Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Szerintem csak már nagyon szeretne autókázni... de ahhoz meg adtak valami ideiglenes papírt amit ha bemutatsz a rendõrnek, akkor el kelljen fogadnia.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

maffioso
nemtudom ezen mit nem lehet érteni meg mér kell forumon kérdezõsködni
aztmondták 3 munkanap akk 3 munkanap mulva menny vissza, péntek az csak 2, sztem érthetõ

\"If in doubt, flat out!\"

Fehercsoki
Ma 9:50kor vizsgáztam,és sikerült(forgalmi),szerintetek mikor menjek be a papírokért?Azt mondták 3 munkanap,péntek az túl korai?

gerge93
Köszönöm a gyors választ. Én is olyat hallottam, most telefonálgattam 😄

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Norbi1990
Ha jól tudom akkor a mûszaki idejét kell figyelembe venni.
gerge93
Hali! Nem pont ide illik, de nem tudom hol kéne megkérdezni. Szóval lejárt a zöldkártyája a kocsimnak, de mûszaki még júniusig van rajta. Ilyenkor mivan? mert úgy tudom, hogy egybevonták a kettõt.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Ok köszönöm a válaszokat akkor ez jó hír <#mf1> <#taps> ( legalábbis a számomra ) mert tavaly raktam le a ”B”-t és hát gondolkozok azon hogy majd késõbb jövõre vagy utána lerakjam az ”A”-t is és hát az egészségügyire nem igen fáj rá a fogam hogy még egyszer meg kelljen csinálnom.<#boxer>

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

[HUN]FaTaL
Busznál (D) azt hiszem újra kell csinálni, mert állítólag nekik többet kell tudniuk, de egyébként így van.

http://goo.gl/gd6Zi5

maffioso
egészségügyinek is szokták nevezni (eü vizsga), de amugy igy van

Mark007
Nem elsõsegély nyújtásra gondolsz?
Ha igen, akkor egyértelmû..ha megvan a vizsga, akkor minek csinálnád meg mégegyszer? 😊

Lenne egy olyan kérdésem hogy azt olvastam a neten hogy ha valakinek megvan az alap jogosítványa ( vagyis a ”B” ) és akkor elvégezte az egészségügyi vizsgát akkor késõbb bármilyen más jogosítványt is akar letenni nem kell újra elvégezni az egészségügyit hanem csak az ott kapott igazolólapot kell bemutatni.
Ez tényleg így van vagy nem?

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

autoszimulator
nem tudom ti hol jártok, de felénk elõbb kell integetni a gyalogosnak, hogy igen, mehetsz, mintsem kiugorjon eléd... és én is sokszor inkább megállok a zebra szélén, és várok, hogy valaki megálljon, intsen. De akkor még a szembejövõnél imádkozni kell, hogy megálljon...
Ettõl függetlenül, ahogy a vizsgáztatás ebbõl az egészbõl történik, gyász. Fõleg, hogy vidéken a tanulók nagy része a városban vezet csak, 40-50el totyog, parkolgat, és olyan hülyeségekért megbuktatják, hogy egysávos úton balra húzódva kanyarodjon balra... Lássuk be, sok cikis szitu nem történhet egy városban, még pesten sem. De aztán mikor kikerül a fõútra, autópályára, dupla akkora sebesség kellene, szembejövõk, elõzés, meg rengeteg alapvetõ dolog, és akkor ott szerencsétlenkednek.

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
A többség pont, hogy nem megy. Még akkor is meglepõdnek ha átengedem õket. Sajnos ilyen a morál, ahol ész nélkül mennek az külföld, mert ott ez természetes. Természetes az is hogy a BMW/Audi tulajok nem faszagyereknek tartják magukat, hanem ugyanolyan közlekedõnek, mint az, aki suzukival megy.

Itt befejeztem. 😊

Keroz1n
Így van,<#eljen> és akkor van elsõbbséged ha MEGADJÁK,és ezt kéne megjegyezni minden gyalogosnak és autósnak.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Zsolti9014
Ebben azért szerintem is igazad van: én gyalogosként szétnézek a zebránál, és ha már barom az autós, és 80-nal tép át a zebrán városban, nem fogok lelépni elé. Nekem lenne igazam, de annak már aligha örülhetnék. De ez életösztön kérdése.
És valóban sok marha van a gyalogosok közt is.
Ezért írtam a kölcsönös figyelmet. 😊

Ennek ellenére a zebrán elsõbbségük van.

Hajrá Magyarország!

Keroz1n
De azért egy pár marhának sikerült😊.
Nálam nem a fogyasztás a probléma,az a néhány tized nem oszt nem szoroz.Egyszerûen az a probléma hogy ha egy gyalogos meglát egy zebrát akkor megy is körültekintés nélkül,legalábbis a többség,és ha elcsapják akkor az autós a hibás,ami persze néha jogos is ,de azért nem ártana szétnézni szerintem.

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Zsolti9014
valószínû nem is az fog lelépni eléd.

egyébként ha a fogyasztás a probléma, akkor a gyalogosok által megszállt zebra elõtt le a gázról, motorfék... vissza egyet motorfék...
Zebra után gáz, egyet fel, és haladok nyugisan, nem is biztos, hogy meg kellett állnom. Ja, és ahogy elõttem írták, a zebrát nem 90-nel kell megközelíteni.

És igen, ha több idõt szánnánk egymásra, és kölcsönösen tisztelnénk egymást, kevesebb lenne a baleset. És persze én sem állok meg 100%-ban a zebránál, de akkor sem hangoztatom, hogy milyen faszagyerek vagyok, meg a gyalogos mekkora senki...

Én itt befejeztem.

Hajrá Magyarország!

Keroz1n
Igen,de ha látom hogy jön egy autós EGYES EGYEDÜL az úton 60-al akkor ne másszak már be elé gyalogos létemre ha mögötte 200méterrel sincs senki..ennyit lehetne várni.

TaRka0107
Szegedrõl beszélt...<#vigyor2>

Mark007
Miért általánosítassz?
NEM hiszem el, hogy találkoztál már az összes biciklissel.
Fogalmazzunk úgy, hogy vannak olyanok, akik tényleg nem ismerik a KRESZt, az öregek meg fõleg, tény és való.

Amúgy elég átnézni a topicot, és kb. az jön le, hogy "autóval vagyok, többiek rohadjanak meg"

Mindenkinek kéne figyelni a másikra, átlagban nézve egyik "kategória" sem jobb a másiknál..

Csabesz6
Bicósok tényleg nagyobb arányban f@szok mint a gyalogosok, ezt én is tapasztalom.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
szegeden ez a morál... de még a gyalogos hagyján 😄 a biciklissel mivan? 1ikse tudja a kreszt azt ugyan úgy vonatkozik rá mint bárki másra mivel forgalomban részt vesz... jobb kézszabály? "WTF?" stoptábla? "WTF?" zebra? "WTF?" autósok? "WTF?" bicikliút? "im a god"

azt hiszik a biciklisek hogy (lófasz a seggükbe) ha bicikli úton mennek akkor õk halhatatlanok aztán ha meg átmegyek rajta én leszek megbaszva... mi közbe a biciklis a teljesen szabálytalan fõl a 80 éves nénikék ezekkel a szar elektromos szarokkal aminek még kerregõ hangja sincs mint a biciklinek azt még hallani se lehet és jön mint az állat...

biciklisek eléggé elvadultak...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Csabesz6
Volt velem is, de kb az esetek 5%-ban van ilyen.Eddig nem haltam bele;-)
Persze Pesten nem tudom milyen a morál, nem sûrûn járok fel (még.)

...látom szegedi vagy, nem szóltam😄

Pepsi Twist
velem olyan is volt hogy elengedném azt intett hogy húzzak a faszba... ???

Csabesz6
Nem tudom, én az esetek 80%-ban átengedem a gyalogost, ha nem sietek sehova.Idõben lassítok, nézek a szemébe, esetleg rávillantok.Legtöbbször megköszönik(gyalogosként én is meg szoktam), és mindenki boldog.Aki meg csak lófrál, azt úgy is ki lehet szûrni.<#nemtudom>

Pepsi Twist
errõl van szó... nem az a bajom hogy meg kell állni hanem 1xrûen az hogy ez a "gondolat olvasó vagyok" dolog nem fog mûködni 😄

TaRka0107
De most nem értem mit okoskodtok! Pepsi nem azt mondta hogy nem áll meg a zebránál amikor kilépnek elé. Mert ha lelép az útra akkor gondolom hogy megáll. Meg amit mondott hogy 80-nal megy a zebra felé.... hát nem hiszem. Arról volt itt szó hogy amikor két öregasszony megáll a zebránál és elkezdenek beszélgetni, akkor jóhogy nem állsz meg. Akkor kell átengedni ha azt mutatja hogy átakar menni a másik oldalra.

[HUN]FaTaL
Nem értem milyen 60ról beszélsz 2 méteren belül. Tudod a KRESZben van egy olyan kitétel hogy a zebrát úgy közelítsd meg, hogy bármikor meg tudj állni..

maffioso
hát nemtom itt pécsen kurvaritka hogy lelépkedjenek csak ugy...ez azt jelenti nálam hogy olyan ritka hogy én nem is találkoztam ilyennel...egyszer volt egy részeg pali aki kiugrott elém akk satu volt de megálltam

Keroz1n
Sajnos azt kell hogy mondjam h pepsivel értek egyet.
Még mindig azt mondom h a zebrát nem azért festették oda hogy majd ott fognak sétafikálni az emberek,és fõleg nem azért h az autósok 60-ról 0-ra 2méteren belül álljanak meg mert egy POFÁTLAN gyalogos nem képes szétnézni illetve várni néhány másodpercet amíg nem jön egy autó sem.
Ezt most nem úgy mondom ,mintha én SOHA nem mennék gyalog,sõt elég gyakran szoktam úgy mászkálni,de ha egy zebrát látok akkor nem az a hozzáállásom mint a többieknek h ,,na én most itt átgázolok,úgyis nekem van elsõbbségem"..hanem szépen megvárom amíg ritkul az autósor, SZÉTNÉZEK aztán lelépek és átmegyek...

[HUN]FaTaL
A gyalogos pofátlan? Ha visszaolvasok a topicban nem ez jön le belõle. 😄

milk4
Tudod hogy mi az a KRESZ?A zebrán te egy senki vagy a gyalogoshoz képest.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
nem tom mit véditek a kibaszott gyalogosokat 😊 de a gyalogosok 90%a pofátlan is fogja magát szét se néz és lelép átmegy és akkor még neki áll feljebb hogy satuval állok meg és ráfekszek a dudára miközben folyamatos az autósor...

Mark007
Unatkozok, hadd szóljak bele. 😊
Piros lámpánál sem állsz meg? Ott is kopik az ótó.
Esetleg te gyalog a szomszédba se méssz, ezáltal tipped sincs, milyen mikor 5 percet vársz a zebránál?

Én is csak akkor állok meg amúgy, ha már lent van a fél lába, vagy van 3-4 ember a zebránál.

[HUN]FaTaL
Talán ha 200 helyett 90nel közlekednél nem kellene a fogyasztás miatt aggódnod... Te is csak paraszt vagy és lusta megállni.

milk4
A átlag fogyasztás felmegy 0.1l-el 15másodpercre utána visszaáll...

Zsolti9014
nem akarok azzal a dumával jönni, hogy ezért tart itt az ország, de sajnos az az igazság, hogy sok embernek van ilyen hozzáállása a dolgokhoz, mint itt néhánynak. tõlem mindenki azt csinál amit akar, de ha gyalogosként elütik, akkor majd gondolja át még1x. vagy ha elütnétek valakit biztos frankó érzés lenne.

Hajrá Magyarország!

Pepsi Twist
5 sec? nem az idõvel van a baj 😊 hanem azzal hogy kopik az autó nõ a fogyasztás minden 😊 meg nem is az hanem miféle faszság ez? román kamionos meg jöjjön a seggembe?

milk4
Megállsz,nem megy át,tovább mész.Most az az 5másodperc...

Pepsi Twist
de miért engedjem át ha nem is akar átmenni? nem 1x tapasztaltam mint már ahogy le is írtam hogy csak 1xrûen ott áll és csak nézelõdik... ha 1xrûen nem akar átmenni???? akkor? meg tanuljak meg gondolatot is olvasni? ez mekkora hülyeség? 😄 hagyjanak már

maffioso
nem értem egyes embereknek hogy sikerült jogositványt szerezni...a kresz modositással már életbe lépett az is h a zebránál állo embert átkell engedni
ehhez képest itt mindenki olyan kurva keménynek érzi magát hogy nem enged át egy embert

TaRka0107
Nyugi már, ez csak vicc volt. Nem kell mindent komolyan gondolni...

Pepsi Twist
miért?

Hassan B
Hát igen, ez tényleg qrva vicces. Most már tényleg szívbõl kívánom hogy fájdalmas és hosszadalmas, szenvedésekben gazdag halált halj.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

pepsi még nincs kétajtós, ahhoz még nõnie kell<#vigyor5>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

TaRka0107
Fõleg kétajtós<#duma><#eplus2>

egy navarában ülõ szekrény már 20szal is ijesztõ..😄

Pepsi Twist
mondjuk lehet nem 80al kéne a zebra felé menni 😄

biztos ijesztõ vagy :d