proci felhúzás segítség kéne:)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegicsek
Biosban tudod.De egy 2 magos procit nem igazán érdemes húzni, így se használják ki teljesen az alkalmazások

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sziasztok! Van egy Asus M2N-E SLI alaplapom, egy AMD Athlon X2 3600+ -os procim, meg 1,5 Gb Kingmax DDR2-es ramom.

Abban kérem a segítségeteket, hogy hogyan tudnék többet kicsavarni a prociból? Bios, progi vagy nemtom!De sajna eléggé kezdõ vagyok ebben a témában, így nagyon örülnék neki, h ha lenne valaki, aki használati utasítást is ad mellé! Nagyon köszönöm! Gábor
hy nekem van 1 asus k8n alaplap+sempron2800(1.6ghz)
valaki megtudná mondani hogy hogy lehetne felhúzni(biosba vagy programmal)
thx
kissadamvikt
hello tesómnak van egy ibm gépe és 1ghz ig lehetne húzni de IBM gépet biosból nem lehet húzni(lehet h lehet de én nemtom hogy hogyan kell) programmal fel lehetne húzni????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Peetboy
Sziasztok!
Nekem proci húzó program kéne!! Ha tudtok linket,akkor tegyétek be ide!
AMD 2500+ Barton-om van és feljebb szeretném húzni 3200+ra ,de 166 Mhz FSB-vel, mivel a BIOS-om csak 200-on tudja a 3200+t.
Köszi

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

czky
visszaosztod a ramot, emeled az fsb-t és plusz feszkót adsz a k******tt procidnak

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

mycso
LoL ha ilyen hangnemben kéred valószínûleg nemis fognak segíteni.
Szerintem húzd fel a ....-odra a két kezeddel.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Nem gondolod, hogy itt csak az ossza itt az észt, akinek van is?
Azért ez nem igy mûködik, hogy idejössz, vered a nyálad, és még háttérinformációt sem adsz.
Ez most így kb úgy hangzott, mintha berugnád egy mûszaki bolt ajtaját es azt kiabálnád, hogy "-Mondja már meg valaki, hogyan kell behangolnom a TV-met.", holott van egy ½½ki*****ott½½ kézikönyved...

mocoroga
ez mind szép és jó de azt hogy hogy kell felhúzni egy ki*****ott procit azt még senki nem bírta leírni értelmesen! há mi van? mindenki csak osztja az észt de végre valaki írhatna má valami konkrétat is!

I cry when angels deserve to die.

ja és a BIOS: PhoenixBIOS Version 4.06 (Rev. 1.15.1107)

na ha ebbe a biosban eligazodik valaki ezen a téren ak az szóljon---> [email protected]

mert nem tünik nagyopn tuning barátnak...
CPU típusa Intel Pentium IIIE, 850 MHz (8.5 x 100)
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1107
Alaplapi lapkakészlet Intel 82440BX/ZX
Rendszermemória 512 MB (ECC SDRAM)

szeretném tuningolni. Lehet? Ha igen hogyan, mit és hol?
köszi
Punker
passz már régen volt + asus lapon semmit nem kellett állítani felajánlotta hogy 1600 - 2133 - manual azt kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hixer
az akkor 16os szorzó 133 MHz FSB mellett? és mennyi a magfesz? mer nekem ennél kiakad aztán CMOS reset kell

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Punker
nekem gyári hûtõvel 2133-on nem ment 50-55 fok fölé max terhelésnél sem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hixer
Nah csak annyi kérdésem volna, hogy egy P4 1.6 GHz procit egy ABIT-BG7 alaplapon itten túlhúznék... és akkor most perpill gyári hûtõje van, de beszerzek én jobbat ha ajánlotok! szeretném húzni a kicsikét ameddig csak bírja. Most 100 MHz-s FSB mellett 16-os szorzóval üzemel, sajnos 47-50 fokon átlagban, 1.7 V mellett. Mennyire emelhetem meg a feszülséget? Melyiket érdemesebb állítani az FSB toljam feljebb, vagy a szorzóval variáljak? mellette 512 DDR RAM van sebességére az EVEREST azt írja PC2100 (133 MHz) Ha veszek új hûtõt milyet?

Emellett nem tudom hogy de jó lenne valamit kezdeni az áldottjó videókarimmal is ami Radeon Pro 9800 128Mb-al és hát ezt is egy kicsit ha lehet vhogy "húzni" errõl a területrõl még kevesebbet tudok 😛 nade hallottam vmit hogy videókari BIOS lehet frissíteni, de hogy és honnan lehet új BIOS-t hozzá szerezni az még rejtély... Csak ennyi minden lenne plz ha vki tud akkor segítsen thx

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

én még sosem csináltam ilyet valaki megmondaná h kell.Van egy 2000-es intel celeron procim.Csak arról tudtam h a bioszba lehet csinálni a szorzóval vmit.
Egy kis segítség kéne van egy régi Intel 815 Ep alaplapom, Celeron 850MHZ processzorral, lehet ez még valahogy felhúzni, ha igen hogyan ?

duracellmumus
valaki próbált-e már bartonos XP- n szórzótemelni(Hárdveressen(L4-L5 hídon))
PL.:3200+(11x200) > 3600+(12x200) mert (11x218)-as
tempót bírja ezis valahol 2400Mhz körül van de azért ez nem az igazi a ramok idõzítése miatt..

Apunak mindig igaza van! Most is.

megoldottam már

nah vki help 😄
biosban 220mhz-n volt most átraktam 222-re de a szorzó visszaugrott 9-re 😮
mi lehet a baj?

hûtéssel nincs gond mert van a procin is egy alap meg a házba is (thermaltake) van 2 de csak 1ik megy mert 12cm-esé s elég hangos

512/400mhz a ramom 😄
inkább nem próbálkozok 😄

Narancs
3700+ san diego olyan 2600MHz-ig lazán el szokott menni, csak ugye a ramnak meg aprocinak is bírnia kell a tempót.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

na most 4000+ -on megy és 35 fok

aham
lehet állítani hogy hány %

Narancs
Bocs 😄
Hát ha jól tudom ez ilyen %-os autómata asus tuning funkció tuninganalfabétáknak, elég ratyi.

jolvan na xD
visszaraktam 100-ra
lehet egy kérdésem barátom?
az overclock options disable-n van. Azt haggyam úgy ? 😛

Narancs
Tényleg? Azt hittem a Révai Lexikonba írsz új szócikket "vmi pci nemtom mi" névvel...

azért kérdeztem meg ^^

Narancs
Baszki...PCIE 100MHz maradjon mindíg, elvileg ezt tudja fixálni az alaplap, ergó ne piszkáld ha jót akarsz. Amúgy ha azt sem tudod mi az, minek állítgatod?

kéne helo
3700+ San Diegom van éés 200*11 alapba
na most emellett van vmi pci nemtom mi ami alapba 100mhz ezt milyen arányba kell húzni?
most 215*11 és 110 mhz a pci
225-nél már hibát írt ki :|

Narancs
Ha ennyire fogalmatok sincs a témáról, akkor vagy olvassatok vissza a PC tuning vagy Athlon64 topikban, ahol kb 2000X ki lett tárgyalva részletesen mivden, vagy olvasgassatok itt a CPU tuningról szóló cikkeket dögivel: www.tuningnet.hu

Narancs
A vinyót, egyértelmû...
Hülye kérdésre ugyebár nehéz értelmes választ adni.

Van 1 konfigurációm: ALaplap: Asus K8N-E-Deluxe Processzor: AMD Athlon 64 2800+=1800 MHZ Memória 2*512MB Kingmax DDR! Winchester: 200GB Seriall-Ata Samsung 8MB cash!

Ebbõl mit érdemes(mennyire)és mit nem érdemes húzni?

Hellóó mindenkinek!
Vettem egy Abit KN8 Ultra lapot, hozzá egy s939 AMD Athlon 64 3000+ os procit, 2x512 400Mhzes kingston memóriákat. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz azért kérem a segítségeteket, h lehetne ezt a procit fentebb húzni ugyanis 1800Mhz megy(20-25fokon gyári hûtõvel) és ha az FSB allítok akkor instabullá válik a gép!😞 pls valaki adjon valami tippet
köszi
ha nem melegszik túl semmibaja nem lesz

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Sziaztok!

Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hõmérséklete 42C fok fölé

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Valaki tudna segíteni Amd Sempron 3000+ 64 bit tuningban van hozzá egy ARTIC SILENCER 64 ULTRA ventillátor alaplapom MSI K8T NEOV?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Punker
bios 😊

hi

fel akarok huzni egy amd 2500+ t de nem tom h milyen progival csináljam, valaki mondjon egy jo progit amivel fel lehet huzni?

\\__/) (O.o) ( } { )

forzajuve5
Hello!
Miért van az hogy húzom a procit, de a hõmérséklet nem nõ? 1700-es intel celeron, gyári hûtõ, már 2100-ra felhúztam de nem változik a hõmérséklet. talán rossz a mérõ?

Üdv mindenkinek!Van egy Acer 2410-es gépem,beépitett Bluetothtal.De nem tudom életre kelteni!Ha esetleg valakinek van ötlete szivesen fogadom.Köszi!!!
[Jakuza]
Ja.
Raadasul a gyoker egybol megfogja a proci tetejet.
Azthiszem kisse hozzaegett volna az ujja. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rtomo
na ezis lol 😄
hogy vannak ilyemberek istenem!😊

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

kovy79
És itt a párja. <#smile>
http://video.google.com/videoplay?docid=-6397816474984946926&q=intel
Nagyon sz@r, legalább figyeltek volna egy kicsit! (az asztal alatt motoszkál valaki).

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

kis folyékony nitrogénnel bármi megtörténhet...(még 5300 mhz körül is)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

rtomo
LOOOOL 😄

Csak óvatosan <#nevetes1>
robie18
Jaja, naon yol tudom, épp ezért nem merem addig átállítgatni, amíg valaki oan nem segít, aki már csinált ilyet.

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

rtomo
A biosban tényleg ovatosan, de erõsebb proci nélkül cska keveset húzhatod :-/ mert a hõmérsékletet bizonyos szint alatt kell tartani, húzással pedig nemcska teljesítmény de ahõmérséklet is jócskán nõ