Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam +1 a Samsung.
Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A528) Mobiltelefon
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
Xiaomi Poco X3 Pro 256GB 8GB RAM Dual Mobiltelefon
Szerintetek melyik lenne a jobb?
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.09. 09:24:33
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Milyen "nagyobb képernyős" dual simes mobilt javasolnátok 80 ezerig? Xiaomi MiA1e van (volt) most, azt cserélné édesapám köszönhetően a gyerekeimnek ... Tehát kb. ua teljesítmény v. annál jobb (főleg akkumulátor kapcsán) már jó. Az Android One nem tudom még min maradt meg, nem követem, de az neki bevált, de ha nem, nem.
Köszi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezeket néztem most.
Doogee Y8 Plus Dual SIM 32 GB 29 999 Ft Ez mennyire megbízható?
ZTE Blade A3 2020 Dual SIM 32GB 27 999 Ft
Huawei Y5p Dual SIM 37 989 Ft Nincs google?
Lenovo A6 Note 29 999 Ft
HONOR 8X 6.5" DualSIM 64GB 39 989 Ft
Huawei Y7 2019 DualSim 39 989 Ft ezen sincs google?
ASUS ZB602KL-4H108 ZenFone Max Pro 39 999 Ft
Asusnak van támogatása? A Honor meg 64 GB
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2020.11.24. 16:24:46
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Tanácsot szeretnék kérni tőletek abban, hogy a két 12 éves srácomnak vajon milyen mobilt lenne érdemes vennem?
Amire kellene nekik, az elsődlegesen (gondolom nem meglepő módon) az a játék, majd fotó-videó, ja és nem mellesleg ha kell, lehessen vele telefonálni is. :)
A keret kb. 100.000Ft.- minél nagyobb kijelző, és Androidos lenne jó.
Tudnátok tippeket adni?
Köszönöm!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
40 körül androidos telót keresek, csak GPS-re és telefonálásra használnám másban nem kell hogy kimagasló vagy gyors legyen. Annak is örülnék ha bend testen átmenne, Xiaomi 5 szimpatikus volt, de látva hogy úgy törik mint egy ropi hamar elment tőle a kedvem
Hát, kotorásszon. Ha az én fejemre kíváncsi, akkor egészségére.
Persze értem én, hogy nem tisztán erről szól a dolog, minden más adatomhoz hozzájuthatnak.
De mihez is?
Mobilról nem bankolok, így ez eleve kiesik.
Böngészési szokások? A Google is követi a pc-s kereséseimet, nagy ügy.
Követi, hogy merre járok? Egy sorral fentebb, de azt elvileg ki lehet kapcsolni.
Szóval milyen használható, vagy ellenem felhasználható adatot szed össze rólam?
(Kár, hogy fekete, de minden más jónak tűnik.)
Feleségemnek keresek egy ütés- és vízálló okostelefont, ami azért nem olyan tégla, mégis kibírja a kislányom jelenlétét. :-)
FHD, nagyjából 5", Androidos, középerős, kb. 100e ft.
Játék nem lenne, főként net, telefonálás, fényképezés stb.
Köszönöm.
Először vagyok itt, csak azért jöttem, hogy ezt elmondjam: Ne vegyetek Huawei telefont. Sorolhatnám a panaszokat jó ideig, de inkább csak ennyi: mocskos foshalom szartartály az összes, a saját és az ismerősök tapasztalatai alapján is. Kerüljétek!
LG Q6 az ördögtől való?
Köszönöm
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
telefon vásárlás előtt állok.
max 100 at szánnék rá.
huawei p9 és a mate 10 lite között vacilálok.
szerintetek?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Tartósságra, fagyásra, menü - , netezés sebességére stb.-re értem, a specifikációkat össze tudom hasonlítani. ;-)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.09.23. 21:38:34
És a telekomnál még mindig van két év húságidő, nem úgy volt, hogy eltörlik?
(illetve most nézem, hogy a processzor is 8 magos)
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2017.06.03. 15:39:36
De, köszi az ötletet :)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szóval a kérdésem, hogy érdemes ezt még megcsináltatni, megéri-e ilyen régi készüléknél, vagy inkább kezdjek gondolkodni egy új vásárlásán? Igazából soha semmi gond nem volt vele, nagyon szerettem, és nem válnék meg tőle, csak ha már kényszerből kell.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A baratnom szeretne "uj" hasznalt telot max 40e.ig. Tudnatok ebben segítséget/otletet adni?
Én i9506-ra gondoltam, de hatha van jobb is 40k-rt.! (ehez már sajna nem nagyon értek)
(gyari fuggetlen, fuggetlenített, v telenoros készulékek előnyben)
Köszi mindenkinek ha segít/otletel ;)
Üdv,
L
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Úgy néz ki hogy haldoklik az LG Nexus 5 telóm, és ennek a helyére kéne valami más. Ami fontos számomra, hogy megbizhatóan működjön az oprendszer rajta, androidot preferálok, lehetőleg minél kevesebb gyártói felesleges dologgal benne, (ezért is tetszett nagyon a nexus széria, csak nem tudom mi a helyzet most velük). igazából hirtelen nem is nagyon jut eszembe más...talán még az, hogy ne sokkal legyen nagyobb, mint a nexus 5, játékra elvétve használom, és akkor se a nagyon teljesitményigényes 3d-s cuccokat nyomom. zenehallgatásra szoktam talán a legötbbet, böngészésen, emailezésen kivül használni. ja és olyan 100 ezer forint körül költenék rá, a használt sem kizárt. ha valaki tudna segiteni azt megköszönném, egy ideje nem figyelem a mobilpiacot :)
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2017.05.23. 15:31:51