Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez is várandós 😊

fifi
Låt den rätte komma in

Ha nem lenne internet, akkor életem egy maghatározó filmélményével lennék szegényebb...
Horror is meg nem is, dráma is meg nem is, romantikus is meg nem is...

Asszem még egy ideig a hatása alatt leszek...

10/10

Miért nem terjednek szélesebb körben az ilyen filmek, miért csak Végsõ állomást, Transformerst, minden évben 50 gyökér animációst, meg Faszt és furulyát filmeket tolnak az ember pofájába?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Willenbrock
Na végre egy rendes be*aratós film,atrailer alapján ígéretes.

stonesour
Mirrors 2 novemberben kezdik a forgatást.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour

tugyiti
Nekem nagyon,bár elfogult vagyok a kedvenc írómmal szemben ,gyüjtöm is a filmjeit.Okosan nézve van egy kis társadalom kritika is benne 😊
Seth
Atya ÚR Isten !!!

borzalmas volt

PSN ID.: Beegabor

Loál János
Bõven nézhetõ.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

gz8
Igen, arra gondolok ^^
Hogy tetszett?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Bulykin
most néztem én is h van ilyen...
lehet is szedni😄😄
Wrong.Turn.3.Left.For.Dead.2009.DVDRip.XViD-H0RR0RFR33K

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

guardian hero
Jónak néz ki, ezer éve nem volt semmi igazán ütõs UFO témában. (Talán a Taken minisorozat legutóbb, pedig az se most volt.)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

stonesour

wesker24
Na bakker már ebbõl a filmbõl is van 3-dik rész ? <#wow1>

Wrong Turn 3 Left 4 Dead !

A trailert megnézve ez is eléggé beteges egy film lesz !

Hivatalos megjelenés 2009.10.20
tugyiti
Ha a S.K. filmre gondolsz igen.
gz8
A Hasznos holmik c. mûhöz volt már valakinek szerencséje?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

de ez azt hiszem a 70-es kiadás és nem is szalad rendesen sem a gépen sem a lejátszóban pedig 'karcmentes'.a felújítotthoz kéne.bitch!
fifi
az DVD és van rajta választható magyar...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

megvan csak te meg feliratot prezentálj hozzá. és a The Wizard Of Gore-hoz a 2007-es kópiához.csodálatos XXI. század!!!
fifi
pölö_itt_e
ha megvan, áthozhatnád!

bocsánat! THE evil twin
azt a filmet hogy Evil Twin ugyan honnan a ...... lehetne beszerezni ahol seed-elik is????
Seth
Surviving the Game
Játssz a túlélésért , Ice-T -vel a fõszerepben,meg volt benne ha jól emlékszem Rutger Hauer, Gary Busey...

Hello!
Keresek egy filmet, nem horror volt, de hátha valaki tud segíteni...
Annyira emlékszem belõle, hogy az elején a fõszereplõ raszta hajléktalan volt (feka) és valaki felajánlotta neki h. sok pénzt kereshet és valami embervadászat lett a dologból... Tudom, ez nem sok de remélem valaki tud segíteni... 😊

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Seth
Már írtak feletted plusz a videó infójában ott van. -_-

Kérlek, segítsetek nekem is
Loál János
<#smile>

fifi
hát János, ha neked bejött, akkor megnézem, adok a véleményedre...

Grotesque-hoz hasonló jó kis thai horror/gore, nem tudom volt-e róla szó,annyit nem olvastam vissza.
Valaki látta? Vélemény?

Meat Grinder

Loál János
Splinter (Tüske) egész jó volt, pedig kõkemény sablonhalmaz. Nézzétek.

jön a Halloween II kamerás változata...Jöhet a felirat és az idõzítése.
Junior0902
Én szerintem a Kör is jó film de a Démonok is meg teszi.Remélem aki még nem látta az próbálja megszerezni.

Üdv:Junior

beleharap, beleharap...te írtad hogy beteg Japán film.vannak ennél faszkópébb jelenetek is szerintem.
Azt én is gondoltam. De, hol lehet letölteni vagy megnézni?
Feriluce
baszki ez a film.. XD itt olvastam róla, oké mondom letöltöm, beteg japán horror, meg kell nézni. szuper találtam hozzá feliratot is. Nézem, nézem, hû mondom ez tisztára olyan mint a motel.. spoiler;-na de ennyi végtagvesztésbe meg sokkolódásba már rég bele kellett volna halni, de még ha a fasziból lóg is a bele, de még még azér' mászik. Meg hát gyerekek a végén repül a csaj feje, de röptében beleharap a gonosz bácsi torkába XDXD De kivisítottam ezt a jelenetet 😄 Komolyan már csak ezért a jelenetért érdemes megnézni, másért nem.. vagy még ezért se -.
Amúgy nem valami nagy eresztés

PetruZ
Oda van írva mellé meg a kommentekben is többször felbukkan: valamelyik Batman & Robin.
Helo!
Valaki megtudja mondani, hogy ezt a a filmet, hogyan hívják? És, ha tudjátok, hol lehet megnézni vagy letölteni:

http://www.youtube.com/watch?v=e_ac-6xzxlk&feature=channel_page
<#zavart1>.Az.sorry.
grebber
The Crypt - Félelmetesen gyenge volt!

Next PC upgrade: 2022

fifi
fail

http://www.youtube.com/watch?v=cZrhuSE (nem feltétlenül rally de igy lehet megbaszni a fizika törvényeit...
Jano
Beteg trancsírfilm.
Igen kényelmetlenül éreztem magam 1-2 jelenetnél, akinek tetszett az Ebola Syndrome, Organ, meg a hasonló gore-halmazok, azok nézzék.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

stonesour
hût ja az tényleg vicces, azért csinálták ilyenre hogy tényleg ne tudd komolyan venni. Emiatt elveszíti a film az egész komolyanvehetõségét, és valamilyen szinten megkönnyebbülsz XDXD 😄 de mekkora hülyeség HEHE 😄 idióta japánok 😄

stargatelost
én megnéztem
hát kellõen sokkoló volt az biztos
az áldozatok irreális viselkedése engem zavart (spoiler: miután a fehér ágyon fekszenek aztán puszi pajtáskodnak vele)
valamint a végén meg hangosan felröhögtem 😄 de kínomban, hogy tudtak ilyen baromságot belerakni? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jano
Leszedtem, valamikor megnézem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

stonesour
valaki megnézte még rajtam kívül? fejtsétek ki a véleményeteket XD

elméletileg a folytatásból megismerhetjük a pali elõéletét is, egy idonéz fórumra postolták....aztán lehet hogy szóbeszéd az egész

Bulykin
lesz 2. rész is?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

aztakurva ez a groteszk ez...ez....aztakurva 😄 tényleg beteg a cucc....várom a kettõt 😄DDD

Carloska
azé verted rá picim ugye? 😄

looooooool

stonesour
na vége. ez xd no komment nézzétek meg

a finálé mekkora vicces.

ezeket a filmeket ne vegyétek komolyan.

voltak benne szép dolgok. undorító. .... pff

de szar egy film xd