Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Anya vagy 10 éve.. elszakadt neki az ékszíj, õ meg harisnyával helyettesítette.. xDXD

Azt mondja mikor megláttaa szerelõ, ami olyan 15km-re volt az esettõl, majd be szart a röhögéstõl XDXD sadsad

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SpeedXHUN
Igen a bmw-k is szólnak elõre ha gáz van sosem robbansz le😊 szerencsére sok ilyen márka van csááááá😄😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Pepsi Twist
de nem lesz csapágyas bazdmeg 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Csabesz6
Da ha pl csapágyas lesz a mocid, akkor helyben blokkot bontasz, majd utána össze is fûzöd?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
nekem kuplung bowden szakadt el 😄 és 1 csavarhúzóval megcsináltam XD és mindenzt görögországba és még haza is jöttem 😄 jó volt még 1 csoki szorító is 😄

Csabesz6
Sosem tudhatod, hogy mi mikor és hol szarik be😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
Gumi,guminyomás,pótkerék,pótkerékguminyomás,lámpa.

Érdemes vízet,szárazkaját magaddal vinni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
olajat, akksit, nyomás, pótkerék, szerszámok ennyi 😄 ha ez megvan akkor bárhol bármit megcsinálsz

de ha nincs kóros betegsége (kopog a féltengely ilyesmire gondolok) akkor nem fog beszarni 😄

maffioso
sör benvane a kocsiban😄

\"If in doubt, flat out!\"

[HUN]FaTaL
Mit értesz hosszabb alatt meg mennyire új az autó..

Pár éves autónál ami szervízelve van csak guminyomást szoktak nézni szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

lacee09
Hosszabb utazás elõtti teendõket tudja valaki autónál?(miket kell ellenõrizni..) Válaszotokat elõre is köszönöm szépen.

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

Zsolti9014
egy mondjuk helyett legyen inkább például. 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nyilván így van, de azért korántsem üresek az utak errefelé sem. A rutinpályáról kijönni meg a reggeli meg délutáni csúcsban nem feltétlen fél perc. 😛
Jó, itt nincs villamos, meg ilyenek, viszont amikor vezetni kezdtem akkor csak pislogtam, hogy suli tán, meg mûszakváltáskor olyan hejde kis dugók alakulnak ki itt is. 😊

Másrészt Miskolc és Eger közt is óriási a különbség. Tapasztalatom szerint Egerben kulturáltabban közlekednek, nyugodtabb az egész, szinte észre sem venni, amikor beérsz a városba. Miskolc az jóval másabb, szinte folyamatos dudaszóval.

Mondjuk nálunk is van akkora forgalom, mondjuk reggel 8-tól este 6-ig, hogy néha én sem hiszek a szememnek, de így sem mérhetõ Miskolchoz, hiába, 4x-es a különbség.
Pest meg más fogalom, ahol a közlekedési kultúra hátööö...

Viszont mindenki figyeljen az utakon, mert két nap alatt három csattanást sikerült kivédenem, rengeteg a barom, különösen a balra nagy ívben történõ kanyarodás technikáját nem sikerült elsajátítaniuk...

Hajrá Magyarország!

Fehercsoki
Nos,nagyobb városokban nagyobb a forgalom,azaz nagyobb az esély hogy valaki miatt vagy magad miatt elrontasz valamit...Ha üres úton mész kevesebb a hibalehetõséged😛

Zsolti9014
Én is Borsodban vizsgáztam, elsõre meglett. Utánam viszont mindenki bukott. 😞 Bár Ózdon nyilván más vezetni, mint Miskolcon, esetleg Pesten.

Hajrá Magyarország!

VRolee94
😄
Pótvizsgán már egybõl adta is a vizsgabiztosnak a pénzt, és át is ment.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Norbi1990
Mért nem ütötte el? <#fejvakaras>
Az én oktatóm amikor zebrán átengedtem õket akkor engem cseszett le, hogy mér engedem át õket <#idiota>
VRolee94
Unokatesómat azért buktatték meg mert egy 100m-es szakaszon 30-cal ment mert húzte elõtte egy részeg cigány a kukát. Hát ez nem röhejes? Meg a vizsgabiztos mondta neki a végén hogy egy 10000-es fejében eltekintett volna e fölött. Úgy látszik hogy nálunk itt Borsodban annak lesz hamarabb jogosítvány aki lefizeti a viszgabiztost, nem pedig annak aki jól vezet és egy nyomorék cigány miatt kell lassabban mennie.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Fehercsoki
Nem errõl van szó,hanem hogy folyamatosan olyanokat olvasok neten,hogy "ne törõdj vele ha elsõre megbuksz mert mindenkit megbuktatnak",meg ehhez hasonlókat,leginkább B kategóriára írják ezt.(2x buktam egyébként,elsõt elbasztam esõben nem láttam 1 sávot,másodszorra szemét cigány vizsgabiztos volt,harmadszorra meg ugye sikerült)

DJ RX7
miért, hányszor buktál? <#gonosz1>

:3

Fehercsoki
Ja,mondjuk megszabnák hogy 10 órát kell vezetned forgalomba vagy hasonló...De vizsga ne legyen mert megint csak a pénzért való szánalmas buktatósdi lenne mint a többi jogsinál-.-

DJ RX7
mármint szavazás formájában

DJ RX7
fõoldalon van. nem lehet linkelni

Pepsi Twist
link

DJ RX7
totalcar.hu-n is fel van téve a 125-ös b kategóriás vezetés. szerintem egy gyakorlati oktatás után simán lehetne engedélyezni.

ZTM
Nekem az oktató a 17. születésnapom napjára akarja tenni a rutinvizsgát😄

[HUN]FaTaL
Jaja, forgalomban nem vezethetsz és nem vizsgázhatsz. Én oktatóm leszarta, vezettem forgalomban is. Rutinvizsga meg a 17. születésnapom betöltése után 5 nappal volt 😄

ZTM
Nem mondod?😄
Az oktatóval beszéltem meg így hogy azt a 9 óra rutinpálya vezetést majd szeptemberbe kezdem.

Fehercsoki
Addig elkezdheted a rutint,csak nem vizsgázhatsz.

ZTM
Háá már beírom, tegnap, sikeres KRESZ vizsgát tettem, elsõre sikerült, nagyon izgultam de sikerült😊
Egyébként június 16.-án kezdtem a tanfolyamot, még 29.-én elsõsegély vizsga aztán már csak szeptemberben megyek mert csak akkor leszek 17 éves...

Pepsi Twist
40-50 lovas 125? te hallod? az akkor lesz 50 lovas ha ráköltök 1 autó árát XD 180as runnerem nincs 40 ló 😄

solo
Az kéne:CCCC
Sok idióta még az 50 es kis pöcsköszörûn is képes meghalni.Nemkell ezeknek 40-50 lovas 125 ös seggrqakáta:C

FFFFFFFFUUUUUUUUU.30-án kresz vizsga:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Fehercsoki
Na igen,nem kell ehhez videó vágás😊Egyébként a tv-ben láttam hogy csinálják.

TaRka0107
Én is megnéztem és mindenki azt mondja hogy videóvágás, pedig ez egy egyszerû trükk. Csak egy kis elõkészület és meg is van.😄
Bocs az offért.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Fehercsoki
Nézegettem a megnyitott topicjaid(nem tudom miért),és felfedeztem a cipõfûzõset,elmondjam hogy csinálja vagy már nem érdekel/megtudtad?

Zsolti9014
nem is rád céloztam, csak úgy nagy általánosságban.

Hajrá Magyarország!

Pepsi Twist
én nagyon közel vagyok ahhoz hogy 30 éves legyek és sztem már benõtt a fejem lágya motoron fõleg... teljesen úgy használom mintha autós lennék nem megyek el 2 autó között nem pofátlankodok elõre se semmi...

Zsolti9014
érzed azért, hogy nem ugyanaz a szitu 😊
egyébként meg valóban nagyon sok a nem 50-es 50-es, nem is ezzel lenne a probléma, hanem sokan eleve arra ülnek, és törik össze magukat (rosszabb esetben másokat is).

Hajrá Magyarország!

Fehercsoki
Kemény vagy.Az ilyenek miatt vannak a balesetek.(na meg a nõk miatt akik vezetni próbálnak)

Pepsi Twist
én is 180as runnerral járok 😄

Pepsi Twist
itt már most megy 😄 a "segédmotorosok" 70-80%-a nem 50es motorral jár 😄

Zsolti9014
Azért konkrétan azt kimondani nem lehet, hogy nem is lesz ilyen, most biztosan nincs, de mivel több EU-s országban mûködik már ez, nálunk sem zárható ki, de egyelõre nem nagyon van láthatáron.

Hajrá Magyarország!

maffioso
szerintem nem fogják bevezetni, de az h bevezették az irdatlan baromság

\"If in doubt, flat out!\"

[HUN]FaTaL
Ezt hallom már 5 éve, nincs ilyen, nem is lesz.

Fehercsoki
Szerintem nem fogják bevezetni...De az biztos hogy még nincs bevezetve.

zsolt515
Üdv!
Egyik nap olvastam hogy állítólag be lesz vezetve hogy autós jogosítvánnyal 125cm3-ig lehet motort vezetni! Nahh most valaki atz mondta h idén január 1-tõl ezt már bevezették valaki meg azt hogy majd csak befogják vki meg még nem is hallott ilyenrõl!
Légyszi segítsetek hogy most hogy van ez?!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

milyen volt az elsõsegély?
SL
na fiúk ma voltam elsõsegély vizsgán az is megvan már csak a forgalom maradt 😄 de már abból is már 10 órát vezettem.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Fehercsoki
Nem,mert az nagyon warez.De googlebe írd be hogy magyar torrent tracker,és dob ki párat,privibe küldök mindjárt.

Blueblood
és nem tudnál belinkelni egyet? Mer van törrent letöltõ progim (azureus).

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!