Hörcsög

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
azt hogy avattam vele meg párszor leesett a vállamról meg kiesett a kezembõl túlélte. de nem mondta hogy éhség miatt halt meg, lehet beteg volt. nem tudom, egy vasárnap mentem hozzá simogatni ls már nem élt. nagyon sajnáltam, pedig csak kb 2 hétig volt meg. Nyünyüszke volt a neve😄

Tom3
khm..khm.. 1hörcsög közölük az enyém volt 1pedig közös
nemcsakfeel
sorold fel a halakat is
[ mert érdekel ] 😄DD

*hihi ** *

nemcsakfeel
hát persze !

*hihi ** *

Tom3
????:
"aztán túlélte és megmaradt"

Most túl élte vagy nem????
Adam5
Nekem 3hörcsögöm volt ammig elnem pusztultak 😞 mind a 3 2-3 évig élt már öregek voltak. rajtuk kívül van még 2papagájom és 1kutyám meg egy 100literes akvárium tele halakkal

Adam5
ehh akko te is biztos gondoskodtál róla... "jaj apu vegyünk hörit mert olyan cukii!!!!" aztán 2nap múlva már lese szarod

Adam5
Ja igen a másik meg hogy télleg mit vigyorogsz hogy ilyet tettél? Mert tudod 1általán nem poénos hogy egy kis állat miattad haltmeg 😞((

nemcsakfeel
még vagy 10 éve volt nekem is, pár éves volt, amikor egy ismerõs kérdezte meg hogy él e még, mert hogy nem mozog. akkor vettük észre hogy megdöglött. hiába, nem lehet minden nap nézegetni ilyen apró dolgokat.

*hihi ** *

Adam5
Mert arról az emberek tehetnek ha részegen vezetnek stb... de az állatok nem tehetnek semmirõl.

Adam5
Engem az baszott fel qrvára hogy szegény állatthoz úgy áltál hozzá hogy "Végülis csak 1hörcsög annyi van belõle" és hogy annyire nem érdekel szegény kis állat sorsa hogy megfeletkezel róla. Sry hogy ilyet irtam (#114) de az ilyenek qrvára feltudnak húzni. Pl ha hallom hogy elütöttek 1kutyát vagy kidoptak egyet stb... azt jobban a szivemre veszem mintha pl autó vagy buszbalesetet hallok.

Adam5
Mármint kígyóval eteti

Adam5
Az is egy szemét állat aki olyat csinál (legalábbis az én véleményem)

akkor azt inkább meg se mondom hogy azért vettem hogy elsõsöket avassak vele...aztán túlélte és megmaradt. eredetileg egeret akartam, de nem volt, és ez volt a következõ legolcsóbb kisállat. na és aki kígyót etet vele az jobb?

nem is állt szándékomban erõsködni

Adam5
LOL fiam ez nagyon gyenge volt...

ollie
Te tényleg nem vagy normális! Majd elfelejtesz enni adni a gyerekeidnek is????

a válaszod meg a tiedet árulja e

elfelejtkeztem rola

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Adam5
Remélem te is éhen döglesz te faszfejü buzi.
A vigyorgás meg elárulja a szellemi színvonaladat...

Tom3
Ne vigyorogjál te
Nagy élvezetet okozhatott hogy nem etetted szegény hörcsögöt!Õ is csak egy élõlény!
Remélem hülyeségböl írtad

most nemreg nekem is volt egy hörcsögöm, itattam minden nap. aztán egyszercsak éhenhalt. hát hiába, nem gondolhatok mindenre egyszerre

Tom3
Ilyen plüss kéne nekem! 😊
Guest
Átkerült a 2. oldalra? 😊)
Hova tûnt az elsõ 2 tucat hozzászólás?

War. War never changes.

ollie

ollie
KITÖMTÉK!!!

ollie

ollie
HUÁCSÁ!

a #100-ra mondtam
nekem ne mondj ilyet én halálra kényeztettem a saját hörcsögöm anno

War. War never changes.

ha lámpabúrában élnél te is bánatos képet vágnál 😄
milyen bánatos feje van 😞
amúgy imádom a höriket, a kedvenc állataim 😊

War. War never changes.

Tom3
úúú

Tom3
az enyémnek akkor hullott amikor már az utolsókat húzta...
remélem a tied meggyógyul

War. War never changes.

ollie
állatorvos?

Sziasztok!

Valaki nem tudnam segíteni nekem, mert a hörcsögömnek egy kis felületen kihullott a szõre. Nem tudja valaki, hogy mi történhetett vele?? szin=red]Nagyon fontos lenne
[email protected]

nekem 7db aranyhörim van.Egy párt vettem még egy évvel ezelött de utólag kiderült hogy a nöstényt már vemhesen vettem mert 2 hétre rá lebabázott.Született 5 db höri
ráadásul pont a szülinapomon igy extra meglepetés volt a sok pici apróság 😊.Annyira kézhez szoktak hogy ha benyúlok hozzájuk egyböl csimpaszkodik az egész társaság hogy kiakarnak jönni, mókásak😊.Én is külön raktam öket mert nem hiányzik utánpótlás per pill de talán majd jövöre mert akkor valószinü eljár felettük a kor és kell az utánpótlás 😊

hát az enyém 3 és fél évet ért meg, még a doki is nézet :-)

most van 4 dzsungáriai, nagyon aranyosak, ketté vannak szedve 2-2 terráriumba, aztán ez egyik csoport rém lusta, a másik meg állandóan harap... viszont az utóbbiak imádják a tökmagot :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Tom3
😊
K.András
Ezt ugy mondtad, mintha hetente lenne egy-egy ilyen temetés 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tom3
Mi mindig a nagymamám kertjébe temetjük õket.
CoolStuff
Tudom nem ide tartozik, de tipp?:
Hiba

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Hanem majd 15 év múlva lesz, de akkor k*rva nagy!

War. War never changes.

PLackó
4 év???
Az szép kor!!!!

CoolStuff
Nálunk családi hagyomány a hörcsög...
Már születésem elõtt volt szüleimnek több 100 hörije, ngymuteréknak is volt, és nekünk is mindíg volt.
Halálozásaik után mindíg megfogadtuk, hogy nem lesz több, de másnap már meg is vettük az újat!😊
Most már télleg nem lesz több, mert most macsekunk van, az meg remélem jó ideig él még, és miatta addig nem lesz 3 évente sírás!😞

Glpetyus
Nekem gyerekkoromban 2 volt...
Az elsõ halála után megfogadtam nem lessz több😞((

Aztán mégis😊
Az meg 2,5 évesen eltünt😞(((
Több már tényleg nem lesz😞((