Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne nekem olyan billentyûzet, ami:

-fehér
-slim
-rendes kurzor része van, szóval nem nyomorított
-USB-s

Több kitétel nincs, de ha esetleg még háttérvilágított is, az nem lenne baj.
A perixx-emen már beragad néha pár gomb, úgyhogy ideje lenne kipróbálnom valami más fajtát 😊

Tippek?
elitehun
igaz <#banplz>
tugyiti
world 😄DDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
elitehun
Az is igaz meg nálam a Mozilla is aláhúzza pl most is 😄
FlyHigh
Meg lehet szokni az us-t is, amúgy is a world ki tudja javítani a rövid i-t javítani hosszúra.

Thrash \'Till Death

elitehun
Akkor jó. De nem kell átmatricázni 3 ok miatt se
1)Tudok vakon írni 2)Világítós bill 3)legfeljebb kinyomtatok egy képet egy magyar billentyûzetrõl 😄
MR ME
többi a helyén lesz, csak át kell matricázni ill megszokásból nyomni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elitehun
És nem kell mellé semmit lenyomni ugye?
elitehun
de a többi ékezet a helyén lesz nem?
MR ME
altgr+j vagy i

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elitehun
Ja hogy laptop. az más 😊
Solten
Tudni tudok, csak angol kiosztasu laptop bill.-el nehézkes 😊

Saor Alba

elitehun
Amúgy Solten te hogyhogy nem tudsz ékezetekkel írni?
elitehun
Ja mégsem. Neked volt igazad csak az í- vesztem el.
elitehun
Az Í betût vesztem el meg még valamelyik ékezeteset. Sztem az Û betût :S
itt gey kép
FlyHigh
Razerstore szállítana ide, de nem dobja fel a lycosára az uk kiosztást.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Elvileg csak a hosszú Í-t veszted el az US kiosztással.

Thrash \'Till Death

elitehun
Bakker beszarok. 7 bolttól kérdeztem rá a billentyûzet kiosztására és ebbõl 6-nál US kiosztású. A 7. meg kedden kap új szállítmányt és akkor mondja meg de már elõre sejtem hogy az is US kiosztású lesz.
Solten
link1, link2 (bar play.com-rol nem tudtam anno vasarolni mert szivoztak a hitelkartyammal - idiotak). nezd meg meg itt: link.

Saor Alba

elitehun
És szállítanak külföldre is? Vagy lehet a legegyszerûbb az lenne ha dobsz egy linket ha még megvan 😄
elitehun
Elvileg ITT UK kiosztással van ez a Roccat Arvo (de azért kérdezd meg e-mailben). Ha én nem tok billt venni legalább más tudjon 😄
Solten
63-66 fontert lattam (brutto).

Saor Alba

FlyHigh
Én sem találok roccat billt uk kiosztással. elég gáz, hogy itt tartunk, de akkor inkább nem veszek.

Thrash \'Till Death

elitehun
Hát néztem pár UK oldalon de drágább volt mint M.O.-n
Solten
De angolt gyartanak, ahogy irta pixxel csak matricakat kene ranyomogatni...

#1270: tudok uk-s oldalakat... 😊

Saor Alba

pxxl
hát nem lenne, kb csak a billentyûkre kellene más szimbólumokat nyomni 😊

All hail the double x!

elitehun
Amúgy ti nem tudtok egy boltot vagy webshop-ot ahol lehet kapni UK kiosztású Razer Lycosa Mirrort?<#szomoru1>
elitehun
Látom szerkesztettél 😊
Valszeg azért nem gyártanak magyart mert itthon nincs rá piac. Magyarul nem érné meg nekik.
elitehun
Persze hogy létezik egy csomó olyan videó van youtube-on is csak magyarországra US kiosztással rendelik de hogy mért azt nem tudom.
pixxel: Nem az amcsik erõltetik ránk hanem valszeg csak megrendelik és nem mondják hogy UK kiosztású legyen. Amúgy tudtommal egész európában (legalábbis németországban, nagy britanniában és M.O.-n) UK kiosztású billentyûzetet használnak.
Solten
Jo kerdes, neztem tobb brit oldalon, elvileg letezik a Lycosa-bol UK kiosztasu is. Vagyis ugy aruljak.

#1266: jaja, val.szeg az UK-kiosztasut lefoglalja az UK-piac, hogy magyart miert nehez nekik gyartani azt nem vagom... nem lenne nagy kunszt.

Saor Alba

pxxl
mert a köcsög ameriakiak azt hiszik minden az övék, és õk mindent megtehetnek, csak az õ elvárásaiknak kell megfelelni stb. meg kicsit nagyobb piaca is van ott mint amennyit magyar vagy uk kiosztással vennének. gondolom :/

All hail the double x!

elitehun
Meg egyáltalán mért US kiosztással rendelik???
Solten
Vaa, tenyleg de vak vagyok... <#vigyor> a "hasonlo" style megtevesztett... <#smile> Mondom en hogy szinte csak US-van... <#shakehead> Az azokon levo bena Enterrel meg nem vagyok kibekulve...

Saor Alba

elitehun
Azon a képen nem Razer hanem Roccat billentyûzet van, de ma válaszoltak hogy Razertõl mindig US kiosztású bill-t kapnak.
Solten
Akkor mire fel ez a computeremode.hu-s screenshot (#1245) Nincs nekik?

Saor Alba

elitehun
Mért van az hogy M.O.-n szinte sehol nem lehet kapni UK kiosztású Razer billentyûzeteket? (Azért írtam hogy szinte mert még egy bolt válaszára várok akikhez kedden jön meg a szállítmány)<#falbav>
pxxl
kva nagy bughalmaz az biztos 😄

All hail the double x!

Solten
hiba a mátrixban

Saor Alba

pxxl
deja vu?

All hail the double x!

MR ME
Hi. PS2-es vagy USB?

Solten
Hi. PS2-es vagy USB?

Saor Alba

proway
Hali. Olyan gondom lenne a billentyûzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? megtört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!)

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
Hali. Olyan gondom lenne a billentyûzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? mgetört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!)

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

elitehun
Bakker nem tudom elhinni hogy lehet ennyi tökkelütött ember. Levelezek egy bolttal a billentyûzettel kapcsolatban. Válaszoltak hogy a Lycosa UK kiosztású de jelenleg nem kapható. erre megkérdeztem hogy a Razer Lycosa Mirror is UK kiosztású és kapható-e. Erre egy másik ember válaszolt (mind a ketten odaírták a nevüket) hogy Õ úgy tudja hogy nem lehet kapni a Razer termékeket csak US kiosztással. Ez persze hülyeség erre pontosan leírtam mire gondolok Õ pedig mondta hogy ma már írt nekem egy mailt és bemásolta azt a levelét. Erre inkább nem válaszoltam de az biztos hogy nem fogok ott vásárolni
FlyHigh
Ez US kiosztású, ez már nem jó. Sajnos a legtöbb micro-logi-steel gamer billentyûzetet US kiosztással hozzák be, ez nagyon gáz.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Amikor világítanak a nyilak az a game mod, ha a jobb fölsõ kék megnyod akkor átvált num módba és elalszanak a nyilak, irodai használatra kész.

Thrash \'Till Death

elitehun
Nem kell átmatricázni mert tudok vakon írni<#eplus2>
Solten
Gondolom balkezeseknek jo ez a bill.. 😄 Nehezen tudom elkepzelni hogy mikozben markolaszod az egeret, szerencsetlenkedj a szerencsetlenul elhelyezett kurzormozgatokkal... 😊

Ezert is ez a kedvencem; fogod, atrakod:

😊

Saor Alba

Solten
Magyarul a billentyuk szama es pozicioja megegyezik, ertem. Nos, mar csak at kell matricaznod oket... <#alien>

Koszii, maris jobban fogok aludni... <#worship> <#vigyor>

Saor Alba

pxxl
ez a num bill alatt lévõ nyilak ez borzalmas. de ha már úgyis ott van akkor tök felesleges oda lerakni, mert numlock off, és ott vannak a nyilak 2-4-6-8 gombokon 😄

All hail the double x!