Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
H1: 1989
H2: 1990
L1: 1991
L2: 1992
Így tovább a legutolsó 1999-es L9-ig.
A linken egyébként azt írják hogyha L-es vashoz mindkét doksi kell, mert az L-ben csak kiegészítések vannak, a H az alap hozzá.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szereztem szervízkönyvet a géphez,de van 2 tipusjelzés,mégpedig H,és L jelzés,mit akar ez jelenteni?<#confused>#confused>
Itt látható..
Let the good times roll.
Tényleg, hallottátok hogy tesztelik az új csodaradart Békés megyében? Amellett hogy állítólag bármilyen fényviszony mellett jó képet csinál, elnyom egy második képet a jármû hátuljára is ha elhaladt, hátha elöl nem lenne rendszám. Ráadásul passzív, úgyhogy nem lehet zavarni vagy elõre jelezni sem mûszerrel. Annyira bíznak benne hogy állítólag nem is kell majd a delikvenst megállítgatni, úgyis meglesz a bizonyíték. Ez biztosan jó lesz az autóknál ahol állítólag szokás levenni az elsõ rendszámot manapság, de mit ér majd sötétített plexi+felhajtott rendszám kombóval szemben motornál?😊))
nem motorozom régota, csak egy kicsi 80-as DT-m van, valamelyik nap mentem épp haverékhoz, körforgónk felé indultam, elöttem egy full sáros fehér corsa ment, és hirtelen fékezett DE A SÁRTÓL NEM LÁTTAM A FÉKLÁMPÁT! mikor kapcsoltam, egyböl fék kézzel lábbal, de már nem tudtam mit tenni, rákenödtem elég lassu tempéoval a hátuljára a verdának... nem lett se nekem bajom, sem az autonak, nem estem el, sztem max 30-al mentem neki, indexet kivágtam, az autos is. Erre kiszált egy fiatal hülye picsa, h nem látom h fékezik? Miért nem figyelek?! Mondtam h sáros a kocsi és nem lehet a lámpát látni mikor süt rá közben a nap... erre megnézi a lökháritot, közben motyogja h aha persze... megszolal h szerencsénm h nincs baja és lelépett. Nem kérdezte egyszer sem hogy nem esett-e bajom, nem ütöttem meg-e magam, stb... megnézte a koszos autoját azt ennyi! Megvan azota roluk a véleményem...
>hogy egy városi motorozás más mint egy túra motorozás.
Abszolút! Mégpedig annyiban más, hogy a városi sokkal veszélyesebb 😊 Amúgy nem akartalak untatni a részletekkel, de most a hosszú hétvége alatt kerek 1000 km-t tekertem le 😄
>Ha lenne motorod -illetve feltételezem hogy nincs-
>és nap mint nap motoroznál
Van motorom, és nap mint nap motorozok. 9 km lakástól a munkahelyig, nagyrésze az M3 bevezetõ szakaszán, ami mindig tele van autókkal, és azok között kell végigaraszolni a ligetig. És azért írtam, hogy nekem más a tapasztalatom, mert nekem még semmi afférom nem volt azt a néhány esetet kivéve, amikor a sávban mellettem lévõ szabad helyre bejön az autós, mert nem vett esetleg észre, vagy bízott abban, hogy lassítok, és beengedem. Ezeket sem tekintem a testi épségem ellen irányuló merényletnek, csak ezekben az esetekben, õ számít az én jóindulatomra, mikor meg én akarok a felezõvonalon elõremenni, akkor meg én remélem, hogy elengednek. És az esetek nagytöbbségében el is engednek, félrehúzódnak elõlem, de nem csak a személyautók - akikrõl feltételezhetnénk rosszindulattal, hogy csak a kocsiját félti - hanem kamionosok, és buszok is! És ilyenkor soha nem mulasztom el, hogy megköszönjem nekik. Szerintem ez így lenne normális. Tök jó dolog a KRESZ, meg biztos okos emberek találták ki, de a jelenlegi közlekedési feltételek mellett a forgalomban résztvevõknek segíteniük kell egymást, különben mindenki a dugók közepén fog agygörcsöt kapni...
Peace!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha lenne motorod -illetve feltételezem hogy nincs- , és nap mint nap motoroznál rá jönnél valójában milyenek is az autósok. (NEM AZ ÖSSZES, mivel saját apám elengedi a motorosokat, sõtt némelyik még meg is köszöni!, és én is nem egyszer találkoztam rendes autóssal)
és a vita ami a motorosok és az autósok között van, most azt ne itt folytassuk, sõtt ne is vitázzunk róla 😊
Ami ebben az esetben igazán szánalmas, az az autósok, és motorosok viszonya egymáshoz, legalábbis ami a hozzászólásokból felvázolódik... Még szerencse, hogy én egész mást tapasztalok az utakon.
Hogy mit akart? Egyszerûen genyó volt!
Bár szerintem mindegy, mostanra már gondolom halott lehet (az autója meg ócskavas).
#hhwnd
Vannak ilyenek akik "kemények".
és az a videó megvan amikor a gyerek elindul egyenesen a fának és nem áll meg! 😄
vagy a másik aki gyorsulni akar aztán egykerék, jobbra, és rá a korlátra mindezt 15méteren belül 😄DDDDDD a sok <#lama>#lama><#idiota>#idiota>
Azt akarta hinni a barom, hogy tud motorozni!
A filmet hívják Ghost Rider-nek.
Dehogy most belémköthess, a ghostridermovie.net -en Ghostridernek írják õt is. <#wink>#wink>
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P