Sliders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A fourth slider, Colin Mallory appeared around the 6th episode. The character of Colin is played by Jerry's real life brother, Charlie. Charlie has appeared in Sliders before in bit parts in the second season finale As Time Goes By and in the third season episode Dragon Slide.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
ide csöppentek hárman Meggie-n elég sokáig rajta volt és csak a film 2/3-ánál derült ki hogy ábrándozik,
a végén modosították a szép álmokat rámálomra mindenki begárgyult
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!