Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Egy olyan trailer-t vágtam össze, amelyben a film fõbb jellemzõit mondom el, egy-egy jelenetben, és mellette jelenetek a hangom nélkül is mennek. Ha valaki megnézi, írna véleményt? Köszönöm! The Conjuring(2013) : http://www.youtube.com/v/HHtLr3HoEjg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

fifi
ja

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

imádni fogjuk :)
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok!

Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!

Várom a leveleket!
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

stargatelost
Na lol, csak jobban fel kellett túrnom az imdb-t :D Megtaláltam, a The Signal az.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Nem jut eszembe egy filmnek a címe, hátha tudtok segíteni :)

Nem lehet több 5 évesnél, az szinte biztos. Az is rémlik, hogy 3 szakaszra volt osztva a film, mert három rendezõ dolgozott rajta, és direkt felosztották a filmet a saját látásmódjuk szerint, így az elsõ szakasz úgy kezdõdik, hogy egy lakásokkal teli lépcsõházban egyszer csak az emberek többsége minden ok nélkül rátámad a másikra, és ölni kezdik egymást. De nagyon durván. A második szakasz ha jól emlékszem kicsit poénosabban közelíti meg a témát, és egy lakásban játszódik végig, a harmadik szakasz pedig megint bedurvul kicsit. Ja és asszem egy fiú keresi a barátnõjét a film alatt, erre van felépítve.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok!

Srácok, kérlek segítsetek ezt a Freddy Krueger kesztyût eladni!

Kérdezzetek körbe horror fan ismerõseitek között, hátha érdekel valakit!

Egy srác megrendeltette velem, de baszott kifizetni!

Már 3 hónapja rajtam áll, de nem bontottam ki, érintetlen a doboz!

Minõségi a cucc, kérlek terjesszétek az igét!

Részletek: Katt ide!

A komoly érdeklõdõk leveleit a jcvd.team kukac gmail.com címre várom!

stargatelost
Jaja, ez jó film, az After Darkosok egyik jobbika a kevésbõl.

Loál János
Elhagyatva, valaki?
Rég néztem már horrort, gondoltam, erre befizetek, és bizony egész jó kis meglepetés volt. Érdekes, hangulatos, kicsit Fulci-stílusú, nézzétek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Steve Downie
http://www.youtube.com/v/HHcHYisZFLU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sziasztok!

Kérlek ha ismertek valakit, akit ez a Freddy kesztyû komolyan érdekelhet, azt küldjétek hozzám a jcvd.team kukac gmail.com címen! Nagyon fontos lenne már eladnom! Már így is sokat bukok rajta, mindenesetre 36-ért személyesen átvehetõ Pesten!

Katt ide!

Steve Downie
Kosz az infot, ha azt mondod az elozoek meg jobbak, biztos, h leszedem.

stargatelost
lol
ez a negyedik rész a legszarabb mind közül.
meg nem mint hogyha összefüggõ lenne, de hogy nézi meg valaki egy filmsorozatból elõször a negyedik részt? miért nem az elején kezdted?

Steve Downie
Most nézem a Wrong Turn 4-et, az elsõ tíz perc nagyon adja :D
Még nem is hallottam róla, az elõzõeket sem láttam, de már most úgy gondolom, hogy kötelezõ lesz megnéznem a többit is.

vigyori14
Üdv.
Én egy régi horrort keresek. Annyira emlékszek belõle hogy pár csaj beköltözik egy régi nagy házba. Pakolás közben találnak egy ládát, rá is van írva h ne nyisd ki mert megbánod vagy valami ilyesmi volt. Kinyitották és talán 3 boszorkány jött ki belõle. Nagy viharfelhõk gyültek a ház felett, megöltek talán egy szomszédot. Nézték a ládát hogy lehetne megölni õket, egy tõrrel kellett ami a kandalló felett volt, de mikor érte mentek akkor már nemvolt a helyén.
Valakinek rémlik ez a film?

fifi
április

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
horrorf**a* fórumon érdeklõdj, már mondtam...

Tud valaki valamit arról, hogy mikor indul újra a Hentelés?
Loál János
Démonok @ Viasat6, 0:10 <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Épp ez volt a nehéz, amikor írtam róla. Simán nézhetõ film, de a 82-es Carpenter film tudatában már korántsem olyan jó:(
grebber
Pont ma néztem meg egész jó volt!

Next PC upgrade: 2022

The Thing 2011

A link a saját oldalamra vezet. Én 2.5/5-re értékeltem.
Tényleg :) Ez óriási! :) Nagyon szépen köszönöm :)
Seth
Dr Giggles - Dr. Téboly magyar fordításban ?

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Mind oly sokan mások, én is gyerek koromban láttam egy horror filmet és azt keresem, de nem találom :(
Egy-két jelenetre emlékszem a filmbõl.
Azt tudom, hogy régebbi film volt. Valami idõsebb doki/orvos volt a fõszereplõje. Volt egy olyan rész benne, hogy a bolondok házában a betegek õrjöngenek és bámulnak egy terembe amit csak üvegablakok vesznek körül. És ez a szadista doki a gondozóit épp lekötözi és élve megmûti õket, vagy ilysemi...
Aztán mikor kiszabadult elment valami kisvárosba és ott kezdett el praktizálni. Ha jól emlékszem a filmre, akkor volt valami endoszkópja amit az egyik betege gyomrába le is tolt és abból kijött valami túrmixgép késeire emlékeztetõ valami és megölte a faszit...
És ezt használta akkor is, mikor valami fiatalok szexelni akartak. Most vagy a csajhoz, vagy a sráchoz bújt be az ágyba /takaró alatt/ és nyomta annak is a szájába ezt az endoszkópos turmix micsodát...
Tudom egy kicsit összevisszán írtam le, de netalálntán emlékszik valaki rá? Megtudnátok mondani, hogy mi a címe?
Nem a Dr.HAlál az biztos, mert annak utána néztem és az mostani film. És a szereplõ se idõs/öregebb karakter benne.
NEm tudom melyik film, de írd le, ha megtaláltad:) Érdekelne:)
Willenbrock
Én is elkezdtem nézni gyerekkoromban egy horrort de hamar ki kellett kapcsolni-mégis aznap nem aludtam:)
Úgy kezdõdött hogy valaki este bement egy telefonfülkébe és akkor mutatták hogy az utcai csatornafedél elõször gõzölög aztán megemelkedik és valami sárga szemû nagyfogú szörny mászott ki belõle,a nõt vagy csávót pedig elkapta.Ennyire emlékszem-ez melyik film lehetett?

gz8
Szintén segítségkérés. Fekete-fehér angol horror. Hegyes fogú emberszörnyek támadnak meg egy falut, és már csak a templom nyújt menedéket. Fõhõsünknek azonban sikerül el- és kiszaladnia egészen az autópályáig, ahol a forgalmat figyelõ rendõrautóba beül, és kéri, hogy menjenek vele a faluba, hogy meg tudja mutatni, mi is történt. Persze a falu határában a két zsaru hátravigyorog, és bizony õk is ugyanolyan hegyes fogú szörnyek.
Van valakinek ötlete?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

acsati
az lesz az, valóban! köszi szépen! :)
stargatelost

acsati
sziasztok
keresek egy filmet de már nem emlékszem a címére. olyasmi volt benne, hogy fiatalok, gyakornokok boncolgattak hullákat, és az egyik nõben volt valami szellem talán. az a baj régen láttam. vmi kis szöszi csaj volt a fõszereplõ.
nem tudja valaki, hogy melyikre gondolok? :)
Jano
htxz!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi

Nem lett rossz. Egyszer meg lehet nézni, mert van egy sajátos alaphangulata a cuccnak.
Jano
Stake Land jól áll imdb-n, látta valaki?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Book of blood

nem volt rossz...

8/10

Maak
uj vampirfilm a lathataron, jonak tunik

http://www.youtube.com/v/hinWQiv2rVc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fifi
ez jó film...

grebber
Hm most bukkantam a Vonat címû filmre nem gyenge eresztés!
Õ az 1x mindenképpen ajánlott megnézni!

ma néztem & szerintem is fasza
(megint van hentelés)
grebber
Én láttam a filmet jó volt<#idiota>

Maak
votma? sztem allati jo <#taps>

http://www.youtube.com/v/9PV_NuJ1EnE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Azért fekszik le a madárijesztõ, mert kiszáll belõle a szellem, hisz a srác mindjárt elvérzik - és akkor majd a szemüveges srácként megy vissza a házba, becsalogatva a furgon utasait
Szia

erre gondoltam, csak azt hittem valami bonyolultabb, olyan sokáig mutatták a végét.

stargatelost
Van topikja az after darkos filmeknek, oda szoktam írkálni.
Mire gondolsz? Csávó kimászik a kukoricásból de alig van ereje, hogy figyelmeztesse az épp lehúzódó kocsi utasait. A madárijesztõ pedig csalinak használja fel õt, épp ezért is fekszik le, hogy majd elkapja, aki éppen odajön.

Hali.

Valaki aki látta az afterdarkos Husk c. filmet, írja már le nekem spoilerba hogy mi volt a film vége... Nem nagyon értettem.

Ezt meg ajánlom megtekintésre mindenkinek: http://www.imdb.com/title/tt1187064/

Tessék. John Carpenter össze filmje elemezve. Rövidke összefoglaló. :)