Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
A csalaást már számtalanszor próbáltam, de sajnos nem reagál rá. A 7.20-as verziónál még mûködött a csalás, de ennél a 7.51-nél már nem. Két gépre is telepítve van és egyiken sem mûködik.

Öcsémel laptopon rakjuk össze a multit.
Axon: Próbáld meg a csalást. Lentebb írtam, hogy mit kell a konzolba beírni.
Velem is elõfordult már, hogy nem adta be a következõ pályát. nálam az okozta a problémát, hogy rosszúl telepítettem a GZM- et.

Axon
Tegnap órákig pöcsöltem a GZM-el és végre sikerült a német kampány elsõ pályáját megcsinálnom. Ez az a bemutatós pálya. 18 feladat van rajta és nagy nehezen sikerült mindegyiknél kitalálnom mit is akarnak. 18. küldetés után kiírta, hogy minden sikerült, mindent megcsináltam, eltûnik az utolsó rózsaszín nyíl is. Aztán pedig nem lesz vége a pályának és nem adja végre a következõ pályát a spanyol polgárháború elsõ pályáját. Van valami ötletetek?
Nincs valakinek mentése véletlenül a spanyol polgárháború 1. pályájáról?

igen..én mondjuk jobban szeretem a szokványos 10 élet pontot..hol játszol GZM-et multiban?
Jövõhétvégén ki is fogom próbálni multiban a GZM-et. Ha jól emlékszem akkor a gyalogság életereje 24 pont. Amit nagyon nem szeretnek: álló helyzetben a tarackot. 😊

sem az alapban sem itt nem lehet...a B2ben lehet zoomolni
V Domino
Zoom-olni nem lehet az egérgörgõvel,mint az alapban?Szeretem sasolni az apró részleteket is.😊

R.I.P. White Europe

V Domino
Kösz a segítséget<#eljen>

R.I.P. White Europe

különben ezt a GZM módot az oroszok játszák game spyon sokszor..multiban...az azért jó móka lehet! Apropo..gzm-ben is dupla erõssek az emberek? 20 az élet pontjuk? az alapjátékban csak 10
szép beszámoló! kedvet kap az ember játszani! Látom sok német új egységgel is bõvült a repertoár! További képeket várok! üdv
Na egy kis javítás

A gyülekezési körletbõl hamarosan megkezdõdik a következõ elõrenyomulás. Mindenki pattanásig feszült idegekkel várja a parancsot.

Ez elõre nyomult páncélos éket hamarosan beéri a gyalogság.

A páncélos rajtaütés! Érdemes megfigyelni a kis térképen, hogy milyen messze nyomultak be a frontvonaltól.

A Luftwaffe is tiszteletét teszi.

Egy kis képi ízelítõ a hadmozdulatokról:

A híd egyik oldalát tartjuk. Az áttörési kísérletet is elfojtottuk. Kemény zárótûz érkezik a túloldal. A jobb oldali Pak 37 mm-es tankelhárító kezelõi hõsi halált haltak. Kikre hárul a feladat, hogy újra dörögjön az ágyú? SS legények elõre!

A válasz irdatlanul kemény. Az ellenséges légierõ keményen megtorolja.
Nagy árat fizetünk érte. A híd túloldala még mindig ellenséges kézen.

A gyülekezési körletbõl hamarosan megkezdõdik a következõ elõrenyomulás. Mindenki pattanásig feszült idegekkel várja a parancsot.
http://dl.dropbox.com/u/22491424/game%202012-02-16%2014-24-03-62.jpg
Ez elõre nyomult páncélos éket hamarosan beéri a gyalogság.
http://dl.dropbox.com/u/22491424/game%202012-02-16%2014-35-02-81.jpg
A páncélos rajtaütés! Érdemes megfigyelni a kis térképen, hogy milyen messze nyomultak be a frontvonaltól.
http://dl.dropbox.com/u/22491424/game%202012-02-26%2012-00-06-68.jpg
A Luftwaffe is tiszteletét teszi.
http://dl.dropbox.com/u/22491424/game%202012-02-26%2013-54-41-57.jpg

Nagyon bejövõs ez a GZM! <#eljen>

Azt elfelejtettem írni, hogy a 7.00 szövegét fordították le a google segítségével. Mivel a 7.50.1-re fogod másolni ezért kb 85%-ban lessz angol. Teljesen jól használható a sufni fordítás.

Minden rendben van! A 7.50.1 a legfrissebb verzió. Valószínûleg, hogy az iso elnevezése téves.
Már nem tudom, hogy hol találtam meg az angol verziót, de felraktam neked, IDE
Ide másold be a zip tartalmát:
:\Blitzkrieg\Run\data\

V Domino
Illetve pontosítanék:az indítóképernyõ jobb alsó sarkában 7.50.1-et ír,de az iso file elnevezése 7.51.<#fejvakaras>

R.I.P. White Europe

V Domino
Üdv!

Lehúztam GZM 7.51-et,szépen fel is települt,csak sajnos orosz nyelvû.
Valahol találok hozzá angol nyelvi fájlokat?

R.I.P. White Europe

Nagy kedvenc a SS2 + RWM 6.8 mod! Rengeteget toltam vele. A decemberi szabadságolás alatt még egy 6 fõs multit is összehoztunk. Nosztalgikus volt. Kegyetlenül mentek a parancs kiáltások. <#nevetes1>

s1lkforrent
Skandallum, és Sudden Strike topikok kihaltak, és itt lebzselnek az armchair general-ok.
Egyébként találtam ilyet ni: SuSt Rolling Demo anno '99

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Egy kérdés a GZM mod-al kapcsolatban:
Mikor egy fejezetet csinálsz. A hadmozdulati térképen a fõ célpont mellet vannak a mellék küldetésének. Ezek teljesítéséért kapjuk az új egységeket. pl. 3 egységet ad. Teljesítem, de csak a küldetés elõtt felsorolásból az elsõt adja. Akkor most újra meg kell csinálnom, hogy a másodikat adja, és harmadjára a harmadikat kapjam meg?
Azért kérdezem, mert végre elérhetõ a 88-as löveg. Igaz még csak egy páncélozott kocsira felszerelve. De szükségemvanrá, hogy megfelelõ tûzerõt, gyorsan tudjak átcsoportosítani a kritikus pontokra.

Axon
Köszi a mentést. Elindul vele a játék, csak a minimap-ot kikockázza. A szokásos fekete-fehér kockákkal.

Nem tudom, hogy a HRA-t hogyan készítették, de talán egy próbát megér.

"A gzm7 alapértelmezésben a Sztalingrad játék ailogic.ddl-jét használja ennek a dll-nek a kódja a @Password( "Panzerklein" ) helyett a @Password( "www.dtf.ru" ) a többi kódot ezután kell beírni."

Total Challenge sorozatot honnan tudnám beszerezni? Még sosem volt hozzá szerencsém...
nálam nem akar mûködni a csalás, valaki le tudna írni egy mûködõképes csalást a HRA-hoz
próbálj egy gábotól kérni segítséget... magyar blitzkrieg oldalon! vagy csalj...üdv
Sziaszotk!

Remélem valaki tud segíteni. A HRA módot csinálom most, azt hiszem a 6. pályánál járok. Egy magaslatot kell elfoglalni és egy várost, ennyi maradt a feladatok közül. a teljes terepet uralom, sehol egy ellenséges egység mégsem ugrik a következõ pályára.
nézz utánna torrenten..vagy rapidsharen...nehéz de le szedhetõ..azelõtt volt itt a forumon millio link rá...
Remélem Axon tudok segíteni ezzel: Lengyelország megtámadása

kerestem ezt a burning horizont 2-t de sehol sem találni. Tudsz valami linket esetleg?
miért nem kéred el a sráctól shtchoo-tol a saveját..elvégre õ is német kampányt tolja...😊
Axon
Nekem van vele egy kis gondom. A német kampány elsõ pályáján - bemutató pálya - nem tudok átmenni. Egyszer sikerült cheat kóddal pályát ugranom a melóhelyemen, és ki is mentettem, de az a mentésem elveszett. Otthon viszont már nem mûködik a pálya ugró cheat kód. Mondjuk erre mások is panaszkodtak itt a fórumon.
Szóval nem tudok vele játszani. Az egyik részfeladatnál akadok el. Megcsinálom, de nem tünteti el a kis rózsaszín nyilat és nem adja a következõ küldetést. Valami bug, ami másoknál is jelentkezik, ezért kell(ene) a pálya ugró cheat kód.
Mostanában a Bourning Horizont 2-vel játszadoztam, de abban is az elején vagyok.

apropo,AXON te hogy álsz a GZM-el? nem olyan rég te is meg indítottad..bele fáradtál? nehéz?
7200m? az igen! szép beszámoló,tanúságos, hangulatos! várom a többi képet is! Én épp most felyeztem be egy kampányt blitzkriegben,most pihenek..de mihelyt vissza térek én is linkelek képeket! Jó játékot,örülök hogy zajlik a topikon valami! Forever blitzkrieg

A gyalogság támogatásának elengedhetetlen eszköze:
Pak 37 mm Modell 35/36
A 37 mm-es tankelhárító ágyú lõtávolsága 7200 m. 450 kg-os súlyával tankelhárító fegyver-neméhez mérten könnyû és egyszerûen mozgatható volt.

7 igazolt találat utáni látkép!

Kihasználjuk a terepviszonyokat, lendületben kell maradni. Blitzkrieg!

örülünk ha megy! majd dobj képes beszámolókat had látjuk mi is a hadmûveleteidet! 😊
Sikerült rájönnöm a problémámra.
Rosszul telepítettem a GZM modot. Az elõbb leírt sémát elhagyva a következõ volt a megoldás.

Blitzkrieg\Run\data\ mapába raktam bele a GZM 7.00 , 7.50 , 7.50.1. és az angolosítás fájljait.

Lengyelország megtámadása megkezdõdött! Achtung Panzer!!!

Sziasztok!

Belelendültem a GZM 7.50.1 mod német kampányába. A spanyol polgárháború után olyan problémával találkoztam amire hosszas keresgélés után sem találtam megoldást.

A lengyel hadjáratot kezdeném, de nincs kijelölhetõ kereszt a térképen. És hiába kattintok, hogy tovább nem történik semmi. Gyakorlatilag nem tudom elkezdeni a lengyel hadjáratot.

A Blitzkrieg szûz 1.2-es verziójára telepítettem a GZM-et a következõ módon.
1. A BLITZKRIEG\Run\data\ mappában hoz létre egy mods nevû mappát
2. Ebbe az új mods mappába telepítsd a GZM 7.00 alapjátékot
3. Az újonnan kapott ailogic.dll-el írd felûl az eredeti játék hasonló fájlját.
4. A 7.50 és 7.50.1 javítást pedig a Blitzkrieg\Run\data\ mappába másoltam.
5. Letöltött angolosítást is a Blitzkrieg\Run\data\ mappába másoltam.

Szépen fut a játék win 7 x64 alatt. Semmilyen problémát nem generált a játék.
De a lengyel hadjáratnál megadta magát.

Elõre is köszönöm a segítõ fáradozást!

Hát nem olyan biztos az ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

jaja érdekes...kellene multizni benne
de sajnos olyan gyéren van társaság (magyar) aki játszana..különben az sem biztos h lehet multizni benne...
Amúgy nem tudtam már várni arra hogy ki ne probáljam a Turánt meg a zrínyit , rohadt jól meg lettek csinálva ! 😄 szóval ezer köszönet ngazsinak ! 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

öööö is-is xD ,de csak akkor ha a gép tápja fel nem forr 80fokra ! xD

zoli,te játszani akarod vagy kreálni a HRA-t ? <#nevetes1>
Ha az editor belassul akkor le kell állítani a hátérben futó alkalmazások közül az összes szükségtelent valamint minden más alkalmazásból kilépni.
Ha tényleg játszani akarsz vele akkor, ha mindent feltelepítettél (ha magyar nyelven akarod játszani akkor a localhun.pak fájlt be kell másolni a Blitzkrieg/run/mods/hra/data mappába de a localeng.pak fájlt törölni kell!) elindítod a BK-t, Menü - beállítások - mod betöltése gomb - HRA KIVÁLASZT!
Vissza a fõmenübe - Új játék - Készített játék - Egyedi háború - Magyar Királyi Honvédség-re katt. És már indul is a magyar kampány.

Ha pedig szétszedni akarod akkor mindent ki kell tömöríteni és úgy is kell hagyni az alábbi fájlstruktúrába: Blitzkrieg/run/mods/hra/data mappába kerül az összes!!! többi kibontott mappa!! nem külön a fájlok hanem a buildings, obijects, units, maps, stb mappa. A mappákon kivül van néhány fájl amiknek itt a helyük ezek: a consts.xml, mod.xml, modobjects.xml, partys.xml.
Ha mindent jól csináltál, akkor így is el fog indulni kibontva a mod.
Ha kibontottad a térképeket akkor azokat célszerû a Blitzkrieg/run/data/maps mappába másolni mert ha az editorból akarod elindítani az csak ebbõl a mappából lehetséges.
Valami most sem stimmel , újratettem azegész játékot , de a pályákat csak akkor látom az efitorban ha ideteszem :NivalInteractive\Blitzkrieg\Run\data, és kb 10-15 percig tölt be egy pályát az editor , de mikor mentenék kifagy ! :/
az ne mjó ha az egészet kicsomagolom egy egy filebe tömörittem ?
Neked hogy van ? képet tudnál mutatni ? Meg magyarázatot hogy mégis mit hova ?
Ne haragudj , hogy ennyire béna vagyok , de tényleg nem értem , és szeretnék már játszani vele nagyon 😊

HRA :
1. Az egységkönyvtárban vagyis az eredeti enciklopédiában tudatosan nem szerepelnek a magyar egységek. Ez azért van mert a játék könyvtár felépítése olyan hogy az enciklopédia motorja csak az eredeti könyvtárszerkezetben található fájlokat jeleníti meg. A HRA mod viszont az új nemzetek (Magyar, Olasz, Román, Jugoszláv, Szlovák)
egységeit mind saját-saját mappába szervezve tartalmazza, ugyanis a rengeteg új egység miatt teljesen áttekinthetetlen lett volna a mapeditor.
Viszont ha végigjátszod a hadjáratot akkor szép sorban elérhetõvé válnak a leírások a hadjárat ablakában, viszont csak a magyar egységek mert a többi nem készült el.
2. A mapeditor csak a kicsomagolt! pályákat látja. A hra-ban minden fájlja tömörített.
3. Minden patch a Blitzkrieg/run/mods/HRA/data mappába kerül.
Ha bármilyen probléma van akkor javasolt a az eredeti játék tiszta telepítése.

És végül elnézést mindekitõl akinek mostanában nem válaszoltam valamilyen kérésére vagy észrevételére de sajna a való életben problémáim akadtak ezért a nagy hallgatás.
Köszönöm mindenkinek a támogatást és jó szórakozást a modhoz!
de kül a HRA az nem kész mód..függetlenül h gábor *piacra* dobta...félkész..majd lessz még simitva az
ne mhiszem...de az achtug panzert szerintem simán is le lehet törölni nem? van uninstalja?!
Amúgy lehet hogy a HRA modnak bekavar az Achtung Panzer mod ? Szerinted dobjam újra a Blitz1et ? mert folyton kifagy nekem ! :/