorozatot, amit késõbb a SCI-Fi Channel még két évadra folytatott. A Wade-t alakító színésznõ (Sabrina Lloyd) azonban amikor a Fox megszüntette a sorozatot, kilépett. Késõbb csatlakozott Jerry O'Connell igazi testvére Charlie O'Connell a sorozathoz, akik azonban mindketten kiléptek a negyedik szezon elõtt 😞

Akit érdekel kicsit hosszabban a történet (bár a lényeg itt van) elolvasthatja itt

Amúgy régen olvastam az imdb-n a Sliders-nél , hogy Quinnék egyszer kilépnek, de nem gondoltam volna, hogy már el is érkeztünk oda 😞

Alien
A filmben: Colin teste "szétszóródott", Quinn egy része a másik Quinnbe "épült át"

A valóságban: kiléptek a sorozatból 😞 Asszem ez az ötödik szezon elsõ része volt különben. De így elég rossz lesz 😞 Azért nézni fogom még kicsit, dehát... 😞

Serpa
a 2 testvérrel mi van ?

Shodan
Hát én nem így mondanám, inkább szar lesz..szerintem ez volt az utolsó rész amit néztem 😞(( így már semmi értelme.<#shakehead>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Alien
oooooooo 😞(((((((((((((((

Ez így elég fura lesz 😞(

Serpa
sztem probáld meg.

Alien
Igazából én mégcsak a képekkel törõdtem, hogy ki fogja megcsinálni azt nem tudom 😊) De majd szólni kéne valakinek, vagy pedig megpróbálok majd kihozni valamit a hétvégén.

Serpa
van már aki megcsinálja ?

Alien
felraktam 😊

Egy-két képnél pl a Sliders feliratokkal lehetne vmit kezdeni, mert van ahol jók 😊

Serpa
ami van feldobhatnád.

Alien
lehet, hogy kicsit csúszok, mert megpróbálok még jobb képeket szerezni, eddig nem sok használható van 😞 bár egy-kettõ megteszi 😊

Alien
jaja, még ma feltöltöm õket a galériába 😊 Majd itt szólok, ha fenn vannak 😊

Serpa
gyûjtõd a képeket ?

Alien
ok 😊