Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírásod alapján nekem Tobe Hooper - The Funhouse-jára emlékeztet.
Ez talán segít majd:
The Funhouse
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Gyûjteményem bõvítése közben elakadtam. Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Keresek egy régebbi horror filmet. Talán a 80-as évek vége, 90-es évek évek elejére datálnám a megjelenését. Pár dolog megmaradt belõlem a filmbõl. Az elején egy kisfiút mutatnak, aki megölte családját, és egy étkezõasztal köré helyezte el a testeket. Késõbbi részlet hogy x jó pár évvel késõbb megszökik egy õt szállító "fegyenc?" kocsiból. Eközben egy fiatalokból álló csoport megy bulizni a házhoz. A gyilkos is hazafelé tart. Az elhagyott házban az egyik csaj megtalálja a pincében a testeket (csontvázakat) az étkezõasztal körül. Majd hullani kezdenek mint a legyek. A teljesség kedvéért emlékszem hogy az egyik csaj fejét benyomja egy darálóba, vagy fúróba 😊)
Ha valaki tud valamit kérem jelezze! Hálás lennék érte. Én is segítek ha tudok.
Jó lenne angol nyelven vágatlanul, de hirtelen bármilyen állapotában örülnék neki.
köszönöm!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Az elsõ amit megnéztem The Reeds(A nádas)
Aki látta kérem írja le mirõl is szólt mi volt a lényege mert nem igen jött át 😞
Next PC upgrade: 2022
Nekem a Martyrs, meg a Philosophy of a Knife maradt ki ezekbõl, elõbbi már megvan, valamikor meghesszölöm.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Meglehetõsen régi film, még fekete-fehér, szerintem a 60-as években készülhetett.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tegnap néztem egy régi horrort az X-TRO-t, hááát elég logikátlan volt. A fickót elviszik egy másik világba, de visszajön a fiáért, minek? Az idegen lény megöli az autós fickót aztán a nõjét a kocsiban, majd egy másik nõt megtermékenyít a saját házában. (Miért nem az autós csajt csinálta fel?) Nem tetszett neki vagy mi? És a vége : A nõ látja amint elviszik a fiát, de nem borul ki, nyugodtan hazamegy, és megtámadja a hûtõt! Baromság!!!
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
=)
amint megvan áthozod!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Engedj be, Zombieland, Leszbikus vámpírok gyilkosai, Evil Aliens volt nálam mostanában.
Engedj be nagyon jó, elkezdem a könyvet is hamarosan, Zombielandtõl többet vártam, de tetszett, a Lvgy. egész vicces, Shaun of the Dead-rajongók nyugodtan nézzék, az Evil Aliens is elég tréfás volt, az elsõ gyiloknál igen kényelmetlenül éreztem magam. 😊
Amikre kíváncsi vagyok:
Francia zombis: La Horde.
Bár nem horrornak írják, a sötét hangulat miatt mindenképp megnézem: The Road.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#vigyor2>#vigyor2>
Nem találtam meg neten eddig sehol..
Yo, Bitch!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dead snow van, amit frappánsan Náci zombiknak fordítottak az illetékesek.
De semmi féle náci zombik támadása címû film nincs 😊
Nagyon nagy, én megnéztem az elõzetest, kb. terror-bolygó szint 😊
Minden gép füsttel mûködik?!?
Errõl tud valaki valamit? Esetleg torrent linket adni mert sehol nem találok ilyet?!
Next PC upgrade: 2022
nem véletlenül írtam, hogy Juon
utána az amcsik lenyúlták remakenak...
jó film még az EREDETi Shutter is.
az összes
beszarsz...
nem tud valaki egy olyan horror filmet amitöl ugy lehet kicsit parázni is? nem az ilyen darabolos kaszabolosokra gondolom, hanem amitöl félni lehet. vagy ilyen nincs? <#idiota>#idiota>
Valaki nem tudna mondani nekem egy olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni a Halott Menyasszony címû bábhorrort?
Köszi
(Megnéztem, június végén volt itthon a bemutatója. Vszleg nem volt túl szerencsés a nyár közepén ilyen, ráadásul télen játszódó filmmel bepróbálkozni, ezért is sikkadhatott el.)
mindenesetre közel sem volt akkora hírverés körülötte , mint amekkorát érdemelt volna. gondolom ebben egyetértünk...
Az eredeti könyv (amibõl a film készült) hamarosan itthon is megjelenik, érdemes lesz beleolvasni, mert bõvebb és kicsit másabb, mint a film.