Lightwave 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon
Sziasztok!
Egyik haveromnak nagyon kellene két plug-in, ha valakinek meglenne, azt kérem, ossza meg velem is.
1.) tree druid
2.) G2

elõre is köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Rigley
Joska Kapitany, Falabu: magyarul nincs túl sok dolog LW-hez... nem tudok segíteni sajnos, de ha találok valamit majd szólok

dddstudio.tk

Falabu
Tudnál valami ollan segédletet ahol az alapokat mongyák L lehetõleg magyarul?
Üdv:Falabu

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Rigley

dddstudio.tk

Falabu
KÖszi a tippet! Már le is szedtem KAzaaval!😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Nahh! Gyorsan elszaladtam a közelbelévõ Studio21 boltjába megvettem! Nem volt drága 300.000 ruppo!

Rigley
ha nincs pénzed, hogy megvedd a boltban... 😊 bár most néztem, van egy baromi jó akció az official LightWave oldalon, ha megveszed teljes áron a LW-t, akkor ajándékba kapsz mellé egy HP P4-es Xeon-os workstationt....
ha én gazdag lennék....tararíraríraram...
szóval próbáld meg pl. kazaa-val, azzal mindent meg lehet találni

RiGLEY

dddstudio.tk

Falabu
Csá all!
Honnan tudnám leszedni a progit?
Elõre is köszi

Rigley
2003-tól LW-zek (szinte napra pontosan..😊 elõtte Maya-ztam, és nagyon régen MAX-eztem, de csak LW-ben kezdem el 'komolyabb' képeket csinálni, nekem ez "jött be" 😊

dddstudio.tk

youth
Szerintem gagyi, de jól esik hogy ezt mondtad 😊)
Amúgy te kizárólag LW-ben alkotsz vagy más progik iránt is érdeklõdsz? pl.: max, rhino, maya...

Youth

Rigley
nagyon jó lett a fej modelled.. nekem tetszik !

dddstudio.tk

youth
Aha így naggyából világos, de kipróbálni nem hinném hogy ki fogom a LW-et mert már így is egy tucat ilye progit próbáok megtanulni és így elég nehéz lenne... én amúgy Maxban csináltam egy emberfejet:
http://free.x3.hu/youth3d/en.htm
http://free.x3.hu/youth3d/fejek.htm
sajnos nem lett olyan jó, úgyhogy majd nekivágok mégegynek de azt már poly-val modellezem (ezt splinekbõl raktam össze, gondolhatod mennyit szarakodtam vele...) 😊)

Youth

Rigley
a Lightwave-nek egy elég speciális modelezõ menete van... tulajdonképpen poly-modeling-el megcsinálom a lowpoly vázat, és egy gombnyomásra átalakítja a program NURBS-é, de ez nem igazi NURBS, az még nincs a LW-ben, de hasonlít rá. tulajdonképpen olyasmi mint a smooth poly más app.-okban, de jobban lehet kezelni... nem tudom elmondani... ezt ki kell probalni 😊... ezt speciel ugy csináltam, hogy megrajzoltam egy polygonokbol állo korvonalat a fej korvonalát oldalnézetbõl, és onnan kezdve adtam hozzá a részleteket, de persze csak a felét modeleztem le, mert ugye ez tökéletesen szimmetrikus. a szem két golyobis 😊 , de az iris környékén meg van modelezve, hogy könnyebben tudjam texturázni. tehát a kérdésedre a válasz , nem spline, inkább sima poly. modelling.

dddstudio.tk

youth
Amúgy mivel csinálod? spline-kbõl rakod össze és arra húzol egy felszínt?

Youth

Rigley
köszi, örülök, hogy tetszik... hááát azért az nem olyan biztos, hogy menne egy komolyabb fej modellezése is... ott még nem tartok, de pont azért csinálok egyenlõre ilyesmi mesefigura-szerû fejeket, mert nem tudok... pl. texturázni se .. és ezekhez nem olyan létfontosságú, mint pl. egy emberi fejhez. Hogy miért nem fejezem be ? 😊 háát be fogom majd..csak még nem látom tisztán, hogy hogyan... ennyit nagyon egyszerû volt lemodellezni, de innentõl szerintem kicsit bedurvul majd a dolog, mert nem tul jo a model "geometriája" fõleg a száj sarkainál, de majd ha lesz több idõm próbálkozok.

dddstudio.tk

youth
Nem akartam így belepofázni a fórumba de láttam az elsõ fejet amikor emberi textúrát tettél rá és tatszett, de ez csak az én véleményem...

Youth

youth
Nagyon szép!!!
De miért nem fejezed be? szerintem menne neked a "real" fej is és azzal több elismerést is kapsz.. mert igazi élethû fejet nehéz megcsinálni... szóval szerintem csináld meg, menni fog!!! 😊
szia

Youth

Rigley
na mégegyszer:

dddstudio.tk

Rigley
juaaaaaaaaajj ! a régi freeszar szerverem címét irtam be bocs... akkor mindjárt menni fog.... türelem...

dddstudio.tk

Rigley

hogy lehetek ekkora béna ????

dddstudio.tk

Rigley
köszi a szemes linket nagyon jó az a tutorial, ezt csináltam belõle :

dddstudio.tk

Rigley
köszi megnézem.és sok sikert a szakdogához ! 😊

dddstudio.tk

Rigley
Nem tudjátok, hogy miért tûnik el az alpha a képekrõl, ha image exposure-t használok a render után ??

dddstudio.tk

Rigley
kösz, örülök, hogy tetszik. az autó-t tutorial alapján csinálom, és amíg Philip Meyer nem folytatja, addig én se akarom, mert végig szeretném követni a tutorialt.

dddstudio.tk

Te :-)) ez egyre jobb.

Szep tisztak a dolgaid.
DE!!! :-)
Az autot tessek befejezni!
Rigley
köszi!

dddstudio.tk

Rigley
jjjjjjiiiiiiiihhhááááááááááá 😊

dddstudio.tk

Rigley

égetem itt magamat...

dddstudio.tk

Szem tema:
http://amber.rc.arizona.edu/lw/shades/shades.html
ill.:
http://amber.rc.arizona.edu/lw/newshades/
Rigley

beszarás, nem tudom mi lehet a baj...

dddstudio.tk

Rigley
abrakadabra:

dddstudio.tk

Rigley
abrakadabra:

😊

dddstudio.tk

Rigley
képet meg belinkelem máshonnan

dddstudio.tk

Rigley
köszi, megprobalom megkeresni (plugint)

dddstudio.tk

Rigley
vezze én se látom, lehet, hogy beszart a free szerverem

dddstudio.tk

face = feca3d
Hali,
Csak en nem latom a kepeket?

szem:
Talalsz a neten egy Shades plugint, amivel egesz turheto szemet lehet kesziteni + van nehany tutor a szempingalashoz. ;-)
Face nagyon eltunt.
Rigley

dddstudio.tk

Rigley
bakker

dddstudio.tk

Rigley
hoppá azért ennél nagyobb 😊
img

dddstudio.tk

Rigley

Nem nagy update, de nem akarom, hogy meghóljon a topic 😊
tényleg, hogyan tudnám texturázni a szemeket? van valami ötletetek ?

dddstudio.tk

Rigley
nekem nincs sorry., de azt csicsergik a madarak, hogy a #3dwarez (efnet) szobában, ha szépen kéred, akkor elküldik, vagy mondanak egy címet ahonnan leszedheted.

dddstudio.tk

7.5b-hez nincs meg crack vagy valami ?
Rigley

😊

dddstudio.tk

A valaszt elkuldtem.
Rigley
én egyáltalán nem tudok animálni (még) LW-el, sajnos ebben nem tudok segíteni.

a mirc-rõl, meg a többirõl annyit, hogy mostanában nem tudok internetközelbe kerülni csak nagyon rövid idõkre, és chatelni sincs lehetosegem, de ha megfelel postai uton az amirõl beszéltünk akkor dobj egy mailt (persze utánvétellel 😊 a LightWave-t pedig tényleg idén kezdtem csak használni, de elõtte kicsit Maya-ztam és max-eztem is... szerintem nem olyan jok amiket csinálok, de amit te írtál azt akkor bóknak veszem 😊)

dddstudio.tk

Mi a gondod?
Ird meg emailben, hatha tudok segiteni.
ember
pff lol
Rigley
hehe köszi 😊)

dddstudio.tk

Rigley
Hello, most itt tartok:

dddstudio.tk