proci felhúzás segítség kéne:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Abban kérem a segítségeteket, hogy hogyan tudnék többet kicsavarni a prociból? Bios, progi vagy nemtom!De sajna eléggé kezdõ vagyok ebben a témában, így nagyon örülnék neki, h ha lenne valaki, aki használati utasítást is ad mellé! Nagyon köszönöm! Gábor
valaki megtudná mondani hogy hogy lehetne felhúzni(biosba vagy programmal)
thx
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Nekem proci húzó program kéne!! Ha tudtok linket,akkor tegyétek be ide!
AMD 2500+ Barton-om van és feljebb szeretném húzni 3200+ra ,de 166 Mhz FSB-vel, mivel a BIOS-om csak 200-on tudja a 3200+t.
Köszi
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Szerintem húzd fel a ....-odra a két kezeddel.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Azért ez nem igy mûködik, hogy idejössz, vered a nyálad, és még háttérinformációt sem adsz.
Ez most így kb úgy hangzott, mintha berugnád egy mûszaki bolt ajtaját es azt kiabálnád, hogy "-Mondja már meg valaki, hogyan kell behangolnom a TV-met.", holott van egy ½½ki*****ott½½ kézikönyved...
I cry when angels deserve to die.
na ha ebbe a biosban eligazodik valaki ezen a téren ak az szóljon---> [email protected]
mert nem tünik nagyopn tuning barátnak...
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1107
Alaplapi lapkakészlet Intel 82440BX/ZX
Rendszermemória 512 MB (ECC SDRAM)
szeretném tuningolni. Lehet? Ha igen hogyan, mit és hol?
köszi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Emellett nem tudom hogy de jó lenne valamit kezdeni az áldottjó videókarimmal is ami Radeon Pro 9800 128Mb-al és hát ezt is egy kicsit ha lehet vhogy "húzni" errõl a területrõl még kevesebbet tudok 😛 nade hallottam vmit hogy videókari BIOS lehet frissíteni, de hogy és honnan lehet új BIOS-t hozzá szerezni az még rejtély... Csak ennyi minden lenne plz ha vki tud akkor segítsen thx
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
PL.:3200+(11x200) > 3600+(12x200) mert (11x218)-as
tempót bírja ezis valahol 2400Mhz körül van de azért ez nem az igazi a ramok idõzítése miatt..
Apunak mindig igaza van! Most is.
biosban 220mhz-n volt most átraktam 222-re de a szorzó visszaugrott 9-re 😮
mi lehet a baj?
inkább nem próbálkozok 😄
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
lehet állítani hogy hány %
Hát ha jól tudom ez ilyen %-os autómata asus tuning funkció tuninganalfabétáknak, elég ratyi.
visszaraktam 100-ra
lehet egy kérdésem barátom?
az overclock options disable-n van. Azt haggyam úgy ? 😛
3700+ San Diegom van éés 200*11 alapba
na most emellett van vmi pci nemtom mi ami alapba 100mhz ezt milyen arányba kell húzni?
most 215*11 és 110 mhz a pci
225-nél már hibát írt ki :|
Hülye kérdésre ugyebár nehéz értelmes választ adni.
Ebbõl mit érdemes(mennyire)és mit nem érdemes húzni?
Vettem egy Abit KN8 Ultra lapot, hozzá egy s939 AMD Athlon 64 3000+ os procit, 2x512 400Mhzes kingston memóriákat. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz azért kérem a segítségeteket, h lehetne ezt a procit fentebb húzni ugyanis 1800Mhz megy(20-25fokon gyári hûtõvel) és ha az FSB allítok akkor instabullá válik a gép!😞 pls valaki adjon valami tippet
köszi
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hõmérséklete 42C fok fölé
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
fel akarok huzni egy amd 2500+ t de nem tom h milyen progival csináljam, valaki mondjon egy jo progit amivel fel lehet huzni?
\\__/) (O.o) ( } { )
Miért van az hogy húzom a procit, de a hõmérséklet nem nõ? 1700-es intel celeron, gyári hûtõ, már 2100-ra felhúztam de nem változik a hõmérséklet. talán rossz a mérõ?
Raadasul a gyoker egybol megfogja a proci tetejet.
Azthiszem kisse hozzaegett volna az ujja. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6397816474984946926&q=intel
Nagyon sz@r, legalább figyeltek volna egy kicsit! (az asztal alatt motoszkál valaki).
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram