Lightwave 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rigley
wip:

dddstudio.tk

Rigley
Most vettem egy uj gepet. waaaaaa 2szer olyan gyorsan renderel, mint a regi !
Majd csinálok valami rendert... Angelina Jolie ? hmmm... kivancsi leszek rá !

dddstudio.tk

youth
Szia!
Én vagyok... És várom a képedet!!! Én is elkezdtem most egy fejet kb 2 óra alatt a felét meg is csináltam... a Blueprint ezúttal Angelina Jolie 😊))
Bye

Youth

Rigley
Na mi a helyzet emberek ? Lecsapott a BSA ? 😊

dddstudio.tk

Rigley
Sorry, el voltam utazva... (szép magyarosan) most jöttem haza, itt egy kis update...
mikor lesz renderkép ? nem tudom, hamarosan 😊
még kéne egy fület növesztenem rá.

dddstudio.tk

youth
Renderkép mikor lesz? 😊

Youth

Rigley
egy egész kicsit belepiszkáltam, itt van oldalról ahogy kérted:

örülök mindenféle kritikának, építõ jellegûnek meg fõleg 😊

dddstudio.tk

Rigley
majd csinálok 1-et persze, csak most nem vagyok LW közelben sajnos

dddstudio.tk

Lehetséges, hogy oldalról mutatsz egy képet az arcról, már ha kiváncsi vagy szigorúan ÉPÍTÕ jellegû kritikára.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Rigley
nem-nem nincs semmi kiegészítõ renderer LW-hez, olyan jó a render-engine-je, hogy nem is kell ! komolyan... most nem tudok renderelni nem otthon vagyok, meg idõm sincs most valami jó kis beállítást csinálni neki, csak símán lerenderelni meg fölösleges, de ami késik nem múlik 😊

néztem már, nagyon jó a trabid !

dddstudio.tk

youth
Egy renderelt képet nem csinálsz csak kíváncsi vagyok rá... Amúgy mivel renderelsz? LW? vagy van azon belül valamilyen render V-ray vagy ilyesmi? Valami kis egyszerû rendert ha kérhetnék 😊)
Ja amúgy nem tudom tudod e elkezdtem egy trabit modellezni 😊 most itt tartok:

http://free.x3.hu/youth3d/trabiWIP07.JPG

Bye

Youth

Rigley
tényleg a haj jó ötlet, van a LW-hez sasquatch a worley labs.-tól azzal elég jó szõrös dolgokat lehet csinálni... csak meg kell tanulnom használni 😊

dddstudio.tk

youth
Na mostmár én is látom 😊 Fa**a 😊) Hajat meg ilyeneket nem teszel rá? csak mégis valami legyen ne csak úgy szimplán.. 😊 egy kalapos kép meg ilyenek.. 😊
Bye

Youth

Rigley
remélem látszik, én látom ! 😊

dddstudio.tk

Rigley

csak egy kis screengrab a modeler-bõl, még nem volt idõm renderelni, meg még nincs is kész , szóval semmi különös, csak gondoltam menjen már ez a topic is...
Úgy látszik nincs túl sok LW-es errefelé

dddstudio.tk

Rigley
jéé én pedig látom, lehet, hogy mert egy külföldi LW fórumból linkeltem ki... megpróbálom...

dddstudio.tk

youth
szia!
Nem jön be a kép amit linkelni akartál... nem tudnád valahova feltenni ahol jó?

Youth

Rigley
nagyon kezdetleges, de örülök, mert végre sikerült "bezárnom" egy fejet 😊

dddstudio.tk

Rigley

dddstudio.tk

Rigley
húú de nagy a csend ! 😊

nemrég kijött a 7.5c update a LightWave-hez, semmi uj funkcio, csak a 7.5b bug-jait javították ki.

dddstudio.tk

Rigley

dddstudio.tk

Rigley

na már megint kezdõdik...

dddstudio.tk

Rigley
most itt tartok:

dddstudio.tk

youth
Aha értem 😞
tényleg hogy áll a a tervetek? válaszoltak már?

Youth

Rigley
nem. általában, csak rövid idõközökre tudok internetközelbe jutni.

én a 7.0-ra tettem fel a 7.5-öt, aztán arra a 7.5b-t. de mint mondtam a 7.5b-t elég sokan szidják, fõleg a mac.-es verziót, mert instabil...stb.

dddstudio.tk

youth
Rigley:
szoktál ICQ-zni?

Youth

Esetleg megdobhatnátok vele mert nekem csak egy
15 MB-os exe 😊
de most már mûködik találtam hozzá egy mûködõ cracket az elõbb
youth
Igen 60 MB tömörítve, de majd próbálkozok hátha felmegy egyszer a gépre 😄DD

Nyomuljatok ám, aztán HAJRÁ!!!! tuti összejön...

Youth

Hi !
Hogy raktad fel 7.5-re vagy csak ugy natur
Nekem vagy Cant Initialize Lightwave vagy
Hardware key not found-ot ad
Az N-Gen fele crack van neked is ?
Rigley
nekem is csak kb. 60 mega volt , bõven elég az... abból is 30 mega kb. felesleges doc. én most a 7.5b-t használom, nekem ment a crack... de nem túl jo a 7.5b, elég a sima 7.5 bõven...

kicsáncsi vagyok mit fognak válaszolni a leveledre waccoo.. jo lenne ha sikerülne, én szívesen fordítgatnék tutorialokat magyarra a szerzõk engedélyével persze. talán írni is tudnék egy-két alap tutorialt... majd meglátjuk

dddstudio.tk

60 megas ? tomoritve ?
youth
Úgy értem hogy valammi 60 MB-os lightwavet próbáltam feltenni de ne le sart 😞( nektek olyan LW-etek van ami több 100 MB-os?

Youth

Hogy érted hogy nem indul el ?

Apropó Rigley miért nem mûködik a 7.5b crack
nem tudod véletlenül ?
ill. melyiket használod ?
youth
Amúgy negem is érdekel a LW csak nem tudok vele bánni 😊) jobban mondva el sem indul a gépemen 😄DDD
Remélem összejön nektek ez... ha összejön akkor csinátok tutorialt is?

Youth

Irtam egy mailt remélem válaszolnak !
Rigley
az jó ötlet lenne... esetleg meg kellene kérdezni, hogy lightwave.sns.hu-t nem-e kaphatnánk meg, hogy folytassuk ?... 😊 mondjuk nem sokat értek web-es dolgokhoz, de gondolom, egy már megszerkesztett site-ot nem lehet tul nehéz update-elgetni.

dddstudio.tk

Magyarra forditott doksikkal,ingyen letoltheto Pluginokkal etc..

Ja a render.hu contest 1 eve
http://www.render.hu/contest.csn
Rigley
jajajaja az jó ötlet lenne !!

dddstudio.tk

Rigley
😊

ugy emlékszem volt valami "3D fesztivál" szerûség a BME-n egyszer... nem tudok pontosabbakat, talán lesz még..

dddstudio.tk

Elõször is csinálni kellene egy magyar
LightWave-es weboldalt mert ezt mintha ritkán frissitenek
http://lightwave.sns.hu/
Pedig nem néz ki rosszul!
youth
Óóó bocsi bocsi skacok!!! félreértettük szerintem egymást...
Én nem vagyok LW-es, én olyan fesztiválra/ találkozóra gondoltam ahol van minden Max, Maya, Lightwave... bemutatók érdekességek meg ilyenek...
De attól föggetlenül ti megcsinálhatjátok a LW-es összejöveteleteket...
Ilyenrõl nem tudtok? (ilyen fesztiválról...)

Youth

youth
Milyen jó ötlet!!!!
Mikor legyen? 😄DDD

Amúgy komolyan: nem tudtok ilyesmirõl?

Youth

Akkor csináljunk fesztivált !! 😊
youth
Waccoo: olyanra gondoltam ami Magyarországon lesz és bárki bemehet oda, bemutatók, stb...

Rigley: úgy hallottam hogy õsszel meg tavasszal szokott ilyen lenni, csak honnan tudjam meg? lehet hogy beírok majd a max fórumba is ezzel kapcsolatban, de gondoltam itt is ki tudunk nyomzni valamilyet...

Youth

Rigley
nem tudom, még nem voltam ilyesmiken... a siggraph-ra szívesen elmennék egyszer 😊 bár szerintem ugyse jutok ki oda..

dddstudio.tk

www.3dfestival.com

ezen kivül ?
youth
Szia Rigley!!!
Te annyira benne vagy ebben az egészben... nem tudod mikor lesz valamilyen 3ds fesztivál? vagy hogy szokták ezeket nevezni? bemutatók, találkozók? szóval ha tudsz ilyenrõl csak hogy naggyából mikor szoktak lenni...
Elõre is köszi

Youth

Rigley
LightWave 8 elõzetes a Siggraph 2003-on !!!!!
az év vége felé fogják elkezdeni szállítani.

dddstudio.tk

Rigley
szívesen !

ha a barátodnak az számít, akkor az enyém a GI verzió (G2) az a legújabb, a tied ha jol emlékszem GF... nem sok a különbség, csak kisebb bugfixek

dddstudio.tk

Klon
Köszi az e-mailt: Rigley és Polipe!
Közben én is megtaláltam a két plugint, ha kell valakinek, az töltse ezerrel, mert 2-3 nap múlva törölni fogom! (mind a kettõ 3MB körül van)

treedruid v1.62

G2

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"