Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saor Alba
Saor Alba
All hail the double x!
Nem tudom egy angolt vagy amcsit atallitasz magyarra, egesz mashol lesznek a kulonbozo karakterek... 😊 Atmatricazas/megszokas.
Saor Alba
Saor Alba
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csakhát 20k...
All hail the double x!
tud valaki olyan bill-t ami HALK! nem csattog kattog, lehetõleg alacsony gombokkal mint a notikon is van. 😊 jah és az ára ne verje a plafont 😄
All hail the double x!
Van egy Logitech billenyûzet egér párosom, a szoftverjét szeretném telepíteni, de csak a billentyûzetet. Nem lehet valahogy megcsinálni?
Valaki tud segíteni?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
hasonlóra gondoltam:
http://www.noxelectronics.de/images/produkte/55170.jpg
vagy
*Posse*T.W.D*
A g15 bõl nem volt valamikor magyar kiosztás??
Ha valakinek kellene egy 10000Ft alatti vezetéknélküli billentyûzet-egér páros, bátran tudom ajánlani a Logitech S520-t. Elõzõ verzióbol is volt nekem egy ami elképesztõen jó volt, ez meg egyszerüen fenomenális. Nagyon jó gépelni rajta és az egér is lézeres optikával mûködik.

All Points Bulletin\': R34X
Tudnátok ötletet adni, hogy honnan rendelhetnék háttérvilágításos fekete billentyûzetet?
Olyan billentyûzetet keresek, ami magyar kiosztású, háttérvilágításos, és nem revoltec féle minden fehér billentyû amit egyöntetûen megvilágítanak, hanem a billentyûk feketék, mint a g15 nél.
Szal valami faxa cucc kellene, nem a revoltec gagyi 😮(
Nem mondtam semmit 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
All hail the double x!

All hail the double x!
Megoldás: le kell ragasztani a WASD gombokat celluxxal vagy valami átlátszó fóliával és kopásálló lesz. Igaz a cellux felpörög, de cserélhetõ.
Szétszedtem, megmozgattam, összeraktam, azóta megy mintha új lenne <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kicsit több mint 1 éve van meg, wasd elkopott, de az szerintem sokaknál 😄 driver elég korrekt hozzá, win7 hez is van Microsoft oldaláról.
3-4k ért tán megéri talán, nemtudom nálad miért 6300 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>