Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem semmi bajom nincs vele.
Amúgy a revoltec is egy szar. Én majdnem olyat vettem, de szerencsére alaposan megnézegettem a boltban, és elborzadtam hogy milyen fos minõsége van.
Ajánlok egy kislámpát az íróasztalra! Ócsó is, szép is, másra is jó és ha nem közvetlenül a szemedbe világít, akkor jót is tesz a szemednek!
Én speciel a sólámpát ajánlom! Mert az:
-nem vakít
-szórt fénye van
-nagyon jót tesz
-lecsökkenti a gép
Más tészta, hogy aki sötétben gépezik, annak mind a világítós keyboard, mind a monitor miatt erõsen romolhat a szeme.
Logitech Wave-el szemezgetek egy ideje, nagyon nagyon tetszik, csak azt nem tudom, hogy játékoknál milyen lehet, van valakinek errõl valami tapasztalata?
Igazából most vettem egy Speedlink silent keystore-ot hétfõn, nagyon tetszett, hogy ilyen lapos kialakítású, de amióta ez van, lehet, hogy hülyén hangzik, de egyszerüen fáj a bal kezem tõle... Úgyhogy gondolkozom, hogy visszaviszem és veszek helyette egy Wave-t. Úgy látszik ezek a lapos gombok vmiért nem tetszenek az ujjaimnak. Csak a Wave-nél meg nehogy a hullámos kialakítás miatt járjak pórul 😄 De amennyire tudtam próbágattam és nem tûnt vészesnek, csak játéknál nem tudom, hogy milyen lehet. Mindenestre a desing az csillagos ötös nálam.
"A klaviatúra elsõ ránézésre jól összeszerelt érzést kelt, kár, hogy ez csak addig tart, amíg használni nem kezdjük. A gépelést csattogó zaj kíséri, lötyögnek a billentyûk, a nagyobb gombok (pl. jobb shift) pedig nem minden esetben reagálnak a leütésre. Ez a bosszantó pontatlanság pedig azt eredményezi, hogy az említett gombokat nagy méretük ellenére is csak kis felületen tudjuk használni. Hogy valami pozitívumot is említsünk, a 2 méteres vezeték rendkívül nagy teret enged az elhelyezés során, ilyen tekintetben tehát elismerést érdemel."
Nade 116 euro? Loál... A felét is csak szódával...
Ezen a pont jó a világítás,csak a billentyûket baszták el...
Saor Alba
Fényerõ 3 fokozatban állítható; link
Logitech (Hungary) honlapja szállítással 116.48 €-t ír...
Saor Alba
Saor Alba
Már 2Kért kapsz világítósat!<#idiota>#idiota>
Komolyan most erre volt szükségünk? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Egyszerû- nagyszerû. Meg is venném a jövõben, de valamiért a G15-re csorog a nyálam 😊
Saor Alba
Hát nekem semmi bajom azzal se
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Logitech Corldless Desktop EX110 típusú bilem van!
Vannak rajta multimédiás gombok [ <--,-->,||, stb! XD]
Amiket csak a Logitech Sofware-ével tudok használni! De az nekem nem jó! Mert ha felrakom nem engedi használni a középsõ gombot! -.-
Nincs erre vmilyen alternatív szoftver?
Olyan billentyûzetet keresnék, ami gépelés közben halk, magyar kiosztású és nem Genius. Tudom, h vannak a hajlítgatós billentyûzetek, csak azok meg nem olyan kényelmesek sztem...
Eddig néztem:
Logitech Illuminated Keyboard
Fujitsu Siemens Slim USB
Fujitsu Siemens Slim MF H Piano
Szerintetek melyik érné meg legjobban? Vagy egyéb ötlet?
Cherry Stream billentyut vnnek.
A kerdes hol lehet kapni?
Riel hungaria KFTvel beszeltem, eleinte kedvesek voltak, de amikor leadtam a rendelest, mar nem irtak vissza. telefont ugyfelszolgalati idoben nem vettek fel es ujabb leveleimre sem valaszoltak.
Igy mar nem bizom a cegben, a honlapja is kaki, es ott kinn sincs.
Masho llatott mar valaki?
Link
Ha tudtok segitsetek, koszi
Battletag: coolpet#2467
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nemrég vettem egy Logitech G15 billt. és érdekelne hogy van e itt olyan emberke akinek van ilyen. kellene par applet pl cs 1.6hoz mert amit talaltam az csak sourcehoz van es nem muxik vele.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Icon7? Lehet hogy én vagyok setét, hallott már róla valaki? 😊
Saor Alba
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Én kinéztem a Logitech G11 vagy G15 -ös billentyüt. De ahogy olvasgattam angol. Nem tud valaki ajánlani nekem egy hasonló billentyûzetet ami magyar? Én nem találtam.
Ezek fontosak nekem rajta:
magyar, világító gombok, csuklótámasz, strapabíró legyen
Leginkább játékra szeretném, de adott helyzetben lehessen vele írni is.
Ja, és én vezetékes párti vagyok, nem bizok a vezeték nélküliben.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Saor Alba
loál 😄 Annyira próbálsz már indokot keresni rá hogy kidobhass egy vagon pénzt, nem is értem itt miért kell bárki is hozzá 😄
(csak segítség képpen, 1 dollár 162Ft)
volt ami kibírt egy fél évet az már rekord volt, meg elég sokat használom a gépet és azért nem mindegy hogy milyen minõségi billt kell használnom