Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondja mikor megláttaa szerelõ, ami olyan 15km-re volt az esettõl, majd be szart a röhögéstõl XDXD sadsad
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Érdemes vízet,szárazkaját magaddal vinni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
de ha nincs kóros betegsége (kopog a féltengely ilyesmire gondolok) akkor nem fog beszarni 😄
Pár éves autónál ami szervízelve van csak guminyomást szoktak nézni szerintem.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
Jó, itt nincs villamos, meg ilyenek, viszont amikor vezetni kezdtem akkor csak pislogtam, hogy suli tán, meg mûszakváltáskor olyan hejde kis dugók alakulnak ki itt is. 😊
Másrészt Miskolc és Eger közt is óriási a különbség. Tapasztalatom szerint Egerben kulturáltabban közlekednek, nyugodtabb az egész, szinte észre sem venni, amikor beérsz a városba. Miskolc az jóval másabb, szinte folyamatos dudaszóval.
Mondjuk nálunk is van akkora forgalom, mondjuk reggel 8-tól este 6-ig, hogy néha én sem hiszek a szememnek, de így sem mérhetõ Miskolchoz, hiába, 4x-es a különbség.
Pest meg más fogalom, ahol a közlekedési kultúra hátööö...
Viszont mindenki figyeljen az utakon, mert két nap alatt három csattanást sikerült kivédenem, rengeteg a barom, különösen a balra nagy ívben történõ kanyarodás technikáját nem sikerült elsajátítaniuk...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Pótvizsgán már egybõl adta is a vizsgabiztosnak a pénzt, és át is ment.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Az én oktatóm amikor zebrán átengedtem õket akkor engem cseszett le, hogy mér engedem át õket <#idiota>#idiota>
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
:3
http://goo.gl/gd6Zi5
Az oktatóval beszéltem meg így hogy azt a 9 óra rutinpálya vezetést majd szeptemberbe kezdem.
Egyébként június 16.-án kezdtem a tanfolyamot, még 29.-én elsõsegély vizsga aztán már csak szeptemberben megyek mert csak akkor leszek 17 éves...
Sok idióta még az 50 es kis pöcsköszörûn is képes meghalni.Nemkell ezeknek 40-50 lovas 125 ös seggrqakáta:C
FFFFFFFFUUUUUUUUU.30-án kresz vizsga:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bocs az offért.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
egyébként meg valóban nagyon sok a nem 50-es 50-es, nem is ezzel lenne a probléma, hanem sokan eleve arra ülnek, és törik össze magukat (rosszabb esetben másokat is).
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
\"If in doubt, flat out!\"
Egyik nap olvastam hogy állítólag be lesz vezetve hogy autós jogosítvánnyal 125cm3-ig lehet motort vezetni! Nahh most valaki atz mondta h idén január 1-tõl ezt már bevezették valaki meg azt hogy majd csak befogják vki meg még nem is hallott ilyenrõl!
Légyszi segítsetek hogy most hogy van ez?!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢