proci felhúzás segítség kéne:)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robie18
😊 Én nem szeretnék hûtõt cserélni 1ébként; a gyárival akarom vagy 2000 mhzig húzni... Csak kellene egy kis segítség... Mert nem merek a BIOSban mindent átállítgatni

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

rtomo
Robie, egy erõs hûtõ mindenképp kell, a többire pedig csk aannyit: énis ezt érdeklõdöm itt 😊

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

robie18
Lécci, valaki vegyen észre 😊
Fontos lenne!

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

rtomo
Hogyan lehet, egy Intel 2,6 GHZ-es procit biztonságosan húzni? Hány fok amit még kibír jól?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

robie18
Hello egy kis segítség kellene! Van egy AMD Sempron 2600+os procim, ASUS K8V-X SE alaplappal, 512 DDR Ram-al, és egy Geforce FX5700 Ultrás videókarival. A procimat szeretném egy kicsit felhúzni, legalább 2000 MHz-re (Jelenleg 1600on rostokol). Gyári hûtõ van szegénykémen. Ehhez kérnék segítséget. Hogyan és meddig húzzam? Elõre is kösy!

Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Van egy Asus P4P800S-X-es alaplapom de nemtudom rajta meghúzni a procimat.
A régi alaplapommal a 2.4 cerkám simán feltudtam húzni 3.0G és szépen ment.
Azóta megvettem ezt az alaplapot és hozzá egy 2.6 celeron D-t de hiába megyek a bios-ba.ott a CPU alatt nemtudok állítani semmit.
Bárhol keresem sehol sem enged hozzá a procihoz hogy meghúzzam.

Ha vkinek pojt ilyen alaplapja van vagy tudna ötletet adni akkor azt megköszönném.

Mégegyszer kössz elõre is

Hello

Punker
kicsit bõvebben? milyen proci? milyen alaplap? milyen hûtés?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LazLoW
Hali!
Lenne 2 kerdesem.
<#kerdes><#kerdes><#kerdes>
Hol lehet felhuzni a a procit??
Egy 900 MHz -eset meddig lehet huzni?

Elore is thx

<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

AMD Norbee
és akkor kb hány fokos????

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

janos666
Tuningteszteket csináltak már vele? Azért meggyõzõbb lenne, ha úgy építik, hogy 2000 körül indul, de kipöröghetne 4000-5000-ig is ha szükséges(ennyi pénzért!)
ZaJanga
ott az aláírásomban a válasz de 2300-ig is elmegy.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
9-10 péz nemtom pontosan.Érdekes de nagyon hatásos és meggyõzõ szerintem.Mivel negy a hõleadó felület nem is kell hogy gyorsan pörögjön.Ezen fordulatszám melett nagyon halk!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

janos666
Magyarországon mennyiért terítik? 6-7000Ft?
janos666
Hát érdekes, elsõ ránézésre olyan mint egy dísz a falra, már csak a lila neon hiányzik a külsõ gyûrû peremérõl. Meg ez a 2400RPM-se túl meggyõzõ, most nálam 3154 körül pörög egy TITAN (ami elvileg 3600.osig hût) 2.6-os P4-en és 47-50 celsius.
[Walaki]D`Lair
sok hülye procis...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ShadowLord
nekem 2500@3200 Spire FalconRock II-vel 1.7V feszel!😊

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

AMD Norbee
Szerintetek egy amd barton 2500 meddig lehet húzni egy Spire WhisperRock 4-el??????

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Punker
nekem P4 1,6@2,1 van gyári hûtõvel és 100%-n pörögve 45 fokos (ház oldala le van véve)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZaJanga
A zalman-tpoicban is tárgyaljuk EZT a hûtõt ami nagyon meggyõzõ eredményeket produkál.
Én venni fogok fizukor.Ez jó intelre és amd-re is.

janos666
Az jó, akkor beszerzek valami tuninghûtõt aztán nyomok neki annyit amennyit bír! Mi most a legnagyobb P4-esre ami még úgy elfogadható árban van?
ZaJanga
A jó hûtés elengedhetetlen!Le kell adnia valahol azt a plusz hõt amit terhel.Ha jó a hûtés kicsi az esélye, hogy károsodik.Hamarabb eladod mint elszálna valaha is.

janos666
Vagyis a túlhajtás csak akkor károsít ha túlmelegszik, de amíg 50 fok alatt vagy azt csinálsz vele ami csak jólesik?
Nem volt még p4 procim, de alatta minden pentiumomat túlhúztam eddig amég csak engedte, de soha nem károsodott eggyik sem!!! Jelenleg a legmelegebbnek számító AMD2200+t hajtom 2600+on és ha jól tudom ameddig nem fagy addig semmi gond...hapedig lefagyott akkor meg már nem lehet gáz...szerintem!
Azthiszem a hwhunpage oldalon volt régen eggggyyy cikk valami brutális nitrogén hûtéses P4-el amit felraktak a technológiai csúcsára valami 4Ghz-re minusz valahány fokon.
Én is ilyen hûtésre vágyom !!!!
nekem is help kéne lásd AMD topic...

janos666
Ja, ez se rossz, 98SE meg XP!
Emlékszem pár éve mindenki hüjének nevezett, hogy miétr teszem fel az XP-t mert szar stb. Eltel úgy másfél év és láss csodát mindenki elõszeretettel alkalmazza otthonában és irodájában az XP-t! Na persze pár linuxfant leszámítva, de õket inkább nem is emlegessük!
Törölt felhasználó
Annak a gépnek annyi. Pár hét és egyre jobban el kezd majd csökkenni a ram, elõször kis mértékben, majd naponta akár több 10 megát is, aztán egy szép nap egy hatalmas atomvillanás és gombafelhõ közepette megsemmisül a gép, a családod, a szomszéd, meg a kutyája. Részvétem.

2. megoldás:

Soha nem fog annyit kiírni amennyi pontosan van benne, egyik program/rendszer így kerekít, a másik úgy. Mellesleg mi a fenének a Win98Se nek 1 giga ram, amikor nem is tudja normálisan kezelni!? Oda egy XP -t illene már felrakni.
janos666
Ez most lehet hogy hüjén hangzott, de a lényeg hogy a túlhajtás okoz-e károsodást a magban, ha a hõmérséklet optimális értékeken (vagy azok alatt) mozog?
janos666
Van köztetek olyan aki huzamosabb idõn keresztül húzott 2.6 körüli HT-s P4-et, mondjuk 2 hónapja megy neki 3000-3200-n és még nem sült szét! Vagy egyáltalán hogy megy ez a tuning, ha mondjuk ideaális környezetet képzelünk el: a proci egy tál normál légköri nyomás mellett cseppfolyós nitrogénnel teli tartályban lebeg, vagyis mindíg bõven 30 fok alatt van akkor végsebességig felhúzhatom amennyit az alaplap elbír, és nem fog elbaszódni?
yellowcab
hello
abit be7 raid, p4 2.8/512/533
ki szeretném próbáln,hogy mennyire húzható,de valahogy nem sikerül beállítanom?
milyen értéket mire állítsak,és mit próbáljak folyamatosan növelni?

a memóriát hol lehet húzni?
512/333 ddr

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

fm
és mennyi eredményt ad 3dmarkban? persze írd le lécci a többi alkatrészt is..

DiVE
én most húztam egy 2.6-os cerkát 3063MHZ-re és teljesen QL. sokkal zsírabb, gyorsabb, tesztprogik: pl.: 3dmark, pcmark bizonyítják, hogy megérte húzni. szal' szerintem nem a legrulzz-abb proci a celeron, de nem szabad leírni. mondom én egy 2.6-os cerkával asus p4p800-on tökéletesen meg vagyok elégedve, ja és 117-es fsb-n megy mellesleg a proci most így átlag 38, az alap pedig 42C.

ha fûteni akarsz, akkor meg AMD-t vegyél 😊 Megy mint állat, és melegszik is, mint radiátor.
hen-tes
még meg fagysz ott a hideg szobába 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ezaz 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

adjál neki feszkót, és próbáld feljebb tolni az FSB-t. hátha bírja. lehet, hogy jobban melegszik majd, de ha megy, akkor nem nagyon számít. a 32 fok meg szinte hideg.
Hi hát felhúztam már nem bírtam várni és sajna én az alaplapon akartam húzni de azon nem lehet úgyhogy maradt a cpu és ott feltoltam elõször 100mhz-rõl 133(max) 😊 de eztet valamiér nem komázta...😄 aztán visszavettem fiatalos lendületembõl és végül arra jutottam leveszem 132-re...😊))) na nem ez hülye vicc volt lementem 117-re és most igy pont 1.9999Ghz-en müxik a kicsike és szerintem eddig jól birja proci se ment fel 32 fok fölé úgyhogy talán megmarad .....
Lammer
csak sajna smoke-undo nincs 😊))
najó ez csak vicc volt...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hen-tes
hogy meddig az midndig változó
és ha túl huznád , akkor se félj mert van bios reset is

Szoval csak annyit szeretnék kérdezni , hogy van-e esetleg olyan sorstársam vagy olyan aki már húzott fel egy p4 1.7 -est ASUS P4B 266-os alaplappal fûszerezve?És ha van ilyen akkor az adja meg pls az emiljét vagy rõviden (amennyi ideje van),hogy meddig és hogy hogyan is kellene cselekednem...köszi elõre is!
← ElőzőOldal 3 / 3