NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Amúgy ha nem akarsz feljönni a szerverre akkor ajánlom, hogy az alap setup pack-ot is szedd le a mod-hoz, mert anélkül irányíthatatlan lesz. Itt megtalálod!
A VSR Simbin szekciójában csak eredeti gameval lehet nyomulni😄
Race-on vagy Race07 ...
(igaz azért mert másképp nem megy😄D)
Downhill!!
Ha a mostani full letszammal szamolok, visszamenoleg a ket evre, a mindenkinek 2*1 ev elofizetessel, osszes megvasarolt tartalommal, meg akkor sem jott vissza a befektetett penznek a felel sem😄
Es mint tudjuk, az iR elofizetoknek talan a negyede ha valos, mert eleg sokan csak az akcios, 1-3 honapos elofizeteseket hasznaljak ki, aztan ujra regisztralgatnak mindig mas nevvel😄 Valakinek boven jo a Rookie sorozat is😊
De az iR-rel hosszutavra, komolyan terveztek, valszeg nem fognak ehenhalni😊
Igen, az NR2003-t is toltak warezben, de ott elsosorban az volt a gond, amire nepszeru lett, mar nem lehett kapni😉 Sokan tobb ev utan, kulfoldrol vettek, 5-10-sevel lett hozatva😉 A vegefele mar kint, tobb sza dollaert adtak egy-egy eredti dobozos peldanyt belole😉 Hogy mennyien vettek meg annyiaert, azt nem tudom;D
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Amúgy anno a HRN-ben is lehetett menni világbolti NR2003-mal, az nem volt ciki? 😄
Mindegy remélem a rF2 ilyen szentpontból normálisan lesz megírva, és nem lehet majd warez változattal onlineban nyomulni. Az iRacingen meg is látszik, hogy nem lehet kijátszani a rendszert, jó élnek belõle, van pénz fejleszteni a játékot. ISInél el kéne kezdeni gondolkodni, én támogatom ez iR hozzáállást, fizess, hogy játssz!
Virtual SimRacing
a rFactor "világ bolti" verzióval is megy. A letöltések a fórumban megtalálhatóak, sõt elég csak azokat letölteni, valamint legyen meg az a bizonyos exe fájl is :-) Ha van még kérdés, itt vagy a VSR fórumba tedd fel nyugodtan, és remélem mielõbb találkozunk a pályán ;-)
Virtual SimRacing
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Egy kis reklám 😛 A las vegasi verseny befutója, a füvön az elsõ 3 helyezett, a 4-es kanyarba 3 wide-oztak, aztán ez lett a vége. Én az 5. helyen mentem, így 2. lettem (#9-es autóval megyek ott). Jó kis elsõ verseny volt nekem 😊
Virtual SimRacing
A setupot le lehet töltetni amivel a bajnokságba mentek? Ki szeretném próbálni, mert már eléggé hiányzik a nascar versenyzés.
Vagy még iRacing 😄 csak pénz és idõ kérdése 😄
Virtual SimRacing
Rfactor 100%, és annak van egy elég jó Nascar módja. Amivel pl a VSR rendez online versenyeket.
Ha gondolod, akkor a VSR fórumán tudsz a dologról informálódni,
Más Nascar game, ami értékelhetõ hát nincs😄DD
Downhill!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Virtual SimRacing
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem rioux-os 2010-es autókat de el vannak csúszva a festések. Tudna ebben valaki segíteni nekem, hogyan tudnám helyre hozni.
Elõre is köszi.
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
több infó a Virtual SimRacing oldalán!
valamint ha van elég jelentkezõ akkor 18.-án vasárnap este NR2003-mal is csinálhatunk tesztet :-)
Virtual SimRacing
Downhill!!

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller