Hörcsög
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A miénk tegnap halt meg 4 évesen...
Reggel találtuk meg, hanyatt feküdt a magjain!
Nem voltam nagyon szomorú, mert négy év egy aranyhörinél nagyon nagy kor, szóval már tudtam, hogy lassan elbúcsúzunk tõle, de azért hiányzik.
k.b. 2éves korában elpusztult.Nagyon sajnáltam.Egész nap csak bõgtem.😞(((((
War. War never changes.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
de este kajara kijon es aligtudom letenni a taljat
Megtörént vala amaz nyékládháza nevû városban, hogy a helyi (nemvicc😊 tehénmegtermékenyítõ szakmunkás fia hörcsögöt kapott ajándékba. Eljött a tél, a hörcsög 1 szép napon elaludt, mint köztudott téli álmot alszik, a tehénmegtermékenyítõ szakmunkás fia pedig jóóóóól kidobta a kukába mer azthitte meghalt.. Aztán este mikor valami kaparászott a kukában rájöttek hogy bizony a hörcsögnek is 2 élete van.
Szegény állat viszont nem húzta sokáig... mint köztudott a hörcsög 2 pofára zabál, ilyenkor a 2 pofazacsija megtelik...
a tehénmegtermékenyítõ szak feltételez bizonyos alapvetõ Biológiai alapismereteket, ám az apa mégis felkiálltott: Nini bement valami a bõre alá! ...és összenyomta vala amaz hörcsögnek pofazacskóját... NO COMMENT!
mikor ezt elõadták ma nekem megzuhantam a röhögéstõl... remélem visszajön v.mi a hangulatból 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
olyan aranyos volt ha vizesvolt a kezem leitta róla. A kezemben tartottam és tök ari volt.
De sajnos meghalt 😞((((
Úgy hívták, hogy Moszat.
gamertag: kenobita
War. War never changes.
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a tieteket hogy hívták?
az enyémet Kavicsnak.
A ROHADT SZEMÉT KÖCSÖG GECI KURVA!!!!!!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"The trees move. Do you not see it?"
War. War never changes.
Nekem is volt 2. Egyik se élt 2 és fél évnél többet. Pedig nagyon szerettem õket. 😞(
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Sajnálom, már igazi matuzsálemnek számít.
War. War never changes.