Milyen hangkártyát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van pár kártya min ilyen chip van
One Vision. One Purpose.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Segítséget légyszi.
Szeretnék venni egy jobb minõségû hangkártyát sacc 20e Ft-ig. De gõzöm sincs, hogy milyet...
Fõleg zenehallgatásra hasznánám, ezért az sem baj ha csak szeteró, de jó legyen.
Az 5.1 még belefér, néha nézek dvd-t is 😊 De elsõdlegesen zenére kellene.
Remélem tudtok segíteni...
Elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az lenne a kérédsem h most milyen hangkártyát érdemes venni(10k és 15k között)?
Barátomnak driver kéne tudtok segiteni?
CMEDIA 8738P sound card 2001
köszi a segitséget elõre is!
Ez nem valami komoly. Ez egy belépõ szint.
Komolyabb kártyák 15k-tól kezdõdnek.
Nekem van ilyen. Semmi baj vele, 5k-t megér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Saor Alba
Hangkarinál hogy tudom beállitani hogy kisebb legyen abasszus?
Creative SB live 24! bit.
vettem egy Creative Fátálitííí Gaming headsetet és kicsit sokkalomk a basszust.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ezt szeretem 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vettem ideiglenesen egy kínai szar hangkártyát, hogy legalább a vinyó és a cd felpörgését ne halljam, de most már ideje vmi normális cuccot szereznem.
Tehát olyan hangkártyát keresek ami:
- csak fülesen fogom hallgatni
- legyen viszonylag telt, egészséges hangzása, szép zengõ basszusokkal
- nem kell 5.1 meg mindenféle 3D baszás, de azért sztereóban szóljon kristálytisztán
-játékra (szimulátorok) és zenehallgatásra (rock, metal) lesz használva
Elõre is kösz a helpet!
Vettem egy SpeedLink Medusa pro Gamer 5.1-es fülest.
Eddig egy 5k-es A4Tech-em volt de azon nem hallottam ennyire az alapzajokat.
Ezen a fülesen, meg még azt is hallom, ha mozgatom az egeret, ha éppen tölt be valami program, egyszóval minden alapzajt.
Ezt a hibát hogy lehet-ne kiküszöbölni, javítani, hogy ne halljam.
A hangkártyám egy CMI8738 6ch-ás.
Ha veszek egy komolyabbat, az kiszûri az ilyen alapzajokat, vagy nem?
Segítsetek, mert idegesít!
Hangfalat és lehetséges, hogy hangkártyát is szeretnék venni a közeljövõben. Az lenne a kérdésem,hogy az integrált hangkártyám(ALC662 High Definition Audio 6-channel CODEC, Audio Jack-detect Technology, Support S/PDIF out interface) elég egy kb10.000 Ft értékû 2.1-es hangfalszetthez, vagy célszerûbb lenne vennem egy külön hangkártyát?A gépet játékra,filmnézésre,zenehallgatásra használom.
Hat ize van egy Sound Blaster® Audigy™ SE 7.1 hangkartyam s vista 32 bit van most folrakva a rendszeremre. Kerdem en hogy tudok rendes drivert rakni, mert a driver az jo mukodik is mert az eredeti oldalon van ra csak epp a programja amivel 5.1 re rakom az epp idegesit mert a mejnyomo nem megy. Amit meghajt az egy Genius SW 5.1 Segitsetek, mi a tehendo, iso formatumba esetleg hol szedek le vistara kiadott anyagot _???
sza.sa
Az mitõl van hogy a handkártya driverét nem engeti feltelepíteni?(próbáltam már az alaplap CD-jén levõ driverrõl és egy netrõl leszedett driverrõl is) - Realtek High Definition Audio Driver R1.78- A végén kiírja hogy a telepítés sikertelen. (hangkártyám az alaplapba van beépítve: alaplapom gigabyte ga p35-ds3)
üdv:Chronic
-tRs-Landor
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Már persze kérdés hogy azt a 10-20 fps-t mennyibõl veszted? 50-bõl vagy 150-bõl? 😉
One Vision. One Purpose.
Esetleg ha vennék bele egy audigyt, az segítene? Nem akarom elhinni az elõzõ hozzászólásokat. Nem venné le a "terhet" a CPU ról a hangkártya?
köszi a választ
Eddig egy Ati Radeon x600 videokártyája volt , de lecserélte egy Ati Radeon x1950 Pro-ra . Néhány játéknaál már látszik hogy a procija a szûk keresztmetszet.
Az lenne a kérdésem hogy gyorsulnának-e a játékok ha venne egy komyolyabb hangkártyát , ami a prociról levenne egy kis terhelést?És ha iugen kb hány % lenne a gyorsulás ?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
azokat hogyan tudom életrekelteni?
A kártyád azért mindenképpen sokkal jobb, mint a 16 bites õsrégi Live 5.1 😊
A cd-jén meg minden van egyszerre mármint az van ráirva : Sound Blaster Audigy meg hogy Sound Blaster 24 bit.
Most akkor nekem mim van ??
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Már nem recseg a hang a FEAR játék közben és nem inditja újra a gépet se. YUHÉÉÉÉ !<#taps>#taps>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
One Vision. One Purpose.
ami nekem hírtelen eszembe jut:
1. specifikus hiba, readme talán ír róla
2. új driver a hangkarihoz?
3. hardveres gyorsítás lejjebb vétele
One Vision. One Purpose.
Én szeretnék venni valamilyen hangkártyát játékokhoz és zenéhez.
A FEAR Combat játék vett rá,hogy vegyek új hangkártyát,mivel az alaplapi hangkártyám nem bírja és recseg-serceg a hang mígnem leáll a játék.Amikor ki akarok lépni a FEAR Combat-ból olyankor mindig újra indítja számitógépemet.
Milyet ajánlatok ,a 7000 Ft-os Creative Audigy SE 7.1 OEM hangkártya az megfelelne nekem????
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az lenne a kérdésem - rem nincs hasonló topic, mert akkor bocs, hogy itt teszem fel -, hogy az alaplapi integrált hang mennyire élvezetes hangot tud produkálni? Nekem nem kellene másra, mint játék, zenehallgatás és TV-nézés. Van egy TerraTec Aureon Sky 5.1-em, de valszeg eladom... Érdekel vkit?
Ha már itt tartunk: a házamban van felhallgató és mikrofon kivezetés. Meg tudom oldani, hogy rákötöm a fent nevezett kártyára? Nem jack-kel, hanem azokkal a kis mütyür csatikkal?
Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...