Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék én is segítséget kérni mert billentyût szeretnék venni!
Ami fontos: Magyar gombkiosztás
Gamer tulajdonságok
Jöhetnek az ötletek, tippek!<#vigyor3>#vigyor3>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Itt is van jó néhány bllentyûzetrõl NKRO próba, köztük Logi G-krõl is.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Tudnátok ajánlani egy olyan billentyûzetet, ami magyar nyelvû, halk és játékra is alkalmas? Árban max. 4-5 ezerig akarok elmenni.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Meg német és japán :)
A múltkor láttam egy új korában 15K-s Logitech G billentyûzetet egy "madaras" boltban 6.990-ért. Berendelték a szerencsétlenek, és nem tudták, hogy angol, azt nem akarta senki elvinni.
Nem hiszem, hogy az USB-n múlna. Annak idején sokan jelezték, hogy Logitech billentyûzeteknél nem lehet "elég" sok gombot egyszerre használni, ami taktikai FPS-ben halálos dolog. Azt nem tudom, hogy az atomdága G szériánál is így van e vajon?
Akkor azt az infót kaptunk, hogy attól függ milyen típusú vezérlõt építettek a billentyûzetbe.
Például lehet kapni olyan olcsó keyboardokat, amiknél PHP oldalon nem megy némelyik ékezetes karakter vagy valami mást dob helyette.
Egyébként itt írnak bõvebben a jelenségrõl, az okáról, és teszteltek is jó párat. Úgy néz ki, mégis köze van az interfészhez, USB-n egyáltalán nem is lehetséges bármely mennyiségû gomb érzékelése, max 6 db a Ctrl/Alt/Shift-en kívül. Biztos az USB HID szabványban van valami korlát. 100% független gomblenyomhatóságot csak PS/2-vel lehet elérni.
Bár tudom, hogy rajtam kívül mindenkinek ez a feature a legeslegutolsó szempont, mikor billentyûzetet választ.
Saor Alba
All hail the double x!
Van manapság olyan billentyûzet, amin minden billentyût le lehet ütni ill. lenyomva tartani, teljesen függetlenül minden más billentyûtõl? Mármint nem csak fizikailag, hanem úgy értem, hogy minden eseményt érzékel is a billentyûzet.
(Hardveres affinitásúak gondolom értik mirõl beszélek. Meg biztos azok is, akik Mortal-oztak valaha egy gépen a haverokkal <#eplus2>#eplus2>)
Két dolog van benne, ami kissé zavaró lehet:
1) ha aposztrófot/hullámot, vagy szimpla/dupla idézõjelet ütsz, azt nem írja rögtön ki, hanem csak a következõ betûvel együtt, és ha ez olyan betû volt, amire lehet hullám/szimpla/stb. ékezetet tenni (õ, ñ, ä), akkor azt írja ki. Ezzel lehet pl. õ-t írni. Ez biztos szintén furán hangzik, próbáld ki, és világos lesz :).
2) nem találtam hosszú û-t ezen a kiosztáson.
Szintén emiatt a kettõs leütésû aposztróf/hullám(Tilde) viselkedés miatt elenyészõ számú játékban a console-t Tilde-aztán-Space-el kell elõhozni 1db Tilde leütés helyett.
All hail the double x!
és ha nem akarok nyelvet állítani a win-ben akkor hogyan lesz a simából ékezetse betû?bocsi de eddig csak magyar bill-eket használtam,de normális gamer bill csak angol kiosztások vannak.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
All hail the double x!
delux dlk 8000
Kép róla:
http://img2.kosht.com/vtr/pics/Delux_DLK-8000-1.jpg
Segítség kéne, hogy tudnám rendesen beállítani, mert a drivert amit kaptam hozzá nem nagyon tudok rajta kiigazodni.
És ami plusz billentyû lehetõség van rajta annak több, mint a felét nem is ismeri.
Pl. Total Commanter-ben a F1-F12 egyáltalán nem reagál a hozzájuk tartozó feladatokra.
Bosszantó, mert így nincs értelme a billnek.
Köszönöm a segítséget.
Már sok helyen megnéztem (neten, Elektro world, stb) de nem bukkantam rá arra ami nekem igazán kellene, remélem tudtok ebben segíteni.
Nekem egy egyszerû magyar (asszem 104 gombos) billentyûzet kéne feketében
Olyan ahol az End, Home, stb gombok jól elkülönülnek a kurzor billentyûktõl. Plusz legyen rajta néhány, de tényleg csak kevés nem túl feltûnõ média vezérlõ gomb (hangerõ +, -, pause, play gombok)
Valami hasonló mint az alábbi linken, csak magyar bill. kiosztással:
http://prohardver.hu/dl/cnt/2009-05/46103/...board_3000b.jpg
Ha valaki tud ilyet ajánlani az kérem ossza meg velem, mert nem igazán találtam hasonlót sajnos.
Elõre is köszi!
u.i: vezetékes típust keresek :)
All hail the double x!
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
márka teljesen midegy most is 1 technika (made in tesco) billetyüm van<#idiota>#idiota> csak már cseppet leharcolt szegény.
max 5 ezresig, ha tudnátok segiteni nekem ebben esetleg?
<#worship>#worship>
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Saor Alba
A logitech ha esetleg pár év múlva szétkapnám ami nem valószínû szétesik mikor már a csavarokat kiszedtem vagy könnyen szétszedhetõ és össze tehetõ?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Thrash \'Till Death
Kint 28 euróért van már. Csak még keresek más alternatívákat is :)
Bazoo iboard se néz ki rosszul, de elég rossz vélemények vannak róla. (gagyik a gombjai)