Milyen hangkártyát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ph-n találtam ezt is.
I will use google before asking stupid questions.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mivel mindkettõ szoftveres (ahogy írod) ugyan ott vagyok vele?
I will use google before asking stupid questions.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ha mar ua a ceg, akkor az E-MU markajat javaslom, egesz jo a muzsikalashoz. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kötöttél már hangszert is alaplapra integrált hangkártyára?! Nem tudok széleskörû választ adni, ui. az ismerõseim között "csak" olyan van, aki elektromos gitárt köt rá. Proginak meg ott a Guitar Rig. Próbáltam az alaplapival és Audigy-val. A különbség hallható és érezhetõ. Nem csak a hangminõségre gondolok. Ebben a programban van egy kapcsoló, ami 24bit és 192Khz-re "bõvíti" a hangot. Az alaplapi nem csak, hogy szarabb minõségû, de a tempót sem bírja, késik. Ui. gondolom Audigy-nál ezt Maga a hangkártya intézi el, alaplapinál pedig a CPU.
Az Audigy SE és Xtreme Audio-s bekezdésed már tényleg nem tudom hova tenni és Magaménak érezni...
Nekem ezért a hangkártya csak Audigy 1; Audigy 2; Audigy 4 és amit majd szeretnék X-Fi Xtreme Music. (nem Xtreme Audio)
Az Audigy SE (leánykori neve Live! 24) meg a X-Fi Xtreme Audio zsír ugyan az a kártya és ugye mindkettõ szoftveres éppen mint az integrált motyók. Egyedüli elõnyük az alacsony zajszint ... amit viszont csak tényleg minõségi HiFi cuccokkal lehet kihasználni.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Audigy 1-est használtam évekig, pár hónapja Audigy 2-est. Azon kívül, hogy az elõlapi fejhallgatót nem sikerült még rákötnöm, semmi problémám nem volt vele. Igaz, csak XP-n; Vista 32 és 64 bit-en ill. WinSeven 64 bit alatt használtam. Linux alatt nem...
Viszont sok-sok év alatt Windows alatt játékoknál zéró problémám volt velük. Amire még használom, hogy rákötök elektromos gitárt 24bit/192Khz-n keggyetlen profin szól Guitar Rig progi alatt is. Alaplapi szutyok itt szóba se jöhet...
Pedig Én éppen az Xtreme Music-ról olvastam jókat...
ZX
Creative website-ról le lehet tölteni egy Audigy/Audigy2/Audigy4/X-Fi driver-t. Én ezt használtam 32 bit alatt is. Szerintem ahhoz is jó lesz.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Windowson két különbözõ konfigon is összeomlik a driver különbözõ játékok alatt, egyszer hangosan elkezd sisteregni az egész és befagy tõle a gép.
Ettõl a sistergestõl nemcsak a fejhallgatóm megy tönkre (Sennheiser HD 555), hanem a fülem is.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Régebben néhány játék rosszul futott ha csak alaplapi hangkártya volt...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Apunak mindig igaza van! Most is.
Fele hangerõ, vagy mi?!
Ezt nem értem... <#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Be szeretném Én kötni az elõlapit, de nem tudom, hogy hova a bánatba kellene dugni az Audigy 2 Extension "részén" az elõlapi kimenetet.
😞((
Csak tüskék állnak ki, mindenféle felcitázás nélkül.
Az alaplapi az szépen feliratozva van, Audigy nincs.
Hátul meg csak 1db kimenetem van. 😊
Ill. az 5.1 😉
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
vasziszdasz
Én még az Xtreme Music-ról hallottam jókat. Nem az Xtreme Audio, hanem Xtreme Music.
Más:
Egyelõre nem találtam megfelelõ topic-ot...
Következõ lenne a problémám. Van ez az Audigy 2-es hangkártyám. Napokban ruháztam egy fülesre és egyelõre csak úgy tudtam megoldani a fülest, hogy hátul a hangkártya kimenetére tettem egy jack elosztót. Egyikbe a füles, másikba a hangfal. Ezzel az a probléma, hogy amikor a fülest használom állandóan ki-be kell dugdosni + amikor a füles csatlakoztatva van, akkor a hangfal hangereje is kicsit "kisebb" lesz.
Ez utóbbi nem akkora probléma, úgyis kikapcsolom. Lehet a gagyi elosztó miatt van, de a fõ probléma nem is ez, hanem az állandó "dugdosás". 😞
Nem sikerült még megoldanom, hogy a szgép ház tetején lévõ "speaker"-t bekössem, ui. nem tudom, hogy hova kellene dugni a csatit az Audigy 2-es kártyán?!?! Van rajta egy olyan rész, hogy asszem vmi olyan neve van, hogy "Audio Extension", de ez nincs feliratozva, hogy mit hova kellene csatlakoztatni. Pontosabban Engem csak a front speaker kimenet helye érdekelne. Nem tudom mennyire lehet ezzel kísérletezni, mert rövidre sem akarok zárni semmit pl... Az alaplapon van olyan, hogy HD Audio, de az az alaplapi chipset. Az Audigy-n meg nincs ilyen felirat. 😞
Már rákerestem google-ban is, de eddig csak olyat leltem pl. PH-n, hogy másnak is dettó ue. volt a problémája. 😞
Vkinek vmi 5lete?!
Szombati nap amikor legjobban kellett volna beszart az alaplapi hangkártyám. Nem tudom hogy hardver probléma vagy szoftveres probléma de nem szól túl szépen azóta (mono, és az 5.1-es cuccom is recseg azóta de tudom hogy nem annak van hibája). A gépem elég régi és nem akarok beleinvesztálni túl sokat mert a közeljövõben le kéne cserélni de 1 5.1-es hangkértya mindenképpen kéne mert így semmit nem ér az egész. 5-6k-t szánok rá.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Milyen 5.1-es hankártyát ajánlanátok ócsóért?😊
Mostanival se lenne bajom, csak elég régi és sehol nem találok hozzá vista drivert.
info: [email protected]
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
:o
Kirobbantja a helyérõl a Logitech z4-esem. 😊
Akitõl vettem X-Fi-re váltott és azt mondta, hogy hallható és érezhetõ a különbség az X-Fi és az Audigy2-ese között. Én szkeptikus voltam lesz-e különbség egy Audigy 1-es és egy Audigy 2-es kártya között.
Aztán amikor megnéztem és szabad szemmel is kb. 1,5x nagyobb mint az Audigy 1-es kezdtem dörzsölni a tenyerem...
Kúva jó!!!
El sem tudom képzelni, hogy mit tudhat egy X-Fi kártya.
<#eljen>#eljen>
(ma vettem egy Logitech z4 2.1-t és arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy Audigy 2-essel többet lehet-e kihozni belõle, vagy "nagyobb" Audigy-vel....)
Telepíteni kellene, de nemtudom milyen drivert keressek. köszi elõre is
Ebbe az alaplapba lenne beleheggesztve.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Kb ugyan az a kérdésem,mint az összes többi kérdezõsködõnek:
Nem túl sok pénzért milyen jobb fajta hangkártyát ajánlotok?(nem sok pénz=5k)Egyáltalán érdemes ilyenben gondolkodni,vagy nem lesz drasztikusan jobb a hang minõsége az alaplapi hangkártya teljesítményétõl?
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
van egy Everest Ultimate nevû prog, ami kilistázza, h mi van a gépedben. (hangkártyát is) ezután megtudod kereseni neten a hozzávaló drivert.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Valaki segítsen!!!
A gépemben van hangkártya csak nincs feltelepítve és amit adtak hozzá cd-ét az már eltünt és nem tom hogy lehet-e letölteni a netrõl????
ha igen létszi valaki mondja már meg
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nem lehet úgy hangkártyát feltenni a gépre hogy letöltöm valahol a netrõl????Ha igen hol kell.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Idáig csak Terratec-et találtam, persze ami olcsó.
Van más lehetõség?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van nékem egy Creative Sound Blastre audigy hangkártyám..
Kõkemény 6500ft fizettem érte kb fél éve. Garanciális még 11. hóig.
Van telepitõ lemez, számla, jótállási jegy stb.
Nem használom és eladnám. Az oka igen egyszerû, volt egy régi gépem ami allandóan faggyot. Azt mondták hogy az integrállt hang kártya miatt. Kicseréltem, nem azért fagyott😄 Ideges lettem vettem egy gépet... Igy a régi a tesómé lett õ ugyse játszik vele, de ezt a kártyát nem akarnám hogy egy fiok mélyénén menjen tönkre...
Szóval mondjatok valamit mit érne aztán megdumáljuk..
Üdv mindenkinek!
Downhill!!
Elõre is kösz a helpet minden kedves zenehalgatónak és gamernek !!!
Kérlek segítsetek!!!!
Szeretném megvenni a legjobb hangkártyát, ami a piacon van, de nem igazán találok a Creative X-Fi Elite Pro kívül túl sok mindent, ami már több éve a piacon van. Nekem valami igazán új és igazán gyöngyszem hangkari kéne.
Üdv
Ádám