Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még egy kérdés.a horrorfreak-re miért nem lehet frissreget kreálni?<#falbav>
stargatelost
hármat

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

a Paranormal activity-nek valóban két befejezést forgattak?
Bil Ur Sag
Hát nem tudom hogy három hónap távlatából ér e még valamit a dolog, de a
leírásod alapján nekem Tobe Hooper - The Funhouse-jára emlékeztet.
Ez talán segít majd:
The Funhouse

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
sziasztok!

Gyûjteményem bõvítése közben elakadtam. Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Keresek egy régebbi horror filmet. Talán a 80-as évek vége, 90-es évek évek elejére datálnám a megjelenését. Pár dolog megmaradt belõlem a filmbõl. Az elején egy kisfiút mutatnak, aki megölte családját, és egy étkezõasztal köré helyezte el a testeket. Késõbbi részlet hogy x jó pár évvel késõbb megszökik egy õt szállító "fegyenc?" kocsiból. Eközben egy fiatalokból álló csoport megy bulizni a házhoz. A gyilkos is hazafelé tart. Az elhagyott házban az egyik csaj megtalálja a pincében a testeket (csontvázakat) az étkezõasztal körül. Majd hullani kezdenek mint a legyek. A teljesség kedvéért emlékszem hogy az egyik csaj fejét benyomja egy darálóba, vagy fúróba 😊)
Ha valaki tud valamit kérem jelezze! Hálás lennék érte. Én is segítek ha tudok.
Jó lenne angol nyelven vágatlanul, de hirtelen bármilyen állapotában örülnék neki.
köszönöm!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

grebber
Na elkezdtem nézni a 2010-es After Dark Horrorfestes filmeket!
Az elsõ amit megnéztem The Reeds(A nádas)

Aki látta kérem írja le mirõl is szólt mi volt a lényege mert nem igen jött át 😞

Next PC upgrade: 2022

Loál János
Ki látta mindet?

Nekem a Martyrs, meg a Philosophy of a Knife maradt ki ezekbõl, elõbbi már megvan, valamikor meghesszölöm.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

gz8
Meg tudja nekem mondani valaki annak az angol horrornak a címét, amiben fura, hegyes fogú emberek megtámadnak egy falut, az emberek a templomba menekülnek, bedeszkáznak mindent, aztán egyvalakinek sikerül elmenekülnie az autópályáig, ahol beül egy rendõrautóba, és megkéri a zsarukat, hogy segítsenek neki?

Meglehetõsen régi film, még fekete-fehér, szerintem a 60-as években készülhetett.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Szaszura
Sziasztok srácok!!!Gondoltam szólok hogy már fenn van a Rec 2 nézhetö dvd rip minöség bár spanyol de van már magyar felirat hozzá:http://addat.hu/80afe715/Rec.2.2009.SPANiSH.DVDRiP.XViD-XPERT.srt.html<#eljen>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Inkább ellenvéleményeket várok azoktól, akiknek tetszett, vagy aki velem ért egyet, hogy nem egy nagy film azoktól megerõsítést. Nem a technikai részével van bajom, tudom, hogy egy '82-es film, hanem a történettel.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

gz8
Akkor már tehetted volna spoilerbe is...<#wow3>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

fifi
az Xtro kurvára horror alapvetés...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SPOILER:
Tegnap néztem egy régi horrort az X-TRO-t, hááát elég logikátlan volt. A fickót elviszik egy másik világba, de visszajön a fiáért, minek? Az idegen lény megöli az autós fickót aztán a nõjét a kocsiban, majd egy másik nõt megtermékenyít a saját házában. (Miért nem az autós csajt csinálta fel?) Nem tetszett neki vagy mi? És a vége : A nõ látja amint elviszik a fiát, de nem borul ki, nyugodtan hazamegy, és megtámadja a hûtõt! Baromság!!!

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

angol felirattal csak. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041768166

=)
fifi
ezt én mutattam neked!
amint megvan áthozod!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

lehet vótmá... http://www.youtube.com/watch?v=KtPQh1AMl2Q
Loál János
Mizu?

Engedj be, Zombieland, Leszbikus vámpírok gyilkosai, Evil Aliens volt nálam mostanában.
Engedj be nagyon jó, elkezdem a könyvet is hamarosan, Zombielandtõl többet vártam, de tetszett, a Lvgy. egész vicces, Shaun of the Dead-rajongók nyugodtan nézzék, az Evil Aliens is elég tréfás volt, az elsõ gyiloknál igen kényelmetlenül éreztem magam. 😊

Amikre kíváncsi vagyok:

Francia zombis: La Horde.
Bár nem horrornak írják, a sötét hangulat miatt mindenképp megnézem: The Road.

Zombies of Mass Destruction (jó lesz)
<#vigyor2>
ForzaInter
Romero uj filmjét a Survival of the Dead-et látta már vki?

Nem találtam meg neten eddig sehol..

Yo, Bitch!

dante3
Pár hónapja láttam egy trailert egy horror filmbõl, amiben fiatalok egy kihalt helyen bemennek egy szellemvasútra, ott valami terrorizálja õket! Elfelejtettem a címét, ha valaki esetleg dobna egy linket róla, megköszönném!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Willenbrock
Shutter nem volt rossz 7/10 kb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor bement a szellem a sötétkamrába és azt hitte a gyerek hogy a csaja,meg mikor a fotón hirtelen elfordult a szellem feje-az kicsit ijesztõ volt.

Law Abiding Citizen. 10/10 (szerintem).<#eljen>
tugyiti
Jennifer's body:5/10 <#shakehead> azaz 5 is csak a hölgyek szépségének tudható be,nem a színészi munkának meg a dramaturgiának...
fifi
nem nem hallottunk. mert ilyen film nincs.
Dead snow van, amit frappánsan Náci zombiknak fordítottak az illetékesek.
De semmi féle náci zombik támadása címû film nincs 😊

Errõl a náci zombik támadása címû norvég filmrõl hallottatok már? 😄
Nagyon nagy, én megnéztem az elõzetest, kb. terror-bolygó szint 😊

Minden gép füsttel mûködik?!?

grebber
S.S.D. - Horror Stories of a Soviet Childhood (2008)

Errõl tud valaki valamit? Esetleg torrent linket adni mert sehol nem találok ilyet?!

Next PC upgrade: 2022

fifi
de abból is hangsúlyozottan az eredetit!

Willenbrock
Feliratot sajna csak a Grudge-hez találtam,nézem akkor a Shuttert.

Willenbrock
Ok kösz akkor így keresek rá.

fifi
nem
nem véletlenül írtam, hogy Juon
utána az amcsik lenyúlták remakenak...

jó film még az EREDETi Shutter is.

Willenbrock
Ez a film az ami angolul "The Grudge" címen van?

Willenbrock
Az egymásra lógó felratok meg elég zavaróak😞

Willenbrock
Találtam belõle 2003-as és 2009-es verziót is,melyikrõl van szó?Feliratot csak a 2003-ashoz találtam,de viszont ezt meg olyan változatban lehet csak letölteni ami Svéd feliratos.

fifi
Juon

az összes
beszarsz...

Willenbrock
Ilyesztõs részek vannak a Haunting in Connecticut-ban.Tetszett a "Halott madarak" is.Ha mûvészi horrort akarsz akkor meg pl.az Antichristo a jó.

Willenbrock
Ha fosni akarsz vegyél részt egy igazi szellemidézésen éjjel egy elhagyott épületben.(nem film ugyan de a parát elõhozhatja😊Én horrorfilmben gusztustalan borzalmat vagy ilyesztõs jeleneteket láttam de félni nem tudtam tõlük.

Olyan nincs!
acsati
sziasztok
nem tud valaki egy olyan horror filmet amitöl ugy lehet kicsit parázni is? nem az ilyen darabolos kaszabolosokra gondolom, hanem amitöl félni lehet. vagy ilyen nincs? <#idiota>
ja!
Loál János
Pontypool-t néztétek-e?

Willenbrock
A Szörnycápához, ill. a Visitors of the Night-hoz keresek magyar feliratot,tud valaki hozzájuk?

Junior0902
Szerintem az egyik legjobb horror film az Ördögûzõ.De még Paranormal Activityi is jó.

Willenbrock
Most láttam az eredeti 1980-as "Ragyogást"(Shining),korához képest egész jó film.Jack Nicholson játszik benne.A Wrong Turn 3 meg nem nagyon tetszett,abból az egész szériából az 1 volt csak jó szerintem.A "Dolog" is tetszett-sajnos kevés manapság az ilyen jó sci-fi horror és sok a gagyi.Ebben a mûfajban az Alien 1 volt utoljára nagy dobás-amit én ismerek.

Helló!
Valaki nem tudna mondani nekem egy olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni a Halott Menyasszony címû bábhorrort?
Köszi
Willenbrock
Tudnál ehez linket adni?Megköszönném

PetruZ
Szerintem meg volt. Legalább is azok a nagyobb hírportálok, amiket szoktam olvasgatni, oda, meg vissza voltak tõle, és akkor már volt nemzetközi dvd is.

(Megnéztem, június végén volt itthon a bemutatója. Vszleg nem volt túl szerencsés a nyár közepén ilyen, ráadásul télen játszódó filmmel bepróbálkozni, ezért is sikkadhatott el.)
fifi
hmm ezt nem tudtam..
mindenesetre közel sem volt akkora hírverés körülötte , mint amekkorát érdemelt volna. gondolom ebben egyetértünk...

PetruZ
Pedig ez volt itthon is mozikban. Bár mire ideért, már mindenki látta, jól ki is tárgyaltuk már itt. 😊
Az eredeti könyv (amibõl a film készült) hamarosan itthon is megjelenik, érdemes lesz beleolvasni, mert bõvebb és kicsit másabb, mint a film.
fifi
igen

Willenbrock
Trailere érdekes,létezik hozzá magyar felirat is?