Lightwave 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tud valaki a 7.5b update-hez crack-et ?
vagy esetleg egy ISO-t ?
dddstudio.tk
Produkalt nehany hatra arcot es az az erzesem, hogy lassult a dolog.
7.5b-t haszáljátok ? én felraktam, de nem használom ki az uj funkcioit. nagyon várom már a 8-ast...
dddstudio.tk
joo kerdes :-)
Elvileg azt, de a "Full Precision"-t is szoktak emlegetni.
Lasd FP Gamma, FP Blur
nekem is image viewer FP-re van állítva... nagyon szeretem, mert szinte minden renderemet állítgatom az exposure controllal a végén, sokkal jobb mint pl. Photoshop-al, a high-range adatok miatt. tényleg az FP mit jelent ? floating point ?
dddstudio.tk
Ne is torodj vele. (hahaaaaa)
Egy kis mezei, egyszeru magyarazat:
A kepeket (JPG) amiket pl. a Galeriaban nezegetunk, LDRI-ek (Low Dynamic Range Image) es 24 bitesek. Csatornankent (R,G,😎 8-bit.
A HDR kepek 96-bitesek, csatornankent 32-bit (Pl. LW/Flexible Format *.flx +Alpha) . Ebbol is latszik, hogy lenyegesen tobb infot lehet bennuk tarolni, mint a hagyomanyosokban.
LW-s kozelitesben:
A Render Option/Render display-ben ket modot valaszthatsz:
Image Viewer v. Image Viewer FP
Allitsd be a Default Gradient Backdropot majd F9.
A "sima" Viewer-nel a renderelt keped RGB ertekei csak 0 es 255 kozott mozognak.
Nezd meg Image Viewer FP-vel!
Az ertekek mostmar 0% es 100% kozott mozognak.
(Ha valakinek jobban tetszik akkor 0.0 es 1.0 kozott.)
Talalsz a Utilities/Generics alatt egy Backround Booster nevu plugint. Hagyd alapon, Enter majd F9.
A mért értekek (kulonosen a horizonton) mar 100% folott vannak (pl. 93.02%, 139.89%, 186.77%)
Ha ezt a kepet elmented egy LDRI-ben (pl. TGA) akkor a 100% feletti ertekek elvesznek. Ha viszont ezt elmented HDRI-ben (pl. *.hdr (Radiance format) vagy *.flx) akkor az ertekek megmaradnak.
Hogy minek es miert? Majd kesobb, ha lesz egy kis idom.
+1 dolog:
Az Image Viewer FP-ben talalsz egy Image Controlt.
Probald ki:
Exposure / White point: 2.0
Black point: 200%
Most mar az alap GR backdrop szineit kell latnod.
Azért írtam ide, mert ez a topic többek között szerintem arra is való, hogy az LW felhasználók megosszák egymással a tapasztalataikat, segítséget nyújtsanak ..stb. Esetleg olyan valaki is elolvassa, aki nem kérdezte, de érdekli a dolog.
Ha ez a pár sor lelki sérüléseket okozott neked, akkor nagyon sajnálom...
U.I.: Ezt pl. elküldtem volna mail-ben neked, de nem tudom, mert nem vállalod a kilétedet unreg-es barátom 😊
dddstudio.tk
Most így hirtelen ennyi, de ha esetleg kihagytam valamit, vagy nem értessz valamit, akokor kérdezz nyugodtan, megprobalok valaszolni.
Sok sikert !
dddstudio.tk
dddstudio.tk
Szerintem nagyon jók... mióta LW-zel ? Az auto hihetetlenül jól le van modellezve. Tudnál küldeni egy wireframe-t ? kiváncsi lennék rá, milyen technikával modellezted ? Én még elég kezdõ vagyok LW-ben, de én is csinálok egy McLaren sportkocsit, bár egy tutorial alapján... lassan majd szúrok be ujabb képeket rola.
Egyszóval nagyon tetszik.. talán próbáld megvilágítani HDR képpel, az élethûbb hatás érdekében... az ugyis a LW nagy erõssége.
dddstudio.tk
dddstudio.tk
képeket úgy tudsz beszúrni, hogy:
img src="www.ewefsef.wef/asdasd.jpg"
természetesen, írd át, a képed címére ( töltsed fel egy ftp szerverre pl. , ... )
és az egészet < > közé kell rakni
dddstudio.tk
Csináltam egy egyszerû hómpédzst, ha van kedvetek nézzétek meg, de nincs tul sok látnivaló egyenlore 😊
www.dddstudio.tk
dddstudio.tk
dddstudio.tk
Biztos megoldodna ha újra tenném a Windowst, de most nincs kedvem... Azért Köszi!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Gondoltam akkor elöször induljon a patch, de ott pediga "Lightwav.exe:missing or already opened!" üzenetet kapom.(persze a Lightwave\Programs mappába raktam és mégse)... Mi lehet a gond?
Kerestem, de pont ilyen update crack-et nem találtam. H-E-L-P!!!
Itt régebbi, de magyar nyalvû tutorial hegyek vannak.....
Nagyon kiváncsi leszek a végeredményre.
En itt tartok:
http://images.render.hu/img/2984.jpg
Bar ezt gondolom ismered.

dddstudio.tk
Most talaltam ide. Remélem lesz itt élet.
Rigley:
"el lehetne tuntetni a title bar-t"
Lehet. Este megnezem, hogy hogyan.
dddstudio.tk
dddstudio.tk