Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki be tudná linkelni nekem a hivatalos kressz-teszt programot? Biztos volt már, de nem akarok oldalakat visszakeresni, ha nem nagy kérés.
Köszi szépen!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lejárt a személyim, most készül az új, a régit kilyukasztották😞
Ilyenkor egy esetleges igazoltatáskor kerülhetek kellemetlen helyzetbe, hogy nincs érvényes személyim? Igazából azt se tudom, milyen az, ha van nálam, mivel még nem igazoltattak 2 év alatt.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Már több osztálytársamnak megvan a jogsi és bele van nekik nyomva feketén ugye hogy mit vezethet a B M és T kategória!Namost azt mondják hogy B jogsival lehet pótkocsit húzni de csak 2 év után mert addig kezdõnek számít, akár traktor után pótkocsi akár autó után.Igen ám de a T kategória 16 éves kortól tehetõ és ott nincs kezdõ mihelyst megvan a jogsi akár 20 tonnás pótkocsit is húzhat természetesen traktorral.
Tehát a kérdésem az lenne hogy akkor most mi van?Lehet húzni traktorra szerelt bármekkora pótkocsit akár mikor?Mert ha kilogikázza az ember akkor ez jön le!
Köszi a válaszokat!
Levizsgáztam forgalomból, bementem a papiromért, és akkor mondta, hogy kell az eü. papir. De vissza is adta egybõl
Okmányirodában az orvosi papírt,vizsgaigazolást,személyit,lakcímkártyát kérték csak! Meg ott helyben 4000Ft volt egy csekk!
17-én hétfõn voltam bent és 21-én pénteken már nálam volt!
Tehát bocs, hogy hülyeséget mondtam. : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
korl: eu.ig.nincs
Most ez mit jelentsen?
http://goo.gl/gd6Zi5
Havernak is úgy van. : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ha van pl. motorra jogsid, és most csináltad a B-t, akkor asszem kapsz vmit, amivel motort használhatod. De kocsit akkor sem fogod tudni.
Újitásnál más, ott lehet ideiglenes papirt kapni.
Egyébként köszi a válaszokat.
Most hétfõn voltam vizsgaigazolásért meg okmányirodában úgyhogy most már csak meg kell várnom hogy kiküldjék!
(BC kategóriát csináltam egyszerre és minden vizsgám sikerült elsõre!) <#vigyor3>#vigyor3>