Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-fehér
-slim
-rendes kurzor része van, szóval nem nyomorított
-USB-s
Több kitétel nincs, de ha esetleg még háttérvilágított is, az nem lenne baj.
A perixx-emen már beragad néha pár gomb, úgyhogy ideje lenne kipróbálnom valami más fajtát 😊
Tippek?
Thrash \'Till Death
1)Tudok vakon írni 2)Világítós bill 3)legfeljebb kinyomtatok egy képet egy magyar billentyûzetrõl 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
itt gey kép
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
#1270: tudok uk-s oldalakat... 😊
Saor Alba
Valszeg azért nem gyártanak magyart mert itthon nincs rá piac. Magyarul nem érné meg nekik.
pixxel: Nem az amcsik erõltetik ránk hanem valszeg csak megrendelik és nem mondják hogy UK kiosztású legyen. Amúgy tudtommal egész európában (legalábbis németországban, nagy britanniában és M.O.-n) UK kiosztású billentyûzetet használnak.
#1266: jaja, val.szeg az UK-kiosztasut lefoglalja az UK-piac, hogy magyart miert nehez nekik gyartani azt nem vagom... nem lenne nagy kunszt.
Saor Alba
All hail the double x!
Saor Alba
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ezert is ez a kedvencem; fogod, atrakod:
😊
Saor Alba
Koszii, maris jobban fogok aludni... <#worship>#worship> <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba