Billentyűzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostani logitech billem 5 éves és már nem olyan mint új korában, tehát nem cserélgetek állandóan billt, de ez már cserére érett, és most is olyat akarok venni ami megint kibír vagy 5 évet ugyanolyan használatnak kitéve mint ez..., az hogy neked sznobizmus hogy olyat akarok venni amin vagy egy két extra ami számomra nem tök fölösleges, lehet hogy neked az, de ha próbálnál használni egy összetettebb programot rájönnél hogy nem biztos hogy olyan nagyon jó 3-4 billt nyomkodni órákon át, játékban meg nem árt hogyha egykét dolog közel van és ennek ellenére nem lehet véletlen nyomkodni, tehát hogyha érdemben nem akarsz segíteni akkor mennyél és fikázzál mást, vagy jobbat tudok, inkább én kérdezek meg olyan embert aki tényleg segíteni szeretne és nem csak a hülye szövegét nyomja...
nem akarok 2-3 havonta billt venni ezért nem érdeklnek a 2-3k-s gagyi vackok...
ps-ben pl: komplet folyamatokat lehet billhez rendelni, szûrõket méretezést stb. ezekhez nem a leghatékonyabb hogyha 3-4 billt kell egyszerre nyomni
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
jah és g11 és 15 közzül melyiket éri meg jobban megvenni?
Csak egy vélemény volt, h pörögjön a totyik 😊
Üdv!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
de pl a hangerõszabályzot, mediaplayer start/pause/next/back gombokat én rendszeresen használom, meg a mute-ot is
a többit én se nagyon, esetleg nagy néha a bill bal odlalán a görgõt, de ennyi a max, viszont ezeket már nagyon megszoktam, szóval telejsen full fapados bill azért már zavarna 😄(tudom hotkey-ek de akkor is 😄)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Saor Alba
Az meg külön fail, hogy mindössze 3 extra gomb van, és a mail meg a böngészõ mellé odarakták a kikapcsoló gombot. Nagy ötlet. Mellesleg szerintem a billentyûzetre rakott kikapcsoló gomb a legnagyobb idiótaság ami létezik. Ki használja egyátalán? (szándékosan)
Saor Alba
Battletag: coolpet#2467
Saor Alba
Az enter sem a legjobb, ez tény.
mondjuk nekem egy cirka 5-6 éves logitech illem van és még ma is tökéletesen szuperál igy nem is igazán tervezem a lecserélését, régi tipusu kiosztás, multimedia gombok nem zavaró helyen, nekem ez kell, a többi már cask "extra" 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Saor Alba
Ennyi
Nothing is True, Everything is Permitted
Jahj, de szééép. Nekem ez nagyon bejön. Letisztult, egyszerû, sallangmentes..
Saor Alba
Viszont szerintem vissza cserélem a másik billemre.
Kaptam ma egy Targus billentyûzetet. USA-ból van igy nincs rajta hosszú i, két space gomb van, egyiket belehetne állitani hosszú i-re?