Hörcsög

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
😞((((((

MoDuS
Részvétem!😞
A miénk tegnap halt meg 4 évesen...
Reggel találtuk meg, hanyatt feküdt a magjain!
Nem voltam nagyon szomorú, mert négy év egy aranyhörinél nagyon nagy kor, szóval már tudtam, hogy lassan elbúcsúzunk tõle, de azért hiányzik.

Glpetyus
😞(((

Tom3
tegnap is így volt de még lélegzett
Tom3
épp bújt volna be a házába vagy mi mert a segge látszott
Tom3
azaz ma
Tom3
Meghalt Pufi 3éves volt. 😞
PLackó
Nekem is volt úgy hívták hogy HÖRBI.Nagyon szép hosszú,szürke szõre volt.
k.b. 2éves korában elpusztult.Nagyon sajnáltam.Egész nap csak bõgtem.😞(((((

Tom3

meg õk
Tom3
ekkora baromsag 😊
valami horcsog eggyutes 😊) es 1clip szeruseguk itt ennyit talaltam

😄D
Tom3
ja jelenlegi horim is 😊(2,5 eves)
Nálam az életének az utolsó fél évében (2 és fél évig élt) szinte mindig aludt, néha kajált meg elvégezte a dolgát, aztán ennyi 😊

War. War never changes.

The Garrett
leszarom 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
hörcsög nem alszik téli álmot😊

Tom3
akkor jo
The Garrett
mondom ezt nekem is csak emsélték... nemértek a hörcsögökhoz 😊

Lynx_TWL
enyém soha nem aldut télen

๏̯͡๏﴿

Tom3
A horcsog teli almot alszik????enyemis sokat alszik
de este kajara kijon es aligtudom letenni a taljat
Adam5
"csak utána benéztünk és ott volt" nem pont utána hanem kb reggel is be néztünk nem láttuk és este megint be néztünk és akkor láttuk meg 😞((((((((((

Adam5
"csak utólag vettük észre hogy be bujt a kanapéba és azt meg össze csuktuk" nem ugy értem hogy amikor észre vettük akkor gyorsan össze csuktuk! Hanem hogy nem tudtuk hogy ott van de a kanapét össsze csuktuk és csak utána benéztünk és ott volt 😞((

The Garrett
Nah akkor most mesélek 1 történetet...
Megtörént vala amaz nyékládháza nevû városban, hogy a helyi (nemvicc😊 tehénmegtermékenyítõ szakmunkás fia hörcsögöt kapott ajándékba. Eljött a tél, a hörcsög 1 szép napon elaludt, mint köztudott téli álmot alszik, a tehénmegtermékenyítõ szakmunkás fia pedig jóóóóól kidobta a kukába mer azthitte meghalt.. Aztán este mikor valami kaparászott a kukában rájöttek hogy bizony a hörcsögnek is 2 élete van.

Szegény állat viszont nem húzta sokáig... mint köztudott a hörcsög 2 pofára zabál, ilyenkor a 2 pofazacsija megtelik...
a tehénmegtermékenyítõ szak feltételez bizonyos alapvetõ Biológiai alapismereteket, ám az apa mégis felkiálltott: Nini bement valami a bõre alá! ...és összenyomta vala amaz hörcsögnek pofazacskóját... NO COMMENT!

mikor ezt elõadták ma nekem megzuhantam a röhögéstõl... remélem visszajön v.mi a hangulatból 😊

Adam5
A Picur elött meg Maszat volt 2napig volt itt de olyan kicsivolt hogy ki fért a rácsok között(õ is törpe höri volt) másnap raktunk mindenhova almát,magot de csak utólag vettük észre hogy be bujt a kanapéba és azt meg össze csuktuk.... szegény masnap vettuk a picurt, picur 2évig élt

Adam5
Nekem Picurnak, 2hetehalt meg dzsungáriaitörpe hörivolt
olyan aranyos volt ha vizesvolt a kezem leitta róla. A kezemben tartottam és tök ari volt.
De sajnos meghalt 😞((((

Tom3
Nekem is volt(van masik)horcsogom 2,5 evet birt 😞
lany neve Ödön 😊
cenobite
Nekem is volt két hörcsögöm (egy fehér, piros szemekkel és egy amolyan szabvány barnás). Az egyik úgy halt meg, hogy megzabálta a szõnyeg rojtját és hát ugye nem bírta megemészteni... 😞 Ez már jó régen volt, vagy 15 éve...
Úgy hívták, hogy Moszat.

gamertag: kenobita

Kandurex
😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szmötyike...

War. War never changes.

Lynx_TWL
az enyémet Borisznak, végelgyengülésben múlt ki a srác... 😞

๏̯͡๏﴿

RelakSfromhome
Vasorral?

©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandew
Az enyémnek Hearbie volt a neve.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
Az enyém múlt héten csütörtökön halt meg. de amúgy mostanában nagyonsokhörcsög hal meg. csomó imerõsömnekaz elmúlt 1-2 hétben halt meg, meg braveheartnak is. különös.

a tieteket hogy hívták?

az enyémet Kavicsnak.

Dynamic
Nekem is anno így pusztult el az egyik.Nekem ugyan senki nem mondta, hogy rakjam ki, de kicsit kókadtnak tûnt és azt hittem jobban lesz a friss levegõtõl.Sajnos 1-2 óra múlva amikor hazajöttem már nem mozgott😞
Bandew
Nekem a mostohaanyám folytom mondta, hogy tegyem ki a hörcsögöt néha az erkélyre, had szíjjon friss levegõt. Kiraktam. Meghalt a nagy forróságban. Aztán meg m.anyám még engem hibáztatott mert én raktam ki.
A ROHADT SZEMÉT KÖCSÖG GECI KURVA!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Calver
Ne is mondd, 8 éve tartok hörcsögöket, már kertünk egyik sarka hörcsögtemetõvé vált!

"The trees move. Do you not see it?"

ollie
ez igaz

akkor inkább gyere Morrowindezni egyet...

Én nem azt mondtam, hanem azt hogy az ilyen kis állatok nem élnek sokáig...

War. War never changes.

ollie
de ilyen alapon ne szeressünk senkit, mert egyszer úgy is meghal

😞
Nekem is volt 2. Egyik se élt 2 és fél évnél többet. Pedig nagyon szerettem õket. 😞(
Eltemettem... nos, akik olvassák ezt a topicot, azoknak adok egy jótanácsot: csak akkor vegyenek vmilyen hobbiállatot, ha nem fognak hozzá nagyon kötõdni érzelmileg, mert nagyon szar érzés...

War. War never changes.

ollie
temesd el

Vége... 😞 megyek megsiratom 😞

War. War never changes.

ollie
szegény

Jaj ne... most fulladozik ! NEM

War. War never changes.

ollie
remélhetõleg hamar vége lesz. én sem bírom nézni.

Tudom... több nem lesz az egyszer biztos! Nagy kib@szás az élettõl, hogy ilyen kevés ideig élhetnek... vajon mennyi ideig fog döglõdni szegényke? Egyre lassabban lélegzik 😞(

War. War never changes.

ollie
hidd el jobb neki ha már elpuszul. nagyon öreg.

De véletlenül sem este döglene ám meg, a kezeimben kell neki...😞 most is itt van

War. War never changes.

ollie
Ja most olvastam hogy közel 3 éves. Hát akkor valószínûleg végelgyengülsében szenved szegényke...

Sajnálom, már igazi matuzsálemnek számít.

3 éves lassan

War. War never changes.

ollie
Mennyi idõs?