Domain név + tárhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SSD Cloud tárhely
Utoljára szerkesztette: latestnews, 2019.01.09. 10:24:54
30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, de az elmúlt 4 év során 1db ilyen igény sem volt - és ez szerintem önmagáért beszél.
Fizetõs tárhely bérlésnél korlátlan e-mail, aldomain, parkolható domain, korlátlan adatforgalom, és korlátlan ftp felhasználó létrehozás.
Ingyen tárhelyet is biztosítanak 100MB-ig.
50 MB tárterület
FTP hozzáférés
Korlátlan adatforgalmi és látogatottsági statisztikák
Webes adminisztrációs felület
PHP futtatási lehetõség
50 MB e-mail postafiók (SMTP, POP3, iMAP, Webmail), Spam-és Vírus szûrés
PHP mail kvóta: 30 / nap
5 MB MySQL tárhely
Saját domain: igen
Napi biztonsági adatmentés: igen
Reklámmentesség:
Nem reklámmentes (reklám mentesíthetõ)
99,9%-os rendelkezésreállás
Ingyenes
https://wbh.hu/
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!
Megbízhatatlan a jelenlegi szolgáltatód?
Íme egy kihagyhatatlan ajánlat!
Olcsó tárhely+ .hu vagy .eu domain
300 MB:
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 2db postafiók
- php
- phpmyadmin
- ftp hozzáférés korlátlan
- Admin felület
- 1db adatbázis
5.200 Ft /év
1000MB :
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 8db postafiók
- php
- phpmyadmin
- Admin felület
- 3db adatbázis
7.800 Ft/év
3000MB :
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 8db postafiók
- php
- phpmyadmin
- Admin felület
- 9db adatbázis
10.700 Ft/év
mindezek mellé: support, programozói support is jár.
Kihagyhatatlan lehetõség.
Minden megrendelõ, aki hoz magával 4 további megrendelõt az 50% kedvezményt kap.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
szeretnék csinálni egy weboldalt .com-os címmel. hol tudnék egyszerre, könnyen tárhelyet és domaint is szerezni?
pl.: itt a mini csomag évente 7375ft. nem kell plusz a domainnévért.
Néztem több szolgáltatót is, erre vonatkozó részletes információt azonban eddig sehol nem találtam. Igen, a google meg a barátom tudom, de amikor pont egy ilyen, agyon SEO-zott szolgáltatáskörrel kapcsolatban kellenének valszeg szándékosan nem reklámozott részletes infok, általában cserben szokott hagyni.
50% promóciós árengedmény 2011. április 7. és május 31. között bejegyzett, vagy átregisztrált többéves .eu domainekre!
<#fejvakaras>#fejvakaras> elgondolkodtató, csak kéne hozzá tárhely is
Tárhely szolgáltatóként ajánlanám a figyelmetekbe szolgáltatásainkat.
Weboldalunk:
Webhold tárhely
Kis és nagy tárhely csomagjaink is vannak, melyekhez alapból jár php és mysql is.
Egy csomagon akár több domain is üzemeltethetõ.
Napi adatmentésünk van, szervereinket folyamatosan bõvítjük, illetve a szolgáltatásainkat fejlesztjük.
Ha esetleg valaki habozik, egy hetes ingyenes kipróbálási lehetõséget adunk, kötöttségek nélkül.
Minden kérdést, észrevételt szívesen fogadunk.
Üdvözlettel:
Webhold Internet
http://newhosting.hu/
bár mindezt karajjj lelte😄
simán dúrván megéri szerintem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Persze lehet ezt csinálni kicsiben is, de úgy nem éri meg.
Nagyon kicsihez meg elég a webhosting + php/asp/java-a flash player-es megoldások. Ehhez jó a linux, nem kell Windows+Adobe tökölés.
[merlinw.org]
"fel tudnek telepiteni ra pl egy media server-t flashhez?" -> Weboldalakat (~500MB-ig, PHP, MySQL, stb) tudok hosztolni
[merlinw.org]
Ha valakit érdekel, van némi szabad erõforrásom két 100/100-as szerveremen. Weboldalakat (~500MB-ig, PHP, MySQL, stb) tudok hosztolni "baráti" áron. Számlát ezért nem adok, fizetés hó végéig önszorgalomból, elsõ hónap ingyenes. További infó privátban.
Nem ebbõl élek, ha nem érdekel, ne foglalkozz a hsz-el.
[merlinw.org]
000webhost.com-os problémám van, remélem tudsz nekem segíteni. Új vagyok még ebben a témában és lehet, hogy ezért primitív lesz a kérdés is. A DottRoll-nál vettem egy domain nevet, a 000webhost.com-on regisztráltam a már élõ domain-nel. A DottRoll-nál nem tudom átírni a name server nevet mert hibaüzenetet dob. Õk azt mondják, hogy valami 000webhost.com-os beállításom rossz. Állítólag a 000wehost.com nem szolgáltatja a domain-t. A következõ üzenetet dobja: "*M-PNAU -E-
> ns02.000webhost.com". Van valami ötleted, hogy hol hibáztam.
-1500MB
-PHP/MYSQL
-Reklámentes
-100GB havi forgalom
...
Én már régóta ezt használom: http://www.000webhost.com/153474.html
Ezeket az oldalaimat tárolom itt, nézzétek meg: playfulland.com és stripedgames.com
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-a reklamcsik/banner ottmarad, mert a tarhely a fw lesz, tehat a keresek az o szervereik fele mennek, amiket a szerveruk ezzel a beepitett reklammal ad vissza
-ahol domaint vettel ott lesz egy admin oldal, ahova belepsz es beallithatod a dns-eket, gyakorlatilag, hogy hova mutasson a domain nev.
-megveszem 1évre 2000Ft-ért a www.valami.hu domaint
-feltöltöm a tartalmat a freewebre (az ingyenes részére)
Mit kell csinálni, hogy a valami.hu-t beírva bejöjjön az oldalam? Tehát hova töltsem az index.html-t? Ha felteszem fw-re, és úgy írányítom oda a forgalmat, akkor megjelenik a banner. Van ennek valami módja?
Köszi a választ 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem igazán világos ez az egész nekem. 😊
porki fagyok fállalon
Az akció csak december 23.-ig érvényes!
2 GB tárhely
Magyar nyelvû Admin felület (CPanel)
Statisztikai kimutatások
PHP futtatási környezet
Zend futtatási környezet
Cron (idõzített php futtatás)
MySQL környezet
SPAM szûrés többféle
SSL támogatás
Védett mappák létrehozása
Perl és CGI
Fantastico
PHPMyAdmin
PostgreSQL
MySQL adatbázis mérete korlátlan
Email fiókok korlátlan
Email alias korlátlan
FTP hozzáférések száma korlátlan
Webmail tárhely és hozzáférés: 3-féle és korlátlan
Hozzáadott domainek száma: 5
Aldomainek száma korlátlan
Korlátlan adatforgalom
14 napos pénzvisszafizetési garancia
99,9%-os rendelkezésre állás éves szinten
Éves díj:
Bruttó 420 Ft/hó
Bruttó 5.040 Ft/év
Csak december 23-ig !!!!
Akciós oldal
Az akciót a tarhelymost.com biztosítja
A honlapom sokszor nem elérhetõ, ezért írtam nekik, hogy gyakran tapasztalom a problémát, ezt írták válasznak:
"Valószínûleg a jelenlegi name szerver akadozik, és ez az okozza az oldal elérhetetlenségét idõnként."
A ez a name szerver dolog hogy mûködik (annyira nem értek hozzá). Náluk van? Ki tehet arról, hogy nem mûködik rendesen a name szerver? A tárhely váltással megoldódna a probléma valószínûleg?
Böngészõben a hibaüzenet:
> Kapcsolat megszakítva
>
>
> A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
>
>
> A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg
> újra.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
meg hogyha nem is paypal kell hozzá, akkor is megfelelõ bankkártya. 😊
ha ez nem lenne, gondolkozás nélkül jöhetne a külföldi ^^
porki fagyok fállalon
itt amit sg-n hirdetnek ott fölül, arrol van valakinek valamilyen tapasztalata? ^^^
porki fagyok fállalon