Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Königstigrincs
valami hiba van. blitz multy nem jön be! http://www.gamespy.com/ lehet a gamespy döglõdik? pedig regisztráltam is és a programot is újra futtattam....

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

AndrewT
jogos! errõl a mod-sorozatról el is feledkeztem

Axon
Felbontást én 1600x1200-ban tolom, ennél nagyobbal még nem próbáltam, mert nem volt nagyobb monitor. Egy kis apróság, hogy a modern haditechnika nem a Cuban Missile Crisis-ban jelent meg elõször, hanem a Total Challenge 5-ben.

ok
Königstigrincs
minden nap 22-után fent vagyok blitzkrigen a héten, ha van aki szeretne multyzni az írjon oda

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

tudom h nem össze vissza dobja,csak ugy értem h függetlenül a játéktól..pl hiába tiéd háromnegyed része a térképnek..mindég mindkét fél ugyanannyit kap! Érdekesebb lenne ha zászlópontok szerínt jönnének az erõsítések. A 2v2 jó,csak én már ki ábrándultam belõle a lag meg a kilépések valamint a nob-ok miatt...annó 10 2v2bõl jó volt ha 2õt végig tudtam játszani...
AndrewT
nem össze-vissza jön, általában 10 percenként az editorban is látható, elõre meghatározott erõsségû és mennyiségû egységek, van ahol folyamatosan erõsebb, van ahol folyamatosan gyengébb utánpótlás érkezik (pl. Uferstraße), legalább is a gyári mapokkal ez a helyzet, a custom térképeknél meg ahogy összegányolják.

szerintem a 2v2 sokkal izgalmasabb, lehetõség van csapatként mûködni, egymást segíteni, de ízlések és pofonok.

@ngazsi: nagyon ötletes animáció, a szerb portálon láttam az ágyús videókat is, apró részlet, de sokat dob az összképen

ngazsi! ÍÍRtóóóó pöpec a hummel!!!!! -Hát ez ..vaalmi döbbenet tetszik!!! No ilyesmire gondolok! egy ujabb 2Ds motorral ki javítani a blitzkrieg hibáit..és B3! Nem kell oda nagy valami...báris nem kellene...a multiban is javítani kellene,pl h a zászlópontok alapján jöjjön erõsítés..ne igy össze vissza..és király játék lenne!!!
hagyd a fenébe a 2v2õt..1v1 a harc
ma holnap játszunk egyet! irtam privátot olvasd el!!!
Königstigrincs

Königstigrincs
bkker mért van az ,multyban ledobja a játékosokat most az egyszer engem is ledobott,, 😞 ennyit a 80 perces csatáról, berlin védelménél voltunk, 2vs2 játékossal...

Ha a nemzetközi modder társaságban egy kicsit is nagyobb lenne az összetartás és nem pazarolnánk el némelyek a tehetségüket, már elkészülhetett volna a BK3. Ehelyett számtalan bõrt nyúzunk le állandóan ugyanazokat a témákat körbejárva. Nagyon sok jó ötlet megvalósult és nagyon sok egyszerûen lehetetlen megvalósítani addig amíg nem kapunk engedélyt a játékmotor megváltoztatására. Ez viszont nyilvánvalóan nem fog bekövetkezni. Tehát maradnak a modok... Más játékok maximum ötletet adnak, élményt nem nyújtanak..
EGY KIS ÚJDONSÁG:

Königstigrincs
én is max képernyõn tolom, gooliath persze,! 😊

andrew amit írtál igen jóra sikerült , én is próbálgattam már sok stratégiai játékot , a gyárépítgetõs buta command concuer gold , a red alert 3 elég mesés...lol, az összes command concuer de meguntam a gyárépítgetõs nem élethû játékot és tényleg a blitz a legjobb, pár hibát leszámítva ami ugye lagból adódik, tényleg foglalkozik még valaki ezzel a játékkal, karbantartást nem igényel multy módban? szerintetek egyszer befuccsolhat a közeljövõben 10 évet bírt és mindig mûködik szinte ingyen.

nekem 1284-1024-32 -õn megy..ezen tolom..én ugy látom ez a felsõ határ is...
huu de szép sok hozzászólás jött! Nagyon jó volt végig olvasgatni! Teljes mértékben egyezek veletek...mintha a saját gondolataim írtátok volna le..

Königstigris- pak front final! a pálya neve..ismerem! 😊 a jövõ héten volna kedved játszani egyet?

Königstigrincs
http://www.pic-upload.de/view-13869103/gy--zelem-3.jpg.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-13869103/gy--zelem-3.jpg.html

Königstigrincs
😊 http://www.pic-upload.de/view-13869103/gy--zelem-3.jpg.html ez történik azután mikor a szovjet színekben lévõ ellenfelem megszakadt laggal befejezni kényszerült a támadó offenziváját a csapataim ellen, én ezután szétvertem az õ árván maradt egységeit német tankjaimmal.! Jó ez a blitz csak néha elõfordul hogy lag hiba miatt hamarabb véget ér a multy mód! Ó bárcsak felügyelnék, javítanák,, ezt a remek taktikai játékot!!!!!!!!!!

AndrewT
a Blitzkrieg-ben az a szép, hogy a legenda szerint annak idején a Nival-os srácok csak pusztán szórakozásból, a Silent Storm fejlesztése mellett-mögött álltak neki ennek, aztán olyan produktum lett belõle, amit piacra dobhatónak tartottak, a fogadtatás pedig átütõ erejû volt. aztán amikor tudatosan készültek a második résszel, hogy aztán azzal durván odateszik magukat, azt mondom, hogy durván melléfogtak, de szerintem aki a Blitzkrieg 1 légkörét, koncepcióját magáévá tette, annak a közös alap ellenére is kicsit rossz szájíze volt a második részt játszva. félreértés ne essék, a második rész is elég színvonalas, de az 1-hez képest azért jó néhány szempontból visszalépés.

és gyakorlatilag 2003 óta nem született ehhez fogható felfogású játék, talán a Theatre of War, ahogy említitek, valóban hangsúlyt fektet a Blitzkrieg-örökségre, de az már egy kicsit más mûfaj (a mûfajon belül). a játék Enigma-motorjával viszont számtalan kiegészítõ, leágazás vagy teljesen független játék látott napvilágot, ez, illetve a szanaszéjjel moddolhatóság, a nagyfelbontású textúrák kezelésének a képessége teszi még most is életképessé (csak összehasonlításképpen, bizonyos évente megjelenõ óvodás lövöldékhez semmilyen editort nem mellékel a fejlesztõ, vagy a kiadó nem engedi, az új tartalmak megjelenése, megjelentetése kizárólag a fejlesztõ privilégiuma, méghozzá jó adag zöldhasúért cserébe érkeznek a manapság divatos DLC-k), és az erre ráépülõ közösség tartja életben a munkáival (az elõbbi példát továbbfolytatva, ez egy 9-10 éves játék, amihez mindig is lehetett és lehet saját tartalmakat gyártani, mert nem kell attól tartani, hogy a menetrendszerûen minden év novemberében érkezõ "új" rész miatt a régit elfelejtjük. ez egyrészt a Blitzkrieg unikum-jellegét erõsíti, másrészt azért enyhe kritika a fejlesztõkre nézve, ugyanakkor a Blitzkrieg 2 valóban minõségi változást hozott az elsõ részhez képest, az már más kérdés, hogy ez milyen irányt vett, kinek tetszik és kinek nem).

a másik szempont, a második világháborús témáról a modern környezetre való tolódás trendje (ami szerintem idõközben elcsépeltebb lett, mint amennyire váltásként és megváltásként beszéltek róla), és csak halkan jegyzem meg, hogy a Cuban Missile Crisis nevû Blitzkrieg-motoros gyöngyszem elõbb lépett rá erre az útra, mint a lövöldék.

akadnak jó stratégiai játékok, ez kétségtelen. de az egyik csúcspont az mindenképpen a Blitzkrieg még mindig, és a jelenlegi trendeket elnézve az is marad. nemrég volt szerencsém a gépemet modernebbre cserélni, és így kipróbálni néhány "stratégiainak" nevezett játékot is, de valahogy mindig az a vége, hogy visszatérek ehhez a játékhoz, mert tud valami olyan pluszt nyújtani, olyan hangulatot teremteni, és lekötni, amit nem sok másik játék tud.

és akkor itt szeretnék segítséget is kérni. vannak tapasztalataitok arról, hogy lehetséges-e 1600x1200-as felbontás felett, elsõsorban 1920x1200-ban futtatni a játékot, vagy ablakban?

Königstigrincs
Igen ,elõttem szólónak, sajna ez van itt a wot is tele hibával ,egyre jobb gépet igényel.. sok patchet letölteni ,javítócsomagok stb stb.. eléggáz hogy ilyen a net, mindenki netes játékkal játszik, ha kijön a sword of justice is azt is csak neten keresztül lehetm ajd nyomni. mi értelme ennyire függni a nettõl! szar dolog de ez va csak a pénz számít és jelenleg ebben van a pénz! Én is visszasírom a 2000-es éveket, a blitzkrieg nagyon jó játék volna ha hibáit is javítanák pl multy módban. Szeretem mert nem csak a lövöldözgetõs, bujócskázós marhaságokról szól mint a legtöbb 3d GRAFIKAI MAXOS netes böngészõs játék hanem gondolkodni kell, taktikázni... néha úgy érzem mint ha egy filmben lennék és annyira izgalmas tud lenni. Szeretem a 2 d-t mint ahogy a hadvezérek is szerették a csatateret belátni magas dombokról vagy a tervezõ asztalon a maketteket tologatva döntéseket hozni. Blitz régi verziója annyival jobb a 3. nál hogy élethûbb a 3. nál már elkövették azt a hibát hogy tlee tették a a jatekot ikonokkal, ,stalingradnal i s azt szerettem" hogy élethû és a roncsok is megmaradnak....az ilyen játékok élvezetese fõleg multyban*Itt van a régi blitz agépen tele modokkal , akkor ott a panzers phase is és mégis ablitzel játszok hiába lehet a panzers phase-nál zoomolni meg a grafikája is szebb valamivel de mégis a blitz a nyerõ a maga elavult verziójával!!!!!!!. Ez an em mindegy, nem minden a grafika! játék élmény sok mindenrõl szól.

Axon
Szerintem ennek a vonalnak teljesen vége. Nem lesz Blitz 3. A Blitz 2 is bukás lett. Ott van a testvér program a Sudden Strike, abból is megbukott a 3. rész. Talán még azt is megkockáztatnám, hogy nem is a Blitz 2-vel vagy a Sud 3-al volt a baj (bár sokan fanyalogtak), egészen egyszerûen a mai játékosokat nem érdekli ez a stílus. Csili-vili 3d-s fps-ek kellenek, ezekkel játszanak. Na meg a multis játékok hódítanak és a böngészõben játszható játékok, mint például a város építõs, harcolós, kertet tervezõs játékok.
Ez a vonal nagyon keveseket érdekel.
Jó példa erre a Theatre of War. Én ezt a játékot a Blitzkrieg és a Sudden Strike játék tovább gondolásának tartom. Nagyobb léptékben, gyönyörû grafikával ellátva. Még sem lett túl nagy siker. Igaz, már megérte a 3. részt is, de például Magyarországon alig játszik vele valaki.
Megemlíthetnénk még a MOW családot is, ami elég nagy siker és nálunk is sokan játszanak vele. Tényleg remek játék, csak nekem a mikromenedzsment része nem jön be. Nem szeretek lõszer után kotorászni a halott katonák zsebében. Igazából ott csak néhány egységet irányító pályák vannak pont ezért. Bár jelentek meg nagy létszámú pályák is, de azok meg megosztották a játékosokat, hiszen ott képtelenség lõszert gyûjtögetni, meg minden katonát egyesével irányítgatni.
Na összefoglalva ennyi.

Königstigrincs
nem fog menni mert mindenki wotozik.. új videókártyával én is azt nyomnám de nem is bánom, nagyon eredeti és jó hangulata van a blitzkriegnek, én szeretem. mellesleg jön a sword of justice is ami meg magyar de az is csak"""" neten keresztül lesz játszható, ez van már minden játék így mûködik, pedig a hálónál nincs jobb na meg a modok-nál!! Idõvel majd rájönnek hogy hülyeség, csalásokra,bugokra ,pénzköltésre.. gondolok amik hátrányai a netes játékokak. Éljen a pc-multy !

ey de jó lenne ha ki dobnák a blitzkrieg 3at! egy 2ds motorral..finomabb megmunkálással! uhh
Königstigrincs
panzers phase one , two

aki tud ajánljon már blitzkrieghez hasonló géjmt...2.vh..jobb a 2d..
<#eljen><#puszis>
A HRA folytatódik készülnek a további pályák itt van néhány kedvcsináló kép tesztelési fázisból:

Königstigrincs

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Königstigrincs

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

én multizok szívessen ha van kedved a jövõ héttõl veled..egyenlõre meszelek..cirkusz van nálam de utánna bele lendülhetünk...

itt pedig meg találsz mindent ami csak kell..mindent!!

https://skydrive.live.com/?cid=27631bc4ef2b7047&sc=documents&id=27631BC4EF2B7047!973
Königstigrincs
http://www.pic-upload.de/view-13720640/bal4.jpg.html

Königstigrincs
http://www.pic-upload.de/view-13720640/bal4.jpg.html

....Balaton csata.

Königstigrincs

Königstigrincs
JA még volna egy két dolog, a panzerIV. a. H" módusulat(a lánctalp védõ páncélos) grafikája nem tölt be teljesen, valaki tudja hol lehet ezt orvosolni? Tengeri ütközetre még vevõ vagyok (mod).

Königstigrincs
Matthias-Hun***

Königstigrincs
multiplayerben is nyomhatnánk akit érdekel, Matthias a nevem.(fel fel vitézek a csatára, stratégia a blitzkrieg java)

Königstigrincs
üdv!Úgy döntöttem hanyagolom a wotot egy jó idõre már egyébként is untam , sok számít a fps -en a grafikán a gépen a pénzen ... és a sok bug na meg hülye gyerek ,szval váltanom is kellett így visszatértem a blitzkrieghez. Jobban szeretem a régebbi verziókat így jó helyen is járok ahogy észreveszem .Letöltöttem sok modot így van szép számmal de sajna néhány kiválóság nem jön be pl: az ardenneki mod meg a hra magyar ,pedig utóbbinál mindet leszedtem és beraktam kicsomagolva a datába.. nem lett jó így kivettem, csak az beveztö zene és magyar hátterek maradt benn,szvl aki tudna linkeket honnan lehet leszedni érdekesebbnél érdekesebb modokat a blitzkriegbe(olyat ami nen kavar be) annak örülnék és hálásan köszönetet is mondanék!😊 jelenleg kb vagy 12 misszió német ágon és ennyi usa valamint szövetséges ágon van még az egypályás modokból is egy rakat de jobban örülnék ha tudnátok küldetéses modokat ajánlani, lehetõleg 44 - 45 árnyékából na megy hra.hra -nál nem volt jó a nyelvezet minden elmosódott volt ezért vettem le.

szia magyargyerek! irtad h kursk-oltál...B1-ben? mission kurszk? ..az a király öregem! messze a kedvencem! ha van kedved multizni benne szólj! <#circling>
Már én is! 😊 Ha nem megy akkor jön a terepasztal.

Axon
Én is WoT-otok éppen most is 😊

A Wot és Blitzkrieg nálam is elengedhetetlen páros. Vicces, de a Blitzben meglehet csinálni azt mint a Wotban. Egy gyors Pz III-al körbe táncolod a lomhább ellenséges tankot. 😊 A Gzm-be belerakták az E szériát is. Már alig várom!

Sziasztok. Játszogatok a kedvenc játékunkkal még néha, legutóbb a télen fent volt megint Kursz-ot nyomtam elölröl kezdtem. Ezt nem lehet megunni. De most Wot-ozok egy darabig. Be szoktam kukkantani hozzátok jó látni hogy a játékunk újra él. Nem követem a mai játékokat elvagyok maradva teljesen, az új gamek nem vonzanak.Meg aztán a gépemen se fejlesztgetek 3 éve fullos volt azóta nekem megfelel. Grepolisoztam egy évet aztán ogame-t is nyomtam szóval ezeket az online vonalakat vittem. De valahogy mindíg a Blitzkrieghez viszatérek.

Örülök, hogy dübörög a Blitzkrieg! Én egy olyan isot találtam ami egy natur 7.00-as Gzm.
Ha Gooooliath felszeretné rakni majd elérhetõvé teszem a modolási lépéseimet. Akkor majd kiderül a csalás vagy nem csalás történet vége. 😊
Egy ilyen oldalnak örülnek. Ahol vannak ilyen plusz kiegészítõk. Pl a HRA modra ráraknék valami minõségi hang modot.

Axon
Említettétek, hogy ehhez a GZM-hez is készültek plusz küldetések.
Van valami hely, ahova össze van gyûjtve az összes plusz pálya és plusz küldetés ehhez a modhoz?

Axon
Ezer köszönet a mentett állásért. Betöltve itt is kockás a minimap, de csak kérni kell a pálya újrakezdését és akkor már a minimap is tökéletes.

Kipróbáltam az ailogic.dll-t, de nem mûködött. Kipróbáltam a #3524-es beírásban közölt minkét parancsot most is, de nem reagál rá semmit. Mint említettem a régebbi 7.20-as verziónál simán mûködött a cheat. Azt is el tudom képzelni, hogy ciril orosz betûkkel mûködik csak a cheat ennél a verziónál. Én azt a verziót szedtem le, amelyben egyetlen .iso fileba belegyúrták az orosz alapjátékot és a teljes 7.51-es verziójú GZM-et. Ennek nagy elõnye, hogy egyszerû telepíteni és nem kell patch-eket letölteni/telepíteni. Viszont úgy látszik, hogy ennél nem mûködik a cheat.

Csak próba képen néz már meg, hogy a x:\Blitzkrieg\Run\ mappában lévõ ailogic.dll megegyezik-e ezzel? ailogic.dll
Nálam ezzel jól mûködnek a csalások.
Itt a második német küldetés.

Szerintem az okozza a problémát. hogy orosz. nem elég egyértelmû a telepítése sem. Nálam viszont nagyon jól mûködik! A keretbõl is látszik, hogy nagyon ott van a hangulata! Az egységek sokszínûsége fantasztikus! A történelmi csaták eszméletlenûl durvák. Meg a mellék küldetések is izgalmat és kihívást okoznak. Líbiaban járok és már eleve tartok az orosz fronttól.
Én nagyon ajánlom neked. hogy próbáld ki! egy teljesen új játékot kapsz! Figyelem a fórumot és tudok neked segíteni a telepítésben.

hjajj annyi gond van ezzel a gzm-el..bisztos hogy jó az a mód...?! mindenki panaszkodik rá... 😞 Látom sok uj jármû van benne meg minden..de ennyi veszõdés vele.. huuuuu

Ez érdekes. Majd miután hazáértem tudok segíteni.
Azt nem tudod véletlenül. hogy egy küldetés teljesítésekor. Mi alapján adja az érte járó egységet?
lentebb már feltettem ezt a kérdést.