PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
PS4 re kellet volna venni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!
Kinek van meg a Dragon Age Inquisition PS3-ra? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, mit szóltok ahhoz a "csodálatos" minőséghez, amit kicsikartak a játékból. Ugyanis kábé úgy néz ki, mint a PC-s verzió Very Low beállítások mellett, félelmetesen mosott, darabos textúrákkal. Persze amúgy jó a játék, nagyon is, csak a külcsín... az brutális(an rossz).
MrDevil
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne eladóvá vált egy GTA 5 Ps3-ra privátban lehet érdeklődni 😊

Csibe001
Sziasztok, sajnálattal olvastam, hogy a PS4 nem támogatja a féltve őrzött kis Mad Catz PS3 Street Fighter IV Tournament Edition stick-emet. Itt láthattok képeket róla: http://www.amazon.co.uk/Mad-Catz-Fighter-FightStick-Tournament/dp/B001M25AY6
Ha valakit érdekel ajánlatokat küldjétek privátba. Köszönöm.

darkSectorxxx
na ez lehetséges

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
nem lehet h a hekkertámadások miatt még mindig nem százas a psn?

Forza.

darkSectorxxx
Demon Souls $11

http://sg.hu/forum/uzenet/1239267298/235873

Letöltőkod PS3-ra!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy netes probléma miatt nem tudunk regisztrálni a PSN-re.Megadom az adatokat,a felhasznónevet is,és mikor az utolksó lépés következne,azt az üzenetet kapjuk: the connection with server time out,vagy valami hasonló,ha jól emlékszem 😞 A PS3 észleli a wi-fit,a netes csatlakozás is működik,de még sem sikerül a dolog. Lehetséges,hogy nem elég erős a jel,mert maga a router jó pár méterrel odébb van elhelyezve? Csak azért kérdezem,mert volt már gépünk,és akkor nem voltak ilyen problémáink,mikor a router szomszédságában volt a PS3. Előre is köstönöm a választ,B.U.É,K.2015 mindenkinek!

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

arty
egy gep minden accountja tudja jatszani egymas jatekait, nekem is 2 van: usa es uk, mindketto lat mindent

Forza.

ha magyar storeból megveszem a fifa streetet akkor angol accos regemmel is tudom használni? köszi a segítséget
sziasztok!
valaki nem szeretne megválni megunt Dirt 3 (complete edition) játékától? ha igen mennyiért?
nekem magyar van és mostanában rengetegszer ledobál, nem tudom mi az oka

Nivea
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e értelme már magyar accountot létrehozni vagy maradjak az UK-nál? Mert szerverekről egyre többször ledobál. És ha van értelme hogyan változtatom meg?
Előre is köszönöm!

CodeRed
Közben megoldódott. SELECT + R3 + jobb oldali kormány váltó gomb. <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

mindenki számára ingyenes a mirror's edge teljes játék. ma este és a holnapi nap folyamán lehet még letölteni
CodeRed
Sziasztok, remélem tud valaki segíteni, mert nem értem az alábbi problémát.

Ezzel a kormánnyal tökéletesen működik az F1 2013:

Ezzel a kormánnyal viszont csak max. 180 fokig használható.

Tovább nem lehet tekerni mert hardveresen nem engedi.
Ez lenne a konkrét problémám.

Én eddig abban a hitben éltem, hogy gyakorlatilag a 2 kormány teljesen ugyanaz belül. De valamiért az alsó kormánnyal nem működik rendesen az F1 2013. A GT6 pl. mindkettővel tökéletesen működik 900 fokban, szóval nem a kormány hibás vagy ilyesmi. Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném.
Utoljára szerkesztette: CodeRed, 2014.12.07. 19:25:28

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

MoRT2195
Köszönöm szépen a segítségeteket!
DarkSector
Arannyal futtatott gép?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ők max azt hitték hogy jóljártak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem. Itt csak te jártál jól. ÉN 50-ért eladtam volna.

shaddam
Szombaton a piacon fat ps2-őt láttam 40-ért, jó nagy játék pakkal. Ha összefutok az ürgével rákérdezek megvan-e még. Ezek után 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A főnököm vette meg a fiának ajándékba,Ő PS3-at keresett nerkem pedig volt mint mondottam.Feljöttek,kipróbálták és már vitték is.15 db játékkal hirdettem,még szép hogy a két októberben vásárolt játékom nem adtam oda hisz azokat fel se tettem a hirdetésben....Szóval mindenki jól járt szerintem😊😊😊.Most akkor jöhet a PS4😊

DarkSector
Jóvanna te kisherceg. 😄
Add kölcsön akkor addig. 😄

Kongy
óóó addig még 100-szor megkeresem azt a 100k-t 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
ja alig 1 hete csak... 😊
Hogy nem megy az idő.

Ja mondjuk tegyükfel megjelenik az U4 2015-ben annak is a végére tippelnék, szóval 2016 az korrekt célpont.
Hát szerintem újonnan 2016-ban 100k alatt lesz a PS4.

Csak félre kell tenned a 94 ezret. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.30. 22:45:04

Kongy
1 hete nincs PS4-em 😊 Nem volt rá már gari, én meg nem akarom tartogatni, ha beszarik, akkor buktam a teljes lóvét... Most úgysem érdekel egyik ex se, majd ha az Uncharted jön, akkor elgondolkodok egy újravásárláson, de az alap hangon is 2016 eleje, szóval addig még sok idő van... talán az ára is lejjebb megy 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
kb 2-3 hete vált meg tőle asszem.

DarkSector
Mondomén, majdnem hogy többet kapott érte.
Durva. 😊

Mikor tervezed visszahozni a Sony-t az életedbe?
1-2 év esetleg több pihenő után?

Már eladtad?
Kongy
93-ért adtam el a ps4-et. Mondjuk játék, gari nélkül.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.30. 22:35:34

DarkSector
Na van 3 prevgen konzolom, az alsóhangon 270k.
Ebből megveszem az X1-et, marad 150k.....eből 10 pre-order kifér. 😄

DarkSector
Nem hittem volna és én még papoltam a reális árakról, GECI egy PS3-at megvesznek 92k-ért a PS4 majdnem olcsóbb használtan. 😄

Szzerintem a vevő ps4-re gondolt mikor megvette. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.30. 22:24:48

DarkSector
Könyörgöm mond meg hol tetted felhirdetni, melyik oldalon.
PLS. 😄

Kongy
Egyetértek. 😊

DarkSector
Ésmégmaradt játékod? 😄
Most behalok de komolyan. 😄

DarkSector
Mély tiszteletem, őszintén nem gondoltam hogy létezik ekkora seggfej mint akinek eladtad a gépedet.😄

Gratulálok. 😄
A vevőnek meg mély szánalom jár, dehát az a lényeg hogy behúztál annyi lóvét ami majndem 2x annyi mint amennyiért a tag amúgy használt piacon ezt megvehette volna. 😄

Komolyan röhögnöm kell, nem rajtad te jól csináltad,csak hogy télleg valaki megvette! 😄
Aztakurva mély tiszteletem.

MoRT2195
PS3-ra hol lehet viszonylag olcsón kapni játékokat? MIndegy, hogy digitális, vagy dobozos, a lényeg, hogy teljesen új, használatlan legyen.
Üdv Konzolosok!!
Sikerült eladni a PS3-as gépem,igaz nem annyiért,de 92000-ért sikerült.Egyébként van két játékom eladó......Fifa 15 Ultimate és Batlefield 4 akit esetleg érdekelne...

arty
Netes hirdetésekre egy törvény van:

Ami túl szép, hogy igaz legyen - az nem igaz.

Forza.

DarkSector
Uh akkor elmegyek. 😄
Nem félek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 20:54:08

Kongy
Nézhetsz, ha egy rabló cigány banda fogad pl.

DarkSector
Igen ha elmegyek érte személyesen akkor csalódni fogok? 😄

davidka003
Azért, mert a hirdetések 90%-a kamu ott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

báttyó02
kamu mindkettő

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DarkSector
Miért lenne átverés?

Ricsi234
OLX PS3 500GB 1.
OLX PS3 500GB 2.

Szerintetek ezek mennyire átverések?<#idiota>

Most pénteken jönnek az új akciók a fekete péntek miatt.
Renjike
Mikor van store frissítés? Úgy tudtam szerdánként de még mindig a múlt heti van kint.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Persze ez mindenkinek a legkellemetlenebb dolog, valami értéktől, megvigyázott dologtól megválni, reális eladási áron. (mindenki többet szeretne kapni, többre becsüli sdolgait)
Szomorú dolog, tény, próbálkozni lehet.
Lehet, csak én/mi azt írtuk nagyon nehéz ezzel az árral népszerűsíteni a bizniszt.

Reális ár, az a 40-50k szerintem,ami oldalakat én néztem,használt cuccokat, a felsőkategória,amegkímélt gépeknél szerintem a 40-50, deaz olcsóbb netán kicsit régebbi gépek 20-hoz is már közel vannak, amit simán megvesz egy ember mert használtba tökmindegy.
Minden játék elfut ugyanúgy azokon is,nem veszik meg azért 100k-értazt a gépet amit te mindenféle tisztességes rendezett módon megkíméltél, ami egy szép dolog.
De most a prevgen már egy "szoftveres minőséget" képvisel minden más nem számít.
Arra gondolok,hogy a hardver, az hogy HOGYAN csillog, HOGYAN kell berakni alemezt, már nem nagyon érdekli a vásárlókat.

Nagyon ritka, aki használtana régi konzoloknál manapságarra szán plustz lóvét, hogy csak mert nincs rajta ujjlenyomat meg karc, azt vegye. 😊
Én így látom a használtpiacot,ezt a területét.
De nem vesztesz mondjuk vele semmit,meghirdetni, meg lehet, de esélyaz nagyon kevés. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 16:26:34

Kongy
Akkor megtartod 😊