Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
milyen sztrít részinges csávókák vannak itt.

<#hehe>

:3

Pepsi Twist
ez az 1etlen 1 lényege a heel and toe-nak 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Csabesz6
Ebben is van valami.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
gyerekek nem csak az a célja hogy ne csússzon meg a hátsókerékmeghajtás 😄 hanem bármelyik meghajtásnál lehet használni verseny célokra 😊 idõt nyersz vele barátaim... mikor vissza engeded a kuplungot akkor ne alacsony fordulatról húzza fel a lendület a fordulatszámot hanem inkább magasról le így nyersz idõt 😊nincs az a pillanatnyi lassulás amíg alacsony fordulatról felugrik a magasabbra a lendület hatására ennyi

Mark007
AZért van, mert minden egyes gázadásnál felpörög, így nem áll le. tudtommal.
Ártani biztos nem árt, csak nem egyszerû megtanulni..😊

Csabesz6
Turbó fordulathoz semmi köze.Viszont az elsõ állítás helyes, ne kapjon hirtelen terhelést a hajtás, így talán nem tör ki:p
Városban sok haszna van amikor megyek a kajak szar gumijaimmal a vizes fehér aszfalton, és gangolok vissza ahogy jön a kanyar.Kifele meg már úgy sem lesz egyenes😊
Én már tökre hozzászoktam, mindig csinálom.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
meg tehermentesíti a váltót
jó ha csapatsz nyálas idõben akk jól jöhet, de városban nem kell alatt a városi normál közlekedést értem nem azt h rágangolsz a kanyarra mint állat azt fordulod is

\"If in doubt, flat out!\"

Mark007
Fõként azért, hogy a hátsókerék ne csússzon meg, plussz a turbó fordulatának megörzésére, nem? Városban ezeknek mi haszna?😊

Csabesz6
Hát, hidd el hogy van olyan szitu amikor van értelme.
Egyáltalán tudod miért csinálják?

Pepsi Twist
jójó tudom csak az idézõjelben lévõ dologra mondtam 😄 illetve nem az csak ilyen XDDD a másik része a szövegemnek meg csak úgy írtam 😄

maffioso
nemtom megfordult-e az agyadban hogy aki 18éves meg 20éves az nem annyi ideje vezet meg versenyzik, mer há feliskell nõni

Pepsi Twist
"itt 18-20 évesen mindenki ekkora kolinmekri?" <#banplz> nekem amúgy 18 éves vezetés múlt van ebbõl sok év verseny 😄

Mark007
Igen, arra gondolok, hogy kanyarban, jobb láb gáz, bal láb fék.
Így megszünik az alulkormányozottság, és elvileg jobb a "tapadás". Csak ha nagyon belelépsz, akkor csúszik..
De normál közlekedésnél egyiknek sincs sok haszna 😊 Csak ha sietsz

maffioso
itt 18-20 évesen mindenki ekkora kolinmekri?😄 piros lámpához mi értelme van balfékezni? megtartsd a turbo fordulatát, kanyarban meg ugytudom akkor szokás ha alulkormányzott a kocsi akk finoman ráfékezel gáz mellett és beáll irányba

matyi0323
Én simán szoktam ballal fékezni.. lámpáknál fõleg, mikor tudom, hogy még zöldbe átérek, de mégis lassítani kell, akkor jobb lábam áll a gázon, ballal meg ráfékezek. Sosincs semmi gubanc belõle.

Na meg télen is szoktam elõszeretettel, picit magasabb fordulaton😄DD de azt csak parkolókban, úton nem vagánykdok😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Norbi1990
Mért? kisebb kanyar elõtt ahol nem kell visszaváltani lehet nyomni, csak ne fordulás közbe ne nagyon nyomjad, és mértékkel 😄
Mark007
Én értem, csak nem arra használom a kifejezést 😊

Heel and Toe-t még nem próbáltam, amit kipróbálnék az bal lábas fékezés.
Elsõkerekesnél ennek lenne értelme, de nem merem családi kocsival.. 😄

maffioso
az városban nagyon fontos😄

Csabesz6
De ha már vezetéstechnika...
Heel and toe?😊

Csabesz6
Semmi baj azzal hogy írsz, az a gond hogy tök biztos voltál valamiben, emirõl kiderült hogy totál nem úgy van😊

Csabesz6
Nem kell 70nél 2esbe visszahúzni, és akkor no para:p
Bár helyzetfüggõ nagyon.

maffioso
jo hát azt nem ismerem micsinál, az injektorosnál voltam biztos benne

Csabesz6
Motorfék=leveszem a lábam a gázról.
Ez tiszta?😄

Csabesz6
hulye, karbisnál ugyanaz van😄

Csabesz6
sosem tudhatod..

maffioso
norbi: hülyeségeket légyszives ne is
Mark007: azzal viszont számolj hogy ilyen váltásokkal nagyon megterheled a váltót, hosszútávon nem biztos hogy jót teszel vele, de ha csak simán adott fokozatban gurulsz és ugy fékezel azzal se a váltót nem terheled és ugye fogyasztani sem fogyaszt

Mark007
Ezzel az erõvel NE is válts, elirtam

Mark007
Ezzel az erõvel is válts, kopik a váltó 😊

Azért elég jó fogyasztást lehet elérni így. Suzuki Swift városban
5 - 5.5 l/100km

Motorfék alatt azt értem, hogy visszaváltassz kettesbe, és elég gyorsan lassulsz, nem az, hogy gurulsz 5-ösben

Norbi1990
Ok, én így szoktam meg.
Csak leírtam, hogy szerintem mi a jó, de legközelebb nem fogok beírni semmit.
Zsolti9014
A motornak semmi baja nem lesz, így van tervezve.

Hajrá Magyarország!

maffioso
te láttál már autót?legalább képen v vmi?😄

[HUN]FaTaL
Semmi baja nem lesz a motornak...

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
De szerintem jobban megéri 1-2Lel többet fogyasztani mint esetleg valami gáz lesz a motorral vagy váltóval és azt megjavítattni, fõleg ha nem valami új autóról van szó.
maffioso
ezt meg te sem gondolhattad komolyan...<#wilting>

maffioso
igen azt hivják motorféken gurulásnak h felengeded a gázt és ugy gurulsz😄

[HUN]FaTaL
Régebben én sem motorfékeztem, elég nagy különbséget lehet hozni fogyasztásban ha nem rakod üresbe.

Norbi1990
Hát hamarabb tönkremegy mert jobban terheled azzal, hogy pörög mintha alapjáraton menne.
Vagy tévedek?
De szerintem fogyasztásba sincs nagy különbség a két technika között.
[HUN]FaTaL
A kérdés a fogyasztásra vonatkozott nem a fék és a motor cseréjére. Amúgy mégis mi tenné tönkre a motort? Semmi baja nem lesz.

Norbi1990
Szerintem az a jobb ha üresbe rakod úgy csak a féket kell majd cserélni.
Ha motorfékkel mész akkor hamarabb tönkrevágod a motort az biztos 😊
Mark007
Injektor akkor sem adagol, ha leveszed a lábad a gázról. Tehát ha csak "gurul", akkor nem fogyaszt.
Karburátoros meg elvileg akkor nem, ha motorfékezel. Legalábbis én úgy tudom, hogy erõs motorféknél nem fogyaszt, de passz.

maffioso
ugy tudom ha injektoros a kocsi akkor éri meg motorfékezni mert akkor nem adagol, de karburátoros ugyanugy sziv, tehát akk mind1, de ugy tanitják hogy motorfékezzél, aztán ha lecsökken a fordulat akk üres aztjo

[HUN]FaTaL
"ha sebességbe hagyom gurulok majd lassan fékezek a jobb megoldás"

ez, kuplungot sem szabad kinyomni 😊

Mark007
Sebességben hagyod a jobb megoldás mindenképp.
Viszont attól függ, hogy hol vagy.
Ha még messze, akkor hagyod, és gurulsz, majd a közelében kettes, és motorfékkel megállsz ott.

De ha elõttem vált pirosra, én akkor is visszaváltok 2-be, motorfékkel fékezek ha tudok.

gerge93
Megyek a piros felé üresbe rakom és szép lassan fékezek vagy ha sebességbe hagyom gurulok majd lassan fékezek a jobb megoldás, ha kevesebbet akarom, hogy fogyasszon? vagy mind1?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

maffioso
azért nem mind1...nsr 125 is 36-8 lo és már azisharapos

year: 2010
price: $6,090
Horse Power @ RPM: 39.0 Hp @ 11,500 rpm
Torque @ RPM: 25.5 Nm @ 10,000 rpm
Engine: liquid-cooled, 2-stroke, reed-valve inducted
Transmission: Constant-mesh 6-speed; multiplate wet clutch

Pepsi Twist
nyomaték mennyi van kicsirigó?

SL
bocs, hogy ilyen késõn írok 😄
hát kicsit izattam mert olyat húztam hogy elõttem a motoros 10-15 métert repült majd az úttesten landolt és mi ilyenkor a teendõ. Na hát ezen befostam egy kicsit 😄

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

solo
Nahm, 30-án kresz vizsga, reggel 7:50 kor:@@@@
Még kell egy EÜ vizsga, aztán rutin stb, vizsga meg majd csak októberben😞
Akkor leszek 17:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Jajj te kis buta😄

125 ös yamaha yz alaphangon 46 ló:]
Bár, az olyan üzemidõs, hogy szószerint szarni kéne a pénzt, hogy azt fenntartsa valaki😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE