Motoros képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Azért mert azokat jobb=drágább cuccokkal szerelték.
Metal Speed

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hát szinte kinézetre majdnem ugyanaz ahogy néztem a képeket, de sztem ZX636R-t láttam többet 😄
hja 'újét' néztem 😄
#hhwnd
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kb az összes Kawa modellre ráírják, hogy Ninja. 😊

Nem arról van szó, hogy "szar" motor és azért sorolják hátra sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.
Egyszerûen csak többen vannak azok akik az S4-eseket szeretik.
(Más menettulajdonságok, nyomatékleadás stb. Ja, meg az ár 😊
Amúgy arra is kíváncsi vagyok, hogy akik a Triumph-ot "fikázták" azok közül hányan próbálták ki?!
Ha itt tartunk hogy melyik az aktuális év legjobb gépe (Masterbike 2006) akkor amit említettél a Gixxer melett az is csak harmadik a listán. Az ár dologban eggyetértek a Ducatinál, ezért sem vennék olyat, viszont csipázom és szerintem nem olyan "szar" motor mint amennyire hátrasorolják sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.
#1516 Összehasonlítót én sem olvastam a "csoda R1"-rõl de sima tesztet igen, nem tudtak róla rosszat mondani egyedül csak a kormánylengéscsillapító az ami kevés rá... de nem próbáltam szal nem is akarok belemenni ebbe mélyebben 😄
#1515 LOL ez egy marhaság! Haverod nem köszön, egy Suzukis-nak???
Ilyet még nem is hallottam, ez nem olyan mint annó a BMW<->Merga ellentét. Még ha azt mondaná h egy robogósnak nem köszön azt lehet megérteném...
Amúgy meg nekem Hondám volt-van és semmi bajom a más márkákkal, mindenkinek szíve joga h mit szeret, én a saját véleményemet írtam le...
Még annyit ha tehetném vagy R6ot vagy, vagy Daytona 675-öt (ami itt szépen le lett fikázva már) vennék, vagy az új 600as Ninját. 😊 NEM R1-et, vagy 1098-at!!!!!!!!!!!!
Ja, hogy a bajnokságról van szó! Akkor viszont tudjuk, az sem mindegy ki ül rajta!
Én amúgy széria motorokra gondoltam
Igen, bocs, eggyel visszább ment volna.
Az mi, hogy: "Yamahások általában szemben állnak a Suzukisokkal"?
Ha találkoznak az utcán akkor leszállnak és összeverik egymást? 😊
Ez is olyan butaság, hogy valaki yamahás meg szuzukis. Ezek általában hozzá nem értõk de van egy motorjuk és azt dicsérik agyba-fõbe a többivel szemben.
Persze létezik pl suzuki-párti de ez azt jelenti, hogy õ kipróbálta a többi három tipus modelljeit is és az alapján dönt.
Ja, amúgy az 1098-as V2-es nem? Én nem hasonlítanám a S4-esekhez.
Az meg lehet, hogy letesztelték az R1-et, de az nem összehasonlítóteszt, de legalább is nem itt Mo-on.
És miért pont az R1 lenne az amivel végképp nem bírna?😊 Évek óta szokás emlegetni az aktuális új "csodaR1"-et, aztán valahogy mindig kiderül nem jött be a dolog. Idén se nagyon mutatta meg pályán hogy hûde kemény lenne, valahogy mindig elékeveredett 1-2 abból a béna Gixxerbõl (is).😊