Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal sztem nem nagyon tudsz mit csinálni sajna sztem, gondolom a kártya illesztõprogramját csak win indulás után tölti be, és akkortól mûködik a billentyûzet
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A problémát kiküszöböltem úgy, hogy vettem 2 db. PCI USB kártyát és így most ismét vannak USB portjaim, minden megy,
DE!!!!!
Ezzel együtt ismét lett egy kis gond!
A billentyûzetem csak a Windows betöltése után kezd el mûködni, a BIOS-ba nem tudok vele belépni és ráadásul betöltéskor is kiírja, hogy nincs billentyûzet... Ez elég cinkes ha a BIOS-ba szeretnék állítani valamit, mert a PS2 billentyûzetem is csak kölcsönben van itt.
Próbáltam PS2 átalakítóval használni, de azzal sem mûködik, azzal még Windowsban sem... :(
Valami ötlet?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
(nekem kb másfél éves, eddig semmi baja)
Olyan problémám van, hogy bootoláskor nem mûködik a billentyûzetem(USB-s Logitech), csak miután a windows betöltött. Ez azt jelenti, hogy nem tudok csökkentett módba menni, mert nem reagál az F8-ra. A LED-ek sem égnek rajta boot közben, viszont a BIOS-ba mégis betudok lépni a Del gombbal.
A BIOS-on belül van olyan opció, hogy On-Chip USB controller és USB 2.0 Controller. Mindkettõ enabled-en van.
Több helyen olvastam, hogy az USB device legacy support opciót is bekéne kapcsolni, de én nem találok ilyet a BIOS-ban (Abit AW8-Max).
Kipóbáltam egy régi PS2-es billentyûzettel is, az eredmény ugyanaz, csak a biosba tudok bemenni vele.
Szóval tudna valaki segíteni? Köszi
All hail the double x!
Persze hogy újra lehet tölteni. Ott van a honlapon amit linkeltél, hogy 2 db AA akku van benne. Kiveszed, feltöltöd, visszateszed.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Errõl a billrõl lenne kérdésem.
Azt írja, hogy 3 évig kitart a benne lévõ akku. Ezt nem kell tölteni? 3 év után mi lesz ha lemerül, újra lehet tölteni?
Thrash \'Till Death
egész jól néznek ki
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Saor Alba
Milyen gamer billentyûzetet ajánlotok 10-15 ezer forint között?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
-space,enter,b,n,kurzor nyilak,_,nem mûködnek.
esetleg valakinek volt már hasonló esete?javitható vagy cserélni kell minden esetben?a genius slim star 220-ról mi a vélemény?
Lan egy logitech vezeték nélküli klaviatúrám... szeretném ha vezetékes lenne... :S lehetséges???
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
5 ezerért még nem világítót is alig kapsz értelmeset, vagy szánj rá többet, vagy felejtsd el a dolgot szvsz :)
Venni akarok világító billentyûzetet, de nem vagyok otthon a témában. Durván 5000-et szánnék rá. Valaki tudna nekem mutatni ilyen árkategóriában? És lehetõleg nézzen is ki valahogy. Elõre is köszönöm.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
UK kiosztással találsz, ahol megvan minden gomb a magyar kiosztáshoz, csak ha átállítod akkor ügye más lesz ráírva a gombokra, de ha már tudod mi hol van akkor elvileg nem okozhat problémát a dolog :)
All hail the double x!
Akkor úgy írom hogy magyar betûkészlettel rendelkezõ gamer billentyûzetet szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítséget!
Remélem így már mindenkinek megfelel! <#vigyor3>#vigyor3>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
WASD minden billentyûzeten van :)