Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ezt a rejtvényt ma találtam, én nem ismertem, remélem nem volt még itt..
"Egy anyuka most 21 évvel idõsebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka pontosan 5-ször annyi idõs lesz, mint a gyereke. Kérdés: Hol van most az apuka ? "
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mondjuk, hogy mindenki számára világos legyen, hogy õ vak.
Az viszont érdekelne, hogy egy vak valójában miért vesz napszemüveget?! A szitu vmi ilyesmi: "Kissé lelassított a beszédben, netalán a szememet bámulja? Tudja én nem tudom, hogyan néznek ki - és igazából azt sem tudom, ön hogyan reagál, hiszen nem látom az arcát...! Ezért engem valójában nem is zavar, hogy ön hogyan reagál - illetve mégsem; természetesen nem akarom önt kellemetlen helyzetbe hozni, netalán undort, ellenérzést kelteni önben, így fel fogom venni a napszemüvegemet és aztán beszélgethetünk is tovább!"
Azt viszont nem értem, ha ez a helyzet, miért nem rak mindenki autóillatosítót az alsógatyájába...!? 😉
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Egyébként én is elkezdtem gondolkodni, hogy hogy lehet a napszemüveget elmutogatni... figyelmetlenül olvasok.
Egykérdéses IQ teszt:
Itt van egy IQ teszt, ami segít eldönteni, hogy töltsd el a nap hátralevõ
részét...
Adott egy néma ember, aki szeretne fogkefét venni. Úgy fejezi ki magát a
boltosnak, hogy imitálja a fogmosást, és sikerül a vásárlás.
Nos, ha adott egy vak ember, aki napszemüveget szeretne venni, hogy fogja
kifejezni magát?
Gondolkodj rajta egy kicsit, mielõtt lejjebb tekernél a válaszért...
Megoldás:
Ha nem sikerült - kapcsold ki a gépet, ennyi elég volt mára.
ebbõl neked nem jó 6 verzió (1-1,2-2,3-3,4-4,5-5,6-6)
tehát 30 lehetõséged lesz elfogadható 6 ellenében
azaz 30/36 (ez cirka 83%)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt mi most tanuljuk!
15/36 vagyis 41,67% ?
Ez jó?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Két játék kockával dobunk, mekkora a valószínûsége, hogy a dobott számok különbözõek?
(6 -6 oldal kockánként feltételezve)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úristen hód, fújd már ki!!!
Sikerült a 6., de ha agyonütnek sem tudnám megmondani, hogy a help és a doom milyen és mennyire fordított változataival próbálkoztam, és végül melyik "jött be".. 😊))
De azért köszi! 😉
Hóó, és nem csak egy számsorozat volt! A második "moon", azaz a "doom" anagrammája, ez lesz a jelszó, a help pedig a felhasználónév.
Hmm, én eddig odáig jutottam, h a lap alján van egy számsor (fehér betûvel, ifrmeben), ha ez egy ascii karakterkód, akkor "phel" lesz a megoldás, ami pedig a "help"-nek az anagrammája. Most próbálkozom, h ez hogyan lehet a jelszó, ill felhasználónév, de eddig nem sok sikerrel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Addig is sok sikert, meg minden! 😊
nekem 1 nap után az elõzõt ujra kellett irni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert alul a backwards visszafelé van írva.. de hogy mit?? Az még kérdéses 😊
Nekem gõzöm sincs, mit kéne csinálni...
Próbálkozom, de nem sok sikerrel. 😞
Így ment.
General hints:
Always look for all hints you can find, and try to interpret them!
Try all to get to the next screen, no matter what. It's no point and click thing!
The url of the next riddle has nothing to do with the current one!