Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Akarom mondani: Azt a mondatot úgy értettem hogy pont úgy vannak elrendezve a gombok mint a magyar kiosztású billentyûzeten
elitehun
Azt a mondatot úgy értettem hogy ugyanúgy van elrendezve a magyar. Itt egy kép tõlem neked.<#hawaii>
Solten
Nem a kedvedert tortent hanem azert hogy esetlegesen tanulhassunk belole... <#alien> (plusz a #1236-ban levo masodik mondatodnak nem sok ertelme van). Letezik egyaltalan nem US kiosztasu gamer billentyuzet? Hogy magyar nincs beloluk azt vagom, masfelet meg nem lattam eddig csak a nyomoritott enterest. Szoval egy screenshot is boldogga tenne... <#hehe>

Saor Alba

elitehun
Igen ezeket eddig is tudtam nem kellet volna berakni <#ravasz1>
Solten
<#hehe> Erre egybol rajottem, csak mint latod, evvel a modszerrel az ekezet-lista kisse hianyos... <#alien>

Saor Alba

pxxl
nah akkor már tudod hogy kell ékezetet írni 😄 tessék nyomkodni bõszen az altgr gombot <#hehe>

All hail the double x!

Solten
US:

(megj.: a nyomoritott Enter sosem tetszett...)

Saor Alba

Solten
magyar:

Nem tudom egy angolt vagy amcsit atallitasz magyarra, egesz mashol lesznek a kulonbozo karakterek... 😊 Atmatricazas/megszokas.

Saor Alba

Solten
Es tenyleg. Az alaplogika btw megegyezik a jenkievel, 1-2 billentyu van mashol es a "3"-on ott a font jel. Itt az UK:

Saor Alba

FlyHigh
Persze, csak ezért tudod a full abcnket kihozni belõle. Annyi ,hogy ezek a szir-szar zárójelek meg ilyenek helyett ékezetes betûk lesznek. HU kiosztásra kell állítani, kicsit szokni kell és ennyi.

Thrash \'Till Death

elitehun
Nem éppen mert az US kiosztású. EZ UK kiosztású. Ha megnézed akkor ugyanolyan mint a magyar csak más feliratok vannak rajta.
FlyHigh
Én ilyet veszek. Kuvajóó.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Haveri körben csak uk-s laptop van és mindenki tud szépen ékezeteket írni. Az egész abc mûködik.

Thrash \'Till Death

Solten
Az csodas, mert az UK kiosztas ugyanez.

Saor Alba

elitehun
Azóta beszéltem a tulajjal és nem ilyen hanem UK kiosztású. Tehát mindegy vegyétek úgy hogy nem is kérdeztem semmit.
pxxl
angol kiosztású billentyûn érdekes lesz 😄 mivel hiányzik 3-4 bill róla 😛

All hail the double x!

elitehun
Persze az ékezetes karakterekre gondoltam
elitehun
Szerintetek ezen a billentyûzeten hogy állítsam be a billentyûket? Mivel nem magyar nyelvû. Köszi a segítséget
matyi0323
Milyen árban van egy ilyen? Vagy mi a pontos neve, hogyan keressem? Valóban praktikus. 😄

Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pxxl
nah ez már barátibb ár 😄 <#eljen>

All hail the double x!

Solten
Hey!

link

Saor Alba

MR ME
és tényleg <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
http://alphacomp.hu/termek/logitech_illuminated_eng_keyboard.html

All hail the double x!

MR ME
hol?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
dehogy 20. 15.000 😄

All hail the double x!

MR ME
jaja énis olvastam a hozzászólásoknál, mégjobban megtetszett 😄
csakhát 20k...

pxxl
ha jól látom ez mûködik magyar kiosztással is nem? megvan minden bill hozzá, csak nincs ráírva rendesen h mi micsoda 😊

All hail the double x!

MR ME

pxxl
haj!

tud valaki olyan bill-t ami HALK! nem csattog kattog, lehetõleg alacsony gombokkal mint a notikon is van. 😊 jah és az ára ne verje a plafont 😄

All hail the double x!

Hello!

Van egy Logitech billenyûzet egér párosom, a szoftverjét szeretném telepíteni, de csak a billentyûzetet. Nem lehet valahogy megcsinálni?
Valaki tud segíteni?

samsung123
az alsó fekete bill van nekem, fasza kis bill egyszerü és szép is, végre ágyból nyomathatok mindent😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Tudnátok ajánlani hazánkban is kapható, lehetõleg magyar kiosztású, vezetéknélküli, billentyûzet+touchpad beviteli eszközt?

hasonlóra gondoltam:
http://www.noxelectronics.de/images/produkte/55170.jpg
vagy

*Posse*T.W.D*

Köszi, de sajna ott sincs rendes magyar billentyûzet 😮(
A g15 bõl nem volt valamikor magyar kiosztás??
reax
Sziasztok

Ha valakinek kellene egy 10000Ft alatti vezetéknélküli billentyûzet-egér páros, bátran tudom ajánlani a Logitech S520-t. Elõzõ verzióbol is volt nekem egy ami elképesztõen jó volt, ez meg egyszerüen fenomenális. Nagyon jó gépelni rajta és az egér is lézeres optikával mûködik.

All Points Bulletin\': R34X

pxxl
computermode.hu pl. sztem ott van 😊

All hail the double x!

Szevasztok!
Tudnátok ötletet adni, hogy honnan rendelhetnék háttérvilágításos fekete billentyûzetet?
Olyan billentyûzetet keresek, ami magyar kiosztású, háttérvilágításos, és nem revoltec féle minden fehér billentyû amit egyöntetûen megvilágítanak, hanem a billentyûk feketék, mint a g15 nél.
Szal valami faxa cucc kellene, nem a revoltec gagyi 😮(
pxxl
<#idiota><#vigyor3>

All hail the double x!

biomage
upsz 😄
Nem mondtam semmit 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

pxxl
azt is olvastad amire válaszoltam?

All hail the double x!

biomage
miért kéne? megjegyezhetõ a gomb helye, én már rég nem nézek a billre 😊 csak néha.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

pxxl
hát az elég baj ha vakon nem tudod melyik az S gomb 😄 akkro hogy játszol? mindig ránézel h melyiket kell nyomni? 😄 fps közben gáz 😄

All hail the double x!

Én is láttam ilyet valamilyen A4tech billentyûzeten. 😊

Evil
Naja, engem se zavar annyira hogy lekopik, akit meg zavar, lehet kapni olyan billt ami gumis, és csak bele van gravírozva a betûk.

Ja de az ilyen reflexjátékokban, amikor megy az átvezetõ oszt hirtelen odabassza a képernyõre, hogy "press S", akkor volt hogy elnyomtam, mert mindhárom gomb egyforma fekete volt. 😄

biomage
az ez elõtti Billem, annyira használatba vettem, hogy kilyukadt 😄

pxxl
aztán marha nagy probléma ha lekopik 😄 hûûûha 😄 az én régi bill annyira kopott volt, hogy kifényesedett az amúgy matt felület. wasd, space, space alatt, ctrl, shift, mint csillogott mint a tücsök p.csája

All hail the double x!

WASD kopásra van egy ellenszerem. Logitech Delux 250-en a W sarka épp egy picit lejött, mondom anyádnak fogsz te lekopni! 😄 Az elõzõ Geniusomról teljesen eltûnt eme 4 betû, szerencsére sikerült elsóznom. <#hehe>
Megoldás: le kell ragasztani a WASD gombokat celluxxal vagy valami átlátszó fóliával és kopásálló lesz. Igaz a cellux felpörög, de cserélhetõ.

biomage
hát mert az Media Markt ilyen drágán adja el <#idiota>

Evil
Nekem MS (útsó) van, nemolyan rossz bill, 1x 2x elõfordult hogy beszorult 1-2 gomb, meg nemrég megszûnt mûködni az enter 😄
Szétszedtem, megmozgattam, összeraktam, azóta megy mintha új lenne <#idiota><#idiota>
Kicsit több mint 1 éve van meg, wasd elkopott, de az szerintem sokaknál 😄 driver elég korrekt hozzá, win7 hez is van Microsoft oldaláról.
3-4k ért tán megéri talán, nemtudom nálad miért 6300 <#idiota><#idiota>