NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a regi bajnoki festesem😛

Amug mekkora kiralysag mar ez az NR2003, latszik hogy profin van osszerakva. Meg nehany eve, az iR-rel parhuzamosan fent volt, nem is melekeztem milyen HW-n ment.
De tobb mint 10 eves cucc, lazan megy a 900 fokos kormany (allithato linearitas, elfordulas), hasznalja a kuplungot, H-Patternt stb.
Atlathato, gyorsan, egyszeruen kezelheto menuk, garazs, opciok meg ami kell.
Nagyon ki van talalva, az iR is azert annyira jo/hasznalhato.
A jatekmenet akcio dus, jatekosoknak, nem szimeseknek😉
Downhill!!
Kicsit fel kell tunningolni aztán huhh..
Én leszedtem most ezt a Nascar 14 et. Én konkrétan nem bírom belõni rá a kormányt sem.
Össze vissza megy minden, érzékeny nem érzékeny..
Plusz mi az, hogy történik egy baleset erre, replay, majd már megyünk a pace car mögött. Aztán hopp rajt. Mi????
Nagyon nem tetszik ugyan akkor gyönyörû a grafika. De még mindig ez a király. Mentem egy 20 körös daytonát. ÁÁÁÁÁÁ Nyami..
Downhill!!
Azert az 1 masodperces (!) palyabetoltes eleg utos😄DDDDDDDDDDD
Itt-ott szoktam latni, hogy meg foglalkoznak ezzel, de hogy Win7 es afolott elindul-e, azt nem tudom. Kiprobalom😛
Pár napja én is iRacingezek, hiányzott már a Nascar
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ÁÁ Vannak még oldalak amik foglalkoznak ezzel? Új pályák autók stb stb..
Downhill!!
készül az új autófizika, majd ha kész linkelem a modot és próbáljátok ki ;-) hátha NR2003 után lesz kedvetek ezzel is kockulni
Virtual SimRacing
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Sõt VSR szerón is tehát szervert is tudok indítani....
Downhill!!
Endure, in enduring grows strong...
Virtual SimRacing
Sajnos a multi rész már elégé kihalt NR2003-ban, többen már iRacingeznek, aki meg azt nem engedheti meg magának szerintem rFactorral multiznak.
A VSR.hu indított rFactorral NASCAR bajnokságot, szóval ha multizni szeretnél akkor ott várunk szeretettel.
És akkor egy kis reklám, szombat este gyertek és nézzétek 😄
Virtual SimRacing
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék kipróbálni valami modot a játékhoz (2010-es v 2011-es autókkal😊 viszont nem találom a cot modot sehol. Aszthiszem ez kell, hogy tudjak letölteni kocsikat. Ha valaki tudja hol keressem az segíthetne...
Multizni szokott valaki? Ha már belerázódtam nem lenne rossz móka...😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem vagyok egy számitogép zseni hová kell pontosan ?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt szeretném kérdezni hogy meg lehet e valahogy akadályozni hogy a Nascar 2003 ban , egyenesekben ne húzzon magától balra, mert mivel billentyûvel játszok kicsit zavaró??
nr2k3 hun
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Virtual SimRacing
Jó meg minden, VSR.hu rendez vele bajnokságot, de nekem pl nem igazán tetszik.
De azért menj fel a VSR honlapjára és keresgélj, a Fórum részen találsz letöltési linkeket, ha tetszik utána akár indulhatsz a bajnokságban is..
Oldalt ahol beállítások vannak most nem tudok neked mondani sajnos..
Downhill!!
A Nascar 2003-nál egyébként van-e ujjabb ( szebb grafikájú ) és hasonloan élethû Nascar szimulátor ?
Segítene nekem valaki abban, hogy tudom átírni a pontozást az nr2003(papyrus 2007 update) játékban?