Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
na akkor megnyugodtam, csodálkoztam is volna picit ha egy Logitech megadja magût másfél év után, bár nem kizáró ok a márkanév :)

azzal sztem nem nagyon tudsz mit csinálni sajna sztem, gondolom a kártya illesztõprogramját csak win indulás után tölti be, és akkortól mûködik a billentyûzet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MirP
Bocs a késõi írásért! Semmi baja nincs a billentyûzetnek, tökéletesen mûködik! Az alaplapi USB portok adták meg magukat, azok nem mûködnek, bármit is próbáltam, valami híd vagy mittomén mi elszállt... :(
A problémát kiküszöböltem úgy, hogy vettem 2 db. PCI USB kártyát és így most ismét vannak USB portjaim, minden megy,
DE!!!!!
Ezzel együtt ismét lett egy kis gond!
A billentyûzetem csak a Windows betöltése után kezd el mûködni, a BIOS-ba nem tudok vele belépni és ráadásul betöltéskor is kiírja, hogy nincs billentyûzet... Ez elég cinkes ha a BIOS-ba szeretnék állítani valamit, mert a PS2 billentyûzetem is csak kölcsönben van itt.
Próbáltam PS2 átalakítóval használni, de azzal sem mûködik, azzal még Windowsban sem... :(
Valami ötlet?

pxxl
Roccat Avro + Roccat Kone <#ravasz1><#whatever>

All hail the double x!

már csak egeret, meg egérpadot kell választani :)

Nem olcsó az igaz, de ha minõségi akkor nem kell évente cserélni. Nekem most kezd haldokolni a Genius billentyûzetem, de az 5éve volt 8000 :S

MR ME
jó választás, énis azt vettem volna ha lett volna rá pízem :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok! Billentyûzetet szeretnék venni, nincsenek nagy elvárásaim. Nem kell 80000 macrozható gomb. Nem hátrány, hogyha világít, de nem kritérium. Razer Arctosa-ra gondoltam, ez még úgyahogy belefér a keretbe. Ha valaki tud jobbat, vagy vannak tapasztalatai azt megköszönném, ha megosztaná velem.

MirP
Õõõ most egy kicsit más a helyzet. Lehet hogy semmi baja nincsen az ég világon. Úgy kezdõdött, hogy olyan volt, mintha ki-be húzogatnák az USB-bõl a billentyûzetet, de mostanra már az összes USB portom megadta magát, úgyhogy beszerzek egy PCI-os USB kártyát és akkor majd meg tudom mondani, hogy van-e baja vagy nincs...

Sziasztok világítós billentyûzetet szeretnék venni és ezt néztem ki Trust eLight. Valami véleményetek van errõl? Megéri hiszen a többi világítós billentyûzethez képest nagyon olcsó.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

MR ME
mi lett a baja? cskamert nekem is ilyenvan, informálódnék :)
(nekem kb másfél éves, eddig semmi baja)

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy bootoláskor nem mûködik a billentyûzetem(USB-s Logitech), csak miután a windows betöltött. Ez azt jelenti, hogy nem tudok csökkentett módba menni, mert nem reagál az F8-ra. A LED-ek sem égnek rajta boot közben, viszont a BIOS-ba mégis betudok lépni a Del gombbal.
A BIOS-on belül van olyan opció, hogy On-Chip USB controller és USB 2.0 Controller. Mindkettõ enabled-en van.
Több helyen olvastam, hogy az USB device legacy support opciót is bekéne kapcsolni, de én nem találok ilyet a BIOS-ban (Abit AW8-Max).
Kipóbáltam egy régi PS2-es billentyûzettel is, az eredmény ugyanaz, csak a biosba tudok bemenni vele.
Szóval tudna valaki segíteni? Köszi

MirP
Ja és ha mindenféleképpen magyar kiosztású legyen! Köszi! :)

MirP
Sziasztok! Egy billentyûzetet szeretnék venni, mert a Logitech wave billentyûzetem másfél év után felmondta a szolgálatot. Nincsenek nagy igényeim, nem szoktam játszani, szóval nem kell gamer billentyûzet. Valami hasonló lehet, mint a wave volt, csak a lényeg hogy megbízható legyen (ne ilyen másfél éves), valamint ha esetleg létezik olyan, hogy a sötétben világítanak a billentyûk az nagyon jó lenne, mert sokszor használom éjjel. Nem akarok rá olyan sokat sem költeni, úgy 10 rongyig maximum, de persze minél olcsóbb annál jobb! :) Tudnátok ajánlani párat? Elõre is köszönöm a segítséget! :)

pxxl
hahh :D nehogy azt hidd, hogy 3 évig nem kell tölteni :D 3 évig jó a telep ami benne van :D dúrva lenne ha 3 évig bírná feltöltés nélkül <#idiota>

All hail the double x!

Norbi1990
Értem, köszi.
franc0
Nem, ki kell dobni...

Persze hogy újra lehet tölteni. Ott van a honlapon amit linkeltél, hogy 2 db AA akku van benne. Kiveszed, feltöltöd, visszateszed.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Norbi1990
Hali!
Errõl a billrõl lenne kérdésem.
Azt írja, hogy 3 évig kitart a benne lévõ akku. Ezt nem kell tölteni? 3 év után mi lesz ha lemerül, újra lehet tölteni?
Szasztok.Gondolkodom egy ilyen "gamer"billentyûzeten.A Logitech-tõl a G11 megfelelne.Tudom,kijött az új csili-vili beépített hangkaris G110.De nekem úgy érzem megfelelne az öregecske G11 is.Meg nem utolsó sorban mégis olcsóbban hozzá lehet jutni,mint a G110-hez.Szóval:van valakinek tapasztalata az említett billentyûzettel?

És én mirõl beszélek szerinted? :D
FlyHigh
Mármint a német kiosztású, nehezebb mint uk beszerezni.

Thrash \'Till Death

Mármint micsoda? Ezekkel a gamer szarokkal tele van az MM, Saturn, ditech stb itt, csak a kutyának se kell, miután egyszer megnyomkodta...
FlyHigh
csak az is mint a fehér holló.

Thrash \'Till Death

A német kiosztás is jó, megvan minden billentyû, és nagy enter.
FlyHigh
Erre érdemes egy pillantást vetned. Nekem tetszik. Szerintem a roccat, razer, steelseries mind jó márka, csak itthoni boltokban nem találsz normális uk kiosztású billentyûzetet, csak a kisenteres amcsi szart, amin gombként külön nincs hosszú Í. Továbbmegyek, logotech-bõl sem találsz normális kiosztást itthon többnyire, legalábbis én vagy 25 emailt kiküldtem, mindenhol us volt a válasz. Szerencsére kéz alól tudtam venni egy bontatlan narancssárga G15-öt, ami a királyságból jött és uk kiosztású nagy enteres volt, az csak hab a tortán, hogy így is bolti ár alatt kaptam meg.

Thrash \'Till Death

pxxl
eléggé balfszul néz ki sztem :/ + akkora mint egy ház

All hail the double x!

balintk
Gigabyte Aivia K8100- Már kapható magyar kiosztásban is!

Mondjuk minõségérzetre a razert meg a steelseriest is a "fröccsöntött szemét" kategóriájába sorolnám. Az X4 már valamivel jobb.
modelcar
köszönöm
egész jól néznek ki

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

pxxl
Szar, tapad, leeszi az ujjadról a bõrt :d

All hail the double x!

Mike
világítós gumi bill-t próbálta már vki? mennyire használható/szar?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Solten
Hi.: Razer Arctosa, Microsoft Sidewinder X4, Steelseries Merc Stealth Illuminated.

Saor Alba

modelcar
Sziasztok

Milyen gamer billentyûzetet ajánlotok 10-15 ezer forint között?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

repvez
esetleg valami okos segítõ válasz,hogy miért nem mükõdik, ha nem látszik semmi baja?kitöröltem szárazra.most rájöttem, hogy a képernyõ billenytyüzetet használjam,de ez nem megoldás.amugy a
-space,enter,b,n,kurzor nyilak,_,nem mûködnek.
esetleg valakinek volt már hasonló esete?javitható vagy cserélni kell minden esetben?a genius slim star 220-ról mi a vélemény?
MR ME
talán az h beledõlt az üdítõ? :)

repvez
mi/lehet/a/baj/ha/Nem/müködik/pár/bill?/tegap/beledõlt/az/üditõ/pedig/ma/már/szétszedtem/és/kitöröltem.a/szóköz/az/eNter/kurzorNyilak/backspace/és/még/pár/betü/az/alsó/sorba!!HELP!!!
tugyiti
igen
pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

MR ME
nemigen :DD

Üdv!!!

Lan egy logitech vezeték nélküli klaviatúrám... szeretném ha vezetékes lenne... :S lehetséges???
<#zavart2> Kár. Azért köszönöm a válaszod!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

MR ME
:D
5 ezerért még nem világítót is alig kapsz értelmeset, vagy szánj rá többet, vagy felejtsd el a dolgot szvsz :)

Helló!

Venni akarok világító billentyûzetet, de nem vagyok otthon a témában. Durván 5000-et szánnék rá. Valaki tudna nekem mutatni ilyen árkategóriában? És lehetõleg nézzen is ki valahogy. Elõre is köszönöm.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

SuperCharger
Lenyomási karakterisztika, ill. érzet. Itt bõvebben.

balintk
Hali! Mi a különbség a Brown, Blue és Black switches között?

MR ME
tipikus gamer billentyûzet magyar kiosztással sajnos nem nagyon van :(
UK kiosztással találsz, ahol megvan minden gomb a magyar kiosztáshoz, csak ha átállítod akkor ügye más lesz ráírva a gombokra, de ha már tudod mi hol van akkor elvileg nem okozhat problémát a dolog :)

MR ME
:DDD

pxxl
betûkészlettel a vindóz rendelkezik, a billentyûzet magyar kiosztással <#mf1><#eplus2><#pias>

All hail the double x!

oylog
Jól van iq betyárok látom hasogassátok a szõrt! <#vigyor3>
Akkor úgy írom hogy magyar betûkészlettel rendelkezõ gamer billentyûzetet szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítséget!
Remélem így már mindenkinek megfelel! <#vigyor3>

Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.

MR ME
jó de õ billentyût keres és nem billentyûzetet :)

Gamer tulajdonságok az mi?
WASD minden billentyûzeten van :)