Age of Mythology

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Mhhh felnyomtam mindent és semmi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hehh lehet nalamis elszal a kurzor csak ensem veszem eszre ? csak mert en nagyon belemerulok am a jatekba :-))

Geza, visszavonom, tegnap a jatek vegere nekem is elcseszodott a kurzor, de mar eszre se vettem :-) A zene sztem is nagyon feelinges, tegnap ugrottam neki az egyiptomiaknak, nagyon tetszik!
egermutato problemarol meg nem hallotam nekem ati 7500 van ,jatekopcioknal minden on kiveve FFC (Friendly Force Color) - low detail + zoomot is feltettem 130 ra de meg igy is birja
az egermutato problema szvsz ott ered mikor instalaltad a jatekot 2 filet ignoreztal ugyanis nalam is ez volt :
command god power icon.tga
command resource drop off icon.tga
ez a ket file nulla byt es nalad is ez okozhatja a galibat
C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Mythology\textures\cursors
nezd meg melyik 0 byt es
ird meg es feltoltom neked

toltsd le :
win98/ME http://download.microsoft.com/download/WindowsInstaller/Install/2.0/W9XMe/EN-US/In stMsiA.exe
NT/2K http://download.microsoft.com/download/WindowsInstaller/Install/2.0/NT45/EN-US/Inst MsiW.exe
1 install
2 duplaklikk a CD n levo MSXML.MSI-re
3 reboot
4 .........lasd a csoda mukodik !
:-))
nekem nagyon bejon ez a game
itt szoktuk jatszani akar 5v5 ben is: irc.extra.hu port 6667 #aoe.hu vagy #aom.hu

Gejza, én is Radeon9000-rõl nyomom. Vedd lejjebb :-)
IRCNET: #aom.hu
IRCNET: #aom.hu
kalk tedd at asztalsz 16 bit es szinmelysegre 32 rol
es menni fog
egyebkent a CD n vany egy InstMsiA amit W98/ME
es egy InstMsiW amit WinXP/NT hez kell instalalni es csak utanna tudod instalalni az MSXML.msi -t
sok sikert es jo szurkolast :-))

Lehet hogy a codecirók nem tudnak összehozni egy normális codecet, nem? :)
De lehet csak vedd meg eredetiben és nyomd az ESOn :)
Igen, ez eléggé biztosnak tûnik, mert a CD-n meghallgattam a zenéket, és sokkal több van, mint amivel én találkoztam. :) És nem is rosszak. Viszont akkor is három pontot érdemelnek, mert nem tudnak összehozni egy normális lejátszót a játékhoz, ami nem akad össze mindenféle codec-kel. :))
Akkor tuti összeakadt valamivel.
Sephi
Csak hogy tud a AOE meg aszem az egyest vegig is vittem aszem vagy majdnem de nem teccet annyira. Hot unalombol nyomtam:)

A War3 meg nem aszontam hogy rosz de ehez ne hasinlitsd.

Mesze nem DX7 es eszt elarulom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A zene lehet hogy valóban valami DivX-es codec-kel akadt nálam össze, de annyi biztos hogy igen ritkán hallottam zenei betéteket a játék során (azt is csak harcok során), és azoktól nem voltam elájulva egyáltalán.
Véleményem szerint nem attól lesz szép a játék grafikája, hogy minden új DirectX funkciót kihasznál, hanem attól hogy ami funkciókat kihasznál, azokat ügyesen teszi.
A hotkey-ket SOKKAL jobban lehet állítani mint AoK-ban. Ráadásul pl ha valamit építesz, nem kell elõtte B-t (vagy amire állítod) nyomni, házhoz elég rögtön az E.
A parasztok gyorsabban termelnek, emiatt pörgõsebb a játék, de szerintem ez nem zavaró, mert a fejlesztések viszont nekem drágábbnak tûnnek (fõleg blacksmithben...). És QRVA sokat számít, hogy azokat kifejleszted-e.
DX 8.2b kell hozzá (installnál felteszi a gama).
Régebbi kártyákon pár dolog egyszerûen nem jelenik meg (mint low detailen).
Ez a DX7-es feltevésem akár alá is támaszthatná miért megy olyan gyorsan GF2MX-el. Sehol nem látok egy igazi effektet. Persze itt nem a csúcsgrafika a lényeg de van pár elképzelésem amivel sokxor szebbé lehetett volna tenni. (Empire Earth kora-beli grafikának tûnik) Na de nem akarok fikázni ennyit biztos jó kis játék. Apropó: a screenshotok GF2MX-el készültek? Csak azért kérdem hátha sokkal szebb egy DX8-as kártyával... :) Valakinek nincs tapasztalata GF4-el pl.?
Nem kötözködni akarok, sõt ezt a gamét még nem is láttam de az Age of kings meg a kiegészítõ játékmenetei elég királyak voltak, ha rühellted gondolom nem játszottad végig õket. Mellesleg szerintem a WarIII sem volt rossz, nagyon pozitiv "csalódás" ért. Sokkal gagyibbra számítottam. Szóval a játékmenet biztos nem véletlenül lett 4 csillagos.

"és a korábban kötelezõnek számító történelmi hûség" hát ezt a témát ne feszegessük inkább. :)

Screenshot-ok nem rosszak, kérdés mi számít manapság 5 csillagosnak. Nekem igy ránézésre DX7-es játéknak tûnik, de mondom nem láttam még. Látatlanban max 4 csillag elsõre.
Sephi
Nezd en peldault ruheltem a AOE-t. Mind a ket reszt. Eszt meg egyenesen imadom! Ez eddig a legjobb strategia amit a Microsoft kiadott valaha. Es a legeredetibb is. "Igaz a jatekban ha van oszvisz 4 zene szam az sok:) De azok a zenek is eszmeletlen jok. Maga a jatek menet semihez nem hasonlithato amit eddig lattam. A jatek magasan veri a ehez kepest unalmas War3-mat. Itt igazi strategiarol van szo es jobbb odafigyelesrol. Maga az otlet az Istenekkel sztm nagyon jo.

A grafika az meg juuj. Szal en ahogy meglattam a kezdo kepernyot mar kirazott a hideg. Minden ki van dolgozva hajszal pontosra neha meg is altam megnezni egy topartot vagy valami kis zold bokrokat hogy hogy ki vannak dolgozva. Olyan erdekes az a o gorog hangulat es lehet erezni amikor egyiptonba vagyunk is meg fent eszakon.
A sivatagban fuj a szel es eljujja a homokot fent eszakon esik a ho es ha embereink sokat alnak egy hejben oket is belepi egy kicsit.

Nah ennyit mert megyek meloba:)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sati
Nagyon jóó tetsik. Kicsit ugyan azt kell csinálni mint, az Age Of Empires-ben. De szerintem, jobb mint az Empires, és aki szereti, az utobbi játékot annak kötelezõ darab.

Amúgy poseidon az isten :)
állítólag valami divx codec-el akad össze.