PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
welcome to psn :D

Forza.

davidka003
Komolyan mondom a világon nincs még egy ilyen fos.
Kurva patch-eket akarnám felrakni de folyamatosan dobálja már napok óta a http status code 504 errorokat.
Van mikor 1-2 patch felmegy aztán megint ezt nyomja. SZÁNALOM.
SZÁNALOM.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
ha fenthagyod az accountodat a gépen és nem deaktiválod a ps3at, akkor az uj tulaj uj accountja is tudja őket majd használni

ha valaha veszel egy uj ps3at, akko arra leszeded az accod és a játékokat is le tudod ujra szedni

ha szeretnéd, hogy az uj tulaj játszhasson a megvett játékokkal, de az accountod ne piszkálhassa: állítsd be, hogy bejelentkezéshez kérjen jelszót (mármint az accountod).... igy csak ő, az uj accával tudja használni a tartalmakat, de az accodba nem tud belépni (mert nem tudja a jelszot)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.06.28. 13:59:01

Forza.

darkSectorxxx
Nem, a profillla le tudod bármikor tölteni újra őket.
Vagyis azzal a profillal maivel megvetted azzal lehet legközelebb letölteni őket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 13:30:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

sziasztok! eladom a playstationömet és az ügyben érdeklődök, hogy ha a merevlemezre vannak telepítve játékok (nem plusosak), azok elvesznek azután, hogy törlöm az accountokat? (magyar és uk accal is vásároltam játékokat) és ha esetlegesen az új tulaj csinál fiókot magának akkor is tud velük játszani? előre köszi a segítséget
darkSectorxxx
HÁT GYENGE JELHEZ, TV-DVD-KAZETTA, STB. :) OLDSCOOL KONZOL...PC. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
és ha kikapcsolod filmre és játékra, akkor hova kell? windóz desktopra? ;)

Forza.

darkSectorxxx
Mondom nem lehet gond nálad, valszeg akkor ilyen a cucc...azért régi játék. :D

Na, most már azt is kipróbáltam, hogy milyen a Crack in Time egy másik tévén. Ugyanúgy kb. 80 centis, 1080p-s, csak ez nem vacak Orion, hanem LG (a szüleimé). Nos... tök ugyanolyan. Ugyanolyan pixelesek az effektek, szóval tényleg egyszerűen csak a játék lett ilyen. Most már kezdem elfogadni. :D
darkSectorxxx
Ki lehet ám őket kapcsolni, értelemszerűen játék, illetev hd filmnél nincsenek bekapcsolva ezek nálam. :)
Ahol meg szükség van rá ott meg nem okoz gondot a 60fps mert nincs. :D

Nekem ilyen van, aszonnyák ezen jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.03. 19:42:56

davidka003
Digitális. Vagy van jel vagy nincs.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Egyébként a HDMI kábel minősége/milyensége nem számíthat ilyenkor? (Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hát nem igazán értek hozzá.)
arty
... amikkel egyből el is veszted azt a reszponszivitást, amit a 60fps miatt nyertél :)

képjavító: sokszor ocsmány kép + esetlegesen igan nagy késéssel megjelenítés

Forza.

darkSectorxxx
Igen annyira nem lenne zavaró. Bár a jó tv-kben 1080p-sekben is vannak képjavító funkciók.

Á, értem. De egyébként nem lenne semmi bajom a Crack in Time látványával, minden jól néz ki (2009-es játékokhoz mérten mindenképpen), kivéve az effekteket. :D Mintha nem is illenének bele emiatt a pixelesedés miatt. De gyanítom, hogy ha 720p-s tévém lenne, azon nem látszana annyira.
arty
az uncharted fele frémrátával fut, mint a ratchetek ... (értsd: 30fps a ratchet 60-a helyett)

a 60fps-nek mindig ára van, konzolon elsősorban látványban :)

Forza.

darkSectorxxx
Jogos, nem tudom, azért régebbi Ratchet-ek joval frankóbbak voltak, szerintem nem csak technikailag hanyagolták el ebben a generációban.

Ja, csak azért is furcsállom, mert a Crack in Time egy ps3-exkluzív játék, tehát teljesen rá lehetett volna fókuszálni. Pl.: Az Uncharted 2-3 most is fantasztikusan néz ki, és nincsenek technikai problémái, pedig 720p-ben megy az is.
darkSectorxxx
Ja vágom hogy mire érted a pixelesedést, az alacsony felbontást, ez adódhat, vagyis fokozódhat a kis felbontás nagy felbontású kijelzőn való megjelenítésénél is.
Ezekszerint néhány játéknál ez erősebben jelen van.

Mondjuk DAI-t nem néztem még ps3-on csak 1-2 másik játékot, ami amúgy ps4-re megjelent és van ps3-as változata.
Sajnos akkor ezt szokni kell. :D

Bizony. :D Elég durván. Csak a PC-men vacakul ment, ezért vettem meg PS3-ra. (Játékélmény szempontjából megérte, de grafikailag tényleg gáz kicsit.)
Amúgy a Tools of Destruction képeken csak az látszik, hogy van egy kis rece, de persze, az tényleg szinte minden játékban van, viszont ez a pixelesedés kicsit más dolog. (Konkrétabban EZ.)
darkSectorxxx
DAI-ben azért ciki ilyet látni , vagy azt ps3-on ennyire levitték?

darkSectorxxx
Itt van még1 közelebbi

Tudom, de ilyen pixeles effekteket eddig csak a Dragon Age Inquisitionben meg ebben a Crack in Time-ban láttam. Az előbbiben nyilván azért volt, mert minimumra vették azt a grafikát, amit PC-n vagy az új konzolokon produkál. A Crack in Time meg nem tudom, miért ilyen. Más 720p-s játékoknál nem vettem észre ilyesmit.

(Ja, ezen a képen, amit beillesztettél, nem látni azt a pixelesedést, de írtam, hogy a Tools of Destructionben nem is találkoztam vele.)
Utoljára szerkesztette: csgj, 2015.06.01. 22:03:29
darkSectorxxx
Hát nehéz így , hogy nincs már meg ez a rész nekem, de csináltam azért egy képet a tools-ról.

Ha máshol is panaszkodnak akkor a játék ilyen valszeg, de ez a tool is recés ám...szerintem ja élsimitás is, meg a gyenge felbontás, a legtöbb játék 720-t támogat csak.

Kicsit beremegett a kezem. :D

sony ......705b-n csináltam a képet:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 21:59:32

A Tools of Destructionnel nem volt ilyen gond! Igaz, hogy az amúgy csúnyább, de nincs benne ez a fura pixelesedés.

Na, a háttérben az a füst nemcsak a sz*r telefonos képen néz ki pixelesnek. De közben megnéztem, mások beszéltek-e erről, és pár külföldi fórumon találtam játékosokat, akik ilyesmiről panaszkodtak. Megoldás viszont nincs. Egyszerűen megszokom, és kész. :D Arra is gondoltam, talán az élsimítás hiányától néz ki így. De igazából nem nagy ügy, tudom, csak kicsit felnagyítottam. :D
darkSectorxxx
Hát mikor játszottam 720p-s tv-m volt, most 1080p-sen nem emlékszem pontosan hogy azóta bent volt-e a gépembe, de a dobozon 720p van feltüntetve felbontásnak a dobozon.Nékem a Tools of Destruction most itt vagyon kéznél, ha akarod belenézhetek, feltételezem ebben sem sokkal másabb a grafika.

FF-k szerintem azért kategórikusan szebbek ettől. :D
Nem hinném hogy a gépeddel vagy a tv-del lenne gond. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 21:34:08

Tudja az 1080p-t. (Final Fantasy XIII-en és XIII-2-n teszteltem, azok úgy futnak.)
Tényleg? :D Hát, mivel majdnem az összes effekt ilyen (főleg a tűzön meg a füstön látszik még), nem tűnt normálisnak.
darkSectorxxx
Normálisnak tűnik a jelenség.
Milyen a tv-d 720p vagy 1080?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 21:13:27

Egy ilyet sikerült lőnöm telefonnal. Egyébként ugyanilyen pixelesek a tűz- és robbanáseffektek is, csak azokról nem sikerült normális képet készítenem.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2015.06.01. 21:13:27
Hát azt nem tudok. :/
Nekem megvan, nem emlékszem ilyesmire, screent valamit tudsz lőni hogy mire gondolsz?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Sziasztok! Már megint van egy kérdésem. (Látszik, hogy nekem még a ps3 is új.) :D De ez csak azokhoz szól, akik játszottak a Ratchet & Clank: Crack in Time-mal. Az a helyzet, hogy nálam a legtöbb effekt a játékban nagyon pixeles, darabos, mosottas. 82 centis Led hdtv-m van, nem tudom, így kéne-e kinéznie, de az biztos, hogy az előző részben nem volt ilyen. Másnál is ilyen, elszúrták az effekteket, vagy mi ez? Tulajdonképpen élvezhető így is, mert a játék király, de azért a mai szemmel is szép grafikát ez lehúzza.
Igen, azt is észrevettem, hogy elég ocsmány. Csak valamikor nagyon alacsony áron adták a Store-ban, és megvettem... Lehet, hogy úgy sem érte meg. :D
arty
gta4 ps3on vállalhatatlanul randa és szaggatós

Forza.

Köszi! Akkor jó, megkönnyebbültem. :D Tulajdonképpen nem vészes, mert PC-n ennél durvábbak is előfordultak már, és mégis kijátszottam azokat a játékokat. Csak azt hittem, PS3-on ez esetleg valami hibát jelez.
Kongy
Igen, RDR és GTA IV nálam is szaggatott anno :) Optimalizálás hiánya, nem a gép hibája
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.23. 14:33:38

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok! Lehet, hogy buta kérdés, de azért felteszem: Az normális, ha néhány játék szaggat, vagy legalábbis kicsit belassul? Eddig csak a Red Dead Redemption-nél (városokban), a GTA IV-nél és a Final Fantasy XIII-2-nél (egy-egy kisebb területre korlátozódva) vettem ilyet észre, a többi simán megy. Ezek közül a GTA van meg digitálisan, a másik kettő lemezről fut. (Super Slim, 500 Gb-os vinyóval, amit külön vettem hozzá.)
Utoljára szerkesztette: csgj, 2015.05.23. 14:32:08
Könnyes búcsút veszek a topictól. Eladtam a gépet. PS-em legközelebb max már csak a 4 lesz, amint lesz rá elég mennyiségű olyan exkluzív játék, ami érdekel. :)
PSN-en 2500Ft a catherine, ha valakit esetleg érdekel...
Sziasztok!
Eladó egy félig hibás Ps3 160 gigás slim. A lemezeket valamiért nem hajlandó beolvasni, de netről letöltött játékokkal tökéletesen fut. Minden gyári tartozékkal, + gta4-el, fifa 15 , 13-al. Csak személyesen Budapesten metróvonal közelében. Ár: 27.000ft

Nem zárkózok el a multiplatform címektől.
Most éppen Catherine-t próbálok vadászni, de legfeljebb majd megrendelem valahonan külföldről 6-7k-ért ha nem találok itthon olcsóbban használtat.
De muliplatform címek is érdekelnek, vagy inkább PS3 exkluzív?
Persona 5 + pár indie és PSN cucc. De igen, nagyjából halott, back-catalogue-ból tudsz leginkább szemezgetni.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

ÁÁ dehogyis, csak érdeklődöm, hogy a közelmúltban volt-e valami érdekesség. Ritkán szoktam csak játszani. Beyond: Two Souls-t is csak most fejeztem be. Következő játékként talán végre befejezném a Canis Canem Editet, az még csak nem is PS3-as :D
Fahrenheit is a listámon van.

Esetleg jövőben várható még valami PS3-ra? Vagy mostmár halottnak tekinthető? :(
Mi van a több, mint egy éves játékokkal? Azok közül mindent kijátszottál, ami érdekelt?
Kongy
Hát nem nagyon van értelmes új játék PS3-ra, ami jó is :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ennyi? :D 1 db játék, ami igazából nincs is jól optimalizálva? Reméltem, hogy ps4 megjelenése után azért lesz még néhány értelmes megjelenés.
Elméletileg a Shadow Mordor prevgen portjai egy kisebb katasztrófával érnek fel. Szóval nem biztos, hogy PS3 a legmegfelelőbb platform rá.