Lightwave 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem egy uj gepet. waaaaaa 2szer olyan gyorsan renderel, mint a regi !
Majd csinálok valami rendert... Angelina Jolie ? hmmm... kivancsi leszek rá !
Majd csinálok valami rendert... Angelina Jolie ? hmmm... kivancsi leszek rá !
dddstudio.tk
Szia!
Én vagyok... És várom a képedet!!! Én is elkezdtem most egy fejet kb 2 óra alatt a felét meg is csináltam... a Blueprint ezúttal Angelina Jolie 😊))
Bye
Én vagyok... És várom a képedet!!! Én is elkezdtem most egy fejet kb 2 óra alatt a felét meg is csináltam... a Blueprint ezúttal Angelina Jolie 😊))
Bye
Youth
Sorry, el voltam utazva... (szép magyarosan) most jöttem haza, itt egy kis update...
mikor lesz renderkép ? nem tudom, hamarosan 😊
még kéne egy fület növesztenem rá.

mikor lesz renderkép ? nem tudom, hamarosan 😊
még kéne egy fület növesztenem rá.

dddstudio.tk
egy egész kicsit belepiszkáltam, itt van oldalról ahogy kérted:
örülök mindenféle kritikának, építõ jellegûnek meg fõleg 😊
örülök mindenféle kritikának, építõ jellegûnek meg fõleg 😊
dddstudio.tk
Lehetséges, hogy oldalról mutatsz egy képet az arcról, már ha kiváncsi vagy szigorúan ÉPÍTÕ jellegû kritikára.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
nem-nem nincs semmi kiegészítõ renderer LW-hez, olyan jó a render-engine-je, hogy nem is kell ! komolyan... most nem tudok renderelni nem otthon vagyok, meg idõm sincs most valami jó kis beállítást csinálni neki, csak símán lerenderelni meg fölösleges, de ami késik nem múlik 😊
néztem már, nagyon jó a trabid !
néztem már, nagyon jó a trabid !
dddstudio.tk
Egy renderelt képet nem csinálsz csak kíváncsi vagyok rá... Amúgy mivel renderelsz? LW? vagy van azon belül valamilyen render V-ray vagy ilyesmi? Valami kis egyszerû rendert ha kérhetnék 😊)
Ja amúgy nem tudom tudod e elkezdtem egy trabit modellezni 😊 most itt tartok:
http://free.x3.hu/youth3d/trabiWIP07.JPG
Bye
Ja amúgy nem tudom tudod e elkezdtem egy trabit modellezni 😊 most itt tartok:
http://free.x3.hu/youth3d/trabiWIP07.JPG
Bye
Youth
tényleg a haj jó ötlet, van a LW-hez sasquatch a worley labs.-tól azzal elég jó szõrös dolgokat lehet csinálni... csak meg kell tanulnom használni 😊
dddstudio.tk
Na mostmár én is látom 😊 Fa**a 😊) Hajat meg ilyeneket nem teszel rá? csak mégis valami legyen ne csak úgy szimplán.. 😊 egy kalapos kép meg ilyenek.. 😊
Bye
Bye
Youth
csak egy kis screengrab a modeler-bõl, még nem volt idõm renderelni, meg még nincs is kész , szóval semmi különös, csak gondoltam menjen már ez a topic is...
Úgy látszik nincs túl sok LW-es errefelé
dddstudio.tk
jéé én pedig látom, lehet, hogy mert egy külföldi LW fórumból linkeltem ki... megpróbálom...
dddstudio.tk
húú de nagy a csend ! 😊
nemrég kijött a 7.5c update a LightWave-hez, semmi uj funkcio, csak a 7.5b bug-jait javították ki.
nemrég kijött a 7.5c update a LightWave-hez, semmi uj funkcio, csak a 7.5b bug-jait javították ki.
dddstudio.tk
nem. általában, csak rövid idõközökre tudok internetközelbe jutni.
én a 7.0-ra tettem fel a 7.5-öt, aztán arra a 7.5b-t. de mint mondtam a 7.5b-t elég sokan szidják, fõleg a mac.-es verziót, mert instabil...stb.
én a 7.0-ra tettem fel a 7.5-öt, aztán arra a 7.5b-t. de mint mondtam a 7.5b-t elég sokan szidják, fõleg a mac.-es verziót, mert instabil...stb.
dddstudio.tk
Esetleg megdobhatnátok vele mert nekem csak egy
15 MB-os exe 😊
de most már mûködik találtam hozzá egy mûködõ cracket az elõbb
15 MB-os exe 😊
de most már mûködik találtam hozzá egy mûködõ cracket az elõbb
Igen 60 MB tömörítve, de majd próbálkozok hátha felmegy egyszer a gépre 😄DD
Nyomuljatok ám, aztán HAJRÁ!!!! tuti összejön...
Nyomuljatok ám, aztán HAJRÁ!!!! tuti összejön...
Youth
Hi !
Hogy raktad fel 7.5-re vagy csak ugy natur
Nekem vagy Cant Initialize Lightwave vagy
Hardware key not found-ot ad
Az N-Gen fele crack van neked is ?
Hogy raktad fel 7.5-re vagy csak ugy natur
Nekem vagy Cant Initialize Lightwave vagy
Hardware key not found-ot ad
Az N-Gen fele crack van neked is ?
nekem is csak kb. 60 mega volt , bõven elég az... abból is 30 mega kb. felesleges doc. én most a 7.5b-t használom, nekem ment a crack... de nem túl jo a 7.5b, elég a sima 7.5 bõven...
kicsáncsi vagyok mit fognak válaszolni a leveledre waccoo.. jo lenne ha sikerülne, én szívesen fordítgatnék tutorialokat magyarra a szerzõk engedélyével persze. talán írni is tudnék egy-két alap tutorialt... majd meglátjuk
kicsáncsi vagyok mit fognak válaszolni a leveledre waccoo.. jo lenne ha sikerülne, én szívesen fordítgatnék tutorialokat magyarra a szerzõk engedélyével persze. talán írni is tudnék egy-két alap tutorialt... majd meglátjuk
dddstudio.tk
60 megas ? tomoritve ?
Úgy értem hogy valammi 60 MB-os lightwavet próbáltam feltenni de ne le sart 😞( nektek olyan LW-etek van ami több 100 MB-os?
Youth
Hogy érted hogy nem indul el ?
Apropó Rigley miért nem mûködik a 7.5b crack
nem tudod véletlenül ?
ill. melyiket használod ?
Apropó Rigley miért nem mûködik a 7.5b crack
nem tudod véletlenül ?
ill. melyiket használod ?
Amúgy negem is érdekel a LW csak nem tudok vele bánni 😊) jobban mondva el sem indul a gépemen 😄DDD
Remélem összejön nektek ez... ha összejön akkor csinátok tutorialt is?
Remélem összejön nektek ez... ha összejön akkor csinátok tutorialt is?
Youth
Irtam egy mailt remélem válaszolnak !
az jó ötlet lenne... esetleg meg kellene kérdezni, hogy lightwave.sns.hu-t nem-e kaphatnánk meg, hogy folytassuk ?... 😊 mondjuk nem sokat értek web-es dolgokhoz, de gondolom, egy már megszerkesztett site-ot nem lehet tul nehéz update-elgetni.
dddstudio.tk
Magyarra forditott doksikkal,ingyen letoltheto Pluginokkal etc..
Ja a render.hu contest 1 eve
http://www.render.hu/contest.csn
Ja a render.hu contest 1 eve
http://www.render.hu/contest.csn
😊
ugy emlékszem volt valami "3D fesztivál" szerûség a BME-n egyszer... nem tudok pontosabbakat, talán lesz még..
ugy emlékszem volt valami "3D fesztivál" szerûség a BME-n egyszer... nem tudok pontosabbakat, talán lesz még..
dddstudio.tk
Elõször is csinálni kellene egy magyar
LightWave-es weboldalt mert ezt mintha ritkán frissitenek
http://lightwave.sns.hu/
Pedig nem néz ki rosszul!
LightWave-es weboldalt mert ezt mintha ritkán frissitenek
http://lightwave.sns.hu/
Pedig nem néz ki rosszul!
Óóó bocsi bocsi skacok!!! félreértettük szerintem egymást...
Én nem vagyok LW-es, én olyan fesztiválra/ találkozóra gondoltam ahol van minden Max, Maya, Lightwave... bemutatók érdekességek meg ilyenek...
De attól föggetlenül ti megcsinálhatjátok a LW-es összejöveteleteket...
Ilyenrõl nem tudtok? (ilyen fesztiválról...)
Én nem vagyok LW-es, én olyan fesztiválra/ találkozóra gondoltam ahol van minden Max, Maya, Lightwave... bemutatók érdekességek meg ilyenek...
De attól föggetlenül ti megcsinálhatjátok a LW-es összejöveteleteket...
Ilyenrõl nem tudtok? (ilyen fesztiválról...)
Youth
Akkor csináljunk fesztivált !! 😊
Waccoo: olyanra gondoltam ami Magyarországon lesz és bárki bemehet oda, bemutatók, stb...
Rigley: úgy hallottam hogy õsszel meg tavasszal szokott ilyen lenni, csak honnan tudjam meg? lehet hogy beírok majd a max fórumba is ezzel kapcsolatban, de gondoltam itt is ki tudunk nyomzni valamilyet...
Rigley: úgy hallottam hogy õsszel meg tavasszal szokott ilyen lenni, csak honnan tudjam meg? lehet hogy beírok majd a max fórumba is ezzel kapcsolatban, de gondoltam itt is ki tudunk nyomzni valamilyet...
Youth
nem tudom, még nem voltam ilyesmiken... a siggraph-ra szívesen elmennék egyszer 😊 bár szerintem ugyse jutok ki oda..
dddstudio.tk
www.3dfestival.com
ezen kivül ?
ezen kivül ?
Szia Rigley!!!
Te annyira benne vagy ebben az egészben... nem tudod mikor lesz valamilyen 3ds fesztivál? vagy hogy szokták ezeket nevezni? bemutatók, találkozók? szóval ha tudsz ilyenrõl csak hogy naggyából mikor szoktak lenni...
Elõre is köszi
Te annyira benne vagy ebben az egészben... nem tudod mikor lesz valamilyen 3ds fesztivál? vagy hogy szokták ezeket nevezni? bemutatók, találkozók? szóval ha tudsz ilyenrõl csak hogy naggyából mikor szoktak lenni...
Elõre is köszi
Youth
LightWave 8 elõzetes a Siggraph 2003-on !!!!!
az év vége felé fogják elkezdeni szállítani.
az év vége felé fogják elkezdeni szállítani.
dddstudio.tk
szívesen !
ha a barátodnak az számít, akkor az enyém a GI verzió (G2) az a legújabb, a tied ha jol emlékszem GF... nem sok a különbség, csak kisebb bugfixek
ha a barátodnak az számít, akkor az enyém a GI verzió (G2) az a legújabb, a tied ha jol emlékszem GF... nem sok a különbség, csak kisebb bugfixek
dddstudio.tk
Köszi az e-mailt: Rigley és Polipe!
Közben én is megtaláltam a két plugint, ha kell valakinek, az töltse ezerrel, mert 2-3 nap múlva törölni fogom! (mind a kettõ 3MB körül van)
treedruid v1.62
G2
Közben én is megtaláltam a két plugint, ha kell valakinek, az töltse ezerrel, mert 2-3 nap múlva törölni fogom! (mind a kettõ 3MB körül van)
treedruid v1.62
G2
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"