NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski
Hamarosan kezdõdik ;-)
Február 19. 😄

Virtual SimRacing

PuMy
Arról nem is beszélve, hogy ellenben más populárisabb szériákkal, mint az F1 stb., Nascar ligákból nincs túl sok Magyarországon, sõt... AI ellen versenyezni meg mégse olyan. 😛

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Szerintem menni fog, ha az nr2003 ment akkor ez is. 😊 Elsõ körben úgy vettem észre, hogy nincs olyan "nehéz" az rfactor-os nascar mod mint az nr2003 mert például Las Vegas-ban nem igazán sikerült megforgatnom az autót, bár ennek ellent mond, hogy most Bristol következik és ott azért már nem egyszer sikerült ez a manõver.
Amúgy ha nem akarsz feljönni a szerverre akkor ajánlom, hogy az alap setup pack-ot is szedd le a mod-hoz, mert anélkül irányíthatatlan lesz. Itt megtalálod!

gordon 24
Tisztelet a kivételnek!

A VSR Simbin szekciójában csak eredeti gameval lehet nyomulni😄

Race-on vagy Race07 ...

(igaz azért mert másképp nem megy😄D)

Downhill!!

Alexease
Sajnos, ha az iRacing valoban nyereseges, akkor az sem az eladasok, elofizetesek miatt😉 Allitolag 18-20 millio dollarbol raktak ossze, plusz az utobbi ket evben beletolt fejlesztesi munka (azert az is van boven, mar csak kiutazni a palyakhoz, ott lenni 3-6 napot es scannelgetni sem olcso, foleg ha Ausztralia vagy Japan😛).

Ha a mostani full letszammal szamolok, visszamenoleg a ket evre, a mindenkinek 2*1 ev elofizetessel, osszes megvasarolt tartalommal, meg akkor sem jott vissza a befektetett penznek a felel sem😄
Es mint tudjuk, az iR elofizetoknek talan a negyede ha valos, mert eleg sokan csak az akcios, 1-3 honapos elofizeteseket hasznaljak ki, aztan ujra regisztralgatnak mindig mas nevvel😄 Valakinek boven jo a Rookie sorozat is😊

De az iR-rel hosszutavra, komolyan terveztek, valszeg nem fognak ehenhalni😊
Alexease
Ezert is irtam, hogy sajnos "letszamcsokkento hozzaallas" a warez ellenesseg😉 Ez van.

Igen, az NR2003-t is toltak warezben, de ott elsosorban az volt a gond, amire nepszeru lett, mar nem lehett kapni😉 Sokan tobb ev utan, kulfoldrol vettek, 5-10-sevel lett hozatva😉 A vegefele mar kint, tobb sza dollaert adtak egy-egy eredti dobozos peldanyt belole😉 Hogy mennyien vettek meg annyiaert, azt nem tudom;D
Köszi az infót. Letöltöm, és megnézem hogy megy a dolog.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gviski
Hát most mit lehet csinálni? sajnos a rFactor játékosok többsége inkább a világ bolti verziót szerezte be, nekem eredeti, és azt is támogatom, hogy amivel játszunk igen is vegyünk meg! de most ha átállítanám a servert hogy csak eredeti exevel lehessen feljönni, erõsen megcsappanna a létszám. De legalább nálunk nincs kilinketve a crack nem úgy mint más ligáknál...
Amúgy anno a HRN-ben is lehetett menni világbolti NR2003-mal, az nem volt ciki? 😄
Mindegy remélem a rF2 ilyen szentpontból normálisan lesz megírva, és nem lehet majd warez változattal onlineban nyomulni. Az iRacingen meg is látszik, hogy nem lehet kijátszani a rendszert, jó élnek belõle, van pénz fejleszteni a játékot. ISInél el kéne kezdeni gondolkodni, én támogatom ez iR hozzáállást, fizess, hogy játssz!

Virtual SimRacing

Alexease
Tudom, hogy erosen letszamcsokkento hozzaallas, de nem ciki, nyiltan warez cuccal bajnoksagot szervezni!😊
gviski
Bár a kérdést nem nekem tetted fel de válaszolok, mivel én vagyok ott az egyik szervezõ ;-)
a rFactor "világ bolti" verzióval is megy. A letöltések a fórumban megtalálhatóak, sõt elég csak azokat letölteni, valamint legyen meg az a bizonyos exe fájl is :-) Ha van még kérdés, itt vagy a VSR fórumba tedd fel nyugodtan, és remélem mielõbb találkozunk a pályán ;-)

Virtual SimRacing

Pumy, ez a bajnokság cFactor licenszel játsszható, vagy elég a letölthetõ játék a szükséges kiegészítõkkel. A bajnoksában használt mod-ot honnan töltötted le?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gviski
Mozgó képben 😄

Virtual SimRacing

ChevyG
asszem most már nem halogathatom a vsr telepítését😊
PuMy

Egy kis reklám 😛 A las vegasi verseny befutója, a füvön az elsõ 3 helyezett, a 4-es kanyarba 3 wide-oztak, aztán ez lett a vége. Én az 5. helyen mentem, így 2. lettem (#9-es autóval megyek ott). Jó kis elsõ verseny volt nekem 😊

gviski
Feljössz a szerverre és lemented ;-) vagy körözöl a szerveren :-) Szívesen látunk

Virtual SimRacing

PuMy
Szia!

A setupot le lehet töltetni amivel a bajnokságba mentek? Ki szeretném próbálni, mert már eléggé hiányzik a nascar versenyzés.

gviski
Ha már szóba került ;-) VSR NASCAR:

Vagy még iRacing 😄 csak pénz és idõ kérdése 😄

Virtual SimRacing

gordon 24
Hát igen!😄

Pedig talán még msn-en is megvagy😄

Downhill!!

ChevyG
aztaaaaa, 1000éve nem dumáltunk!
gordon 24
Nem tudom, ez a game fut-e

Rfactor 100%, és annak van egy elég jó Nascar módja. Amivel pl a VSR rendez online versenyeket.

Ha gondolod, akkor a VSR fórumán tudsz a dologról informálódni,

Más Nascar game, ami értékelhetõ hát nincs😄DD

Downhill!!

ChevyG
Sziasztok!

Win7-en melyik NASCAR szimulátor futtatható?

üdv!
<#taps>

gviski
Californiai összefoglaló (rFactor, VHR Mod)

Virtual SimRacing

gviski
Durva esés volt, de szerencsére senkinek nem lett komolyabb baja

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

HaZso
<#eljen>

Mûködõképes HSW.hu 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gviski

Virtual SimRacing

gviski
Itt a hétvége jöhet egy kis NASCARozás 😄

Virtual SimRacing

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

az autókhoz kell a mod is. minden modhoz saját festések/autók tartoznak, nem kompatibilisek egymással

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

gviski
rFactor VHR moddal idén is lesz nyári kupa a VSR szervezésében, akit érdekel a vsr.hu oldalon (fõleg fórum) többet megtudhat.

Virtual SimRacing

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem rioux-os 2010-es autókat de el vannak csúszva a festések. Tudna ebben valaki segíteni nekem, hogyan tudnám helyre hozni.
Elõre is köszi.
Megjelent a Rioux-féle CoT mod spoileres verziója. Letölthetõ: Desmodsracing

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

gviski
Várunk mindenkit szeretettel! rFactor VHR 4.0-ás mod!
több infó a Virtual SimRacing oldalán!

valamint ha van elég jelentkezõ akkor 18.-án vasárnap este NR2003-mal is csinálhatunk tesztet :-)

Virtual SimRacing

gordon 24
Nekem oké szerintem..

Én nem hiszem, hogy megyek partizni😄

Downhill!!

gviski
Szombat este? vagy akkor partizik mindenki?

Virtual SimRacing

gordon 24
Hát lehetne akár😄 csak mivel a gépem hétvégén leamortizálódott így elég sok mindent kell telepítgetnem. De ha kész leszek vele mehet a móka😄

Downhill!!

gviski
na srácok egyik nap kéne egy kicsit körözni nem? Server az van!

Virtual SimRacing

Köszi, de én mért nem tudok ilyeneket csinálni?:S http://www.youtube.com/watch?v=tlvHBEJn7IY
gviski
Van egyfajta perverziód :-)

Virtual SimRacing

gordon 24
????. õõõ nem tudom jól látok-e?

Szerintem ez a játék nem neked való😄

Downhill!!

Yeltzin
remélem, viccelsz, csak szar a humorod <#zavart2>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Hali. Feltettem a Nascar Racing 2003 Season-t. Megy is, tök jó, de hogy lehet belõle elõcsalni ilyen bukásokat, hogy vagy 50x átpördülsz a levegõben meg ilyenek, mert youtube-on láttam egy csomó ilyet, és bizony ilyen fizikával, mint ami nekem van, így csak üres körözgetés az egész verseny. Hogy lehet ezt orvosolni? Aero nevû módot találtam hozzá, de nem tudom mûködésre bírni. Vagy csak simán a játékon kell alakítani? Köszi a segítséget<#worship>
Bocsi csak siettem az írással. Köszönöm a tanácsot de sajnos nem segített, bár a 3D-s gyorsítást nem tudom, hogy hol kell kikapcsolni. A játékban kell valahol kikapcsolni? Mert én nem találtam meg csak a 3D-s hangokat.
Alexease
Esetleg ha hasznalnal tagmondatokat, elvalaszto vesszoket, kotojeleket, mondatkezdo nagybetuket es mondatvegi irasjeleket, sokat segitene a megitelesedben😉
Alexease
A programban JOK a hangok, a problema a gepeddel, hangkartyaddal, driverekkel lesz. Esetleg kapcsold ki a 3D-s hangokat es/vagy a 3D-s gyorsitast a driverben, DirectX-ben.
Szevasztok ma felraktam a játékot mert régóta keresstem már nascar-os játékot pc-re jó játék de a hang az borzalmas találtam hozzá hangokat de igazából nekem olyan kellene ahogy nyomom a gázt úgy változik a fordulatszámmal együtt a hang mint a többi autós játékban, nem egy hang van végig az összes tartományban havalaki tudna ilyet linkelni és elmondani hogy kell fel telepíteni azt megköszönném