Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Return of the Living Dead
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Fiatalok 2-3 autoval eltévednek valami erdőben. Találnak egy házat és egyik szobában egy társasjátékot vagy kártya paklit. Minden ami játék közben történik az megelevenedik házban is. Tippre '80-as évekből
2. Középiskola vagy egyetem területén játszódik és fiatalok a középpontban. Egyik raktárban lévő hordóból valamilyen anyag kilöttyen létre jön egy szörny. Ilyen kúszó mászó mindenfele mozgása van. Tippre '80-as évek
Sajnos csak ezek az emlékek vannak meg belőle.
Köszi
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
http://verfurdo.blog.hu/2015/03/03/szavazas_ki_a_legjobb_sikolykiralyno
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Sziasztok!
Keresem az alábbi eredeti itthon kiadott VHS videokazettákat:
Ragadozó (Predator) Schwarzenegger film
Kommandó (Commando) Schwarzenegger film
Lőj a vadászra (Avenging Force) Michael Dudikoff film
Mesék a Kriptából sorozat (Tales from the Crypt), idehaza 3 VHS jelent meg, mind kéne!
Kérem akinek volna eladó, vagy ismer olyat, akinek lenne, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre! Várom a leveleket! :):)
Gyilkos állatfilmek
"Nyáron írtuk, hogy Sam Raimi elkezdett dolgozni egy Evil Dead-tévésorozat tervén, tegnap pedig a Starz bejelentette, hogy berendelte az Ash Vs. Evil Dead-et sorozatnak. 10 rész lesz, 30 perces epizódokkal, Bruce Campbell főszereplésével. A pilotot Sam Raimi rendezi saját, Ivan Raimi és Tom Spezialy szkriptjéből. A történet a 30 éve nyugalomba vonult szörnyvadászról fog szólni, akit az emberiség közelgő végnapjai késztetnek csak cselekvésre." ('junkie)
Keresek 2 filmet égre földre, mind a kettõt gyerekkoromba láttam, az egyikbe ez volt benne:
egy pirosseggû pávián megbolondul és gyilkol egy kórházba :) nem tudom mi lehet a címe Pro 7 en láttam kb 20 éve
a másik film pedig egy narrátoros vámpíros film volt, abból meg ilyen rész maradt meg bennem hogy belülnek az emberek a moziba ahol vetítenek egy vámpíros filmet, kis idõ elteltével aki a moziba ül mindenki vámpírrá vállik :)
ennek a két filmnek a címe kellene. ha valaki ráismert akkor megírhatná nekem köszönöm !
e-mail címem: [email protected]
Szeretem a cicákat
A történet 1896-ban, Mr. És Mrs. Thomas Otto otthonában kezdõdött. Otto-ék nem éppen a legkedvesebb emberek voltak, szolgáikkal is rosszul bántak. Az egyik szolga, aki a tulajok fiának, Eugene Otto (Gene) ellátásában segített, elmondta, hogy ismeri a voodoo-t. Õ volt a szolgák közül az egyik, aki nagyon elégedetlen volt a házaspárral, és elhatározta, tesz valamit ellene.
Volt egy szalmával kitömött babája, amit Gene-nek adott. A baba, amit a fiú Robert-nek nevezett el, állandó társa lett Gene-nek. A házaspár gyakran hallotta beszélgetni Gene-t Robert-tel az emeleten. Ez magában még nem volt baj. Viszont Otto-ék nagyon zavarban voltak, amikor egy teljesen más hangot hallottak, ami egyértelmûen nem Gene-tõl származott.
Furcsa dolgok sorozata vette kezdetét az Otto házban. Sok szomszéd azt állította, hogy látták Robertet mozogni ablaktól ablakig, amikor a pár házon kívül tartózkodott. Gene Robertet hibáztatta minden balesetért ami a házban történt. Otto-ék állították, hogy hallották a baba kacagását, és esküdni mertek volna, hogy a házban szokott szaladgálni.
Gene-nek rémálmai kezdtek lenni, sikolyokat hallott az éjszakában. Amikor a szülei beléptek a szobájába, a bútorok fordítva helyezkedtek el, és Gene teljesen meg volt rémülve. Azt hajtogatta, hogy Robert tette. A baba végül a padlásra került évekre. Amikor Gene szülei meghaltak, Robertet újra felfedezték a padláson. Robert akarata újra elhatalmasodott Gene felett. Gene felesége nyugtalanítónak találta Robertet, ezért úgy döntött ideje visszavinni a padlásra. Gene viszont követelte, hogy Robertnek szüksége an egy saját szobára, ahol ki tud nézni az ablakon. Robert a toronyszobába került, ahol egy ablak volt.
Key West polgárai hallottak Robertrõl, és gonosz tetteirõl. Sokan arról számoltak be, hogy hazafelé menet látták Robertet a toronyszoba ablakában, és gúnyolódott rajtuk. Az iskolások féltek elmenni az Otto ház elõtt.
Gene mondta, hogy amikor meglátogatta Robertet a szobájában, a hintaszékében ülve arról panaszkodott, hogy elégedetlen a szállásával. Végül Gene megelégelte a dolgot, de Robertnek más tervei voltak. Amikor vendégek jöttek a házba, Robert oda- vissza szaladgált a szobában és furcsa hangon kuncogott. A vendégek többet nem mentek vissza.
Gene Otto 1972-ben hunyt el. A házat egy család vette meg, és Robert története feledésbe merült. Az új tulajok 10 éves lánya hamar felfedezte a babát a padláson. Nem tellett sok idõbe, míg Robert kinyilvánította nemtetszését a lány felé. A kislány elmesélte szüleinek, hogy a baba bántja Õt, és pokollá teszi az életét. Még 30 év után is rendíthetetlenül állítja, hogy a baba élt és meg akarta ölni Õt.
Robert ma a Key West Martello Múzeum-ban található meg, fehér matrózruhát visel egy oroszlánt szorongatva.

Közeleg a Halloween, így ne habozz! Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!
Várom a leveleket! :)
vagy eleje
vagy közepe :)
de a neten keresgéltem, úgy tûnik tényleg csak ennyi
http://youtu.be/rkgunX_Sa_0
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem nagyon szoktam mostanában írogatni sehova, de mivel maga az alapfilm akkora kult, hogy nem sok ér fel hozzá, így ez megérdemli.
Nem fogom erõsíteni a fanyalgók táborát, sztem ez a film igenis egy korrektül kigondolt, és leforgatott anyag. Nyilván; mivel nem 1979-et írunk, át kellett pár dolgot gondolni a jelen kor stílusára, de azt gondolom ez jól sikerült, nem mentek el túlzott divatos majomkodásba.
A véres és hentelõs jelenetek a helyükön vannak, a kamerarángatást nem vitték túlzásba, trükkök sztem kiemelkedõen jók.
Pár apróságot még jobban kibonthattak volna, de ez még az én szõrösszívû skálámon is kõkemény és szilárd 8/10
SPOILER
bár minden vágyam egy Army of darkness remake, ezzel a befejezéssel így nehéz lesz :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nem bántam meg, hogy megnéztem, javaslom is megnézésre, mert ennél eddig csak szarabbakat láttam mostanában, de mégsem jó a szájízem.
Persze, hogy vhs rip, az kell nekem! :D
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
az sztem VHS RIP nagy eséllyel
Valaki tudna nekem segíteni, hogy tudnám megszerezni a Kék lidércek címû csodát? Angolul már megvolt, de úgy nem az igazi, a Magyar szinkron páratlan volt! :D
Segítsetek plíz, a szinkronos verziót keresem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.