Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nagyon jó ez a HRA mod , de van hibája :
1. Mikor nézem az egységkönyvtárat csak az alapjáték egységeit látom , ha pedig egy magyar tank leírását akarom megnézni rákattintok arra a füzetikonra akkor hibával kidob a játék ! :/
2. A pályaszekeztõben nem érem el a magyar pályákat , csak az alap pályákat ! :/ ez miért van így ?
3. A patch 2 hova kell feltenni ? 😮
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Jó lenne Blizt 2 , de a Suddennel is rohadt jól eljátszok Thomas barátommal , szinte minden pályát napokig viszünk végig ( front építés sereg duzzasztás stb !persz RWM 8.0val mert ott piszok sok egység van ! )
(amúgy a Codenam pAnzers phase 1 nincs meg ? mert ott is nagy multi csaták vannak , de ez már ahogy ti mondjátok csilli-villi játék ! :/)
Amúgy hogy vagytok ? mindenkimegvan ? 😄
Zoli105! Jöhet a blitzkrieg 2 multi...de mintha mi már ismernénk egymást!<#mf1>#mf1> A 3d-s modellezést pedig érdeklöd le gáborál! Amagyar blitzkrieg oldalon..õ komplett HRA módot készített..üdv
Kellemes ünnepeket és Boldog Karácsonyt mindenkinek , így utólag ! 😊
Van kedve valakinek játszani a Sudden Strike 2vel (RWM 8.0 moddal) ? De feldobhatom a Blizt2 (Az antology van meg belóle az alap plusz két kieg!)
A csilli villi dolgoknál nem értek egyett ! A Codename Panzers Phase 1 és 2 szerintem nagyon szép és hangulatos játék(Magyar játék) . De említhetném a Men of Wart is : (ez teljesen realisztikus játék fõleg a GMS6 nevû moddal itt már plusz nemzetek is vannak (Román Olasz Francia) az alap nemzetek Német Orosz Jenki Britt és Japó mellett!(Ehhez csináljuk a Magyar modot amibe magyar egységek kerülnének bele (meg egyébb cuccok fõleg olasz harckocsik) link : http://www.moddb.com/mods/hungary-at-war/ ----> aki ért a 3D modellezéshez és a jármûvek exportálásához a játékba az feltétlenûl szóljon mert megakadtunk , és ez miatt nem tudjuk folytatni a modot ! :/
Hogy ünnepi legyen a hangulat ! 😄
Nagyon zsír a játék,azonban olyan gondom akadt vele,hogy valami oknál fogva játék közben "kiakad" a game,ezalatt azt értem,hogy nem lehet egérrel képernyõt görgetni,és ha egy egységre kattintok beakad a hangja,folyton ugyanazt ismétli,de gyanítom,mintha a mentéssel lenne összefüggésben,mert ha a gyorsmentést használom hamarabb elõjön ez a hiba,mintha a normál save-t használnám.Ha valakinek van ötlete ossza meg velem legyen szives!Olvastam a dualcore patchrõl is,letöltöttem azt is,de nem orvosolta a problémát!1.2-es verzió van fent.
Ma a blitzkrieg-et én nem tartom öregecskének, nekem pont megfelel. A mai csili vili fps-ektõl undorodom.
Sikerült megszerezni a Blitzkrieghez hasonlító world war 1-et. Telepítés után a játék menüjébe be tudok lépni, elindítom a játékot és fekete képernyõ van csak, a zene persze megy alatta. Régen a Blitzkriegnél volt ugyanez a problémám, de volt hozzá ilyen dual core patch, ami ezt a problémát akkor megszüntette. Tudtok ehhez a játékhoz is egy ilyen patch-et?
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Valaki fel tudná tölteni nekem a magyar nyelvi fájlokat hozzá?!
Most szeretném elkezdeni de angolul nem értek,és igy nem fog menni az bizti😊!
Láttam pont egy éve Axxon linkelte be rarba,de már nem elérhetõ sajna😞!
Elõre is köszi!!!
Többféle új fegyverrel találkoztam már, de igazán ütõs egy messzehordó tábori löveg volt mellyel belehetett lõni az egész terepet, a németeknek még esélyük sem volt a válaszcsapásra. Kitartással és módszerességgel megsemmisítõ csapást tudtam így mérni a a támadás elõtt álló náci csapatokra.Egy hibája van csak, a kicsi tûzerõ, ezért igazán hatékony csak nagyobb számban való alkalmazás esetén érhetõ el, úgy 3-4 db.
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy a Cuban Missile Crisis nevû Blitzkrieg engines game volt régen egy olyan modja ,hogy nem csak tanokat lehet benne venni ,hanem tüzérséget is. Sajnos sehol nem találom mióta megszûnt a Blitzkriegportal :S.
Véletlenül nincs torrrentbe a GZM 7.501 full verziója? 😄
Azt lehet tudni,hogy kb mikorra lesz angol nyelvû a GZM ? :S
Köszönöm a linket.
csak segíteni próbáltam egy másfajta módszerrel,hagyományossal egy eddig bevált változattal, ami kétségkivûl kissé hosszadalmas.
A te módszereddel az a gondom, hogy elég nehéz beszerezni a különféle patch-eket, sõt nagyon azt sem tudja az átlag ember, hogy hány patch is van, melyeket kell letölteni és telepíteni.
1.telepítsd fel az alap Blitzkrieg 1-et
2.A BLITZKRIEG\Run\data\ mapában hoz létre egy mods nevû mappát
3.ebbe az új mods mappába telepítsd a GZM 7.00 alapjátékot
4.az újonnan kapott ailogic.dll-el írd felûl az eredeti játék hasonló fájlját.
5.Az összes eddig megjelent javítást/fejlesztést tartalmazó 7.50 patch-ot kizárólag az eredeti játék data könyvtárába telepítsd fel.
6.végezetûl ugyanide tedd be a 7.50.1 kisméretû javítást
ÉS KÉSZ
jó szórakozást
A játék igy igencsak terjedelmes lesz majd 13GB, de ha rajongó vagy tetszeni fog.
A javítások elérhetõségeirõl olvashatsz a fórum korábbi szakaszaiban.
Ráadásul ezeket az egységeket bizonyos pályák elõtt fejleszteni is lehet. Így a pálya elején kapott panzer II-es tankból, a kampány végére simán lehet egy királytigrised is.
Az lenne a kérdésem, hogy a blitzkriegben lehet-e fejlõdni a karakterrel, mert azt olvastam, hogy igen és én az összes kampány kijátszása után sem fejlõdtem.Elõre is köszönöm a választ
Érdekessége, hogy egyben van fent a 3,5 gigás file és nem darabokban, mint más ingyenes tárhelyeken. Nekem simán leszedte a firefox letöltõje, pedig az még a megszakadt letöltéseket sem tudja folytatni. Viszont mint említettem, nekem kb. 20 óra alatt jött le, mivel az ingyenes letöltési sebesség limitálva van.
Bocsi, de belinkelnéd? 😊
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Elõre is köszi a segítséget!
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Friss!!! Megjelent a legújabb GZM 7.5 kiegészítõ a Kamenents-Podolsky küldetés:
5 maps chapter
Map Size: various
Player Side: Germany
AI:USSR
Year: 1943-44.
letöltõlink:http://www.mediafire.com/?95n66daqq7q3nbx
Figyelem!! Ez is már létezõ verzió átkonvertált változata,de a fejezet átalakítás nem teljesen bevizsgált, azaz nem játszották még végig így hiba lehetséges benne.