Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ártani biztos nem árt, csak nem egyszerû megtanulni..😊
Városban sok haszna van amikor megyek a kajak szar gumijaimmal a vizes fehér aszfalton, és gangolok vissza ahogy jön a kanyar.Kifele meg már úgy sem lesz egyenes😊
Én már tökre hozzászoktam, mindig csinálom.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jó ha csapatsz nyálas idõben akk jól jöhet, de városban nem kell alatt a városi normál közlekedést értem nem azt h rágangolsz a kanyarra mint állat azt fordulod is
\"If in doubt, flat out!\"
Egyáltalán tudod miért csinálják?
Így megszünik az alulkormányozottság, és elvileg jobb a "tapadás". Csak ha nagyon belelépsz, akkor csúszik..
De normál közlekedésnél egyiknek sincs sok haszna 😊 Csak ha sietsz
Na meg télen is szoktam elõszeretettel, picit magasabb fordulaton😄DD de azt csak parkolókban, úton nem vagánykdok😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Heel and Toe-t még nem próbáltam, amit kipróbálnék az bal lábas fékezés.
Elsõkerekesnél ennek lenne értelme, de nem merem családi kocsival.. 😄
Heel and toe?😊
Bár helyzetfüggõ nagyon.
Ez tiszta?😄
Mark007: azzal viszont számolj hogy ilyen váltásokkal nagyon megterheled a váltót, hosszútávon nem biztos hogy jót teszel vele, de ha csak simán adott fokozatban gurulsz és ugy fékezel azzal se a váltót nem terheled és ugye fogyasztani sem fogyaszt
Azért elég jó fogyasztást lehet elérni így. Suzuki Swift városban
5 - 5.5 l/100km
Motorfék alatt azt értem, hogy visszaváltassz kettesbe, és elég gyorsan lassulsz, nem az, hogy gurulsz 5-ösben
Csak leírtam, hogy szerintem mi a jó, de legközelebb nem fogok beírni semmit.
http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/2009/12/30/uresben_vagy_motorfekkel/
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy tévedek?
De szerintem fogyasztásba sincs nagy különbség a két technika között.
Ha motorfékkel mész akkor hamarabb tönkrevágod a motort az biztos 😊
Karburátoros meg elvileg akkor nem, ha motorfékezel. Legalábbis én úgy tudom, hogy erõs motorféknél nem fogyaszt, de passz.
ez, kuplungot sem szabad kinyomni 😊
Viszont attól függ, hogy hol vagy.
Ha még messze, akkor hagyod, és gurulsz, majd a közelében kettes, és motorfékkel megállsz ott.
De ha elõttem vált pirosra, én akkor is visszaváltok 2-be, motorfékkel fékezek ha tudok.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
year: 2010
price: $6,090
Horse Power @ RPM: 39.0 Hp @ 11,500 rpm
Torque @ RPM: 25.5 Nm @ 10,000 rpm
Engine: liquid-cooled, 2-stroke, reed-valve inducted
Transmission: Constant-mesh 6-speed; multiplate wet clutch
hát kicsit izattam mert olyat húztam hogy elõttem a motoros 10-15 métert repült majd az úttesten landolt és mi ilyenkor a teendõ. Na hát ezen befostam egy kicsit 😄
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Még kell egy EÜ vizsga, aztán rutin stb, vizsga meg majd csak októberben😞
Akkor leszek 17:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
125 ös yamaha yz alaphangon 46 ló:]
Bár, az olyan üzemidõs, hogy szószerint szarni kéne a pénzt, hogy azt fenntartsa valaki😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE