Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs ebben semmi meglepõ, egy igazi motorosnak van egy király motorja, meg valami olcsó hulladék autója hogy esõben is legyen valami.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Phoenix007
Hátezkész...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

vizes
Igen, jól láttad.

Itt a teljes kép

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

wartburgal huznak egy ilyen mocit?<#wilting>
SitatiS
<#vigyor5>

Let the good times roll.

Phoenix007
Javítsatok ki, ha tévednék, de jól látom, hogy egy Wartburg után van kötve? 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

vizes
Ma délután fotóztam, sajna messzirõl és a trailer is haladt..

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Boconadi
R1-en jobban mutat 😛
Boconadi
vagy Devil, illetve Termignoni.
RaST
Ocsmány ;D

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

allock
nemtom, nemtetszik valahogy 😄d
inkább már yo ksi Two Brothers dob <#eplus2>

#hhwnd

Boconadi
itt meg R1-en:

Boconadi
jah. Párszáz ezer lehet rá a rendszer 😄
allock
MV Augusta hajazás? 😄

#hhwnd

Boconadi
<#hehe>

RaST
Ikken ;]

allock
Fazer?

#hhwnd

Boconadi
natyon szép 😞
RaST
My motobicycle ;]

Azért mert azokat jobb=drágább cuccokkal szerelték.

JGTC
Stock (my bike)

Metal Speed

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Metal Speed made in Japan csak ennyi mondok 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Boconadi
Ez jó nagy hülyeség...
Sima ZX-6R volt és vele párhuzamosan gyártották a ZX-6RR-t ami 599ccm volt. Az volt a drágább versenyverzió.

allock
*ZX636R

hát szinte kinézetre majdnem ugyanaz ahogy néztem a képeket, de sztem ZX636R-t láttam többet 😄

hja 'újét' néztem 😄

#hhwnd

A ZX63R is a 600-as ZX-R szériában volt, csak 2002-2003 környékén egy idõre 600 helyett 630 köbcentis motor volt benne, így próbálták a konkurencia elé hozni. Mondjuk hivatalosan nem tudom hogy így hívták-e, szvsz az is ZX6-R volt simán de lehet hogy tévedek. Mindenesetre idõközben visszaálltak a 600 köbcentire, te meg gondolom egy új árát nézted. Mivel a 630-asok már vannak 5-6 évesek, így értelemszerûen olcsóbbak mint egy új.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Roger6
Mert a ZX6R-t csak pályára tervezték. Szerintem utakon sem láttál ZX6R-t, csak 636-ost. Nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

allock
akkor az elõzõ ZX6R

de a ZX6R miért drágább mint a ZX63R?

#hhwnd

Boconadi
Olyan mintha ott alul az idomnál szeme lenne, nem?

Kb az összes Kawa modellre ráírják, hogy Ninja. 😊

allock
az elõzõ Ninja jobban bejött 😊

#hhwnd

JGTC
ZX-6R 2007

Boconadi
Hát szerintem sem 😉
JGTC
OK! ejtsük nem érdekes

JGTC
tisztában vagyok ezzel, nem csak itt a fórumon találkozok evvel...nem is zavar

Boconadi
Hát én nem olyan nagy ellentétre gondoltam amilyenre ti, én csak egy kis rivalizálódásra.
JGTC
Írd már le akkor légyszi mire gondolsz szembenállás alatt, érdekelne? <#ticking> mert max ezt tudom elképzelni, gondolom nem gyújtják fel egymás motorját vagy hasonlók... <#vigyor1><#ravasz1>

Hát Én csak annyit mondok. hogy amikor a legutóbb kint voltam a Hringen a fazonnak hozták a dögszállíton a zsír új 675 Triumphját. Mikor kérdeztük, hogy "elestél?" Közölte, hogy "nem leállt". Nincs gyujtás, meg semmi. Na ha a 2 hónapos motorom leállna a versenypályán mondjuk a Mansell-kanyarban 120-nál, hát nem tudom, hogy örülnék-e neki. Lehet, hogy nem bíznék többet a motorban.

Nem arról van szó, hogy "szar" motor és azért sorolják hátra sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.
Egyszerûen csak többen vannak azok akik az S4-eseket szeretik.
(Más menettulajdonságok, nyomatékleadás stb. Ja, meg az ár 😊

Amúgy arra is kíváncsi vagyok, hogy akik a Triumph-ot "fikázták" azok közül hányan próbálták ki?!

Boconadi
Rohattul nem azt mondtam hogy mindenki un. Suzukis vagy Yamahás... Szó sincs arról hogy ki köszön kinek? Hol élsz?! <#idiota>
JGTC
hmm... írtam pár szót és micsoda özönt indított el 😊

Ha itt tartunk hogy melyik az aktuális év legjobb gépe (Masterbike 2006) akkor amit említettél a Gixxer melett az is csak harmadik a listán. Az ár dologban eggyetértek a Ducatinál, ezért sem vennék olyat, viszont csipázom és szerintem nem olyan "szar" motor mint amennyire hátrasorolják sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.

#1516 Összehasonlítót én sem olvastam a "csoda R1"-rõl de sima tesztet igen, nem tudtak róla rosszat mondani egyedül csak a kormánylengéscsillapító az ami kevés rá... de nem próbáltam szal nem is akarok belemenni ebbe mélyebben 😄

#1515 LOL ez egy marhaság! Haverod nem köszön, egy Suzukis-nak???
Ilyet még nem is hallottam, ez nem olyan mint annó a BMW<->Merga ellentét. Még ha azt mondaná h egy robogósnak nem köszön azt lehet megérteném...

Amúgy meg nekem Hondám volt-van és semmi bajom a más márkákkal, mindenkinek szíve joga h mit szeret, én a saját véleményemet írtam le...

Még annyit ha tehetném vagy R6ot vagy, vagy Daytona 675-öt (ami itt szépen le lett fikázva már) vennék, vagy az új 600as Ninját. 😊 NEM R1-et, vagy 1098-at!!!!!!!!!!!!

Köszöntem szépen.

Ja, hogy a bajnokságról van szó! Akkor viszont tudjuk, az sem mindegy ki ül rajta!

Én amúgy széria motorokra gondoltam

Boconadi
<#mf2>

Igen, bocs, eggyel visszább ment volna.

Hát akkor mihez hasonlítsuk? Egy bajnokságban fognak futni.

Gondolom ezt véletlenül címezted nekem a #1515 helyett.

Az mi, hogy: "Yamahások általában szemben állnak a Suzukisokkal"?
Ha találkoznak az utcán akkor leszállnak és összeverik egymást? 😊

Ez is olyan butaság, hogy valaki yamahás meg szuzukis. Ezek általában hozzá nem értõk de van egy motorjuk és azt dicsérik agyba-fõbe a többivel szemben.

Persze létezik pl suzuki-párti de ez azt jelenti, hogy õ kipróbálta a többi három tipus modelljeit is és az alapján dönt.

Ja, amúgy az 1098-as V2-es nem? Én nem hasonlítanám a S4-esekhez.

Még akár le is csesznélek ha nem volna egy Yzf 600R Yamahám is!!!!!<#mf1><#mf1> Nekem tetszik az R1 is az új meg az összes régi is, csak nem tetszett ahogy JGTC közölte, hogy csak az új R1 veszi fel az 1098-al a versenyt. Elfelejtvén azt az egyszerû tényt, hogy az összehasonlítótesztek 90%-át a Gixxer 1000, meg a ZX-10R nyeri már 2 éve.
Az meg lehet, hogy letesztelték az R1-et, de az nem összehasonlítóteszt, de legalább is nem itt Mo-on.

Van 20 ló hátránya ugyanakkora súly mellett egy 1000-es japánhoz képest, nem lesz sehol hozzájuk képest. Tulajdonképp ugyanazt tudja mint a 999 csak száz köbcentivel nagyobb motorral.
És miért pont az R1 lenne az amivel végképp nem bírna?😊 Évek óta szokás emlegetni az aktuális új "csodaR1"-et, aztán valahogy mindig kiderül nem jött be a dolog. Idén se nagyon mutatta meg pályán hogy hûde kemény lenne, valahogy mindig elékeveredett 1-2 abból a béna Gixxerbõl (is).😊