Vízhűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apunak mindig igaza van! Most is.
a kondik és a nyák magukba szívják az olajat és felpuffadnak.ha mûgyantával telibeöntöd, akkor meg nem lesz elég jó a hõvezetés szerintem.
aktív hûtásû tápból szerintem nem jó vicc vizeset csinálni 😊
Ha így van, szentem nem túl biztonságos az ötlet, arról nem beszélve, h nics kialakított járat a dobozban az alkatrészek között, így nagy valózsínû valahol hût, valahol megreked a víz. (De hogy mér kell tápot vízzel hûteni??????😄)
eom$
eom$
tessek itt van aktiv hutes a memon...
a huzott ramok igy alapbol 49 fokosak.. a szobaban meg van vagy 25-26 fok..
ennel hidegebb szinte sose. mert ezt a szintet is a legkondi tartja...
gondolkoztam mar hogy legkondit bevezetnem a gepbe de elvileg nem jo otlet mert para csapodna le a meleg dolgokon.. legalabbis a kocsimba ha legkondizok ott lecsapodik apara... a lakasban nemtom...
mivel lehet meegmerni ezt?
amugy igy is lehetne meg a gepen alakitani mivel a 3 vincsibol kettot kene csinalni... az mar 1 dologgal kevesebb ami mittom en.. 40-70 fokot csinal... plusz van feleslegesen benne par kabel a felesleges cd es a felesleges floppy miatt..
De ha elég szellõs a házad, be lehet külön külön kötni az egységeket.
A vízhûtés amúgy elég értéktartó 😊 ne számíts, hogy lejjebb fog menni az ára :-] max ugyanazért az árét jobbat kapsz, de olcsóbbért oda nem adják :->
eom$
Egyébként, ha valaki tud mondjon olyan típust ami memóriára való vízhûtés?
Úgy is be lehet kötni, hogy minden cucchoz pl.: winyó, proci, memkó külön veszek vízhütést?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A passzívnak is van 1 kis hangja, mert a víz nem forog magától 😊
eom$
eom$
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha utána néznél, hogy milyen márkájú van azt megköszönném
Tudtok olyan vízhütési garnitúrát amely csomagban van proci, memória, HDD, VGA hütõ?
Létezik ilyen?
olcsó és nagyon jó hatékony!
A PH-n tesztelték a termékeit és taz elsõk között teljesített alázva a gyári csilli villi cuccokat!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
én már nyár óta csináltattam a gt -re hasonlót! :-D
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
mennyibõl lehet kihozni egy átlagos vízhütést? nemigazán értek hozzá, és esetleg nincs valami tutorial ahhoz hogy lehet csináli vízhûtést?
kép
lemértem mérleggel és 400gramm lett
majd dobok fel képeket
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pl Compaq-gepben is lattam ilyet.Egy sik lapra rogzitik a vinyot.kb ugy,ahogy ehhez a hutohoz fog illeszkedni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem passziv huto van evvel a rogzitessel,eddig minden vinyohoz passzolt.
Minden vinyonal pontosan ott vannak a furatok.
csak az a baj, hogy 3 kéne.nekem van seagate+samsung, havernak meg maxtor 😊
ha mindhárom külömbözõ, a falra mászok 😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Én eddig csak olyat láttam, ami nem érintkezik az elektronikával:
Elektronikára szvsz elég vmi kisebb hûtõborda is, én annó a maxtoréra zalman nb47j -t tettem, mondjuk ellenére megfikkant a rohadék<#gonosz3>#gonosz3>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
arra lennék kiváncsi, hogy az a felület, ami az elektronikával érintkezik hogy van kialakítva...