Tekken 4 vagy Tekken Tag???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halee.
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected]
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
a mortalt vagy a tekkent???
ez hülye kérdés mortalt a mortallal tekkent a tekkennel ez a rend
és amúgy a TTT vagy a T4 vagy a DA mindegyik jó de mindegyik másba
megszállot tekken meg mortal b_zi vagyok több milliárdszor kiakasztottam és higgyetek nekem ha egy jót akartok verekedni akkor tekkent vegyél ha szeretsz varázslatokat meg egy szir-szarokat akkor mortal
[email protected]
de holnap szinte egésznap ráérek
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Akit érdekel irjon: [email protected]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyébként szerintem próbáld ki a story módot, vagy mit, amikor a térképen haladsz elõre. Dreamcaston az elsõ részt nagyon sokáig nyúztam. Ott lehet elõhozni nagyon sok extrát, ruhák, fegyverek stb.
A SC2 -nek szerintem az egyik legjobb intro-ja van. De a jatek maga gyorsan megunhato :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ennek legújabb darabja a Virtua Fighter 4 Evolution. A story mód miatt nagyon hosszú idõre leköti az embert. Kurva sok extra cucc van benne, bonusz cuccok, stb. Ha minden igaz hamarosan +lesz. Igaz Cheap? :D
gamertag: kenobita
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gamertag: kenobita
Az legalabb normalis bunyos game:)
Viva La Virus1!!!
Na szal jobb vagy nem?
Már megírtam mailodra.
Hát, a Tekken 4-ben állati királyul van megcsinálva a Tekken Force mód, de a 3 pálya után már unalmas (Érdekes, hogy ott mindig beszarik a joyod és nem tudod leosztani a Kazuyat vagy kit). De viszont állati könnyü a játék, és szerintem a TTT jobb.
Rámész gamesre, Tekken4, és ott kiválasztod. Én kazából szedem le a TTT múvikat, pedig arra is a tekkenzaibatsu címét írja, de azt nem találom...
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Kb. Eddig játszottam az új játékaimmal (Ratchet & Clank vagy mi, Mortal Kombat DA, Tekken4) és meg kell mondjam, a Tekken 4ben nagyot csalódtam! Nem úgy értem, hogy rossz, de a Mortal Kombat 10milliószor jobb nála!!!!! És még a Tekken4ben + japán az írás (Engem a duma fele annyira érdekel) és sehol sem találom, hol írjam át. Az MKDAnál, az árkád mód eléggé extrásra sikeredett!!!!! Van egy vadállat, amit századszorra sikerült legyõznöm a Scorpionnal, úgy hogy agyon kombóztam a Ninja kardommal, és a Shang Shung vagy ki a lótök is eléggé sokáig tartott. A Mortal Kombat DA ban az árkád mód csak a koinok gyüjtésére való(Ezzel veszel embereket, de az is csak egy kis segítséggel a netrõl lehetséges, mert van ötmilliárd koporsó és az egyikben vannak...). A konkveszt(Fogggggalmam sincs hogy írják) mód nyerte el tetszésem, itt van 228 küldetés, 8 alap, amit csak Sub zero barátunkkal lehet, és minden embernek még 10. Itt is jól belehet termelni a koinokat. Szóval TTT vagy Tekken4??? Egyik sem! Mortal Kombat Deadly Alliance!!!!! (Na jó, a Tekken 4 is jó de a MKDA...)
Na ennyit a TTT vagy Tekken 4 fórumról :)