Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lenne internet, akkor életem egy maghatározó filmélményével lennék szegényebb...
Horror is meg nem is, dráma is meg nem is, romantikus is meg nem is...
Asszem még egy ideig a hatása alatt leszek...
10/10
Miért nem terjednek szélesebb körben az ilyen filmek, miért csak Végsõ állomást, Transformerst, minden évben 50 gyökér animációst, meg Faszt és furulyát filmeket tolnak az ember pofájába?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
vélemény?
Hogy tetszett?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
lehet is szedni😄😄
Wrong.Turn.3.Left.For.Dead.2009.DVDRip.XViD-H0RR0RFR33K
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Wrong Turn 3 Left 4 Dead !
A trailert megnézve ez is eléggé beteges egy film lesz !
Hivatalos megjelenés 2009.10.20
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha megvan, áthozhatnád!
Játssz a túlélésért , Ice-T -vel a fõszerepben,meg volt benne ha jól emlékszem Rutger Hauer, Gary Busey...
PSN ID.: Beegabor
Keresek egy filmet, nem horror volt, de hátha valaki tud segíteni...
Annyira emlékszem belõle, hogy az elején a fõszereplõ raszta hajléktalan volt (feka) és valaki felajánlotta neki h. sok pénzt kereshet és valami embervadászat lett a dologból... Tudom, ez nem sok de remélem valaki tud segíteni... 😊
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Valaki látta? Vélemény?
Meat Grinder
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Üdv:Junior
Amúgy nem valami nagy eresztés
Valaki megtudja mondani, hogy ezt a a filmet, hogyan hívják? És, ha tudjátok, hol lehet megnézni vagy letölteni:
http://www.youtube.com/watch?v=e_ac-6xzxlk&feature=channel_page
Igen kényelmetlenül éreztem magam 1-2 jelenetnél, akinek tetszett az Ebola Syndrome, Organ, meg a hasonló gore-halmazok, azok nézzék.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
hát kellõen sokkoló volt az biztos
az áldozatok irreális viselkedése engem zavart (spoiler: miután a fehér ágyon fekszenek aztán puszi pajtáskodnak vele)
valamint a végén meg hangosan felröhögtem 😄 de kínomban, hogy tudtak ilyen baromságot belerakni? 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi