Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Magyar torrent oldalakon fent szokott lenni a legfrissebb.

Blueblood
Császtok!

Valaki be tudná linkelni nekem a hivatalos kressz-teszt programot? Biztos volt már, de nem akarok oldalakat visszakeresni, ha nem nagy kérés.

Köszi szépen!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Értem, köszi!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

[HUN]FaTaL
Ha van jogosítványod akkor a személyi igazolvány belföldön nem kötelezõ, de a jogosítvánnyal nem tudsz külföldre menni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!
Lejárt a személyim, most készül az új, a régit kilyukasztották😞
Ilyenkor egy esetleges igazoltatáskor kerülhetek kellemetlen helyzetbe, hogy nincs érvényes személyim? Igazából azt se tudom, milyen az, ha van nálam, mivel még nem igazoltattak 2 év alatt.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Csabesz6
De kocsog😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
olyan nincs, csak szememfénye jelöltek

\"If in doubt, flat out!\"

Hassan B
Van már új összecsuknivaló áldozat? <#vigyor2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Fehercsoki
Pedig valahol ezt olvastam már,minden részlete ismerõs volt.

Kaplan
Nem 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fehercsoki
Nem te írtál errõl blogot is?

Fehercsoki
Rendben.

maffioso
olvass vissza most nem akarok leirni de volt már téma

Fehercsoki
Miért mi történt?

maffioso
nekem még 10nap pihi visszavan, de pénteken amikor bementem az irodába utána már suli skip, aztán go autozni, már nagyon hiányzik

Fehercsoki
Na megjött nekem is,5 munkanap alatt jött meg,ha azt a napot is számolom amikor az okmányirodában voltam.

Fehercsoki
A postások hány óráig kézbesítenek?(kecskeméti vagyok ha ez számít)

Bandi 18
Azért akármekkora pótot nem. Taktorra is csak 750kg teherbírásút köthetsz, annál nagyobb pót esetény E kategória.

Pepsi Twist
hát igazából ha földeken csapatod traktorral igazából jogsi se kell XDD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ZTM
Szeretnék kérdezni valamit!
Már több osztálytársamnak megvan a jogsi és bele van nekik nyomva feketén ugye hogy mit vezethet a B M és T kategória!Namost azt mondják hogy B jogsival lehet pótkocsit húzni de csak 2 év után mert addig kezdõnek számít, akár traktor után pótkocsi akár autó után.Igen ám de a T kategória 16 éves kortól tehetõ és ott nincs kezdõ mihelyst megvan a jogsi akár 20 tonnás pótkocsit is húzhat természetesen traktorral.
Tehát a kérdésem az lenne hogy akkor most mi van?Lehet húzni traktorra szerelt bármekkora pótkocsit akár mikor?Mert ha kilogikázza az ember akkor ez jön le!
Köszi a válaszokat!

[HUN]FaTaL
Ajánlott, tértivevénnyel.

Fehercsoki
A jogsid milyen levélként küldik?Ajánlott/elsõbbségi?Gondolom majd alá is kell írnom mert csak úgy nem dobják be.

Fehercsoki
Hát igen,de elég sok minden van Mo.-n ami teljesen logikátlan...

maffioso
nem tom mert már régen csinálták de logikátlan lenne ha ujat akarsz akk ahhoz iskelljen, ha egyszer adtak akk evidens h van vizsgád...

Fehercsoki
Na ja csak jogsihoz kell.Amíg megcsinálják.Meg utána ha másik jogsit is akarok szerezni ahhoz is kell.Illetve ha elveszik a jogsim akkor az újhoz is kell szerintem.

maffioso
ugyse tudsz vele mit kezdeni énse tudom hol van már az enyém

Fehercsoki
Értem hát lehet mindenhol máshogy van.

Mark007
Tõlem nem. Megkaptam eü vizsga után, nálam volt.
Levizsgáztam forgalomból, bementem a papiromért, és akkor mondta, hogy kell az eü. papir. De vissza is adta egybõl

Fehercsoki
Köszi!Egyébként forgalmi vizsga után tõled is elvették az Eü. kártyád?Mert tõlem igen,és azt mondta az oktatóm hogy majd visszaadják,mindenkitõl elveszik.

Rob02
Szia!
Okmányirodában az orvosi papírt,vizsgaigazolást,személyit,lakcímkártyát kérték csak! Meg ott helyben 4000Ft volt egy csekk!
17-én hétfõn voltam bent és 21-én pénteken már nálam volt!

Fehercsoki
Mennyit vártál rá?És okmányirodában mit kellett leadni?

Rob02
Na ma végre meg is jött a jogsim!<#eljen><#vigyor>

Fehercsoki
A vizsgalapomon rajta van hogy 2019ig érvényes az orvosim,viszont a papírt már beadtam az autós iskolában,szóval nincs meg.

Fehercsoki
Az okmányirodába az orvosi alkalmasságit is vinnem kell?

maffioso
én is csak gyanítom hogy így van, mert másképp sok macerát vetne fel, meg haverom leadta anno, szal ebbõl gondolom hogy kettõt nem hagynak érvényben

matyi0323
Ezt nem tudtam, hogy nem érvényes.. nem is néztem igazából.. csak láttam, hogy 2 kártyája van. : )
Tehát bocs, hogy hülyeséget mondtam. : )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Fehercsoki
Meg van az Eü. vizsga,volt kártyám csak elvette!

Fehercsoki
Illetve a vizsgalapom hátuljára ez került rá(szerintem rá van pecsételve,nem kézírás):
korl: eu.ig.nincs
Most ez mit jelentsen?

Fehercsoki
Mint írtam most szerdán vizsgáztam,sikeres volt,viszont a vizsga elején beadtam minden iratom(személyi,lakcím kártya,vizsgalap,Eü. kártya) na már most mindent visszakaptam kivéve az Eü. kártyát.Ez miért lehet?Majd a közlekedési hatóság visszaadja?

[HUN]FaTaL
Ezt mondtam.

maffioso
én ugy tudom h csak akk nincs ha elsõre adják ki azt a kategoriát

[HUN]FaTaL
Akkor, ha hosszabbítasz igen. De amikor megszerezted a jogosítványt, akkor nincs ideiglenes papír.

maffioso
opcionális, beadhatod, de miután kiküldték a másikat az elsõ már nem érvényes

matyi0323
Ha van motorra, akkor azt nem veszik el.. ergo utána 2 kártyád lesz.
Havernak is úgy van. : )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mark007
õõ,
Ha van pl. motorra jogsid, és most csináltad a B-t, akkor asszem kapsz vmit, amivel motort használhatod. De kocsit akkor sem fogod tudni.
Újitásnál más, ott lehet ideiglenes papirt kapni.

maffioso
én ugy tudom nekem adhatnak majd ideiglenes papirt mert nem elsõ alkalommal adnak jogsit, illetve ujitásnál is ez van

Fehercsoki
Nekem sajnos nem minden sikerült elsõre,ezt én legfõképp annak tudom be,hogy jó pár hónapot kihagytam,illetve amikor vezettem akkor is kb. 2 óra(1 dupla)/2 hét,mivel az oktatómnak sajnos nem volt túl sok ideje.De a lényeg hogy végre meglett😊
Egyébként köszi a válaszokat.

Rob02
Én múlt héten szerdán vizsgáztam és nekem is 3 napot mondtak!
Most hétfõn voltam vizsgaigazolásért meg okmányirodában úgyhogy most már csak meg kell várnom hogy kiküldjék!
(BC kategóriát csináltam egyszerre és minden vizsgám sikerült elsõre!) <#vigyor3>

TaRka0107
Ja.... hogy már nincs, tesómnak még volt😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Mark007
ez is le lett irva már 100szor, nincs ideiglenes papir. Amig nincs jogsid, addig nincs vezetés.

Én a papirokért másnap mentem, oszt társam meg aznap délután, és neki is odaadták. Holott 1 hetet mondott az oktató. Próbáld meg.