Sliders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán Remi rájött a dolgokra és a professzor kitálalt.
Minden jóra fordult mint mindig és elcsúsztak.
Next PC upgrade: 2022
JERRY HARDIN as Isaac Clark
KRISTANNA LOKEN as Catherine Clark
KEN JENKINS as Robert Clark
JOHN WALCUTT as Michael Mallory
MARNIE McPHAIL as Elizabeth Mallory
J. ANTHONY MCCARTHY as Man
JOEY STAFURA as Clerk
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én már mielõtt megnyitották volna az alagutat tudtam hogy ez lesz,
egyébként a kapu régen ezrszer jobban nézett ki mint most, nem tudom hogy lehetnek ennyire igénytelenek, egy ilyen nagy plecsni az egész, szerintem ezt én megcsinálom adobe after effectel 😊
Ja én is úgy látam volna mintha a Christina Loken lenne (TX) de szerintem csak hasonlított rá.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ha visszaolvasol (vagy keresõ), akkor találsz rá linket, és ingyért adja a srác