DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nekem megfelelne, egy asus 6600GT árárért majdnem kettõ ilyet kepnék, de hát ugye még mindig AGP-t nyúzok (meg fogok is a közeljövõben), úgyhogy maradok külsõ szemlélõ még egy ideig. Nah hátha jövõre is kihoznak valami új középkategóriást
One Vision. One Purpose.
<#szomoru1>#szomoru1> 6600 es fel szint <#idiota>#idiota>
btw arak hogy alakulnak?
One Vision. One Purpose.
Csak vegyék is szaporán a kiskínaiak. Venném én is, de nincs mit egyelõre...<#shakehead>#shakehead>
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
http://www.sg.hu/cikkek/42483
Remélem most már gyártani is lesz pénz nem csak tervezgetni 😛
One Vision. One Purpose.
hat akarhogyis buvolom a tablazatokat, ez egy gyenge 6600os szint.. a fenebe... ehhh 😞
azert irom a gyenge 6600os szintet, mert en 1280ban szeretek jatszani, es raadas szurokkel(esakkor a gyenget lehet meglejebb huzni 😞(((()
szerk: bocsanatot kerek ez mar nagyon off 😞
Ramiris nagyker arlistabol: Matrox Parhelia 128MB 8x AGP dobozos
P128, 8X AGP, 128MB 08899 3 év 71 500 70 800 (anyad jolvan? kerdeznem 😄DDD) (ESEZNETTOUGYEAMINDENITIRGUMBURGUM!)<#idiota>#idiota>
szerk: hohoho msot nezem van phn egy uj hirdetototyik, hmm 40K...
One Vision. One Purpose.
Akarhany kepet, screenshotot nezegethetsz, az nvidiadon te nv minosegu kepet fogsz latni. Nehez leirni milyen szempontbol jobbak, mert tenyleg latni, hasznalni kell. + az is igaz, hogy sokkal konnyebben eszreveszed, ha jobbrol rosszabbra valtasz. A szinek elenkebbek, kicsit kontrasztosabb a kep, stb. Sok kis aprosag. Ami meg foleg zavaro pl a mozgasok. Megszoktam hogy szinte siklik az ablak a kepernyon, nvidianal szinte lehet latni ahogy rajzolja ki a cuccokat ra, olyan lassu, v. elbokott 2d-ben.. A szinekhez sajna nem, de ehhez hozza lehet szokni, erdekesmod ez a resze mar nem zavar, szinte eszre sem veszem. Te meg mar hozza vagy szokva 😊
remelem a sajat tapasztalatom(mivel rendelkezem mind2 kartyaval) nem tunik urban legendnek -.-
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
tudod mi a bajom? a matrox elmehet a fenebe, mert nincs egy normalis 3dt tudo kartyaja, 2dben pazar de semmi tobb, aztan lassuk csak ati-nvidia 3dben pazar(?) teljesitmeny, de mint emlitettem matroxhoz koze nincs 2ds szepsege miatt... es ujgye itt az s3 amit meg nem lattam, csak pontokat rola... de nem gyozott meg, elvileg vannak fasza 2ds ficsorjei, de 3dben kohog szinten(ezt ne vitasd!)... elmegy a kedve az embernek az egesztol es inkabb leul konzolozni(in kezof jatszos kedv)... HC PCS enem: :/ HC konzolos enem: 😛 <#idiota>#idiota>
na meek melozni 😞
Néha -kicsit perverz módon- jó nézni az erõlködést. De ne aggódj, tipikus szituációba kerültél, nem tehetsz mást. Ezért nem jó egy fórum szintetikussága. Nem lehet kitörni olyan helyzetekbõl, amikbõl élõszóban simán. Ez van. Ne vedd zokon. Azért kicsit kevésbé gyalázkodóra is vehetted volna, de így legalább szenvedélyes kirohanás volt.
Senki sem akar meggyõzni a kártya életképességérõl. A tények önmagukért beszélnek. Ne ess szélsõségbe és gondold át a dolgot racionálisan, csupán ezt kértem. Eddig is, eztán is.
Csigavér. 😊)
One Vision. One Purpose.
tema kocc... majd ha lesz ertelmes kartya... akkor szoljatok 😛PPP
Gyermekem....
Ésszel.
Csak annyit kérek, hogy gondolkodj picit.
Mert emlékezetem szerint már legalább 6-10 esztendõvel ezelõtt.
Még mindig fáraszt a default judgement.
Gondolkodni jó dolog (lenne).
A segítség topikban please!!!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
like Evil Island... uhh az nagyon bennem maradt 😄
a Savage2k is igen erõs kártya volt még D3D-ben, ha avatott kezekbe kerül. Csak sajnos sokan nem bíbelõdtek az exe-k átnevezésével, pedig ezzel a módszerrel az utolsó driver után 2 évvel megjelent játékok 70-80%-a is gond nélkül ment.
One Vision. One Purpose.
(elegge ciki, hogy az osregi agps matroxg400am analogon szebb mint a gef6800GT analogon(2dben persze) ... what a shame... ) mondom s3metal rulzott, LAN partin feszengtem vele(unrealT stb) azon kivul meg kullogtam 😞((
en amit soszeszivtam neha par jatekkal, modnom s3metal ultrarulez volt, de d3dert mindig is sirtam... <#rinya>#rinya> utana lett egy gef2prom haat minden jatekot el tudtam inditani hirtelen, driver es registry hack nelkul ... 😞((((
(Itt nem Lammerre célzok (tudtommal õ is elégedett S3 felhasználó volt😊)
De abban is van valami, hogy a DC-nek is elég sok idõbe tellett (kb. 1 év) mire rendes driverek kezdtek szivárogni hozzá. Viszont ugyanaz az az architektúra, ezért ehhez szerintem nem kell 1-2 hónapnál több, az meg a két "nagy"-nál is megvan 😉
One Vision. One Purpose.
Mert emlékezetem szerint már legalább 6-10 esztendõvel ezelõtt.
Még mindig fáraszt a default judgement.
Gondolkodni jó dolog (lenne).
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.