Videókártya probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fotográfik kolomp edisön :D

Ez a gyakoribb:
Ez meg néha:
Na már most ezt csinálja a 09/9-es és a 09/12-es drive-al is. Ha ez történik nem lehet se kikapcsolni se újraindítani a gépet. Plusz legutóbb amikor bekapcsolás után be akartam lépni a control centerbe bejkött egy kék lap rajta azzal, hogy az illesztõorogram végtelen ciklusba került stb. stb. stb. A 3Dmark06 sem fut végig.
Na már most hajlamos lennék videókártya hibára gondolni ami még nincs kizárva. Csak hogy! Az alaplapomon van egy HD4200-as lapka ami üzemel is ha lehúzom az XFX-et. Le is húztam, indítom a 3Dmark-ot az lefagy. A háttérképem!! alsó 1/3-a eltûnik (nagy fekete csík) ikonok meg vannak. Indítom a Battlefield 2-õt és az addig jut, hogy elsötétül a képernyõ, villan egyet majd visszadob az asztalra. Amúgy 2D-ben tökéletesen üzemel a gép. Ez most XP hiba, driver hiba, monitor hiba vagy valami hardveres gond? Esetleg alaplap?
Elõre is köszi.
kártyát.A gondom hogy alapjáraton 75-60 fok,játéknál pedig 100-105.
Jó ez vagy vigyem vissza a kártyát?Elõre is köszönöm!
PLS. használd a (válasz erre) gombot.
Apunak mindig igaza van! Most is.
lehet hogy:
-elfogyott a memória
-vinfos vadul lapozgatja a virtuális memóriát a hdd-n
-túlmelegszik cpu/vga
-víruskergetõ tevékenykedik
-stb...
meg kellene tudni hogy a felsoroltak közül melyikkel állunk szemben, és utána a megoldásra is rátérhetünk.
Olyan gondom lenne, hogy miközben játszom, olyan 10-15 perc után neki áll szaggatni a játék. Mi okozhatja ezt? Esetleg lehet valahogy orvosolni?
Lenne egy kérdésem.....az ASUS AH4650 nek megtudná valaki mondani a pixel shared verzióját??
(am lehet eltömõdött a venti kosszal és túlmelegszik)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
a ventilátorral most 48-49 fokos ez nem tom normális e de már szinte mindejáték kilép 10-15 perc után
most volt nem rég szervizbe állítólag volt valami eldugott vírusom de mást nem mondtak
VGAval lehet gond vagy valami más?
Van egy Sapphire HD4850 vid.kártyám, ami bizonyos idõközönként, de teljesen rapszódikusan olyat produkál (mindenféle 3D alkalmazás futtatása nélkül, pl. akár csak netezés közben is), hogy a monitort "kikapcsolja" (power save mod?), a videókártya ventillátor pedig hirtelen felpörög max. fordulatra.
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel vagy van v.kinek ötlete, mi lehet a probléma?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A válaszotokat elõre is köszönöm: Bence<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Asus K50AB-SX045D AMD Turion X2 RM-74(2200 Mhz), 4096 DDR2 RAM(800Mhz), 500Gb HDD, ATI Mobility Radeon HD4570(512Mb), 15.6\" HD/LED
. : Z E L L E R : .
játék (csak játék) közben szétesik a kép és bejönnek háromszögek (mint mikor \"túlhajtod\" a videokártyát). teljesen random idõpontban. ilyenkor jelenség még, hogy elfeketedik a képernyõ mintha felbontást váltana visszajön és megy tovább. pár perc kezdi elõröl a szétesést. akkor jött elõ, mikor vettem új memóriát a gépbe. memtest86 volt 4-pass 0-errors eredménnyel. szervizben voltam azt mondták a vga-nak semmi baja. azóta, cseréltem alaplapot, vinyót, új 64bites windows 7, de a KÉP SZÉTESIK! 3dmark alatt nem csinálja. cod6 2 perc alatt kezdi, széthullik, majd visszaáll. most az utolsó trükk, hogy kifagyott a genyóba szétesés közben, de a winbe ki tudtam lépni.
Mi lehet még szar? vagy mit tegyek, mert játékra használhatatlan így a gép!?
HELP!!!
ja, egyszer játékból szétesés után winben is bejöttek mindenféle pontok, és le akartam "printszkrínezni", de utána a paintban nem látszottak.
e6750 core2 2.66, új asus p5ql, geil ultra 4gb, asus gtx260.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nekem viszont eme problémám akad:
Üdv. mindenkinek!
nos, az lenne a problémám, hogy elvittük, ugye szervízbe a gépet, mert a vidikari beszart, õk kiis cserélték, egy Ati Radeon Hd 3650-re a régi táp nembírta volna el a karit így azis cserélték, vettünk, még egy lcd monitort is ééés elhoztuk a gépet, minden rendbe ment, míg benem szopott valami olyan akármit, ami letöltõdött és feltelepült, az én tudtom nélkül, és letiltotta az asztalt, ha kattintottam oda a start menü nyílt meg, az összes ikont eltûntette és a háttérkép sem volt meg... ok, mondom ujratelepítjük a gépet, megis történt, és a következõt veszem észre miután ujratelepítettem, hogy van a alt+tab kombináció, ott a program neve körül nem szürkés a sáv, hanem kékes, és az üdvözlõ képenyõnek, is az Üdvözöljük szöveg árnyéka, nem kékes hanem pirosas, és még firefoxban fedeztem fel, hogy vatera.hu, myvip.hu és google-ba is máshogy van valamitõl az egész, google-ban ha beírom, hogy pl.: akármi, kihozza a találatokat, és a linkben ha szerepel a keresendõ kifejezés/szó, akkor azt pirossal!!!! vastagítja ki, és nem kékkel. Myvipnél, az a probléma, hogy van ugye ez a szöveg: Léptessen be a messengerbe is (új) ennek pirosnak kéne lennie jó esetben(nekem kék...) és az E-mail és Jelszó szöveg is kicsit más zöld mint ami szokott lenni... no myvip oldalán ha ezeket kijelölöm mintha másolni akarnám, csak nem másolom hanem elkattanok máshova akkor az eredeti normális színére ugrik, DE ha frissítek, akkor megint elváltozik a színe a szövegeknek.
vaterán is ez a szín változtatásos probléma lép fel, ha tudtok segíteni, kérlek beneteket, írjaotk az msn címemre, meg ha esetleg, nem lenne valami világos teljesen, tudok küldeni képet, is hogy megértsétek...
viszont Internet Explorerben semmi rendellenesség nincs... és szeretem a firefoxot, és nem szeretnék áttérni másik böngészõre...
segítségeteket elõre is KÖSZÖNÖM!
mailcímem: [email protected]
bálint
ha zsír új akkor talán megpróbálnék egy win reinstallt, nincs sok veszteni valód. de ez csak tipp fogalmam sincs mi lehet <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
AMD Anthlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz,2 GB ram
videó kártya Ati 3600 series na szóval fél vagy egy óra játék után egyszercsak begyorsul a gép pontosabban minden játéknak duplára nõ a sebessége minden játékban minden téren és ez már nagyon idegesít és csak újra indítás oldja meg de én nem fogom csak ezért percenként. elõre is kössz a válaszokat!
Vírus az nincs a gépen, leellenõriztem.
vidd vissza gariba a kártyát de ezrét szerintem nem fogják kicserélni.
"a videokártya tökéletesen mûködik, lefuttatunk rajta 20 kõr 3dmark-ot és egyszer sem fagyott le, vagy indult újra"?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ne használd a "hdmi" kábelt az egy rakás kaki.
a gép indítása körüli mizéria a táp/alaplap közti inkompatibilitás miatt van, nem képes a táp induláskor megfelelõ mennyiségû árammal ellátni a lapot, és az nem indul el...
próbáld meg játék közben monitorozni a cpu használatot, ha 100% közelében jár akkor van valami alkalmazás/vírus ami leterheli a cpu-t és ezért szaggat.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3