PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Amúgy X360 és a PS3 is szopóágra lett téve szerintem a nextgen konzolok miatt.
Gran Turismo 5 kb másfél gigás frissitést nem birom telepiteni 1 hónapja. Valahol mindig benyomja a kamut, hogy sorry by sony.
World of tanks @ 360 szintúgy nyafog, hogy couldnt connect live.
Tököm tele a hozzáállásukkal, kezet foghat az MS és a Sony. Még árulják a 360at, de supportra már csesznek.
---------------------------- :-/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Air Combat Infinityt letöltöttem tegnapelőtt, aztán tegnap még egyből talált frissitést is. Aztán egy kék gomb van a képernyőn a játék logója alatt, hogy START, de semelyik gombra nem reagál 😞
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.04. 13:49:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az egy ezzel szemben csak egy látványos de kissé monoton lövölde volt, sokra nem is emlekszem belole...
"Kitapasztalás" alatt nem tudom mit értesz, ez egy konzol, bekapcsolod azt' jáccol. Ha volt X360-ad, kb ugyanolyan csak kevesebb reklámmal, jobb exkluzivakkal és gyengébb kontrollerrel.
Javaslom az Uncharted 2-vel kezdeni, ha az nem jön be add el a francba az egészet 😊
Ja és szerintem senki nem mondott ilyent. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.02. 22:03:28
www.siliconera.com/2015/01/30/tales-of-zestiria-could-go-on-to-do-rather-well-says-media-create/
Ki mondta, hogy nem érdemes ps3 exkluzívokat csinálni?
A
(PS3-PS4 tekintetben is érdemes megválogatni)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
gran turismo 6
uncharted 1-2-3
killzon 2-3
motorstorm 2-3
little big planet 1-2
infamous 1-2
_szerintem_ ezeket érdemes megnézned, esetleg játszanod (ha tetszik pl youtuben a játékmenet)
Forza.
Az az igazság, hogy inkább elcserélném a gépet egy 4gbos eredeti XBOX360ra és akkor lenne a gyereknek külön gépe viszont a játékokat nem kéne újra megvenni.
Köszi.
Ha érdekel, írj privátot, meg ide egy sort, hogy ránézzek a leveleimre... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Email-ben oda van írva az érkezési idő, igaz csak kiszámított, de nekem eddig max 1 jött később mégpedig tavaly karácsonytájt.
(persze ha psn előfizető voltál éveken át, bezsákoltál 50db 50gigás digit játékot és most egyszerre szednéd őket le, akkor lehet... a lemezes játékok pár megát raknak fel általában, a gta5 kb a kivétel, meg a gt5-6 ... nekem 160gb hdd van, de félig se volt még soha 😊 )
Forza.
köszi a gyors választ ez megnyugtatott 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Forza.
az xbox360 vs. ps3 vitát elég hamar eldöntöttem az exkluzív címek miatt.
na de most jön az alapgép-mizériám: magyarországon most ugye két változatot lehet kapni, 12gb és 500gb.
a vélemények elég negatívak a 12 gigással szemben, mondván szarra sem jó (el is hiszem, főleg a GTA5-nél már)
na de ezen kívül a kezdeti gamelésre megéri-e annyival olcsóbban venni az alapgépet? néztem videókat, elég egyszerűnek tűnik bővíteni és olcsóbban is kijön egy 2,5" (5400rpm) 500 gb-os vinyó beszerelése mintha egyből az 500gb-os változatot venném meg. lehet belőle valamilyen kompatibilitási bajom?
(ugye a 12gigás 50-55k között mozog, az 500gb modell pedig 80 között. keret + hdd vásárlás, bővítésből kijönnék olyan 65ezerből)
egyelőre god of war és uncharted sorozat ami érdekel (nem konzoloztam sohasem, be kell "hoznom" a nagy neveket), úgy gondolom hogy egy darabig elég lenne a kezdeti 12 gb.
nektek mi a véleményetek a csináldmagad bővítésről?
Ezen felül már viszonylag régen jött ki az EU-ban és nem túl nagy példányszámban.
De a PS Store-ről letölthető.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kérdés.. Egy - két éve PS pluson ingyenes volt a catherine, akkor "megvettem" kb feléig el is vittem, csak aztán lejárt az előfizetés, meg erősen háttérbe szorult a ps. Azóta csak GTA V-öt vittem végig. Ha most így 1-2 évvel később újra előfizetnék PS plusra, akkor megint tudnék játszani vele? Hasonlóan Shadow of the colossust is jó lenne, ha be tudnám így fejezni.
Utoljára szerkesztette: Freedy23, 2015.01.11. 16:59:22
Ps3 slimet keresek lehetoleg 320gb
Budapest elonyben 2 joynak orulnek.
Es a keret maximum 40eft.
Ha valakinek van a kriteriumoknak megfelelo ne tartsa magaban!
Koszonom elore is!
Udv. Yoyo